Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

edinjo-bih
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la edinjo-bih » 17 dec 2018, 22:42

terra je napisao/la:Vojkan Rađa radi spisak selekcije lige koja bi se u Sloveniji trebala suprostaviti Saudijskoj Arabiji. Vrijeme je da i Doboj dobije svoje reprezentativce :urnebes:
kad ce izaci taj spisak?

ham19
Kontakt:

Post Postao/la ham19 » 18 dec 2018, 09:59

Ajo poziv ne dobije Adnan Tufekcic onda i ne treba praviti tu reprezentaciju.
Tu jos treba dodati vladana djurdjevica i bojana tulendica(desna krila)
Goran biljaka(desni bek)
Sedzad abdurahmanovic(srednji bek)
Vedran delic (lijevo krilo)
Haris Buljina (pivot)

Ezo ja bi ove jos dodao na ovu listu od no rules.
Ima tu jos nekih igraca ali sad se ne mogu sjetiti.Dodati cu ih naknadno.

PS. No rules ti bas volis konjuh :D

terra
Kontakt:

Post Postao/la terra » 18 dec 2018, 15:37

edinjo-bih je napisao/la:
terra je napisao/la:Vojkan Rađa radi spisak selekcije lige koja bi se u Sloveniji trebala suprostaviti Saudijskoj Arabiji. Vrijeme je da i Doboj dobije svoje reprezentativce :urnebes:
kad ce izaci taj spisak?
Izgleda da ga pojedini klubovi već imaju na raspolaganju

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 18 dec 2018, 15:54

znas li koja imena?

terra
Kontakt:

Post Postao/la terra » 18 dec 2018, 16:25

edinjo-bih je napisao/la:znas li koja imena?
Znam da je bez igrača Konjuha,Izviđača,Zrinjskog...ali zato ima igrača iz druge lige

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 18 dec 2018, 23:49

Prepoznajem kvalitet :D

@ šteta za Kapića iz Bosne V. (DK) što se povrijedio , momak je svojim igrama kucao na vrata A selekcije ...
da li ono krilo iz Maglaja što je igrao za Qatar ima pravo igrati za nas , prošlo je par godina kako je igrao za Qatar ... isto pivot iz Doboja Manjić se zove čini mi se, igrao je nekada i za nas , ali mislim da je on uzeo Srbijansko Državljanstvo ...

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 19 dec 2018, 00:47

no rules je napisao/la:da li ono krilo iz Maglaja što je igrao za Qatar ima pravo igrati za nas , prošlo je par godina kako je igrao za Qatar ...
Memisevic ... to se i ja pitam ... mislim da su mu istekle 3 godine vec ... :hmmmmm:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 19 dec 2018, 08:29

Izvan imamo isto par zaboravljenih kao sivica, starcevica, serdarevica, vranca, novljanina, cavara, jankovica,..

kako nam napreduje klis?

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 19 dec 2018, 09:12

no rules je napisao/la:Super, mogu prijave :)

@ evo meni šta pada na pamet trenutno , potencijalni da se razumijemo :)

1. Hamidović (Gračanica) - LB - prvi srijelac lige
2. Ahmetašević (Gračanica) - G - već je bio u A Selekciji
3. Osmanhodžič (Vogošća) - DK - dobar čim je iz Gračanice :D
4. Čičkušić (Vogošća) - SB -
5. Aldin Sakić (Konjuh) 20god - SB - veliki potencijal
6. Kemo Hamzić (Konjuh) - SB - već pokazao kvalitet u mladoj reprezentaciji
7. Zlatko Kreso (Vogošća) - LB - isto kao i Hamzić
8. Mihret Husić (Konjuh) - LK - baš zahvalan igrač
9. Nermin Smajić (Konjuh) - LB - momak ima rijetko precizan i dobar šut

- toliko od mene za sada , ima tu još igrača , za neke ne znam jesu li iz Hrvatske , Srbije , Crne Gore... ove malo starije nisam uzimao u obzir , volio bi da još neko napiše za koga misli da bi mogao upasti u tu Reprezentaciju Premijer Lige...
Pratim te, vidim da si ozbiljan poznavalac rukometnih prilika i svaka čast za to. Zbog toga mi i jeste čudno da si na ovaj spisak stavio npr. Husića iz Konjuha. Jako neozbiljno :D
ham19 je napisao/la:Ajo poziv ne dobije Adnan Tufekcic onda i ne treba praviti tu reprezentaciju.
Goran biljaka(desni bek)
Haris Buljina (pivot)

Nemoj Biljaku živ bio. Msm svaka čast momku ali rodni list???

