NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Već vidim da će od ovog da ispadne zanimljiv film na temu NFL-a
Što i nije loše, nakon Draft Day-a, taman... xD

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Vi bi covjeka u zatvor, bas onog koji ce vas spasit neke vece suspenzije..nije vas on okrivio igrac Coltsa primjetio da su lopte ispuhane I prijavio..ljudi dosli pregledali I ustanovili da su bile ispuhane...nece vas ba kaznit eno vec se pocela ljubit guzica Goodellu mislim Kraftamerosm je napisao/la:Ukoliko se posljednji izvjestaji medija pokazu tacnim onda Goodella i celnike NFL-a samo milost Krafta moze spasiti zatvora. Takodjer se nadam da ce im i pored Krafta i BB i Brady poslati tuzbu za klevetu.
Edit:
Znaci placem

[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Evo vratit ce nam se Tillman
Charles Tillman ✔ @peanuttillman
Bear fans, I just found out some great news that will benefit us all about me staying in Chicago. @RapSheet doesn't even have this news.
Bear fans, I just found out some great news that will benefit us all about me staying in Chicago. @RapSheet doesn't even have this news.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Charles Tillman @peanuttillman · Jan 23SaltCityAttack je napisao/la:Evo vratit ce nam se Tillman
I stayed @CourtyardHotels the other day and they are giving me a discount. I will be in the city more often because of this
Peanut trollčina

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma valjda ostane covjek ebiga ..moze puno pomoci mladjim..jedan od drazih mi igraca..nekad mi je to bio Mike Brown nas SS I kad se morao oprostiti to je svakako bio Tillman ..da et neko ne misli da mi je nedo bog Cutler najdrazi
.
Nego da nam je naci SS kao sto je bio Mike Brown ja se nebi sikirao ni ko nam je QB, ni CB niti koji klinac...znamo da nije igrao SB 2006 zbog povrede plakao je ko djete
..steta sa njim I sa jos onih par u odbrani sto nisu igrali mogli smo puno ..ali ebiga Grossman nije kompletiro 2 pasa u drugom poluvremenu..baci INT za TD pa dva fumbla I td
Nismo tad pusali ovdje ali gorilo bi da se pisalo kad je Hester otrcao onaj TD hahahaj

Nego da nam je naci SS kao sto je bio Mike Brown ja se nebi sikirao ni ko nam je QB, ni CB niti koji klinac...znamo da nije igrao SB 2006 zbog povrede plakao je ko djete

Nismo tad pusali ovdje ali gorilo bi da se pisalo kad je Hester otrcao onaj TD hahahaj
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
veceras ce me snijeg zatrpat taman dok se iskopam eto SB i party-a 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Cuvaj se brate ..evo I kod nas malo pada haman od vas..bice 80 milja vam vjetar ebote 130km na sat I snijeg..valjda budes imao struje da gledas SB. AhhhahKenoRob je napisao/la:veceras ce me snijeg zatrpat taman dok se iskopam eto SB i party-a
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
pa kazu 2feeta+ znaci 60cm+ snijega a uz to sve jak vjetar...nesto slabiji vjetar ce bi u gradu mozda 40-60milja poredeci na Cape Cod 75-80mph to ti je onaj rep sto izlazi na okeanSaltCityAttack je napisao/la:Cuvaj se brate ..evo I kod nas malo pada haman od vas..bice 80 milja vam vjetar ebote 130km na sat I snijeg..valjda budes imao struje da gledas SB. AhhhahKenoRob je napisao/la:veceras ce me snijeg zatrpat taman dok se iskopam eto SB i party-a
sve je u emergency mode-u, javna transportacija zatvorena ne smije se izlazit na ulicu itd itd
nisam pratio danas nista nadam se da su Patrioti poletili u Arizonu
hvala
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Znam gledam evo ..kazu da ce vam cak I do 5 ft mozda biti snijeg na nekim mjestima....evo ja omam clients trebali su doci iz NYC danas ali odgodili letove sve..cuvaj se brate javi nam se da znamo da si ok 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Znaju ljudi vide ljudi ono sto i ja vidim ha ja ..po meni je lik bolji QB od obojice ovih sto ce biti prije izabrani ...daj boze da ga kako Bearsi uzmu..ja bi ga uzeo u drugoj rundi paa kako god..ili u trecu nadam se da moze spasti ali nadam se
"Oregon State's Sean Mannion is the best quarterback prospect from the Senior Bowl, according to an informal survey of five scouts, but nobody raved about him. The others are Southeast Louisiana's Bryan Bennett, East Carolina's Shane Carden, Colorado State's Garrett Grayson, Baylor's Bryce Petty and Alabama's Blake Sims."
"It's about as average as you can get," one national scout for an NFC team said. "The Mannion kid will be drafted. Petty will get drafted. The kid from 'Bama should go to Canada. He would be a really good Canadian quarterback and he has enough arm strength and he can run around a little, so that space up there (wider field) would help him. He's not an NFL quarterback. It's not going to happen overnight for any of these quarterbacks."
"Oregon State's Sean Mannion is the best quarterback prospect from the Senior Bowl, according to an informal survey of five scouts, but nobody raved about him. The others are Southeast Louisiana's Bryan Bennett, East Carolina's Shane Carden, Colorado State's Garrett Grayson, Baylor's Bryce Petty and Alabama's Blake Sims."
"It's about as average as you can get," one national scout for an NFC team said. "The Mannion kid will be drafted. Petty will get drafted. The kid from 'Bama should go to Canada. He would be a really good Canadian quarterback and he has enough arm strength and he can run around a little, so that space up there (wider field) would help him. He's not an NFL quarterback. It's not going to happen overnight for any of these quarterbacks."
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
malo snijega i svi odma paniče 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
K'o da su im Hercegovci nešto u rodujestamaji je napisao/la:malo snijega i svi odma paniče

