Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Jakobsen91
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Jakobsen91 » 21 dec 2016, 15:07

Ma Gegic opet najbolji, Musa obozava otvoren teren kakav ima protiv Finaca, briljira u napadu, ali u odbrani malo glumi Hardena. :D Gegic 9 pts 4 ukradene 2 skoka 1 asist ( :lol: ). Brze ruke u odbrani, daje kontru za Musu, ovaj pokusava 2+1 dolazi jos Finaca i tournover. Spoji Marica s kosem samo treba zakucat, ovaj napravi tournover. Jos su bila 2 dobra pasa za Marica, al ovaj se nije snasao. Nakon jedne finte strasan pas za Cerkezovica, problem je sto je i Cerkez nasjeo na fintu. :lol: Talic i Campara sami na sutu, promasise. Brat bratu mogao je imati bar 6-7 asistencija. Sto se odbrane tice, dovoljno je reci da jedan od najboljih strijelaca turnira Maxhuni, ima samo 2 pts.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 21 dec 2016, 15:07

elamalakia je napisao/la:Gegic i pasovi :damn:
Gdje je problem?! Ne moze on i asistirati i davati koseve umjesto ovih kojima namjesti zicer. Masu pasova su mu upropastili svojim glupostima, Maric prije svih, a i Musa je jednu. Gegic po meni igra vrlo zrelu kosarku i ja uzivam gledati kako on igra.
Musa pokazao da sa lahkocom igra protiv ovih fizicki hendikepiranih reprezentacija i da ih moze natrpati kako pozeli. Problem je kad nalete Francuzi i ekipe slicne njima. Iz tog razloga ce morati poraditi na desnom ulazu i na sutu, pa da bez problema moze prilagoditi napadacki arsenal svakom profilu protivnika. Ja ni najmanje ne sumnjam u njega. Treba ovo mirno zavrsiti i konstantno drzati 15ak poena razlike, jer ovi uvijek mogu uci u neku ludu seriju pogadjanja trojki. Ovi opet prikazuju 35-45, a i na ss.ba stoji taj rezultat?! :crazy:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 21 dec 2016, 15:08

Martinez8 je napisao/la:
dinoo je napisao/la:"Finci su napravili brzu seriju od 4:0 i na odmor se odlazi sa deset poena prednosti za nas"

stoji u zivom prenosu ss.ba ccccc zemljo otvori se!!!
Ja, u cemu je problem?
slika

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 21 dec 2016, 15:09

Martinez8 je napisao/la:
dinoo je napisao/la:"Finci su napravili brzu seriju od 4:0 i na odmor se odlazi sa deset poena prednosti za nas"

stoji u zivom prenosu ss.ba ccccc zemljo otvori se!!!
Ja, u cemu je problem?
nema problema...vjerovatno će prvi post u drugom poluvr. biti "mi smo napravili još bržu seriju i sada je opet +14" :D

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 21 dec 2016, 15:10

Ovaj sto grafiku vodi, nije normalan :D i jucer nas je **** u zdrav mozak

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 21 dec 2016, 15:11

kobe24 je napisao/la:
Gdje je problem?! Ne moze on i asistirati i davati koseve umjesto ovih kojima namjesti zicer. Masu pasova su mu upropastili svojim glupostima, Maric prije svih, a i Musa je jednu. Gegic po meni igra vrlo zrelu kosarku i ja uzivam gledati kako on igra.
Musa pokazao da sa lahkocom igra protiv ovih fizicki hendikepiranih reprezentacija i da ih moze natrpati kako pozeli. Problem je kad nalete Francuzi i ekipe slicne njima. Iz tog razloga ce morati poraditi na desnom ulazu i na sutu, pa da bez problema moze prilagoditi napadacki arsenal svakom profilu protivnika. Ja ni najmanje ne sumnjam u njega. Treba ovo mirno zavrsiti i konstantno drzati 15ak poena razlike, jer ovi uvijek mogu uci u neku ludu seriju pogadjanja trojki. Ovi opet prikazuju 35-45, a i na ss.ba stoji taj rezultat?! :crazy:
Sve to stoji, momak zuri previse, ima problem sa pregledom igrom. Meni se svidja sto zna povuci i sto je atleta, vjerovatno jedan od boljih na citavom turniru.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 21 dec 2016, 15:11

