FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 25 maj 2012, 16:39

Jedno je jasno, danas sam bio na sajmu knjige u Merkatoru! Bojkot, prazno! Sarajlije izlagaci kada ih pitamo za tekmu sta ono bi samo stidljivo slijezu ramenima. Svi osim jednog, koji kaze, mene je sramota, al ja ne navijam za zelju nego za Olimpik.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 25 maj 2012, 16:40

Tuzla950 je napisao/la:
Mostar-Sarajevo-Gabela-Trebinje ortodox brothers :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 maj 2012, 16:41

delpiero20 je napisao/la:
Tuzla950 je napisao/la:
Mostar-Sarajevo-Gabela-Trebinje ortodox brothers :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

samo dio mostara,mi smo vam dali bodove u tuzli :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 maj 2012, 16:42

Vidim da mnogi ovdje spominju Celik kojeg ista ova sudbina moze zateci sljedece godine, jer se vidno vidijelo ove sezone da im ne ide bas najbolje.

Sto se tice Slobode sami su sebi krivi, okomili se na jedno kolo a sta su radili proteklih 29 ne spominju. Na svome tenerenu su prosuli 16 bodova.

Za njih problemi tek pocinju, misle da ce se tek tako vratiti u PL. Sretno im ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 maj 2012, 16:42

pintol_TM87 je napisao/la:Bas nas boli briga za vasu ljutnju na nas..
Mogu da nas mrze oni sto nam zavide.
Zao mi je sto je ovako ispalo ali sami ste sebi krivi.Brz povratak u ligu i eto da vam se ostvari zelja da nam se osvetite.
lp
Da ti ne nabrajam sve gradove u kojima ste svojim nekorektnim stavovima i ponasanjima napravili da vas organski ne voloe. Evo osto vam je jos Mostar - uz one koje vas odavno ne vole upisali ste svojim nefer odnosom i Tuzlu...

p.s. nek vas sela vole ... mi ostali znamo sta i koga ne volimo ....

@Dijete83grbavice
1. da ste mogli davno bi to napravili
2. ja bi istupio iz ove PL jer jos malo u FL su gradovi - a vi sa selendrama u PL dolazite do titula. Ovdje izvinjenje Banjalucanima koji su jos u tom smecu od PL.
3. meni je svejedno PL ili FL samo nek vas i one dole mostarske hinje vise ne gledamo na BP.
4. Ostaje nama u Zenici repka i Bihac i Tuzla i soatli. ;)
5. Samo neka nema vas izrodi prodani.... i FL je za ljude ... daleko vam kuca takvima od nas...

@FKKrajina
kad su im zadnji put Izraelci dali treci gol kad nisam razbio TV od muke - volio i nado se Zeljinom uspjehu. Koje ce to sad veselje biti aBogda. Pa neka se onda cuvaju za evropu. Amin da dobiju iste protivnike......
volim te Bosno al mrsssssss hinje prodane....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 25 maj 2012, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 maj 2012, 16:42

Probisvjet je napisao/la:Jedno je jasno, danas sam bio na sajmu knjige u Merkatoru! Bojkot, prazno! Sarajlije izlagaci kada ih pitamo za tekmu sta ono bi samo stidljivo slijezu ramenima. Svi osim jednog, koji kaze, mene je sramota, al ja ne navijam za zelju nego za Olimpik.
Zaboravi jos ovo reci jedan na glas "Da nije Focaka i ljudi iz Gorazda u Sarajevu ne bi bilo insana."
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 25 maj 2012, 16:43

