FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 22 jul 2014, 14:30

ja sam prije sat na ferhadiji kupio, sigurno ima još.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 jul 2014, 14:30

BelminM23 je napisao/la: Ma bitno je da Željo ima ogroman broj navijača van Sarajeva. Šta kao Sarajevo nema ?

Sretno danas :bih:
Ima ih i Srajevo naravno, ali Zeljo dominira po tom pitanju.... U omjeru 2:1 siguran sam ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 22 jul 2014, 14:35

Consigliere je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la: Ma bitno je da Željo ima ogroman broj navijača van Sarajeva. Šta kao Sarajevo nema ?

Sretno danas :bih:
Ima ih i Srajevo naravno, ali Zeljo dominira po tom pitanju.... U omjeru 2:1 siguran sam ;)
Sad hoćeš reći da ako Sarajevo ima 500k ljudi koji u BiH, na pitanje kad ih pitaš za koga navijaju kažu Sarajevo, da je duplo više Željinih.

Nebi se mogao složiti sa tim, jer znam da nije tako 99%.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 22 jul 2014, 14:36

evo me u grad prije 10 min kupio jug, ima karti, pustite lazu ..opusteno

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 jul 2014, 14:38

ChWilla je napisao/la:ja sam prije sat na ferhadiji kupio, sigurno ima još.
Znas li do kad se prodaju na Grbavici, a kad pocinje na Kosevu, jer krecem sada iz Tuzle pa da znam kad dodjem gdje da kupim...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 jul 2014, 14:39

Bice karti pred kosevom ne moras da zuris radi toga ne sikiraj se brate.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 jul 2014, 14:39

Baja_Zvjerka je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ja sam prije sat na ferhadiji kupio, sigurno ima još.
Znas li do kad se prodaju na Grbavici, a kad pocinje na Kosevu, jer krecem sada iz Tuzle pa da znam kad dodjem gdje da kupim...
Ma bice ti na Kosevu karata i pred tekmu.. Mozda jug pukne al bice za istok i zapad 100%.. Nemas se sta sikirati oko toga..
BUDI ŽELJO !!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 jul 2014, 14:41

Ma znam ja da ce biti, nego valja cekat u redu bezveze za kartu, pa onda opet u red da prodjes na stadion, da mi je da to rijesim odmah...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

safet13
Kontakt:

Post Postao/la safet13 » 22 jul 2014, 14:43

Hocel biti tekstualni ? :bih:
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la DrustveniParazit » 22 jul 2014, 14:44

Letach je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Puno se potencira na navijacima van Sarajeva. Realno tih plafon 500 ljudi koji ce doci veceras (a realno nece ih biti ni blizu tog broja vec nekih 100,200 ljudi), nece bas toliko utjecati na posjetu.

Sve je ba do vas sa Kantona Sarajevo i dok se vi ne aktivirate, nece biti drasticne promjene po tom pitanju...
Ovo isto vrijedi i za navijace FKS normala.

Možda nije 500 ali nije ni puno više, skontaj da u nekom gradu van Sarajeva imaš 30-40 navijača (osim onih gradova koji su bliže Sarajevu). Od tih 30-40 neće doći ni pola na utakmicu, pa dođeš do te neke brojke o kojoj @Hordaš piše.

@Letach ohladi, pročitaj pravila foruma.
Ovaj tvoj bi prije svega trebao procitati pravila foruma, zbog komentara od prije. Pa onda dodjes i kulturno referises o tome sto zelis reci. uostalom, uvijek me mozes prijaviti, zar ne...
Nemam razloga da te prijavljujem, to za pravila što sam napisao se odnosilo na ono da ova tema nije samo tema navijača FKŽ. Ne znam samo zašto ti odmah napadaš lika iako nije provocirao niti išta loše napisao o klubu, iznio je svoje mišljenje s kojim se niko ne mora slagati.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 jul 2014, 14:44

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma znam ja da ce biti, nego valja cekat u redu bezveze za kartu, pa onda opet u red da prodjes na stadion, da mi je da to rijesim odmah...
Mislim da ce se na grbavici prodavat do 6 a onda smao pred kosevom al nisam siguran nadam se da ce to neko potvrditi koji je upuceniji

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 jul 2014, 14:48

BelminM23 je napisao/la:
Sad hoćeš reći da ako Sarajevo ima 500k ljudi koji u BiH, na pitanje kad ih pitaš za koga navijaju kažu Sarajevo, da je duplo više Željinih.

