Mont0 je napisao/la:I dalje nam ovi zele da Stari most ponovo bude srusen i da nas pokolju sve redom, a?
Evo i bihacki junaci se javljaju, nema Tigra pa se sad vode okrsaji sa sudijama direktno na terenu, ali opet dzaba, borba vam i tamo za opstanak.
Koji ste vi bola pacenici.
Netobola, ja sam prvi napisao da sam sa Velezom zavrsio do daljnjeg, jer smatram da mi ovo kao normalnom covjeku nije potrebno u ovom trenutku.
Vec sam rekao, lijepo mi je svejedno ko je ispao, ispali smo i mi, satrao nas Zeljo, satralo nas Sarajevo, satrala nas Sloboda, svi nas satrali, nismo trazili krivca ni u kome tada. Krivo mi je kako mi ostavljamo neke u Ligi. Druga prica su ocite namjestaljke u Ligi FBiH, tad smo bili naivni.
Vjerujem da se rijetki sjecaju kad smo dobili Rudara i time Zrinjskom olaksali da ostane u tada jos uvijek ligi bez timova iz RS, pa nam evo Zrinjski iz godine u godinu vraca sa kamatama, dodjosmo do toga da nam i igraci jedva zivu glavu izvuku kad igramo sa njima. Aferim nam.
A ti i ja majstore, opet cemo otici na utakmicu u Srebrenik, Gradacac, Zenicu, opet cemo ti i ja dati pare, opet cemo ti i ja imati prebijena bedra, a ovi sto su prodali ce se smijati lagano. Zasluzujemo li to, ti i ja?
Potpisujem potpuno ovo i od početka govorim kako je žalosno što konačno ne možemo napraviti iskorak u odnosu na blato i ološ koji nas okružuju i kojeg smo, očigledno, sastavni dio. Nažalost po nas tako je kako je, na ovakvim stvarima se ne može graditi normalan i veliki klub, a bila je fina prilika da se pokaže kako ima "svjetlosti" na kraju tunela. Ovako, isti smo ko i ostali.
S druge strane, ovi što pametuju su još smiješniji, budući da ovdje niko nije čist i niko, ama baš niko, nema pravo da se žali. Svaki klub u državi i namješta i prodaje, samo je pitanje momenta u kojem neko nastrada ili ispliva. Tim više ove teške uvrede (na račun smrti, podjele Mostara, rušenja Starog mosta) tuzlaka, pa i zeničana, izgledaju suludo i van svake pameti, ali eto, valjda od ljutnje ne vide i ne znaju bolje, a diče se nekakvim kvazi ponosom i dostojanstvom. Opet ću ponoviti, mi smo društvo je.benih licemjera.