RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

VolimTz
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la VolimTz » 24 maj 2012, 12:05

mandraX je napisao/la:Otišli ste daleko ljudi, polako...

Tuzlaci, nemate šta pametovat' Red Army-u, i ako je došlo do nekakvog namještanja, RA nema nikakve veze sa tim, vjerujte, baš naprotiv, ljudi su bili protiv toga...al' eto, stvorili ste neku pogrešnu sliku o RA upravo zbog ovakvih likova kao što je ovaj @ANTIFA...
Bravo druže, ja kao pojedinac nemam ništa protiv RA, i uvijek sam simpatisao tu navijačku grupu i Mostar. Ovo neka je na čast upravi i igračima, kao i onima koji ovo podržavaju.

A RA svaka čast na onome što su jučer učinili. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 maj 2012, 12:09

VolimTz je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Otišli ste daleko ljudi, polako...

Tuzlaci, nemate šta pametovat' Red Army-u, i ako je došlo do nekakvog namještanja, RA nema nikakve veze sa tim, vjerujte, baš naprotiv, ljudi su bili protiv toga...al' eto, stvorili ste neku pogrešnu sliku o RA upravo zbog ovakvih likova kao što je ovaj @ANTIFA...
Bravo druže, ja kao pojedinac nemam ništa protiv RA, i uvijek sam simpatisao tu navijačku grupu i Mostar. Ovo neka je na čast upravi i igračima, kao i onima koji ovo podržavaju.

A RA svaka čast na onome što su jučer učinili. ;)
Nemam ni ja nista protiv RA, niti su dosli rugati se na nasoj temi niti provocirati.
Samo je problem sto ce i vas gurnuti u ambis nekada za sitne pare, a onda cete se osjecati lose. Velezu zelim da ne dozivi ovo nikada, ne zbog imena Velez koje su ukaljali neki, nego zbog RA!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 maj 2012, 12:31

Eh da se oce ovo ponovit 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 24 maj 2012, 12:35

NEMA JOLE MUSE, PA SE NEMOŽE NI PONOVITI :)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 24 maj 2012, 12:44

Bog sve vidi sve VRATI.Zapamtite to.... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 maj 2012, 12:47

vidovitadjemila je napisao/la:Bog sve vidi sve VRATI.Zapamtite to.... ;)

Vidis li ti dzemila ista , nisi dzaba vidovita :?: Reci nam nesto 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 24 maj 2012, 12:47

Šta je,i Travnik ispao? :shock:
Najvjerovatnije su vas izbacili zbog vaše neregularnosti na Piroti dugi niz godina?Ili?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 maj 2012, 12:51

Sta serete na RA, nisu vam navijaci VELEŽA krivi vec lopovi u upravi. Ma mrs svi redom :evil:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 24 maj 2012, 12:51

Jašta, samo će Veležu vratiti, ko kad je klub dobio svašta u zadnje dvije decenije, pa uživa u blagodatima novonastlog društva, a vala i samo je taj Velež nepošten, ovo ostalo sve ne bi ukralo il' zajebalo nekoga, ma nema šanse.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 24 maj 2012, 12:54

[youtube][/youtube]
Who dares, wins !

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 24 maj 2012, 12:56

Kad smo već kod pjesama,jedna za Tanu :D

[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 maj 2012, 13:52

Prodali su obraz za nešto para, pravi su prikaz velikih fukara !

Ne možete nam ovo raditi ! :evil: :evil: :evil:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 24 maj 2012, 13:53

Koliko ste samo plakali kada je Jedinstvo pustilo Buducnost :)

Tada ste se pitali: "koliko kosta obraz u Krajini?", a mi vam odgovarali: "dva vagona mrkog uglja"

Ne znam zasto kod vas vlada misljenje da je Velez primjer postenja, i teorija zavjere kako su svi protiv Veleza? Cim je prpa i borba za opstanak kukate na sve strane. Pa vi ste bastion lopovijanja i kriminala.

Nadam se da cete uskoro frcati iz premijer lige i da se nikada vise necete vratiti, a najbolnije je sto ste i sami svjesni da ste u ghovnima do grla.

Sram vas bilo!
MENI MOJE, A VAMA VASE

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 24 maj 2012, 13:55

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Koliko ste samo plakali kada je Jedinstvo pustilo Buducnost :)

Tada ste se pitali: "koliko kosta obraz u Krajini?", a mi vam odgovarali: "dva vagona mrkog uglja"

:lol: :lol: Šta ste vi odgovarali? :lol: :lol:
F.G.R. HARMANI je napisao/la: Ne znam zasto kod vas vlada misljenje da je Velez primjer postenja, i teorija zavjere kako su svi protiv Veleza? Cim je prpa i borba za opstanak kukate na sve strane. Pa vi ste bastion lopovijanja i kriminala.

Nadam se da cete uskoro frcati iz premijer lige i da se nikada vise necete vratiti, a najbolnije je sto ste i sami svjesni da ste u ghovnima do grla.

Sram vas bilo!
Ko tebe išta pita bola? :mrgreen:

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 24 maj 2012, 13:57

Prodali ste nam obraz kluba!!!Sramite se klošari iz uprave i igrači!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 24 maj 2012, 14:01

I dalje nam ovi zele da Stari most ponovo bude srusen i da nas pokolju sve redom, a?

