FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pinki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pinki » 21 jul 2014, 12:18

Letach je napisao/la:Nas je u grupi (koja je stalno bila na utakmicama) bilo i 10. Nama petorici su se pridruzili jarani iz komsiluka kada se Amar vratio one sezone. I bas su bili zagrizli, a sada opet ostalo na nama petorici, sada vec i cetvorici. Sutra cu i ja "nagovoriti" jednog, dvojicu, pa na lavor ako Bog da. Ima prevoz, ima stolicu, mozemo podijeliti i iftar ako zapne, pa lagano u trece predkolo.
Ja prošli put haman kilu bureka savladah, umalo nisam izdahnuo, ovaj put ću ponijeti pola kile :D

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 21 jul 2014, 12:25

pinki je napisao/la:
Letach je napisao/la:Nas je u grupi (koja je stalno bila na utakmicama) bilo i 10. Nama petorici su se pridruzili jarani iz komsiluka kada se Amar vratio one sezone. I bas su bili zagrizli, a sada opet ostalo na nama petorici, sada vec i cetvorici. Sutra cu i ja "nagovoriti" jednog, dvojicu, pa na lavor ako Bog da. Ima prevoz, ima stolicu, mozemo podijeliti i iftar ako zapne, pa lagano u trece predkolo.
Ja prošli put haman kilu bureka savladah, umalo nisam izdahnuo, ovaj put ću ponijeti pola kile :D
Ja sam tukao neke sendvice, i kupio od Fude nekih sokova, i eto, lagano... :D :D :D
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

jahija

Post Postao/la jahija » 21 jul 2014, 12:26

Doduše nije ni publika gore presudna, bila bi na našoj grbavici blizu navijači ona kotlina, bili smo i makedoniji sa našim navijačima stadion se orio sva podrška moguća, i nismo pobjedili neću ja kao navijač uć i zabit gol to moraju igrači tako da publika nije presudna, jeste maksimalno u finansijskom smislu nažalost, ali može biti i u navijačkom, ali je najbitnija dobra igra i realizacija šansi, neki pritisak pred protivničkim golom, onda možeš i očekivati neku njihovu grešku i naš gol, ovako možemo mi plakat.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 21 jul 2014, 12:26

maloprije, ferhadijom i po bezistanu, setaju igraci metalurga. ono sto mi je zapalo za oko, a ranije nisam obracao paznju na njihov sastav, djeluju mi bas mlada ekipa. barem po onom sto vidjeh.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 21 jul 2014, 12:30

Šta je sa Zeljo.tv_?

Šatro mi piše da sadržaj zbog zaštite autorskih prava nije dostupan za zemlju iz koje dolazim????.

šta prenos samo za dijasporu?

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 21 jul 2014, 12:37

Virtu4l je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Pa polako pa ne mogu ni oni preko noći. Otišli su ovi neradnici.
Druže, ovo je kliše koji slušamo mnogo godina. Niko ni od koga ne očekuje ništa preko noći, ali sve su prilike da su te 'noći' postale decenije ;)
Jarane da si pročitao sve vidio bi da sam i to spomenuo. Znači ne može biti kliše ako novi ljudi o tome pričaju. Svi oni što su ranije to pričali a nisu ustvari ništa uradili jesu bili kliše ali kad novi ljudi to kažu onda valjda trebaš sačekati da vidiš šta će uraditi. Ne možeš vezati obećanja drugih ljudi koji su prije bili tu ovim ljudima koji su sada tu. Kažem ti sada je prvi put transparentno koliko je dug ( ne mora biti u marku) i možeš nekom logikom zaključiti vraća li se ili ne. TO je i više nego dobar znak da im vjerujem i da nije kliše. Ako Greda za pola godine odbije reći koliki je dug ili koliko se smanjio i ako nije zašto nije onda će mi postati sumljivo.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 21 jul 2014, 12:38

aziz je napisao/la:Šta je sa Zeljo.tv_?

Šatro mi piše da sadržaj zbog zaštite autorskih prava nije dostupan za zemlju iz koje dolazim????.

Bujrum na stadion, ako ti je stalo!
JUG-5
ISTOK-8
ZAPAD-10
Karte su od sutra u prodaji!!!!!

