Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
@jax, 'aj dobro, ti kazes nema ja kazem ima(ja i jos poneko), ne vodi ovo nikuda.
@los_blancos, mozda i bude Ozil umjesto Benzeme pa da Ronaldo ode naprijed, ali je poslije pitanje da li Ronaldo moze vrsiti presing na Busqa kao Benzema i da li se moze vracati kada je potrebno. Jer svi znamo njegov mentalitet.
@los_blancos, mozda i bude Ozil umjesto Benzeme pa da Ronaldo ode naprijed, ali je poslije pitanje da li Ronaldo moze vrsiti presing na Busqa kao Benzema i da li se moze vracati kada je potrebno. Jer svi znamo njegov mentalitet.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ja cu samo reci ovo...kad sam pisao da je sudija doslovno progurao Real u kupu protiv Seville, kad je ljudima dva gola poništio (zapravo jedan cist nije priznao u prvom mecu, a drugi poništio zbog nepostojeceg ofsajda u revanšu) mene su ovdje odmah napali, iako smo svi mogli to vidjeti na snimcima, klipovima, slikama.ek0 je napisao/la:Na ove dvije teme (RMA i FCB) se vecina postova svodi na podje?avanje. Ima par likova koji pisu zdrave postove, a ostali samo cekaju da im onaj iz suprotnog "krda" napise jedno da bi im on mogao kao sloziti neku kontru. Mada koliko sam primjetio i jedni i drugi su/smo dosta nerealni tj. prilagodjavaju/mo situaciju kako im/nam odgovara. Evo neki primjeri, kada je bio incident sa kartonima (Ramos, Alonso) nasi (RMA) forumasi su vecinom pisali da je ono "pravi" potez dok su njihovi (FCB) pisali da je ono sramota i svakakvim imenima nazivali Ramosa, Alonsa i Mourinha. Kasnije isti scenario, samo su u pitanju Valdez, Busquets i Guardiola komentari su obrnuti. Znaci niko ne misli glavom, vec je fazon u tome, ako je moj klub onda sve moze, a kada su oni onda sta god urade ne valja. Ili kada se nama dosudi nepostojeci jedanaesterac onda je ok, kada njima pomazu im sudije i isto tako na suprotnoj strani.
Realno, Sevilla je ta koja je trebala igrati sutra finale Kupa protiv Barse, da je kakve pravde bilo...ali ovdje je glavna furka povezivati Barcelonu sa sudijama, a to je vrlo licemjerno....zaboravljaju se neke osnovne stvari iz ne tako davne prošlosti.
Prisjetite se malo ove lakrdije sudijske prije nego što pocenete pricati o Barsi i sudijama...nije ovo bilo prije 10 godina, nego prije par mjeseci
ali mnogi se "ne sjecaju" izgleda, amnezija neka, šta li vec
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 19 apr 2011, 18:39, ukupno mijenjano 2 puta.
izzo je napisao/la:Ja cu samo reci ovo...kad sam pisao da je sudija doslovno progurao Real u kupu protiv Seville, kad je ljudima dva gola poništio (zapravo jedan cist nije priznao u prvom mecu, a drugi poništio zbog nepostojeceg ofsajda u revanšu) mene su ovdje odmah napali, iako smo svi mogli to vidjeti na snimcima, klipovima, slikama.ek0 je napisao/la:Na ove dvije teme (RMA i FCB) se vecina postova svodi na podje?avanje. Ima par likova koji pisu zdrave postove, a ostali samo cekaju da im onaj iz suprotnog "krda" napise jedno da bi im on mogao kao sloziti neku kontru. Mada koliko sam primjetio i jedni i drugi su/smo dosta nerealni tj. prilagodjavaju/mo situaciju kako im/nam odgovara. Evo neki primjeri, kada je bio incident sa kartonima (Ramos, Alonso) nasi (RMA) forumasi su vecinom pisali da je ono "pravi" potez dok su njihovi (FCB) pisali da je ono sramota i svakakvim imenima nazivali Ramosa, Alonsa i Mourinha. Kasnije isti scenario, samo su u pitanju Valdez, Busquets i Guardiola komentari su obrnuti. Znaci niko ne misli glavom, vec je fazon u tome, ako je moj klub onda sve moze, a kada su oni onda sta god urade ne valja. Ili kada se nama dosudi nepostojeci jedanaesterac onda je ok, kada njima pomazu im sudije i isto tako na suprotnoj strani.
Realno, Sevilla je ta koja je trebala igrati sutra finale Kupa protiv Barse, da je kakve pravde bilo...ali ovdje je glavna furka povezivati Barcelonu sa sudijama, a to je vrlo licemjerno....zaboravljaju se neke osnovne stvari iz ne tako davne prošlosti.
Ma šta je čovječe Sevilla trebala igrat? Pa da su im eto i priznali taj gol iz ofsajda dali bi im još 5 komada, o čemu pričaš.. 3 put nam centar prešli ljudi
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Aha, vi biste im zabili 5 golova, ali je istovremeno neposteno jer je barci ''poklonjen'' penal u tekmi koju dobiju 5:1Toxicity je napisao/la:izzo je napisao/la:Ja cu samo reci ovo...kad sam pisao da je sudija doslovno progurao Real u kupu protiv Seville, kad je ljudima dva gola poništio (zapravo jedan cist nije priznao u prvom mecu, a drugi poništio zbog nepostojeceg ofsajda u revanšu) mene su ovdje odmah napali, iako smo svi mogli to vidjeti na snimcima, klipovima, slikama.ek0 je napisao/la:Na ove dvije teme (RMA i FCB) se vecina postova svodi na podje?avanje. Ima par likova koji pisu zdrave postove, a ostali samo cekaju da im onaj iz suprotnog "krda" napise jedno da bi im on mogao kao sloziti neku kontru. Mada koliko sam primjetio i jedni i drugi su/smo dosta nerealni tj. prilagodjavaju/mo situaciju kako im/nam odgovara. Evo neki primjeri, kada je bio incident sa kartonima (Ramos, Alonso) nasi (RMA) forumasi su vecinom pisali da je ono "pravi" potez dok su njihovi (FCB) pisali da je ono sramota i svakakvim imenima nazivali Ramosa, Alonsa i Mourinha. Kasnije isti scenario, samo su u pitanju Valdez, Busquets i Guardiola komentari su obrnuti. Znaci niko ne misli glavom, vec je fazon u tome, ako je moj klub onda sve moze, a kada su oni onda sta god urade ne valja. Ili kada se nama dosudi nepostojeci jedanaesterac onda je ok, kada njima pomazu im sudije i isto tako na suprotnoj strani.
Ma šta je čovječe Sevilla trebala igrat? Pa da su im eto i priznali taj gol iz ofsajda dali bi im još 5 komada, o čemu pričaš.. 3 put nam centar prešli ljudi

Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com
- legenda reala
- Kontakt:
Samo da mi je znati ko je ovaj Jax (koji li je ovo biši banovani forumaš)koji je došo juče i već je nabio 30 postova na temi Reala ,šta ti je bolan Reala učinio da ga toliko mrziš ,majke ti ,da te nije oborio na kladi za velike pare ili nešta drugo 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne provaljuj se, jedno je ici u revanš sa 1-1 u Madrid, nego sa 0-1...druga taktika odmah.Toxicity je napisao/la:izzo je napisao/la:Ja cu samo reci ovo...kad sam pisao da je sudija doslovno progurao Real u kupu protiv Seville, kad je ljudima dva gola poništio (zapravo jedan cist nije priznao u prvom mecu, a drugi poništio zbog nepostojeceg ofsajda u revanšu) mene su ovdje odmah napali, iako smo svi mogli to vidjeti na snimcima, klipovima, slikama.ek0 je napisao/la:Na ove dvije teme (RMA i FCB) se vecina postova svodi na podje?avanje. Ima par likova koji pisu zdrave postove, a ostali samo cekaju da im onaj iz suprotnog "krda" napise jedno da bi im on mogao kao sloziti neku kontru. Mada koliko sam primjetio i jedni i drugi su/smo dosta nerealni tj. prilagodjavaju/mo situaciju kako im/nam odgovara. Evo neki primjeri, kada je bio incident sa kartonima (Ramos, Alonso) nasi (RMA) forumasi su vecinom pisali da je ono "pravi" potez dok su njihovi (FCB) pisali da je ono sramota i svakakvim imenima nazivali Ramosa, Alonsa i Mourinha. Kasnije isti scenario, samo su u pitanju Valdez, Busquets i Guardiola komentari su obrnuti. Znaci niko ne misli glavom, vec je fazon u tome, ako je moj klub onda sve moze, a kada su oni onda sta god urade ne valja. Ili kada se nama dosudi nepostojeci jedanaesterac onda je ok, kada njima pomazu im sudije i isto tako na suprotnoj strani.
Ma jašta, vi kad kradete ljudima golove, to ništa jbg...boli vas qurac, cuj Hajd šta ima veze