Evo i bihacki junaci se javljaju, nema Tigra pa se sad vode okrsaji sa sudijama direktno na terenu, ali opet dzaba, borba vam i tamo za opstanak.

Koji ste vi bola pacenici.

Netobola, ja sam prvi napisao da sam sa Velezom zavrsio do daljnjeg, jer smatram da mi ovo kao normalnom covjeku nije potrebno u ovom trenutku.

Vec sam rekao, lijepo mi je svejedno ko je ispao, ispali smo i mi, satrao nas Zeljo, satralo nas Sarajevo, satrala nas Sloboda, svi nas satrali, nismo trazili krivca ni u kome tada. Krivo mi je kako mi ostavljamo neke u Ligi. Druga prica su ocite namjestaljke u Ligi FBiH, tad smo bili naivni.

Vjerujem da se rijetki sjecaju kad smo dobili Rudara i time Zrinjskom olaksali da ostane u tada jos uvijek ligi bez timova iz RS, pa nam evo Zrinjski iz godine u godinu vraca sa kamatama, dodjosmo do toga da nam i igraci jedva zivu glavu izvuku kad igramo sa njima. Aferim nam.

A ti i ja majstore, opet cemo otici na utakmicu u Srebrenik, Gradacac, Zenicu, opet cemo ti i ja dati pare, opet cemo ti i ja imati prebijena bedra, a ovi sto su prodali ce se smijati lagano. Zasluzujemo li to, ti i ja?
Support Velez, It's logical! ★

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 24 maj 2012, 14:06

Mont0 je napisao/la:I dalje nam ovi zele da Stari most ponovo bude srusen i da nas pokolju sve redom, a?

Evo i bihacki junaci se javljaju, nema Tigra pa se sad vode okrsaji sa sudijama direktno na terenu, ali opet dzaba, borba vam i tamo za opstanak.

Koji ste vi bola pacenici.

Netobola, ja sam prvi napisao da sam sa Velezom zavrsio do daljnjeg, jer smatram da mi ovo kao normalnom covjeku nije potrebno u ovom trenutku.

Vec sam rekao, lijepo mi je svejedno ko je ispao, ispali smo i mi, satrao nas Zeljo, satralo nas Sarajevo, satrala nas Sloboda, svi nas satrali, nismo trazili krivca ni u kome tada. Krivo mi je kako mi ostavljamo neke u Ligi. Druga prica su ocite namjestaljke u Ligi FBiH, tad smo bili naivni.

Vjerujem da se rijetki sjecaju kad smo dobili Rudara i time Zrinjskom olaksali da ostane u tada jos uvijek ligi bez timova iz RS, pa nam evo Zrinjski iz godine u godinu vraca sa kamatama, dodjosmo do toga da nam i igraci jedva zivu glavu izvuku kad igramo sa njima. Aferim nam.

A ti i ja majstore, opet cemo otici na utakmicu u Srebrenik, Gradacac, Zenicu, opet cemo ti i ja dati pare, opet cemo ti i ja imati prebijena bedra, a ovi sto su prodali ce se smijati lagano. Zasluzujemo li to, ti i ja?
Potpisujem potpuno ovo i od početka govorim kako je žalosno što konačno ne možemo napraviti iskorak u odnosu na blato i ološ koji nas okružuju i kojeg smo, očigledno, sastavni dio. Nažalost po nas tako je kako je, na ovakvim stvarima se ne može graditi normalan i veliki klub, a bila je fina prilika da se pokaže kako ima "svjetlosti" na kraju tunela. Ovako, isti smo ko i ostali.

S druge strane, ovi što pametuju su još smiješniji, budući da ovdje niko nije čist i niko, ama baš niko, nema pravo da se žali. Svaki klub u državi i namješta i prodaje, samo je pitanje momenta u kojem neko nastrada ili ispliva. Tim više ove teške uvrede (na račun smrti, podjele Mostara, rušenja Starog mosta) tuzlaka, pa i zeničana, izgledaju suludo i van svake pameti, ali eto, valjda od ljutnje ne vide i ne znaju bolje, a diče se nekakvim kvazi ponosom i dostojanstvom. Opet ću ponoviti, mi smo društvo je.benih licemjera.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 maj 2012, 14:28

Danas ce Lokomotiva platiti dug i sutra se ukida suspenzija :)

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 24 maj 2012, 14:29

vm22 je napisao/la:Danas ce Lokomotiva platiti dug i sutra se ukida suspenzija :)
Haj barem jedna lijepa vijest. :)
Who dares, wins !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 maj 2012, 14:35

vm22 je napisao/la:Danas ce Lokomotiva platiti dug i sutra se ukida suspenzija :)
Bravo , popravi mi dan, mozda ima veze sa jucerasjnim rezultatom :lol: :lol:

Salu na stranu apel raji da prestane sa ovim tenzijama po forumu sa Tuzlacima . Bezze je to , ljudi su jos u afektu i samo ispadaju glupe rasprave. Hajmo malo svi iskulirati !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.