Mislis da bi i Tomci mogao otici? Zna li se di,sta? A valjalo bi nam da ostane....jahija je napisao/la:Hoću i ja da pristavim, a da kažem još vezni i to će biti ekipa opet za vrh tabele, iako i ova i ovakva ekipa je mogla biti u vrhu, ali ovako ćemo imati širi igrački kadar, a ne znam možda i Tomić ide nešto se priča to će biti dobra financijska injekcija svakako.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
u suštini svako od ovih "iskusnih" je na prodaju za pare koje će zadovoljiti klub. a ima l' nešto konkretno dogovoreno već - ja mislim da nema, ako nisam u pravu neko me isprave.
zeljovolim je napisao/la:Mislis da bi i Tomci mogao otici? Zna li se di,sta? A valjalo bi nam da ostane....jahija je napisao/la:Hoću i ja da pristavim, a da kažem još vezni i to će biti ekipa opet za vrh tabele, iako i ova i ovakva ekipa je mogla biti u vrhu, ali ovako ćemo imati širi igrački kadar, a ne znam možda i Tomić ide nešto se priča to će biti dobra financijska injekcija svakako.
nek ide,nakon onog promašaja protiv pogani,dao bih mu ispisnicu al odmah

Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
Nemoj tako,kao da nitko ne grijesi,a ne gledas sta je sve dobro za klub ucinio...
zeljovolim je napisao/la:Mislis da bi i Tomci mogao otici? Zna li se di,sta? A valjalo bi nam da ostane....jahija je napisao/la:Hoću i ja da pristavim, a da kažem još vezni i to će biti ekipa opet za vrh tabele, iako i ova i ovakva ekipa je mogla biti u vrhu, ali ovako ćemo imati širi igrački kadar, a ne znam možda i Tomić ide nešto se priča to će biti dobra financijska injekcija svakako.

Einigkeit und Recht und Freiheit
Taj čovjek je puno dao želji da bi se ovako govorilo, ne zaboravimo da je produžio ugovor samo da ne bi otišao džabe iz kluba, a da ne govorim da je naša igra mnogo puta zavisila od njega, jbg promaše i najbolji šansu!!!!domorocki je napisao/la:zeljovolim je napisao/la:Mislis da bi i Tomci mogao otici? Zna li se di,sta? A valjalo bi nam da ostane....jahija je napisao/la:Hoću i ja da pristavim, a da kažem još vezni i to će biti ekipa opet za vrh tabele, iako i ova i ovakva ekipa je mogla biti u vrhu, ali ovako ćemo imati širi igrački kadar, a ne znam možda i Tomić ide nešto se priča to će biti dobra financijska injekcija svakako.
-
- Kontakt:
Bas tako,suvisnotje ista komentirat...
Hajde Željoooooooooooooooooo 
Do kad se prodaju ulaznice na Grbavici?

Do kad se prodaju ulaznice na Grbavici?
Ja te volim, volim Željo..
- diplomatija
- Kontakt:
Pa dajte ljudi opustite se malo, pustite vise ko odlazi-dolazi, uživajte malo u današnjem danu..
Boli me briga ko dolazi ko odlazi o tome cu razmisljat veceras oko 11, do tad samo treba da Metalurg bude u glavi, da se igra na Grbavici ja bi garantovo da bi ih s juniorima dobili, al ovako idemo se lavorisat
Nemojte nista kontra Tomica. Momak je produzio ugovor da Klub ne ostane bez obestecenja ( a zna se da je onaj seljacina Ibrakovic zvao 15 puta dnevno, i nudio kes da predje kod "anamo njih" ), zatim da je igrao povrijedjen u trenutku kad smo imali na raspolaganju 6 igraca iole zdravih i spremnih, i tako reskirao puno toga, i da je on momam koji je (realno) ginuo za ekipu. to niko ko dolazi na tekme i gleda utakmice ne moze osporiti. Onaj gol protiv Plzena i trka prema Manijacima da zajedno proslavimo nemaju cijenu. Jedan ili dva promasaja od njega ne mogu napraviti ovakvog ili onakvog igraca. Po meni je zasluzio da nakon nas ode u sredinu gdje ce jos vise napredovati, jer mjesta za napredovanje ima, i gdje ce osigurati egzistenciju sebi i svojoj porodici. Njemu je Zeljo puno dao, i to stoji, ali je i on dao puno za Zelju. VECERAS PROLAZIMO INSALLAH, I TO GOLOM TOMICA

... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
hajde momcino ohladidomorocki je napisao/la:zeljovolim je napisao/la:Mislis da bi i Tomci mogao otici? Zna li se di,sta? A valjalo bi nam da ostane....jahija je napisao/la:Hoću i ja da pristavim, a da kažem još vezni i to će biti ekipa opet za vrh tabele, iako i ova i ovakva ekipa je mogla biti u vrhu, ali ovako ćemo imati širi igrački kadar, a ne znam možda i Tomić ide nešto se priča to će biti dobra financijska injekcija svakako.

- storm_raider
- Kontakt:
Ma kad god neko spomene Tomica sjetim se onog gola Borcu... Ljudina, samo se nadam da ce se malo trznuti.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Momci opušteno, danas igra Željo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
od tomićevog odnosa prema željinom dresu bi i mnoga "naša djeca" imala itekako šta naučiti. momak je cijelu polusezonu igrao povrijeđen, pa tako i taj derbi. i od srca mu želim sve najbolje u životu i kad ne bude više naš igrač.
Sretno danas Virtu4l

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jul 2014, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
- masinovodja
- Kontakt:
jes' kad bi ti davo ispisnice...domorocki je napisao/la:zeljovolim je napisao/la:Mislis da bi i Tomci mogao otici? Zna li se di,sta? A valjalo bi nam da ostane....jahija je napisao/la:Hoću i ja da pristavim, a da kažem još vezni i to će biti ekipa opet za vrh tabele, iako i ova i ovakva ekipa je mogla biti u vrhu, ali ovako ćemo imati širi igrački kadar, a ne znam možda i Tomić ide nešto se priča to će biti dobra financijska injekcija svakako.
" onclick="window.open(this.href);return false; pametnom dosta.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Još samo da nema ova dva parazita, snimak bi bio još bolji.Letach je napisao/la: pametnom dosta.
Srce na teren pa šta budeAjax je napisao/la:Sretno danas Virtu4l![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.