bparena je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Kada bi izdvojili neke detalje sa utakmice Slavija -Sloboda izgledalo bi kao da je Sloboda pustila.
-Penal se pravi bez ikakvog razloga,niko se ne buni
-Svi prekidi za Slaviju sa strane igrači Slobode uglavnom stoje daleko od igrača protivnika
-Imaš igrača više nemaš želje da držiš loptu u svom posjedu da vrijeme odmiče
-Povrjeđuju se dva najbolja igrača i napuštaju najvažniju utakmicu od postojanja kluba
-Drugi go kao da bježe od igrača Slavije koji pravi asistenciju za gol
-Poslije drugog gola nikakve želje ,pritiska da se nešto pokuša
-Niti jedan pravi klizeći start niste imali
KADA BI SE POGLEDALI POJEDINI DETALJI REKLO BI SE DA JE SLOBODA PUSTILA
OPET NA KRAJU MI JE ŽAO SLOBODE ŠTO JE ISPALA,AL NAJVIŠE STE SAMI KRIVI.
Vi prodane duse slavite sa Slavijom i ne trebate zaliti ni Tuzlu ni Zenicu. Mozete vi bez nas mozemo i mi bez vas. Da ste hinje jadne s Leotarom igrali sredinom lige glatko bi ih dobili jer ste igracki najjaci u ligi, a sad niste htjeli da igrate fer i korektno do kraja i pustili ste Leotaru i ljudima pljunilli u lice. To je ono sto vam se zamjera. Ne sto je Sloboda izgubila vec to da ste mogli a niste htjeli. Vi se pravite budale na ovo sto vam ljudi zamjere. Da niste namjerno igrali s rezervom i da je Guso branio bar bi bod uzeli. Cuvali se za evropu u kojoj bi vas svi mi tako korektne podrzavli i volili. Sad mozete reci boli nas kitta ali ostali ste 10000% bez podrske iz Zenice i Tuzle i jos mnogih. Da Bogda vam se vratilo odmah u prvim utakmicama u evropi. Svim vasim pobjedama bi vam se svi mi radovali sad cemo se radovati svim vasim neuspjesima. To ste htjeli to ste i dobili.... Hinje nekorektne.... :oops:
Pa papak jedan šta se ti javljaš pa što ste vi u Zenici izgubili i od Slavije i od Leotara.Pa vi ste tim utakmicama ostavili i Slaviju i Leotar,a pogotovo Slaviju jer od te utakmice je slavija shvatila da može ostati u ligi.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 25 maj 2012, 16:44

Probisvjet je napisao/la:Jedno je jasno, danas sam bio na sajmu knjige u Merkatoru! Bojkot, prazno! Sarajlije izlagaci kada ih pitamo za tekmu sta ono bi samo stidljivo slijezu ramenima. Svi osim jednog, koji kaze, mene je sramota, al ja ne navijam za zelju nego za Olimpik.
koji bolan bojkot, vidi kise lije nije niko lud da izade po ovom vremenu, a to da se stide ne stidim se, zao mi vas jeste ali sami ste krivi sami sebe ukopali ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 25 maj 2012, 16:44

FKKrajina je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Vi prodane duse slavite sa Slavijom i ne trebate zaliti ni Tuzlu ni Zenicu. Mozete vi bez nas mozemo i mi bez vas. Da ste hinje jadne s Leotarom igrali sredinom lige glatko bi ih dobili jer ste igracki najjaci u ligi, a sad niste htjeli da igrate fer i korektno do kraja i pustili ste Leotaru i ljudima pljunilli u lice. To je ono sto vam se zamjera. Ne sto je Sloboda izgubila vec to da ste mogli a niste htjeli. Vi se pravite budale na ovo sto vam ljudi zamjere. Da niste namjerno igrali s rezervom i da je Guso branio bar bi bod uzeli. Cuvali se za evropu u kojoj bi vas svi mi tako korektne podrzavli i volili. Sad mozete reci boli nas kitta ali ostali ste 10000% bez podrske iz Zenice i Tuzle i jos mnogih. Da Bogda vam se vratilo odmah u prvim utakmicama u evropi. Svim vasim pobjedama bi vam se svi mi radovali sad cemo se radovati svim vasim neuspjesima. To ste htjeli to ste i dobili.... Hinje nekorektne.... :oops:
Nemoj toliko proklinjati Zeljeznicar.... Izrazi malo saucesca,pa jos im se nisu mreze oporavile od onih silnih golova protiv nekih ekipa iz Izraela,ili je Maccabi ili Hapoel :D Kod njih se svi tako zovu :D
ah trpaju svi..lyon dinama,bilbao manchestera,barcelona sevilju..pa i nas neko...NEGO ko vas trpa? ekipa iz bukovlja?..pa dobro..kazem ti svak svakom zna utrpati

