FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
De malo cipiripi ohani, dosta o pojacanjima, kad bude bice. Vecina nas moze ovdje svasta nesta napisati. Pocinjem sumnjati u ovaj forum vise, i ovaj portal. Razmjeni se par informacija i odmah se nadje neki nik sa jednim postom i pise.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
ovo je aldin carobna ampa 

Za Vareu sam cuo prije dva dana od Zeljkovica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Pozdrav za dva moja plava brata gia i fedeltafrotu 

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
[quote="cipiripi22"]samo da kazem za pojacanja...sigurno znam...danas sam sjedio sa covjekom ujutro dolazi u klub na pregovore...Juan manuel Varea...znaci provjereno...sad,hoce li dogovoriti...ne znam
Cipiripi grlom u jagode
, kakav ba Varea , ne uklapa se on u nas budjet
Cipiripi grlom u jagode

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Aco skloni ovog pitara cipiripija.
Pastrmka jesi to ti?RezervniGolman je napisao/la:Pozdrav za dva moja plava brata gia i fedeltafrotu

Ja te volim, volim Željo..
- RezervniGolman
- Kontakt:
gio10 je napisao/la:Pastrmka jesi to ti?RezervniGolman je napisao/la:Pozdrav za dva moja plava brata gia i fedeltafrotu

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
RezervniGolman je napisao/la:gio10 je napisao/la:Pastrmka jesi to ti?RezervniGolman je napisao/la:Pozdrav za dva moja plava brata gia i fedeltafrotu![]()
![]()
Pozdrav druže moj i ne daj se, sljedeći put ćemo zajedno meziti one wanna be građane iz Viteza i tako to

Ja te volim, volim Željo..
- RezervniGolman
- Kontakt:
Gio 

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- storm_raider
- Kontakt:
RezervniGolman je napisao/la:![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Udebljo se Varea, tako pricaju ovi iz Sirokog, i nije on spic koji nam se uklapa u koncepciju i naravno u finansije
sta oni znaju u sirokom covjek u azerbejdanu. dao je u 5 mjesecu vidio sam dva gola u tri kola za baku. a izgleda da su i ispali iz lige...
http://www.futbol24.com/team/Azerbaijan/Ravan-Baku/" onclick="window.open(this.href);return false;
dao gol 17.5
dao gol 7.5
http://www.futbol24.com/team/Azerbaijan/Ravan-Baku/" onclick="window.open(this.href);return false;
dao gol 17.5
dao gol 7.5
ako ne bude fit i ako bude trazi nemoguce, nece ni potpisat
znaju amar i adzem

znaju amar i adzem

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
na ovim klipovima ovaj varea ima uvid u igru ko pirloo znaciii
-
- Kontakt:
prvo...ja nisam pitar gluho i daleko bilo...a drugo Vareu je preporucio i nagovorio ga jedan nas trener koji je s njim prijatelj
Pratimo svi situaciju u klubu,I pogotovo kad se pocne pricati o nekim pojacanjima,zeljno se iscekuju pozitivne informacije.
Poveden malo sjecanjima od prihe 12 I vise godina,kadje u sportu ili avazu svako 2-3 dan naslov bio muratovic u zelji,beslija u zelji,joldic u zelji,prepoli u zelji....
Pa dodjem pratim ove pojedine forumase,stvarno nit koga pitam I peglam,ko ce doc,hoce li doc,odkud I'm informacija,sta je bilo,gdje zapelo.
Ali stvarno Im od srca zelim ,da konacno pogode,I da I'm se konacno vise ne izjalovi kao u 99% slucajeva,svaka informacija o pojacanjima.
Od srca Im to zelim,kako njima tako I klubu,jer su nam neka pojacanja bas potrebna,pogotovo u napadu.
Ne bi nikog prozivao,ali eto da bog da jednom pogodili vise I to se ne izjavilo.amin.
Poveden malo sjecanjima od prihe 12 I vise godina,kadje u sportu ili avazu svako 2-3 dan naslov bio muratovic u zelji,beslija u zelji,joldic u zelji,prepoli u zelji....
Pa dodjem pratim ove pojedine forumase,stvarno nit koga pitam I peglam,ko ce doc,hoce li doc,odkud I'm informacija,sta je bilo,gdje zapelo.
Ali stvarno Im od srca zelim ,da konacno pogode,I da I'm se konacno vise ne izjalovi kao u 99% slucajeva,svaka informacija o pojacanjima.
Od srca Im to zelim,kako njima tako I klubu,jer su nam neka pojacanja bas potrebna,pogotovo u napadu.
Ne bi nikog prozivao,ali eto da bog da jednom pogodili vise I to se ne izjavilo.amin.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Bezbeli opet patka, baš sam neki dan pitao ove Širokobriježane za njega, lik me je oduševljavao dok je igrao za Široki.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921 i 14 gostiju.