Arenasport.Gómez-33 je napisao/la:Pozz samo da pitam,oce li i jedna TV kuća prenositi utakmicu Bosna BH Gas : Ciudad Real ?
RK Bosna
Re: RK Bosna
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nemam toga kanala,trebam sebi ubrzo priklučitiDevil je napisao/la:Arenasport.Gómez-33 je napisao/la:Pozz samo da pitam,oce li i jedna TV kuća prenositi utakmicu Bosna BH Gas : Ciudad Real ?

Da li i jedna TV kuća sa kablovske ?
BHT1,FTV,TV1 ?
http://www.tvarenasport.com/mtel-bosna.htmlGómez-33 je napisao/la:Nemam toga kanala,trebam sebi ubrzo priklučitiDevil je napisao/la:Arenasport.Gómez-33 je napisao/la:Pozz samo da pitam,oce li i jedna TV kuća prenositi utakmicu Bosna BH Gas : Ciudad Real ?![]()
Da li i jedna TV kuća sa kablovske ?
BHT1,FTV,TV1 ?
Bosna moze da iznenadi Siudad!
Cime,tortom ili drugim prikladnim poklonomcole-ch je napisao/la:Bosna moze da iznenadi Siudad!

Sanse da Bosna ovo ne izgubi su cisto teoretske,prakticno,nemaju sanse.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
16:11 za ciudad na poluvremenu
nek me ispravi neko ako grijesim
nek me ispravi neko ako grijesim

29-22 na kraju, iskreno manja razlika nego sto sam ja ocekivao (predvidjao sam 10-12
)
Momci su me pozitivno iznenadili veceras, igrali su sasvim korektno protiv jedne od najboljih ekipa na svijetu, koja je istina bila malo pod rucnom, ali svejedno Bosna je odigrala muski veceras, po meni bolje nije moglo
Ona desetka, kojem sam vec zaboravio ime, me iznenadila, za momka sam veceras prvi put cuo
a odigrao je par sjajnih rola, bolji od Riste kako god okrenes
Publike opet malo, al jbg valjda smo se vec navikli na to

Momci su me pozitivno iznenadili veceras, igrali su sasvim korektno protiv jedne od najboljih ekipa na svijetu, koja je istina bila malo pod rucnom, ali svejedno Bosna je odigrala muski veceras, po meni bolje nije moglo

Ona desetka, kojem sam vec zaboravio ime, me iznenadila, za momka sam veceras prvi put cuo