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
PazI ovdje je sve biznis ..ovdje te ovkao na tjeraju da jdea kupovat lopate, hranu na veliko..sve to ima svoje..vidim NYC nista 12 inchi snijega ..ali znate sta je oroblem?. Nije tu snujeg toliko problem koliko vjetar ..halo ba 130km na sat vjetar ..zamisli sad pada toliki snijeg I vjetar ga nosi ...dzaba ja sam zivio dole zima je , ali ja nisam nikad plako od zime kao sto sam plako ovdje ...ovdje tek dosao I negdje sam stao sa autom I zakljucaju mi se vrata..vjetar puse , a minus 25C ..pa plako sam ko djete ebote..pa sad kad uzmem auto ja obavezno uzmem auto koje ima na vratima cod da ukucas I udjes ..nedo bog da se opet zakljuca I ostanu kljucevi u autu..slaba je zima dole kakva je ovdje to samo mogu reci..jedino mozda vise snijega ima ..ali Chicago vjetar I zima prosle godine uhhhh..ove godine je odlicno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
ako su ovaj lik i Sherman ljudima drazi od Patriota onda znas kakve su ljudi komplekse nabili zadnjih godina
Lynch je danas pokazao ono o cemu ja pricam par dana, a to je da je 99% Amera GLUP narod...KenoRob je napisao/la:ako su ovaj lik i Sherman ljudima drazi od Patriota onda znas kakve su ljudi komplekse nabili zadnjih godina
Taj isti narod vjeruje tim novinarima kada je deflategate u pitanju, da bi nakon media-day-ja poceli pisati po forumu kako su novinari GLUPI, jer mu nastavljaju postavljati i dalje pitanja.
Kraft je sinoc takodjer osuo paljubu po medijma i NFL-u, a Wells izjavo da ce istraga potrajati jos par sedmica sto u prevodu znaci da nisu uspijeli naci dokaz da su Patriotsi odgovorni za ispuhane lopte.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
kad nemaju dokaza protiv Patsa, oni su u ovoj situaciji apsolutno čisti i neka se samo dobro spreme za nedjeljuamerosm je napisao/la:Lynch je danas pokazao ono o cemu ja pricam par dana, a to je da je 99% Amera GLUP narod...KenoRob je napisao/la:ako su ovaj lik i Sherman ljudima drazi od Patriota onda znas kakve su ljudi komplekse nabili zadnjih godina
Taj isti narod vjeruje tim novinarima kada je deflategate u pitanju, da bi nakon media-day-ja poceli pisati po forumu kako su novinari GLUPI, jer mu nastavljaju postavljati i dalje pitanja.
Kraft je sinoc takodjer osuo paljubu po medijma i NFL-u, a Wells izjavo da ce istraga potrajati jos par sedmica sto u prevodu znaci da nisu uspijeli naci dokaz da su Patriotsi odgovorni za ispuhane lopte.
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Nemati dokaze ne znači da je neko nedužan. Da ostanemo pri fudbalskim temama.... remember OJ Simpson 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.