FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dok ne vidim da je zvanično potpisao, ne vjerujem ništa. 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
on u suštini i jeste taj napadački dio veznog reda koji nama treba k'o komad hljeba da proigra. neko ko valja loptu i pravi višak. nije on sidraš za ovu postavku.exbabilon je napisao/la:Ne vidim da bi se ovdje nesto moglo zakomplikovat. Bio momak na razgovorima, dogovorili uslove, dao izjavu za portal, u srijedu potpisuje ugovor... pa nismo valjda toliki pehovi da za 2 dana ispustimo odlicnog igraca za nase uslove.
Iskreno se nadam se je on upravo ono sto nam treba, ali na njemu je da na terenu to i dokaze. Valjda ce i vezni red proigrat.
i mene Admir oduševljava, odmjereniji je od Amara i izgleda stroži prema ovim manekenčićima, ne znam kakav je Memo asistent al možda bi Admir želio boljeg il se ja varam, i raduje me da na treninzima unosi inovacije dakle čovjek prati trendove, u ovom momentu treba da ima našu podršku veću od one kad se Amar vratio.
Joj al se čita forum, sportskim novinarima istraživačima glavni izvor informacija
Joj al se čita forum, sportskim novinarima istraživačima glavni izvor informacija

Već godinama je tako, svaka bomba koju je neko izvalio odma osvane u novinama i pokaze se niđe veze. Sutra svi na koševo do 3 kola ako bog da.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 21 jul 2014, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ne podržavam potpisivanje ugovora na 1.god, al eto možda nisu sigurni u kvalitet Količić-a!jahija je napisao/la:Šta ćeš od godine, valjda još nisu sigurni u kvalitet.fkzeljeznicarba je napisao/la:Količić potpisao jednogodišnji ugovor
http://fkzeljeznicar.ba/kolicic-potpisa ... vor/10227/" onclick="window.open(this.href);return false;
Al imamo mi Količić-a kolk'o hoćeš u to sam siguran!
Varea je dobar igrač strpimo se do srijede ABD

Samo da dobro zavrsi ovo u srijedu sa Vareom jer se pravo dugo odvijalo,hvala Bogu pa se priblizilo kraju samo da potpise u srijedu i to je to.
prije da je neko izbjegavanje naknade za treniranje.Velahalve je napisao/la:Ne podržavam potpisivanje ugovora na 1.god, al eto možda nisu sigurni u kvalitet Količić-a!jahija je napisao/la:Šta ćeš od godine, valjda još nisu sigurni u kvalitet.fkzeljeznicarba je napisao/la:Količić potpisao jednogodišnji ugovor
http://fkzeljeznicar.ba/kolicic-potpisa ... vor/10227/" onclick="window.open(this.href);return false;
Al imamo mi Količić-a kolk'o hoćeš u to sam siguran!
Varea je dobar igrač strpimo se do srijede ABD
pred Adžemom je svijetla buducnost i dosta dobro se pokazao do sada, ali porediti ga sa Gospodarom je smijesnolisander je napisao/la:i mene Admir oduševljava, odmjereniji je od Amara i izgleda stroži prema ovim manekenčićima, ne znam kakav je Memo asistent al možda bi Admir želio boljeg il se ja varam, i raduje me da na treninzima unosi inovacije dakle čovjek prati trendove, u ovom momentu treba da ima našu podršku veću od one kad se Amar vratio.
FKŽ !
ne treba vam potvrda, ja vam potvrđujem da varea potpisuje sigurno...
ali pazite, u široki kad je došao bio je strava dobar, onda je pao nakon ozljede, nije se vratio na ono staro..
nemojte se razočarat, ali je dobar momak i ja bi prvi volio da uspije i da se dokaže..
sretno i njemu u želji kao i ostalima ovima iz širokog, a sretno i želji sa metalurgom

ali pazite, u široki kad je došao bio je strava dobar, onda je pao nakon ozljede, nije se vratio na ono staro..
nemojte se razočarat, ali je dobar momak i ja bi prvi volio da uspije i da se dokaže..
sretno i njemu u želji kao i ostalima ovima iz širokog, a sretno i želji sa metalurgom