Publike opet malo, al jbg valjda smo se vec navikli na to

Što prethodnik kaza - bojao sam se prave katastrofe.
Real ima na svakoj poziciji za 5 klasa bolje igrače i treba biti realan - Danas nisu igrali punom snagom, na našu sreću.
Bosna je odigrala solidno ali već me dobro iritira limitiranost igrača, a posebno njihova sporost i inertnost. Savić kad krene na šut stigne haman do Kapisode, nikad da ide direktno prema golu. Pažin od dva metra prvo telefonira pa onda šutne... Karačić previše oscilira i nikako da poveže 'konce' - ima i do njega ali više do saigrača koji slabo kontaju... Krila po običaju 'odsječena', nema 'nabiranja', nema pravog 'ukrštanja' (brzog i tečnog), nema igre s pivotom- dva na dva!
Ako zakaže Uvodić onda slijedi katastrofa ili mučenje i u domaćoj ligi.
Očito je da se s igračima radi, ali moj je sada utisak, nakon više odigranih i odgledanih utakmica, da je kvalitet igrača najlošiji u zadnji 5 godina.
Krivice za to ima i do Smajlagića, jer je previše vjerovao u svoje ex-juniorske pulene, a ekipa nema niti jednog igrača koji se može nazvati 'klasom' i koji bi ponekad i sam mogao 'prelomiti' utakmicu. Koliko god se Smajlagić trudio i poznavao rukomet s ovim igračima teško da može napraviti taj najavljivani "iskorak"....
Jedino da on zaigra - bio bi i danas bolji od pojedinih....
Ova utakmica, reći će mnogi, ne može biti mjerilo zbog izuzetne vrijednosti Reala, ali baš takve utakmice pokažu koliko ko zna i može, jer svi su oni znali da ne mogu napraviti iznenađenje. Međutim, njihov mentalni sklop je u najmanju ruku čudan, jer ne shvatam da se moraš toliko prepasti kvalitetnijih suparnika (i oni samo ljudi, od krvi i mesa), ma koliko bio svjestan njihove vrijednosti.
Ovi naši kad su vidjeli Šterbika na golu kao da su izgubili volju i da pokušaju šutnuti!? Jedino je pozitivno djelovao Čelica koji je pokazao da zna i da nema kompleksa od 'velikih'.
Bosna ima Pucelja, Kapisodu i Uvodića koji su, hajde da kažem, pravi igrači, a tu pridodajem još Karačića, koji je još mlad kad je rukomet u pitanju ali zna znanje, i ovog Čelicu ali pod uslovom da imaju kontinuitet. Vražalić ima potencijala, ali je već vrijeme da to češće i pokaže.
Ostali...slabo ili prosjek.
Da, nedostaje Međić, ali ni on nije baš klasa a od Mesarića (koji večeras nije igrao) sam očekivao ipak malo više mada ima te probleme s povredama... Ne znam kako radi Bosnina 'zdravstvena komisija' ako dovode igrače pod povredama - Milosavljević, Mesarić....!?
Sve u svemu moj optimizam polagano splašnjava (skoro sam slično pisao) mada i dalje hoću da vjerujem da nisam u pravu.
Ali, ako sam ja, a i mnogi koje poznajem, već pomalo počeli strepiti i za domaću ligu, kako biti optimista za LP?
Volio bi da sam totalno "u krivu" i da me igrači, ekipa, demantuju, jer ja iskreno volim i navijam za RK Bosna i "živim u nadi" da će sve moje strepnje biti bezrazložne, da će i 'logistika' klubu da se pojača od strane onih koji bi trebalo da povedu računa o sportu, pogotovo o RK Bosni kao šampionu i učesniku LP (ali i ostalim klubovima, npr. KK Bosna), da će i publika postati navijačka i masovnija a ne "pozorišna"...bruka je da i na ovoj utakmici, uz besplatan, ulaz dođe manji broj gledalaca od očekivanog.
Vjerujem, i pored svojih ličnih strepnji, i dalje u rad Smajlagića, u ljude u klubu u ekipu, jer tako hoću i nadam se da ću zajedno sa ostalim navijačima imati i dalje razloga da se radujem i veselim uspjesima RK Bosna.
