SVI NA SJEVER !!!!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- FKS -
SARAJEVO TE ZOVE!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Pa šta sad propao Mudražija jel ?
Ocito da nije niti bio opcija, ali eto malo mediji, malo pojedinci zeljni paznje i dodjemo do toga da je nas igrac.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Mudrazija vidjen u Pirpi.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovaj mi komšija (doduše voli da se zeza), kaže da je Mudradžija viđen sa Numanovićkom u Malaku.
Moze li se pri online kupovini karte odabrati i pozicija, tipa istok c3 i sl, ili ide samo odabir tribine pa sta me zapadne na kraju? Ranije uvijek uzimao direktno u fan shopu ili na stadionu pa nisam siguran oko toga
-
ajdohordas
- Kontakt:
- BordoBBoja
- Kontakt:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Nisam raja ulazio od tekme kako treba od slavlja pa ako je neko napisao halalite mi, u četvrtak nam sudi Belgijanac što je sudio jučer Club Brugge - Royal Union finale Superkupa.
Namjestili mu na prsa gopro da trči sa njom i onda prikazivali kako to izgleda iz njegovog pov
Što sam primjetio jeste da je lahak na kartonima tako da nadam se izbjeći nepotrebno dobacivanje sudiji i traženje objašnjenja jer odluku promjeniti to neće.
Možda sam isto lud ali mislim da je Aktobe jači i teži protivnik, protiv Trnave se postaviti kući kao favoriti pokazati respekt naravno ali bez straha napasti, odnijeti tamo ako je moguće dva gola razlike bi bilo fenomenalno.
Namjestili mu na prsa gopro da trči sa njom i onda prikazivali kako to izgleda iz njegovog pov
Što sam primjetio jeste da je lahak na kartonima tako da nadam se izbjeći nepotrebno dobacivanje sudiji i traženje objašnjenja jer odluku promjeniti to neće.
Možda sam isto lud ali mislim da je Aktobe jači i teži protivnik, protiv Trnave se postaviti kući kao favoriti pokazati respekt naravno ali bez straha napasti, odnijeti tamo ako je moguće dva gola razlike bi bilo fenomenalno.
Dragi navijači Sarajeva, znate koliko volim naš klub i koliko mi srce kuca bordo! Nažalost, ovaj put ne mogu doći na utakmicu, ali da biste osjetili moju ljubav i podršku, odlučio sam obradovati nekog sa dvije karte za SJEVER! Neka se čuje podrška na stadionu , a ja ću navijati iz srca, pa makar to bilo iz dijaspore. Bordo-bijeli zauvijek!
P.S Neka se javi neko ko zna nekog ko ne moze priustiti kartu i poslat cu mu na mail i broj tel svejedno
Koševo mora biti puno!!!!!!!!!
P.S Neka se javi neko ko zna nekog ko ne moze priustiti kartu i poslat cu mu na mail i broj tel svejedno
Koševo mora biti puno!!!!!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Očekivat će i da njegov tim prođe Sarajevo..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mnogo ste nestrpljivi. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: boki86, VolimoSarajevo i 34 gosta.