rekoh da si puk´o ko balunKontrash je napisao/la:Šta reče

fuuuuu, stefane efenberze, svasta ti napisa, svasta.
mnogi ce se sloziti s tobom, napisat´ kako se radi o odlicnom tekstu, itd.
ja cu, prije svega, pohvaliti ong ko te je poducavao, tj. onog insana(e) s kojim razgovaras, cije misljenje usvajas i onda to nama prenosis.
ali, ali,

ipak, moj mentor(i) je bolji od tvojih pa taman da si na redovnoj liniji sa samim hicfeldom

helem, tvoj post me podsjeca na monologa i njegovu kolumnu, tj. obadvojica ulozite dosta truda, napisete kvalitetne postove da bi nam na kraju rekli ono sto vec znamo, ono sto znaju cak i osnovci.

ti si nam perfektno opisao gaala, ali zar to nije ono sto nam se svakodnevno servira kako u domacim, tako i u stranim medijima

daj nam nesto s cime nismo upoznati, navedi nam uzroke ovog ´naseg problema´.
dakle, vecina zna kakav je gaal, ali ta ista vecina nema pojma zbog cega je takav.
moram napomenuti da sam imao obilan dorucak tako da necu biti u stanju napisati neki duzi post.
jbg., zove me krevet. ono, loma u horizontalu da se ´rana slegne

ja sam predlozio effe-sefe-u da loma progugla i nadje nesto o gaalonji dok je bio trener ajaxa i barce.
kad to nadjete, reci ce vam se samo zasto nasa odbrana djeluje klimavo, zasto gaal nema plan ´b´ u slucaju da protivnik povede pa da je potrebno ´ganjati´ rezultat, zasto ´fura´ igru preko krila iako su ga davno procitali...
naravno da za ovo moras znati nesto o cuvenoj holandskoj skoli fudbala, o krojfu i drugim trenerima te skole.
dakle, oznoji gu-zicu da bi omastio gu-bicu(u nasem slucaju bi to bila tastatura) da bi napisao kvalitetan post..

tu te cekam !Stefan Effenberg je napisao/la:Ovoj ekipi fali jedan kreativni igrač na poziciji 10-ke. Pisao sam već o tome. Kroos to ne može igrati jer se u 10 utakmica koliko je tamo sve skupa igrao gubio ko dijete u parku punom ljudi. Znači, on nije rješenje.

ti slobodno mozes reci tom svom uci da je pao i da je vrijeme da se prihvati knjige jer dopunska nikome ne skodi, zar ne

zasto kroos ne igra onako kao sto je igrao u l´kuzenu, onako kako smo ocekivali?
razlog je vrlo jednostavan ali ga neces naci u tonijevoj kvaliteti, niposto.
ljudsko tijelo bi bilo idealan primjer.
zar nase tijelo nije stvoreno od raznih kemikalija spojenih u jednu cjelinu?!
funkcionist ce i onda kada odstranimo neke dijelove, zar ne

gasi se zivot, nastupa smrt i to je to. ok, ovdje na forumu imamo par likova koji funkcionisu i bez ovog organa ali to nazivamo Bozijim cudom

dakle, ´desetka´ je i mozak, ali i srce ekipe zbog toga je najteze integrisati ´desetku´

praksa, praksa i samo praksa !
osim toga, bitna je i hemija...magija...
to je ono sto 11 individualaca sastavi u jednu ekipu, jednu kompaktnu cjelinu.
mi se unaprijed mozemo predati, tj. osudjeni smo na poraz bez obzira kakve individualce imali, bez obzira koliko vrijedili, ako nisu integrisani u TIM .
tim je taj koji pobjedjuje i osvaja dok vrhunski pojedinci nisu nista do slag na tortu.

slazem se. morali smo ga dovesti u paketu sa robenom. covjek je kostao jadnih 15 milionaStefan Effenberg je napisao/la:Nikako se ne mogu pomiriti što Bayern nije doveo Sneijdera

to je pos´o ´sestice´, zar ne? ako se vec igra sa dvije sestice onda jedna mora biti defanzivno orjentisana, dok bi druga bila nesto ofanzivnija. svajni mora razigravati ekipu, mora. ima li on kvaliteta za tako vaznu ulogu ili ne, pitanje je sad.Stefan Effenberg je napisao/la:Dakle, ko god da igra u sredini taj mora iznijeti loptu barem do završetka onog središnjeg kruga na protivničkoj polovini.

doswidanja