Koliko je samo Gegic napredovao u Bayernu, pravi moderni play, nesto kao Satoransky. Masina je.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 21 dec 2016, 15:12

BenjooJutub je napisao/la:Koliko je samo Gegic napredovao u Bayernu, pravi moderni play, nesto kao Satoransky. Masina je.
S onim blokadama malo vuce i na Diamantidisa.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 21 dec 2016, 15:14

ova grafika je tako programirana da se ne moze vratiti rezultat, barem tako turci ne znaju. pa onda cekaju da ekipa stigne do tog broja poena ili prebaci kako bi nadodali. oduzimati ne znaju kad pogrijese u dodavanju poena.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 21 dec 2016, 15:16

ASD je napisao/la:
BenjooJutub je napisao/la:Koliko je samo Gegic napredovao u Bayernu, pravi moderni play, nesto kao Satoransky. Masina je.
S onim blokadama malo vuce i na Diamantidisa.
Ne bih da pretjerujem, ali najslicniji je Westbrooku. Nema sut kao ni Westbrook, atleta je, dijeli asistencije i skace. Sinoc je skoro imao triple double protiv Francuza. Igrac u kojeg najvise vjerujem od svih u juniorima.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 dec 2016, 15:18

@BenjooJutub

samo polako ;)

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 21 dec 2016, 15:20

lumani je napisao/la:@BenjooJutub

samo polako ;)
Pa realno, iz ove generacije neko mora iskociti. Svi ocekuju Musu, a ne bi me cudilo da Gega to bude, ima neku drskost, bezobrazluk.. Dok je Musa placipi*cka :lol:

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 21 dec 2016, 15:22

elamalakia je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
Sve to stoji, momak zuri previse, ima problem sa pregledom igrom. Meni se svidja sto zna povuci i sto je atleta, vjerovatno jedan od boljih na citavom turniru.
Momak ima izvandredan pregled igre, pa jesi ti gledao ove utakmice uopšte

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 dec 2016, 15:22

BenjooJutub je napisao/la:
lumani je napisao/la:@BenjooJutub

samo polako ;)
Pa realno, iz ove generacije neko mora iskociti. Svi ocekuju Musu, a ne bi me cudilo da Gega to bude, ima neku drskost, bezobrazluk.. Dok je Musa placipi*cka :lol:
Musa je vec iskocio ;) ceka se drugi,Gega moze biti nesto poput Jovica.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 21 dec 2016, 15:32

Al je sut katastrofa, pa stavi ih ujutro pola sata samo neka sutaju svaki dan, i nadoće to valjda jednom, takodjer Gegic maestralan, sad kad dodje u Muenchen nek popravlja sut sto vise i odlican igrac

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 dec 2016, 15:34

zasto se ne javlja izvjesni Peppermint (pitanje je retoricko)
neka se udavi u vlastitoj zlobi i zavisti :salut:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 21 dec 2016, 15:37

Musa prije 3 mjeseca pokazao da moze biti itekako koristan seniorskoj reprezentaciji i onda ovdje nekolicina strucnjaka pise kako necija karijera ne ide dobrim smjerom i da cemo tesko imati dobrog seniora iz ove generacije. Zbog ovog turnira :rol:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 21 dec 2016, 15:40

Šta sve likovi napisaše juče :puke: :puke: :puke: fuj, samo znamo pljuvat'

Sve sami košarkaški stručnjaci :puke: :puke:
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 21 dec 2016, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 21 dec 2016, 15:42

Musa nasa verzija Duranta :D
Gegic nasa verzija Jamesa :D

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, filip13, Hrammm1921, TripleThreat i 36 gostiju.