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 19 dec 2018, 10:32

sta je sa nasim mladim golmanima iz slovenije (hasic i bojic)?

ham19
Kontakt:

Post Postao/la ham19 » 19 dec 2018, 14:54

baltazar7 je napisao/la:

- toliko od mene za sada , ima tu još igrača , za neke ne znam jesu li iz Hrvatske , Srbije , Crne Gore... ove malo starije nisam uzimao u obzir , volio bi da još neko napiše za koga misli da bi mogao upasti u tu Reprezentaciju Premijer Lige...
Pratim te, vidim da si ozbiljan poznavalac rukometnih prilika i svaka čast za to. Zbog toga mi i jeste čudno da si na ovaj spisak stavio npr. Husića iz Konjuha. Jako neozbiljno :D
ham19 je napisao/la:Ajo poziv ne dobije Adnan Tufekcic onda i ne treba praviti tu reprezentaciju.
Goran biljaka(desni bek)
Haris Buljina (pivot)

Nemoj Biljaku živ bio. Msm svaka čast momku ali rodni list???

Ma ne bi ga ja stavio nikad na spisak, nego rekose reprezentacija pl pa mi ni jedan ne pade na pamet.
Zsmijenit cu ga sa Dejanom Sesicem iz BL.

Hvala sto si me napomenuo :D

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 19 dec 2018, 23:50

Jel' ovo nas Tore ni u Gracanici meda ne moze ... ni jedan gol danas ... a igrace EP za godinu i kusur ... :facepalm:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 20 dec 2018, 01:06

DaVinci je napisao/la:Jel' ovo nas Tore ni u Gracanici meda ne moze ... ni jedan gol danas ... a igrace EP za godinu i kusur ... :facepalm:
:rol: :rol:

Meni je ovo najzalosnije od svega. Ispade da nas je on zaduzio za zivota, pa ga se nikako ne mozemo rijesiti. I po ovome se vidi na kojem smo nivou amaterizma. Ja glavu dajem da taj Toromanovic ne trenira ni 20% koliko bi trebalo, ali je svejedno siguran na svakom spisku. Hajde Terzic inekako, on je jos uvijek profesionalni rukometas, mada se i njemu i ostalim starcima treba zahvaliti. Bojim se da ce neki od njih ostati u reprezentaciji i nakon Evropskog prvenstva, bez obzira da li se mi plasirali tamo (recimo Karacic).

Daj ovog Hamidovica iz Gracanice, pruzi momku pravu priliku i glavu dajem da ce mu vratiti na najbolji moguci nacin. Sit sam vise i Vegara i ostalih polovnjaka. Upariti njega i Panica na tim suterskim pozicijama, na srednjem staviti Perica i njih trojicu maksimalno uigravati. Btw, kakvu minutazu Josip ima u Goppingenu? Ja sam par puta provjeravao igra li i zabijao je maksimalno do 2-3 gola (mada, nerijetko se i ne upise u strijelce), ali nisam bas nesto vjest s tim rukometnim stranicama za statistiku i tu nisam mogao vidjeti koliko minuta u prosjeku igra. Za prvu sezonu je najbitnije da nije skroz zakucan za klupu, a kasnije se valjda uspije izboriti za nesto vise minuta.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 20 dec 2018, 11:08

kobe24 je napisao/la:
DaVinci je napisao/la:Jel' ovo nas Tore ni u Gracanici meda ne moze ... ni jedan gol danas ... a igrace EP za godinu i kusur ... :facepalm:

Meni je ovo najzalosnije od svega. Ispade da nas je on zaduzio za zivota, pa ga se nikako ne mozemo rijesiti. I po ovome se vidi na kojem smo nivou amaterizma. Ja glavu dajem da taj Toromanovic ne trenira ni 20% koliko bi trebalo, ali je svejedno siguran na svakom spisku. Hajde Terzic inekako, on je jos uvijek profesionalni rukometas, mada se i njemu i ostalim starcima treba zahvaliti. Bojim se da ce neki od njih ostati u reprezentaciji i nakon Evropskog prvenstva, bez obzira da li se mi plasirali tamo (recimo Karacic).