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 25 maj 2012, 16:45

bparena je napisao/la:@Saurman
slavija je cisto ko suza pobijedila i to losu Slobodu i tu nema price, ali sta su ovo napravile ove hinje Velez i Zeljo ma jos sebi ne mogu da dodzem od ljutnje na ono sto su uradili Slobodi i jedni i drugi. Nek se prvaci popisaju na sve pobjede koje su casno napravili i onda ovako necasno okrenuli ledza Tuzlacima. 1. stavljaju rezervnog golmana koji bjezi od lopte u oba slucaja. Pogotovo se to vidi kod dugogo gola.... :evil:
Sloboda krivi Zelju sto nije zelio da igra na s svom nivo ? Zeljeznicar je 3 kola prije kraja bio sampion Bosne i Hrecegovine,znaci ostala kola je igrao rekrativno,u zadnjem kolu ide u Trebinje kome i koga Zeljo ima da spasava nikoga bogami.Leotar se protrudio da dobije tu utakmicu,koliko god mi lose igrali sigurno smo bili bolji od u svakom sgmentu od Slavije sto zelim reci da je Sloboda toliko lose da nije u stanju da odbrani svoj gol "nakon primljenog gola" ili da nekim igrom slucaja dadne taj cudesni gol.
I vidim pisu kako je Zeljeznicar trebao ostaviti Slobodu u ligi jer je Bosnjacki klub.Molim ? Ja kako znam u fudbalu nema nacionalizma,rasizmi itd,itd.
Tako da je apsolutno sazulzeno Sloboda ispala u nizi rank takmicenja.
Zadnja izmjena: SiggiSmallz, dana/u 25 maj 2012, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 25 maj 2012, 16:45

old school je napisao/la: koji bolan bojkot, vidi kise lije nije niko lud da izade po ovom vremenu, a to da se stide ne stidim se, zao mi vas jeste ali sami ste krivi sami sebe ukopali ;)
Za tvoju informaciju kisa NE PADA u Tuzli.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 25 maj 2012, 16:46

Tuzla950 je napisao/la:
old school je napisao/la: koji bolan bojkot, vidi kise lije nije niko lud da izade po ovom vremenu, a to da se stide ne stidim se, zao mi vas jeste ali sami ste krivi sami sebe ukopali ;)
Za tvoju informaciju kisa NE PADA u Tuzli.
haj dobro bojkot bio :lol: :lol: :lol: :lol: e vala ste nas nasikirali pravo ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 25 maj 2012, 16:46

Zeljo da nije zelio da utice na ishod zavrsetka prvenstva igrao bi remi i time ne bi nista promijenio

Ovako se znalo, Slavija nas dobija to su znale i ptice na grani, a Zeljo i Velez da nisu zeljeli uticat igrali bi remi, a ne davali po 3 boda direktnim konkurentima Rudara, Slobode i Slavije...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 maj 2012, 16:46

Sta je Sloboda radila protekla 29. kola ? Na svome terenu prosuli 16. bodova.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 maj 2012, 16:46

Haj ba Celik prodao utakmicu, vas sarajlija je prodao komplet Zenicu zajedno sa zeljezarom za jednu marku.
yebali bi se vi i za pola, a nije za jednu!

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 25 maj 2012, 16:48

Elegant je napisao/la:Sta je Sloboda radila protekla 29. kola ? Na svome terenu prosuli 16. bodova.
Šta je Leotar i Gošk radio?

Što niste njih nabili 0-4 ,a Sloboda da vas "pobijedi" 2-1 ?!

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 25 maj 2012, 16:49

Jbg neće da shvate da su sami sebi krivi ! :? :?
Zadnja izmjena: Edvin_manijak, dana/u 25 maj 2012, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 maj 2012, 16:50

@exbabilon
Jesmo korektno izgubili jer smo prelosa ekipa i gubili smo od mnogih i od vas casno i posteno u pola sezone. Da ste i vi izgubili u pola sezone sve bi bilo ok. Kad vam nije trebalo zaboravili ste pizzde sta je fer i korekno igranje. Da je Celik iamo toliki niz pobjeda ma mi bi grizli do zadnjeg da i zadnju dobijemo i osvjetlamo obraz. Ovako se popisaj u cupove i nek vam je na obraz ovo sto ste napravili svojim stavom. Nije Celik hvala Bogu Zeljo da ovako zabije noz u ledza drugome. Pa makar i ne osvajali i tome Bogu hvala ali ne bili samo svoji .....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 25 maj 2012, 16:50

Probisvjet je napisao/la:Haj ba Celik prodao utakmicu, vas sarajlija je prodao komplet Zenicu zajedno sa zeljezarom za jednu marku.
yebali bi se vi i za pola, a nije za jednu!
to je to KOMPLEKS hahahahhaha prosto uzivam,samo dajte :D :D :D :D

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 25 maj 2012, 16:51

Tuzla950 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sta je Sloboda radila protekla 29. kola ? Na svome terenu prosuli 16. bodova.
Šta je Leotar i Gošk radio?

Što niste njih nabili 0-4 ,a Sloboda da vas "pobijedi" 2-1 ?!
Zato što nam je tada trebalo za titulu, a protiv Leotara ne :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.