FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Imam osjećaj da će večeras u Banja Luci BHT biti najgledanije od svog postojanja 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Drago mi je da ce biti prenos Macabi-Borac na Bht1.Zna li ko hoče li biti prenos Partizan-Skendija na satelitskoj televiziji RTS posto imam kablovsku televiziju.Znam da ce biti i Dinamo-Neftchi na HRT2.Inace pratim sve utakmice klubova sa Balkana.
-
- Kontakt:
e čuj carica sisi ahahahah XDSrdjanBL je napisao/la:I zvanicno:
vcs navijam za borac

je li ravno ovo? je li ravno?
jasko_juve je napisao/la:zar ne bi trebao i PTPC prenosit??
Imaju oni preca posla, treba prenositi manifestaciju otvaranja SP u kajaku i kanu za juniore

-
- Kontakt:
Dongle je napisao/la:Drago mi je da ce biti prenos Macabi-Borac na Bht1.Zna li ko hoče li biti prenos Partizan-Skendija na satelitskoj televiziji RTS posto imam kablovsku televiziju.Znam da ce biti i Dinamo-Neftchi na HRT2.Inace pratim sve utakmice klubova sa Balkana.
Ja mislim da će Partizan biti i na satelitu...biće na RTS2 sigurno...a satelit preuzima uglavnom važnije utakmice reprezentacije i klubova.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
-
- Kontakt:
Želim vam sreću večeras,mislim da Makabi nije toliko kvalitetan protivnik koliko se o njemu piše,na stranu sve..i pare i iskustvo,ali oni su ipak šampioni Izraela...pametnom je dovoljno.Samo čvrsto ući u meč ,bez prevelikog respekta i možete do povoljnog rezultata...možda će mi se neki sad smijati..ali imam osjećaj da bi Borac mogao večeras napraviti veliko iznenađenje.Ali,vidjećemo..Srećno 

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Srđo, Srđane, ne srdi se toliko!SrdjanBL je napisao/la:Ajmo provokatori i seljacine razgulite sa teme, gas....
I zaista me iznenađuju svi oni koji tjeraju nekog s bilo koje teme, a vokabular više govori o onom ko ga koristi !!!
Niti jedna tema nije vlasništvo bilo kojeg člana foruma i pokušaj se Srđo manje srdit' i vrijeđati bilo koga, 'drži' se sportskih tema - poželjnije za mentalno zdravlje.....
Bosno moja poharana....
- nero.piroman
- Kontakt:
sretno veceras Borcu protiv Makabija, da ostvare povoljan rezultat i da dostojno predstave nas fudbal, grad i drzavu...
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Vjerovatni sastavi:
MAKABI HAIFA (4-4-2): Davidovič, Falah, Osman, Mašumar, Magrašvili, Јahaja, Bokoli, Piliavski, Elmaleh, Dvališvili, Katan. Trener: Elisa Levi.
BORAC (4-2-3-1): Avdukić, Raspudić, Stakić, Marković, Žarić, Sakan, Kovačević, Stupar, Mikić, Krunić, Stajić. Trener: Zvezdan Cvetković.
MAKABI HAIFA (4-4-2): Davidovič, Falah, Osman, Mašumar, Magrašvili, Јahaja, Bokoli, Piliavski, Elmaleh, Dvališvili, Katan. Trener: Elisa Levi.
BORAC (4-2-3-1): Avdukić, Raspudić, Stakić, Marković, Žarić, Sakan, Kovačević, Stupar, Mikić, Krunić, Stajić. Trener: Zvezdan Cvetković.
- KB-TM87
- Kontakt:
Odličan vam je smisao za humor, nema šta, vidjećemo poslije utakmice da li ćete biti na nivou
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Katan je najopasniji i na njega treba posebnu paznju obratiti.Borac mi nekako previse defanzivan.Odlaskom Maletica puno stvari se poremetilo.Samo da je izdrzat pocetni pritisak i bice puno lakse.Škripar 2 je napisao/la:Vjerovatni sastavi:
AMAR OSIM!
- mostarskiplemic
- Kontakt:
SRETNO BORČE!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
nemoj tako Srdjane , to sto ti nisi nista dobio od SP u raftingu ne znaci da i Aco iz Kanjona nije nista dobio , u svakom slucaju navijam veceras za Borac i nadam se da ce za uzvratnu utakmicu biti kolko toliko dobar rezultat da dodjem pogledati uzvratSrdjanBL je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:zar ne bi trebao i PTPC prenosit??
Imaju oni preca posla, treba prenositi manifestaciju otvaranja SP u kajaku i kanu za juniore![]()
![]()
![]()
Treba negdje opravdati pare koje su gurnute u SP u raftingo od kojeg nismo imali nista, pa sad daj bilo sta da se organizuje na Vrbasu
![]()
![]()
![]()
pa nismo mi željeznićar da primamo petarde 

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Sretno Borcu 
Nije ovaj Maccabi jak kao Hapoel,osvajanje titule mogu zahvaliti cinjenici da je Hapoel bio usredotocen na l.prvaka,mada naravno favoriti su protiv bilo koje nase ekipe.
Napad im je prosjecan,Dvalishvili i Ghadir su dobri ali nista specijalno,vezni red i krila su defintivno najaci dio tima,dominiraju mlada izraelska zvijezda Golasa,brazilac Boccoli te ponajbolji igrac tima Yaniv Katan.
Imaju 2 odlicna desna beka u ekipi,Meshumara i Ottmana,lijevo bi trebao poceti Megrelashvili,prosjecan igrac, Davidovitch je dobar golman,legenda izraleskoga fudbala.
Stoperi su definitivno najslabiji dio tima,i mislim da Borac moze postici pogodak u gostima,nemaju ni jednoga stopera vrijedna spomena,samo se bojim da ovo ne bude utakmica u jednome smjeru,da i ne bude prilike da vidimo vrijednost stopera Maccabia...

Nije ovaj Maccabi jak kao Hapoel,osvajanje titule mogu zahvaliti cinjenici da je Hapoel bio usredotocen na l.prvaka,mada naravno favoriti su protiv bilo koje nase ekipe.
Napad im je prosjecan,Dvalishvili i Ghadir su dobri ali nista specijalno,vezni red i krila su defintivno najaci dio tima,dominiraju mlada izraelska zvijezda Golasa,brazilac Boccoli te ponajbolji igrac tima Yaniv Katan.
Imaju 2 odlicna desna beka u ekipi,Meshumara i Ottmana,lijevo bi trebao poceti Megrelashvili,prosjecan igrac, Davidovitch je dobar golman,legenda izraleskoga fudbala.
Stoperi su definitivno najslabiji dio tima,i mislim da Borac moze postici pogodak u gostima,nemaju ni jednoga stopera vrijedna spomena,samo se bojim da ovo ne bude utakmica u jednome smjeru,da i ne bude prilike da vidimo vrijednost stopera Maccabia...
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Joj o cemu vi raspravljate

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Sretno večeras Borcu.
Zadnja izmjena: Škripar 2, dana/u 13 jul 2011, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
iako mislim da ce vam biti tesko neka vam je sa srecom veceras u izraelu
hvala starachordas'87 je napisao/la:iako mislim da ce vam biti tesko neka vam je sa srecom veceras u izraelu
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.