Cuj 500 000! :roll: Ne znam koliko je vas, ali nas je vise i to je tako... Ti, naravno, imas pravo da vjerujes u sta hoces, ali stvarnost ti je takva... Ajde, zivio! :salut:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 22 jul 2014, 14:50

@DrustveniParazit Evo, izvini sto je ovako ispalo, nisam imao namjeru da napadam nikoga. Znam pravila foruma, nije moj privatni, ali moras shvatiti da lik sa nickom HordasDoboj svako malo dodje, i minira bilo koju temu na ovom forumu. Ovaj moj komentar se odnosio na njegove postove od ranije, za koje zasluzuje i puno gore rijeci. Medjutim, ovo nije forum o njemu, tako da ga necu pominjati. Isto tako, mene interesuje samo tema FK Zeljeznicar, i samo sam na njoj do sada, a tako ce biti i od sada davao misljenje. Lahko je upratiti koliko sam komentara dao na bilo koju drugu temu. Nisam ni na jedan.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

good_boy
Kontakt:

Post Postao/la good_boy » 22 jul 2014, 14:51

Hamo je napisao/la:Pošto neće biti prenosa,da li možemo očekivati neki stream da se uspotavi preko Željo TV :?:
i mene ovo zanima?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 jul 2014, 14:51

terabajt je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma znam ja da ce biti, nego valja cekat u redu bezveze za kartu, pa onda opet u red da prodjes na stadion, da mi je da to rijesim odmah...
Mislim da ce se na grbavici prodavat do 6 a onda smao pred kosevom al nisam siguran nadam se da ce to neko potvrditi koji je upuceniji
Hvala, svratit cu usput, pa gdje bude...

NAPRIJED ZELJO !!! MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS !!!

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 22 jul 2014, 14:52

Evo opet "dobojlije" . Ne znam odakle si ali iz Doboja nisi. Okolica neka. Čuo u jednom od najvećih željezničkih čvorišta navijati za Torpedo. Priznaj, nisi razmišljao, natjeralo te.
Koje imalo po BiH hodo zna da je Željo ubjedljiv sa brojem navijača. Problem je što je slaba liga, tanki igrači, loše stojimo u Evropi itd tako da su se ljudi malo odrodili. Da se malo poslože stvari bilo bi ljudi i iz okolnih država.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 22 jul 2014, 14:53

Consigliere je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:

Cuj 500 000! :roll: Ne znam koliko je vas, ali nas je vise i to je tako... Ti, naravno, imas pravo da vjerujes u sta hoces, ali stvarnost ti je takva... Ajde, zivio! :salut:
Nisam ja reko da Sarajevo ima toliko, nego sam naveo primjer, tako da čisto sumnjam da ima duplo više Željinih navijača.

Aj Zdravo :wave:

Opet da kažem Sretno vam danas :opaopa: :bih:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 22 jul 2014, 14:56

Svi u lavor..veceras da slavimo :)

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 22 jul 2014, 14:57

rodom s Mejtaša je napisao/la:Evo opet "dobojlije" . Ne znam odakle si ali iz Doboja nisi. Okolica neka. Čuo u jednom od najvećih željezničkih čvorišta navijati za Torpedo. Priznaj, nisi razmišljao, natjeralo te.
Koje imalo po BiH hodo zna da je Željo ubjedljiv sa brojem navijača. Problem je što je slaba liga, tanki igrači, loše stojimo u Evropi itd tako da su se ljudi malo odrodili. Da se malo poslože stvari bilo bi ljudi i iz okolnih država.
Iz Doboja, kao grada nisam, al iz okoline jesam. Šta se tu ima razmišljat, s koljena na koljeno. :cool:
Meni je iskreno žao što nam je liga slaba, i što su nam ovakve posjećenosti utakmica, ne mogu da podnesem ovo da nam djeca navijaju tamo za neke Aston Vile, Liverpule, Frajburge...

:salut:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 jul 2014, 14:57

BelminM23 je napisao/la:
Opet da kažem Sretno vam danas :opaopa: :bih:
Hvala! I vama u cetvrtak... :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.