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 21 jul 2014, 12:45

Amar TM'87 je napisao/la:Jel se mogu danas kupit karte na grbavici?
Ne mogu, tek sutra

Vidjena nekolicina igraca i strucni stab (valjda) Metalurga, setaju se gradom, trebao bi im neko reci da su dzaba dosli, ja nisam htio :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 21 jul 2014, 12:45

Velahalve je napisao/la:

JUG-5
ISTOK-8
ZAPAD-10
Ma joj, neka plati i tih 8e ako hoće, klubu isto dođe. Pare su pare jbg. :-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 21 jul 2014, 12:46

Velahalve je napisao/la:

JUG-5
ISTOK-8
ZAPAD-10
ma to je normala buraz, nego me bas interesuje je li samo za dijasporu

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 jul 2014, 12:47

Samo za dijasporu.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 21 jul 2014, 12:56

Citam da ce Adzem sutra krenuti sa Bajicem naprijed, i Jamakom od prve minute, sto znaci ofanzivnije nego u ove tri protekle utakmice. Nedo i Hasanovic na klupu. Eto, bice i golova, samo se treba gore pojaviti.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 21 jul 2014, 13:08

bajic u napadu :damn:

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 21 jul 2014, 13:12

aziz je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:

JUG-5
ISTOK-8
ZAPAD-10
ma to je normala buraz, nego me bas interesuje je li samo za dijasporu
Samo je za dijasporu, 8 eura on-line tribina, nije ni to loše sigurno ima željovaca vani da hoće gledati! :clap:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 jul 2014, 13:14

Nema još ništa na grupi pa da pitam ovdje, ima li sutra korteo?

Na pp
Ja te volim, volim Željo..

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 21 jul 2014, 13:16

emirati je napisao/la:bajic u napadu :damn:
Tako pise, cini mi se u Oslobodjenju. Kaze da ce biti izmjena, Bajic naprijed, Jamak u sredinu od pocetka, a da se Nuspahic ozbiljno namece struci. Kako god bilo, samo da se pobijedi sutra ako Bog da. A sto se Bajica tice, on se zaista trudi na treningu, u reprezentaciji igra odlicno, zato mislim da ga sutra i treba ubaciti da igra iz pocetka. Imace pravi ambijent, dobar teren, eto na njemu je da pokaze da se na njega moze racunati. Ne moze se zivjeti od toga da si "vjeciti talenat". Da Bog da, pa da on sutra zabije dva, tri gola, sretno mu bilo.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 21 jul 2014, 13:20

ma ne moze on igrati spice, momak je krilo i sve golove koje je zabio za reprezentaciju bilo je s krila. previse se eksperimentise sa utakmicom u kojoj moras pobjediti. nedo je spic, kakav je god mora igrati jer drugog nemas, a sad ovo praviti skroz bezveze. bolje bi mu bilo da vrati stanica na mjesto gdje mu je karijera krenulo prema gore, kad vidi da ga ne ide na krilu, a bajica stavi tu. ne kontam nikako :roll:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jul 2014, 13:22

emirati je napisao/la:ma ne moze on igrati spice, momak je krilo i sve golove sto zabio za reprezentaciju bilo s krila. previse se eksperimentise sa utakmicom u kojoj moras pobjediti. nedo je spic, kakav je god mora igrati jer drugog nemas, a sad ovo praviti skroz bezveze. bolje bi mu bilo da vrati stanica na mjesto gdje mu je karijera krenulo prema gore, kad vidi da ga ne ide na krilu, a bajica stavi tu. ne kontam nikako :roll:
Jesi ti navalio da je krilo nije bolan momak je napadac to sto je igrao prosle godine na krilu nije bas da ga citav zivot igra.Uostalom Adzem ga je trenirao i gledao u mladjim katergorijama zna koja mu je prirodna pozicija.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 21 jul 2014, 13:23

u reprezentaciji igrao isto krilo..

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 21 jul 2014, 13:25

emirati je napisao/la:ma ne moze on igrati spice, momak je krilo i sve golove sto zabio za reprezentaciju bilo s krila. previse se eksperimentise sa utakmicom u kojoj moras pobjediti. nedo je spic, kakav je god mora igrati jer drugog nemas, a sad ovo praviti skroz bezveze. bolje bi mu bilo da vrati stanica na mjesto gdje mu je karijera krenulo prema gore, kad vidi da ga ne ide na krilu, a bajica stavi tu. ne kontam nikako :roll:
Shvatam ja tebe, ali mi moramo shvatiti Adzema. Znam za Bajica, za njegove suteve i prolaze sa krila, sve izgleda jako dobro, jos da to prenese na utakmice... Nedo se, realno, jos nije uklopio sa igracima i u ovaj Adzemov sistem, tako da je najavio Bajica. E sada, jesam li to procitao u Oslobodjenju ili avazu od jutros, ne mogu se sjetiti, neka neko nadje i procita, ali tako je kako je. Jos jedan spic nam je neophodan, a dok ga ne dovedemo, morecemo se krpiti ovako.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.