Ovaj večerašnji poraz mi ništa ne znači, niti me posebno brine, osim onog što sam napisao o igri i igračima...to me brine
PS:
Ubi me s tim avatarom "Game"....
Real ima na svakoj poziciji za 5 klasa bolje igrače i treba biti realan - Danas nisu igrali punom snagom, na našu sreću.
Bosna je odigrala solidno ali već me dobro iritira limitiranost igrača, a posebno njihova sporost i inertnost. Savić kad krene na šut stigne haman do Kapisode, nikad da ide direktno prema golu. Pažin od dva metra prvo telefonira pa onda šutne... Karačić previše oscilira i nikako da poveže 'konce' - ima i do njega ali više do saigrača koji slabo kontaju... Krila po običaju 'odsječena', nema 'nabiranja', nema pravog 'ukrštanja' (brzog i tečnog), nema igre s pivotom- dva na dva!
Ako zakaže Uvodić onda slijedi katastrofa ili mučenje i u domaćoj ligi.
Očito je da se s igračima radi, ali moj je sada utisak, nakon više odigranih i odgledanih utakmica, da je kvalitet igrača najlošiji u zadnji 5 godina.
Krivice za to ima i do Smajlagića, jer je previše vjerovao u svoje ex-juniorske pulene, a ekipa nema niti jednog igrača koji se može nazvati 'klasom' i koji bi ponekad i sam mogao 'prelomiti' utakmicu. Koliko god se Smajlagić trudio i poznavao rukomet s ovim igračima teško da može napraviti taj najavljivani "iskorak"....
Jedino da on zaigra - bio bi i danas bolji od pojedinih....
Ova utakmica, reći će mnogi, ne može biti mjerilo zbog izuzetne vrijednosti Reala, ali baš takve utakmice pokažu koliko ko zna i može, jer svi su oni znali da ne mogu napraviti iznenađenje. Međutim, njihov mentalni sklop je u najmanju ruku čudan, jer ne shvatam da se moraš toliko prepasti kvalitetnijih suparnika (i oni samo ljudi, od krvi i mesa), ma koliko bio svjestan njihove vrijednosti.
Ovi naši kad su vidjeli Šterbika na golu kao da su izgubili volju i da pokušaju šutnuti!? Jedino je pozitivno djelovao Čelica koji je pokazao da zna i da nema kompleksa od 'velikih'.
Bosna ima Pucelja, Kapisodu i Uvodića koji su, hajde da kažem, pravi igrači, a tu pridodajem još Karačića, koji je još mlad kad je rukomet u pitanju ali zna znanje, i ovog Čelicu ali pod uslovom da imaju kontinuitet. Vražalić ima potencijala, ali je već vrijeme da to češće i pokaže.
Ostali...slabo ili prosjek.
Da, nedostaje Međić, ali ni on nije baš klasa a od Mesarića (koji večeras nije igrao) sam očekivao ipak malo više mada ima te probleme s povredama... Ne znam kako radi Bosnina 'zdravstvena komisija' ako dovode igrače pod povredama - Milosavljević, Mesarić....!?
Sve u svemu moj optimizam polagano splašnjava (skoro sam slično pisao) mada i dalje hoću da vjerujem da nisam u pravu.
Ali, ako sam ja, a i mnogi koje poznajem, već pomalo počeli strepiti i za domaću ligu, kako biti optimista za LP?
Volio bi da sam totalno "u krivu" i da me igrači, ekipa, demantuju, jer ja iskreno volim i navijam za RK Bosna i "živim u nadi" da će sve moje strepnje biti bezrazložne, da će i 'logistika' klubu da se pojača od strane onih koji bi trebalo da povedu računa o sportu, pogotovo o RK Bosni kao šampionu i učesniku LP (ali i ostalim klubovima, npr. KK Bosna), da će i publika postati navijačka i masovnija a ne "pozorišna"...bruka je da i na ovoj utakmici, uz besplatan, ulaz dođe manji broj gledalaca od očekivanog.
Vjerujem, i pored svojih ličnih strepnji, i dalje u rad Smajlagića, u ljude u klubu u ekipu, jer tako hoću i nadam se da ću zajedno sa ostalim navijačima imati i dalje razloga da se radujem i veselim uspjesima RK Bosna.