Pa ovo je čist golizzo je napisao/la:Prisjetite se malo ove lakrdije sudijske prije nego što pocenete pricati o Barsi i sudijama...nije ovo bilo prije 10 godina, nego prije par mjeseciali mnogi se "ne sjecaju" izgleda, amnezija neka, šta li vec
![]()
[youtube][/youtube]

Čelik Zenica 1945
Pa što nije priznat onda Sevilli?? odmah sad odgovoriNimla_RZ je napisao/la:Pa ovo je čist golizzo je napisao/la:Prisjetite se malo ove lakrdije sudijske prije nego što pocenete pricati o Barsi i sudijama...nije ovo bilo prije 10 godina, nego prije par mjeseciali mnogi se "ne sjecaju" izgleda, amnezija neka, šta li vec
![]()
[youtube][/youtube]

Ma šta bi to jadan ne bio Sevilla dala, da su mogli dali bi 3 gola i ćao.. I kakva promjena taktike? 1 - 1 Real opet prolazi, nama je to bilo isto kao 1 - 0, smiješan si čovječe. Tvrdiš da je onaj gol priznat bio Sevilla bi igrala u finalu, 5 golova bi primili još care 

Real Madrid
Real Madrid
Aha svakakoToxicity je napisao/la:Ma šta bi to jadan ne bio Sevilla dala, da su mogli dali bi 3 gola i ćao.. I kakva promjena taktike? 1 - 1 Real opet prolazi, nama je to bilo isto kao 1 - 0, smiješan si čovječe. Tvrdiš da je onaj gol priznat bio Sevilla bi igrala u finalu, 5 golova bi primili još care

Pridružen/a:legenda reala je napisao/la:Samo da mi je znati ko je ovaj Jax (koji li je ovo biši banovani forumaš)koji je došo juče i već je nabio 30 postova na temi Reala ,šta ti je bolan Reala učinio da ga toliko mrziš ,majke ti ,da te nije oborio na kladi za velike pare ili nešta drugo
14 tra 2011, 13:15
Zadnji put prijavljen/a:
19 tra 2011, 18:46
Ukupno postova:
38 | Pronađi postove korisnika/ce
(0.00% od svih postova / 7.60 posta/ova dnevno)
Najaktivniji/a na forumu:
Serie A
(25 post(ov)a / 65.79% od tvojih postova)
Najaktivniji/a u temi:
AS Roma
(10 post(ov)a / 26.32% od tvojih postova)
Da, bas sam najaktivniji u temi Reala

Ne, nego sam gledao utakmicu gdje su igrači Seville prešli centar 5, 6 puta (ili su još mislima bili u Sevilli i razmišljali o poništenom golu?izzo je napisao/la:Aha svakakoToxicity je napisao/la:Ma šta bi to jadan ne bio Sevilla dala, da su mogli dali bi 3 gola i ćao.. I kakva promjena taktike? 1 - 1 Real opet prolazi, nama je to bilo isto kao 1 - 0, smiješan si čovječe. Tvrdiš da je onaj gol priznat bio Sevilla bi igrala u finalu, 5 golova bi primili još care, to ti iz kristalne kugle vidio ,jelde