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
A kakvu je to povredu imo kevine nesto se ne sjecam.Kevin je napisao/la:ne treba vam potvrda, ja vam potvrđujem da varea potpisuje sigurno...
Idealna kombinacija Turkovic napadac, ovaj poluspic, tako ce i Nedo imati dosta prostora jer ce Varea sigurno razvlaciti odbranu protivnika i napadac kao sto je Turkovic samo tako i moze biti efikasan, kada je sam, nista od tog.
Samo da on hoce potpisati u srijedu i niko jos nije odgovorio, ako se desi da potpise, a u slucaju da prodjemo Metalurga bil on mogao igrati protiv Omonie ?
Samo da on hoce potpisati u srijedu i niko jos nije odgovorio, ako se desi da potpise, a u slucaju da prodjemo Metalurga bil on mogao igrati protiv Omonie ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
-
- Kontakt:
Ono što je igralo u Širokom i došlo u Želju do sad se pokazalo odličnim valjda će i ovaj Argentinac ako potpišeKevin je napisao/la:ne treba vam potvrda, ja vam potvrđujem da varea potpisuje sigurno...
Sutra oko 12 vjerovatnoFredPerry123 je napisao/la:Kad se karte puštaju u prodaju?
Željeznicar za život cijeli !
SutraFredPerry123 je napisao/la:Kad se karte puštaju u prodaju?
ne sjećam se ni ja..znam da je nešto imao i da je pauzirao malo..ali brzo iza toga je otišao..uglavnom..po meni će vam biti od koristi jer zna zabiti, zna se naći gdje treba i trpat one otpatke, zna pogoditi izvana, pravi višak..terabajt je napisao/la:A kakvu je to povredu imo kevine nesto se ne sjecam.Kevin je napisao/la:ne treba vam potvrda, ja vam potvrđujem da varea potpisuje sigurno...
@asunsao
moze igrat ako nije prosao rok za prijavu igrača za 3.pretkolo u što sumnjam
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 21 jul 2014, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
sve zavrseno 100% varea potpisuje u srijedu 

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
JUAN MANUEL VAREA
Potvrđen transfer, Željo
doveo veliko pojačenje
Piše: M. DAUTBEGOVIĆ
Kako je Sport.ba i najavio, Željezničar je
danas dobio veliko pojačanje.
Juan Manuel Varea dogovorio je sve sa
Željezničarom, s kojim će u srijedu potpisati i
ugovor.
“Presretan sam što dolazim u klub kakav je
Željezničar. Dugo sam igrao ovdje i znam da
je jedan od najvećih klubova u regionu.
Posebno mi je drago što ću imati priliku
igrati pred Željinim navijačima koji su za
mene isti kao u Argentini”, rekao je Varea za
Sport.ba.
“Siguran sam da će mojim dolaskom Željo
dobiti dimenziju više u napadu. Daću sve od
sebe da sa Željom slavim titule. Sutra
očekujem pobjedu protiv Metalurga.
Jbt ovaj Cipiripi ispade ucinkovitiji i konkretniji od supera.
Potvrđen transfer, Željo
doveo veliko pojačenje
Piše: M. DAUTBEGOVIĆ
Kako je Sport.ba i najavio, Željezničar je
danas dobio veliko pojačanje.
Juan Manuel Varea dogovorio je sve sa
Željezničarom, s kojim će u srijedu potpisati i
ugovor.
“Presretan sam što dolazim u klub kakav je
Željezničar. Dugo sam igrao ovdje i znam da
je jedan od najvećih klubova u regionu.
Posebno mi je drago što ću imati priliku
igrati pred Željinim navijačima koji su za
mene isti kao u Argentini”, rekao je Varea za
Sport.ba.
“Siguran sam da će mojim dolaskom Željo
dobiti dimenziju više u napadu. Daću sve od
sebe da sa Željom slavim titule. Sutra
očekujem pobjedu protiv Metalurga.
Jbt ovaj Cipiripi ispade ucinkovitiji i konkretniji od supera.
Ne moze ti to niko odgovoriti jer ne zna. U principu moze,prije svakog predkola mogu se prijaviti novi igraci bez ikakvog ogranicenja.Pitanje je da li ce do tada moci biti registrovan,da li ima izlazne papire(certifikat i brisovnicu),ili ce se to cekati nekoliko dana...asunsao je napisao/la:Idealna kombinacija Turkovic napadac, ovaj poluspic, tako ce i Nedo imati dosta prostora jer ce Varea sigurno razvlaciti odbranu protivnika i napadac kao sto je Turkovic samo tako i moze biti efikasan, kada je sam, nista od tog.
Ali ne trebamo od dolaska jednog igraca,ko god to bio,praviti dramu. Treba nam konkurencija u napadu,to je cinjenica,ali niko tu stvari ne moze okrenuti naglavacke.Dobro je ako dodje,vjerujem da Amar zna sve o njemu,pa i to da je bio povrijedjen,te da je to ok i da ce nam biti nako pojacanje. Ali kazem,ne vidim razloga da od toga pravimo neku veliku pricu.
- storm_raider
- Kontakt:
Odlicno za Vareu! Strasan igrac i bolje pojacanje od Bekrica. Inace Adzem na Zeljkovica ozbiljno ne racuna, razlog ne znam.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 21 jul 2014, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.