Ovaj večerašnji poraz mi ništa ne znači, niti me posebno brine, osim onog što sam napisao o igri i igračima...to me brine

PS:
Ubi me s tim avatarom "Game"....
Bosno moja poharana....
Dobro se drzala Bosna ,sramota da niko nije prenosio kakva je ovo drzava 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Višeslojna!juznjak> je napisao/la:Dobro se drzala Bosna ,sramota da niko nije prenosio kakva je ovo drzava
Mediji su nam pravo stručni i 'državno' usmjereni.
Hebeš RK Bosna, važnije su tamo neke kladioničarske fudbalske tekme klubova koje ni u vlastitim državama plaho ne bendaju...
TV servisi = O
Državne TV = državne javne kuće....bruka

Bosno moja poharana....
@Trigger: Kako vidis sanse za RK Bosna da prodju dalje, bolje receno da budu medu prve cetiri ekipe?
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
Drugar, eto maločas sam pisao i o tom - vidi malo naprijed moj post.Elmar je napisao/la:@Trigger: Kako vidis sanse za RK Bosna da prodju dalje, bolje receno da budu medu prve cetiri ekipe?
Hvala unaprijed.
Pošteno, koliko god volim RK Bosna nisam baš optimista kad je LP u pitanju. Volio bi da nisam u pravu.
Pozz
Bosno moja poharana....
Mesaric je dosao na probu i potpisao ziv i zdrav, ali se nedavno na jednom od treninga povrijedio i dobio nezgodan udarac koji je rezultirao povredu cini mi se butnog misica, tako da je u fazi oporavka i vjerujem da ce ubrzo na terenTrigger je napisao/la: Da, nedostaje Međić, ali ni on nije baš klasa a od Mesarića (koji večeras nije igrao) sam očekivao ipak malo više mada ima te probleme s povredama... Ne znam kako radi Bosnina 'zdravstvena komisija' ako dovode igrače pod povredama - Milosavljević, Mesarić....!?

Zikica kakav god da je dosao, cujem da trenira uveliko i da koljeno ga slusa ko kod male djece, zdravstvena komisija Bosne na celu sa trenerom Nenadom radi bolje nego pola hirurga i Torabija i daje sve od sebe da svakog igraca na vrijeme osposobi i povrede sanira, samo sto ne moze sve preko noci

Edit.
Prije nego sto opalis paljbu po nekim stvarima u Bosni, malo se raspitaj kako stvari stoje

ja kad sam govorio da bosna baca pare na polovne hrvate, trig me proglasio da sam ne znam sta... a s obzirom da ih je trener birao, on je krivac.
imperator, prodavac magle
Izvini "Janez", nisam znao da za pisanje ličnih stavova i razmišljanja na forumu moram da se 'raspitam' kod nekog (kontam da ubuduće svoje postove pošaljem tebi na 'redakturu'Janez je napisao/la:Mesaric je dosao na probu i potpisao ziv i zdrav, ali se nedavno na jednom od treninga povrijedio i dobio nezgodan udarac koji je rezultirao povredu cini mi se butnog misica, tako da je u fazi oporavka i vjerujem da ce ubrzo na terenTrigger je napisao/la: Da, nedostaje Međić, ali ni on nije baš klasa a od Mesarića (koji večeras nije igrao) sam očekivao ipak malo više mada ima te probleme s povredama... Ne znam kako radi Bosnina 'zdravstvena komisija' ako dovode igrače pod povredama - Milosavljević, Mesarić....!?
Zikica kakav god da je dosao, cujem da trenira uveliko i da koljeno ga slusa ko kod male djece, zdravstvena komisija Bosne na celu sa trenerom Nenadom radi bolje nego pola hirurga i Torabija i daje sve od sebe da svakog igraca na vrijeme osposobi i povrede sanira, samo sto ne moze sve preko noci(primjer je Ivan Divkovic
)
Edit.
Prije nego sto opalis paljbu po nekim stvarima u Bosni, malo se raspitaj kako stvari stoje

Helem, kad branim i hvalim svoju RK Bosnu ne valjam, kad iznosim određene primjedbe ili razmišljanja - opet ne valjam!
Drago mi je da sam dobio informaciju od meritorne osobe u vezi 'ljekarske komisije' kluba na čijem je čelu Nenad Njaradi, viši trener za atletiku i kondicijsku pripremu (!?), kojeg veoma cijenim kao znalca u svom poslu i čije se rad itekako primjeti kod igrača.
Drago mi je i za Žikicu da se oporavio ali mi nije drago ako mu je koljeno (baš nezgodna povreda za igrača) kao kod male djece - dječije kosti su vrlo osjetljive.... Jah, Mesarić je došao "zdrav" u Bosnu, ali nakon dugotrajnog saniranja teške povrede i odsustvovanja s terena....
Eto, neću više i raduju me tvoje informacije.
Edit:
Da je tog Torabija nekako dovesti u dvoranu kad igra Bosna...uuuuh koliko bi gledalaca onda bilo

Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 21 nov 2010, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....
Opet 'iskrivljuješ', opet 'čitaš' kako tebi paše!?imeime je napisao/la:ja kad sam govorio da bosna baca pare na polovne hrvate, trig me proglasio da sam ne znam sta... a s obzirom da ih je trener birao, on je krivac.
Nisam ja nikad sporio da ti igrači nisu vrhunski, samo sam pisao da nema baš veliku mogućnost izbora (lovaaaa) a da u BiH nema posebnog kvaliteta (ni nivoa tih, većine, dovedenih igrača) pa da iz naše bašće ubere.... I uvijek sam pisao i pisaću: trener je odgovoran za neuspjeh - to je aksiom sporta, makar nije uvijek tako, makar to nekad bila i floskula...Ali, porazi u ovako jakoj LP nisu baš klasični neuspjeh, "ljubitelju" RK Bosna.
Al' ti dokazani "ljubitelj" RK Bosna, eto dođe 'na svoje' kad se Trigger malko i krtički osvrne na igru svog omiljenog kluba.
Bravo.
Razlika je drastična između nas - ja i kad 'ružim' i dalje volim, a Ti....ma, zna se.
Bosna je i dalje najbolja u BiH...

Bosno moja poharana....
eh ja se nadam da naša bosna prođe..malo joj fali,a jučer onaj mali čelica raspuco se fino,samo još u odbrani da nije tako divljiElmar je napisao/la:@Trigger: Kako vidis sanse za RK Bosna da prodju dalje, bolje receno da budu medu prve cetiri ekipe?
Hvala unaprijed.

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Smajlagic veze nema!!!!Dovodi neke polovnjake,a tjera prave igrace poput Jaskica.Po meni bi trebali vratiti Buljugiju,Melica i Sabanovica,Golica,a i Halilbegovi nije los igrac.Trigger je napisao/la:Opet 'iskrivljuješ', opet 'čitaš' kako tebi paše!?imeime je napisao/la:ja kad sam govorio da bosna baca pare na polovne hrvate, trig me proglasio da sam ne znam sta... a s obzirom da ih je trener birao, on je krivac.
Nisam ja nikad sporio da ti igrači nisu vrhunski, samo sam pisao da nema baš veliku mogućnost izbora (lovaaaa) a da u BiH nema posebnog kvaliteta (ni nivoa tih, većine, dovedenih igrača) pa da iz naše bašće ubere.... I uvijek sam pisao i pisaću: trener je odgovoran za neuspjeh - to je aksiom sporta, makar nije uvijek tako, makar to nekad bila i floskula...Ali, porazi u ovako jakoj LP nisu baš klasični neuspjeh, "ljubitelju" RK Bosna.
Al' ti dokazani "ljubitelj" RK Bosna, eto dođe 'na svoje' kad se Trigger malko i krtički osvrne na igru svog omiljenog kluba.
Bravo.
Razlika je drastična između nas - ja i kad 'ružim' i dalje volim, a Ti....ma, zna se.
Bosna je i dalje najbolja u BiH...
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
- Kontakt:
Otkaz za gospodina Irfana Smajlagića je već pripremljen, a rastat će se najvjerovatnije u decembru .godine, kako to već ide sporazumni prekid saradnje..............itd-
A na to nas u svojim postovima vec priprema Trigger =Nermin Salman, Mirsad Purivatra, a pogledajte njihove ranije postove o Irfanu Smajlagiću i igračima kada je mene, imeme i ostale napadao, a sad prića našu priću!!!
Pa ko ne kaže da se mišljenje ne mjenja preko noći???
Jedva čekam njegov divni i NAJPAMETNIJI odgovor za sve na svijetu na moj tekst!!!
A na to nas u svojim postovima vec priprema Trigger =Nermin Salman, Mirsad Purivatra, a pogledajte njihove ranije postove o Irfanu Smajlagiću i igračima kada je mene, imeme i ostale napadao, a sad prića našu priću!!!
Jedva čekam njegov divni i NAJPAMETNIJI odgovor za sve na svijetu na moj tekst!!!
evo ti ga:Rukomet je rukomet je napisao/la:Otkaz za gospodina Irfana Smajlagića je već pripremljen, a rastat će se najvjerovatnije u decembru .godine, kako to već ide sporazumni prekid saradnje..............itd-
ODGOVOR!
Bosno moja poharana....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.