Daj ovog Hamidovica iz Gracanice, pruzi momku pravu priliku i glavu dajem da ce mu vratiti na najbolji moguci nacin. Sit sam vise i Vegara i ostalih polovnjaka. Upariti njega i Panica na tim suterskim pozicijama, na srednjem staviti Perica i njih trojicu maksimalno uigravati. Btw, kakvu minutazu Josip ima u Goppingenu? Ja sam par puta provjeravao igra li i zabijao je maksimalno do 2-3 gola (mada, nerijetko se i ne upise u strijelce), ali nisam bas nesto vjest s tim rukometnim stranicama za statistiku i tu nisam mogao vidjeti koliko minuta u prosjeku igra. Za prvu sezonu je najbitnije da nije skroz zakucan za klupu, a kasnije se valjda uspije izboriti za nesto vise minuta.
1. U Gracanici se nikad nije vise i bolje treniralo , Doborac je unio nevjerovatan profesionalizam u ekipu !

2. Tore nije zabio ni jedan pogodak zato sto nije bio na terenu ni jednu sekundu ;) , ekipe slicne Derventi i sa drugom postavom pobjedjujemo ;)

3. Uvijek podrzavam podmladjivanje , ali ovo za Toreta za treniranje i njegov ucinak realno ne stoji ...

@ baltazar7
Druze nisam ga "predlozio" u A selekciju , nego u selekciju Lige i tu bi vjerovatno momak imao mjesto zbog svoje agresivnosti i pozitivne drskosti koja je neophodna za jednog modernog igraca...
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 20 dec 2018, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 dec 2018, 11:30

Interesantno je da nisi stavio niti jednog igraca iz Visokog.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 20 dec 2018, 11:53

@ bhsport
Pa napisao sam da dopunjavate i vi ostali , nemoram ja sam :)
- Kapica sam spominjao vec , sigurno da bi i Grco morao naci svoje mjesto na spisku ...Harmandica , Divkovica i Medjica nisam naveo samo zbog godina...

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 20 dec 2018, 12:11

Tore u Gračanici ne daje 10 golova svaku tekmu. Zabije 2-3-4 ali njegovih je najmanje pola golova. O doprinosu u odbrani je suvišno govoriti. Dar sa neba za naš mali klub.

A kad smo kod treniranja, odgovorno tvrdim da nema većeg profesionalizma trenutno u PL od rada Damira Doborca!!!

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 20 dec 2018, 12:21

kobe24 je napisao/la:

Haman da smo nas 2 u krivu ... Gracanlije nas demantovase ... Tore jos ima magije u svojim brkovima kad igra i treba ga drzati na spisku sve dok ih neobrije ... #movemberTore

A ako Suman ostane ostaje i Karacic zasigurno ... sharmir'o je Sumana za sav selektorski vijek sa svojom borbenoscu i energijom ... da je jos iole i kakav rukometas dobio bi i ulicu u Koldingu ... :kafa:

Fagus501
Kontakt:

Post Postao/la Fagus501 » 20 dec 2018, 12:29

Stručnjaci znati li za ovom momka najbolji strelac Isladske lige.

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 20 dec 2018, 12:54

Fagus501 je napisao/la:Stručnjaci znati li za ovom momka najbolji strelac Isladske lige.
poznat je Kasumović, barem za mene. Sjećam ga se, igrao je u Bosni S. ili negdje ali je bio mlad, tanak,onako slabašan. Vjerovatno je nadošao malo.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.