Real Madrid
Real Madrid
I treci gol Ville kada se lamala utakmica je bio iz ofsajda. Da te odmah uputim, pratio sam ovu raspravu i nemas pojma sta pises. Francom kao argumentom se sluze samo djecurlija koja su dva puta cula da je Spanija podjeljena na vrijeme prije i poslije njega. Uz to, Franco je bio navijac Atletica te je taj klub u njegovo vrijeme preimenovan u "Atletico Aviacion", klub oruzanih snaga Spanije. Dalje, sto je jos vazno istaci... Real je u tom vremenu dominirao i u Europi, tako smo za vrijeme Franca osvojili cak 6 Kupova Sampiona, i eto ispade da je Franco isao Europom i redom ubijao igrace Frankfurta, Milana, Partizana i Rennesa, a takodjer, ispade da su Di Stefano, Puskas, Gento, Kopa, Rial (jedni od najvecih igraca ikada) obicne karine, i mene bi bilo stid natakav nacin se "popishat" po njima, Kup je u to vrijeme bio vrijedniji od Lige a za tvoju informaciju Barca ih je osvojila vise od Reala, i plasman odnosno osvajanje Kupa znacilo bi plasman u Ligu prvaka. Sve su ovo cinjenice koje ne odgovaraju Barci, i nemaju dokaza niti argumenata kada raspravljaju na temu "Franco", al nemos' ti to objasnit bosanskom brdskom konju.jax je napisao/la: Aha, vi biste im zabili 5 golova, ali je istovremeno neposteno jer je barci ''poklonjen'' penal u tekmi koju dobiju 5:1
I da... ovaj gol Sevilli nije regularan, a to je dokazao AS 3D snimkom, 90% lopte je bilo u golu, a eto za tvoju informaciju cijela mora biti u golu kako bi se prinzao gol. Uz to, sudija 30,40 metara udaljen od gola ne moze vidjeti jeli lopta presla liniju kada o tome odlucuju nanometri, zato se pokrij usima i suti, dobro te je vise.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ma svako ima pravo da igra kako hoce ,bunker i kontre - to ti nemaš pravo nikome spocitavati - to jedno.Toxicity je napisao/la:Ne, nego sam gledao utakmicu gdje su igrači Seville prešli centar 5, 6 puta (ili su još mislima bili u Sevilli i razmišljali o poništenom golu?izzo je napisao/la:Aha svakakoToxicity je napisao/la:Ma šta bi to jadan ne bio Sevilla dala, da su mogli dali bi 3 gola i ćao.. I kakva promjena taktike? 1 - 1 Real opet prolazi, nama je to bilo isto kao 1 - 0, smiješan si čovječe. Tvrdiš da je onaj gol priznat bio Sevilla bi igrala u finalu, 5 golova bi primili još care, to ti iz kristalne kugle vidio ,jelde
)
Druga stvar, ovo je cist gol, Sevilla je zakinuta za gol...to je poenta prica, a ne tvoje vidovnjacke sposobnosti tipa Šta bi bilo kad bi bilo...znam samo da bi se u revanšu ušlo sa 1-1.
Trece ,i u revanšu je poništen gol Sevilli (cini mi se Negredu ali nisam siguran 100%) iz navodnog ofsajda, kojeg naravno nije ni bilo.
Dakle ti tvrdis da Real nije bio povlasten u spanjolskoj za vrijeme francove diktature?
Nisi nikada cuo za prisilne odlaske u vojsku igraca barcelone prije utakmica sa realom, zatvaranja u zatvore prije el clasica itd?
Franco se okrece u grobu od smijeha

Nisi nikada cuo za prisilne odlaske u vojsku igraca barcelone prije utakmica sa realom, zatvaranja u zatvore prije el clasica itd?
Franco se okrece u grobu od smijeha

Pa okle tebi vidovnjačke spobnosti da govoriš da bi Sevilla prošla da im nisu ta 2 gola u 2 utakmice zakinuta?
Real Madrid
Real Madrid
To nisu nikakve vidovnjacke sposobnosti vec cinjenice...ne znam ko bi prošao, ali ono što svi znamo jeste da je Sevillla u Kupu zakinuta za dva gola u dva meca protiv Reala...nikakvo vidovnjaštvo ,vec striktno cinjenice...nazovimo stvari pravim imenom: Pogurao vas sudija do finala.Toxicity je napisao/la:Pa okle tebi vidovnjačke spobnosti da govoriš da bi Sevilla prošla da im nisu ta 2 gola u 2 utakmice zakinuta?
I onda mi nakon toga neko ima pravo pricati o Barsi i sudijskoj protekciji...dvolicno do bola.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 19 apr 2011, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
@Portillo, ma pusti ove, imaju neku svoju pricu i 'vako je zanimljivo citat' njihove smijesne komentare
.
@izzo, AS utvrdio - lopta 90% u golu, 10% nije. A treba biti cijela sto ce reci
.

@izzo, AS utvrdio - lopta 90% u golu, 10% nije. A treba biti cijela sto ce reci

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.