Odličan igrač, malo prekratkog fitilja.
Nikad mu neću oprostiti petu u Parizu, ali biti ću mu vječito zahvalan na onome što je dao reprezentaciji

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tako ti je to.. pamte se neki kiksevi odbrane, mada je bila vjecna dilema da li je bio faul i da li je uopste u sesnaestercu tamo ovamo..Esport je napisao/la:![]()
Odličan igrač, malo prekratkog fitilja.
Nikad mu neću oprostiti petu u Parizu, ali biti ću mu vječito zahvalan na onome što je dao reprezentaciji
Za razliku od mnogih, o kojima ćitamo hvalospjeve, on je imao impozantnu igračku karijeruCepi1981 je napisao/la:Koji zavrsetak karijere za Spahu, bukvalno otjeran iz zadnja dva kluba uprkoz izvandrednim partijama.
Od 29,30 godine, do tada se vucarao po nizim ligama. Dozivio je procvat u francuskoj a zatim poharo spaniju i njemacku.Esport je napisao/la:Za razliku od mnogih, o kojima ćitamo hvalospjeve, on je imao impozantnu igračku karijeruCepi1981 je napisao/la:Koji zavrsetak karijere za Spahu, bukvalno otjeran iz zadnja dva kluba uprkoz izvandrednim partijama.
Esport je napisao/la:Za razliku od mnogih, o kojima ćitamo hvalospjeve, on je imao impozantnu igračku karijeruCepi1981 je napisao/la:Koji zavrsetak karijere za Spahu, bukvalno otjeran iz zadnja dva kluba uprkoz izvandrednim partijama.
On je sebe obezbijedio do kraja karijere. A ti pijenji i dalje na forumu. Mozes misliti koliko ga briga sta ti mislis o njemu.Saurman je napisao/la:Koliko je bio uspješan u tim klubovima govori i činjenica da je iz svakog kluba otjeran.Njegovu karijeru su obilježili skandali od klubova do reprezentacije.
Samo što ga nisu otjerale igre na terenu, nego "igre van terena" ako se mogu tako izraziti.Saurman je napisao/la:Koliko je bio uspješan u tim klubovima govori i činjenica da je iz svakog kluba otjeran.Njegovu karijeru su obilježili skandali od klubova do reprezentacije.
JesteKrajisnikBosnjak je napisao/la:Meni lično najsličniji igrač Spahiću je Ognjen Vranješ.
Ima to ludilo u sebi, mislim da će on tek sad napraviti nešto više u karijeri.![]()
Inače šta se u globalu dešava sa Spahom? Je l' on završio karijeru ili nije?
Mozda su slicni po svojim musicama koje su nerijetko pokazivali na terenu I po fizickim deficitima prema stoperskim standardima koji se u zadnjem desetljecu namecu u modernom nogometu. Skoro u pravilu su top stoperi visoki I fizicki ekstremno snazni igraci. Njima obojici to nedostaje pa su u mladjim danima pocesto bili nemocni za suprostaviti se snaznijim napadacima. Pogotovu Ognjen.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Meni lično najsličniji igrač Spahiću je Ognjen Vranješ.
Ima to ludilo u sebi, mislim da će on tek sad napraviti nešto više u karijeri.![]()
Inače šta se u globalu dešava sa Spahom? Je l' on završio karijeru ili nije?
Koliko god sa tobom imao "ratobornih komentara" ima i sigurno mnogo vise stvari sa kojima se sa tobom i slazem. Ovo je svakako jedna od tih.bhsport je napisao/la:Mirsad Hibic je najbolji stoper poslije rata.
Koplje iznad Spahica po svemu. Kakvu je samo inteligenciju taj igrač imao.
Hibic je u Hajduku koji je tada bio mocan tim bio odlican igrac. Cak sam I dres sa njegovim imenom kupio. Vrlo je tesko ulaziti u diskusije tko je bolji od njih dvojice u klupskoj karijeri.DrFilgud je napisao/la:Hibic je u Atletico dosao kad su ovi bili u drugoj ligi.
Igrao je dvije godine u drugoj i dvije u prvoj ligi.
To je najlosiji period Atletica u novijoj istoriji, slicno je i sa Sevillom, dvije godine u Segundi, dvije u Primeri.
Mislim da se Hibiceva karijera precjenjuje, imena klubova su velika, ali kao sto rekoh, to je bio izuzetno los period u oba kluba.
Spahiceva Sevilla je bila za dvije klase bolja od Hibiceve. Na koncu, Hibic je u ligama 5 (Primeri) igrao svega 4 godine, ostalo je Celik i Hajduk.
Slicno je i sa Konjicem, vecinu karijere proveo u Championshipu.
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 31 gost.