FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

emirati
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la emirati » 19 jul 2014, 20:13

:lolno:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 19 jul 2014, 20:15

@pile,nemoj me pogresno shvatit,ali to sto si rekao je suvisno. To je jasno svakome ko zna sta je fudbal,a kamo li navijacima naseg Zeljeznicara. Zato je glupo to bilo kome objasnjavat jer to ne vidi samo onaj ko ne zeli da vidi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 19 jul 2014, 20:37

Stvarno ne razumijem ljude koji jedino sto imaju reći je kritika. Fino je iz kluba rečeno da je ova godina,godina stabilizacije i da se ne oćekuju neki veliki rezultati. Znaći primarni cilj je vratiti najveći dio dugova i obezbjediti licencu za iduću sezonu.Znaći u skladu s tim je doveden i Nedo Turković, igrać koji ne košta puno i koji pruza partije u skladu s tim.Po mom mišljenu je i dobar kakvi smo se napadača nagledali. Ko ne moze ovu sezonu istrpit da se klub stabilizuje ne mora ni pratit. Zeljo je u zadnji 5 sezona 3 puta bio prvak, zato se ova sezona mora istrpit, druge nam nema.
Također niko da pohvali odbranu koja u tri utakmice nije primila gola?? NIje to ni slučajno.Meni je drago da odbrana ima tu sigurnost,jer ako oni nemaju samopouzdanja i napad će biti kilav. Kako kazu napad dobija utakmice,a odbrana prvestvo.Pa i Amar je titule donosio s 1:0...Eno i skijaši zabili gol dream team-u.i vjerovatno će ga izbacit.

Maksimalna podršla Šiljku,Amaru,Adzemu i igračima koji se bore za plavi dres...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2014, 20:40

Dokad cemo se mi vise stabilizirati i vracati dugove? :roll: :roll: Pitanje je retoricko...

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 19 jul 2014, 20:52

NEZALAGANJE je napisao/la:Dokad cemo se mi vise stabilizirati i vracati dugove? :roll: :roll: Pitanje je retoricko...
Vidiš Zeljo dolazi iz drzave Bosna i Hercegovina gdje ako uzmemo fudbalske timove skoro svi (par izuzetaka)imaju dugove što prema drzavi što prema pravnim licima.NI Zeljo nije izuzetak.Ako ziviš u BIH onda bi trebao biti svjestan kako je mali broj privatnih firmi spremno ulagati u sport. O ulaganjima drzave je suvišno pričati.Zeljo je uprkos tome najtrofejniji klub u drzavi. Na ćelu kluba su ljudi koji ga stvarno vole i zelje napraviti uspjeh s njim. Ako ti misliš da mozeš bolje mislim da ti niko neće stajati na putu.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jul 2014, 20:58

Pare, pare, pare ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 19 jul 2014, 21:11

Mervyn Smyth glavni sudija protiv Metalurga

http://fkzeljeznicar.ba/mervyn-smyth-gl ... rga/10160/" onclick="window.open(this.href);return false;

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2014, 21:12

Amir81 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Dokad cemo se mi vise stabilizirati i vracati dugove? :roll: :roll: Pitanje je retoricko...
Vidiš Zeljo dolazi iz drzave Bosna i Hercegovina gdje ako uzmemo fudbalske timove skoro svi (par izuzetaka)imaju dugove što prema drzavi što prema pravnim licima.NI Zeljo nije izuzetak.Ako ziviš u BIH onda bi trebao biti svjestan kako je mali broj privatnih firmi spremno ulagati u sport. O ulaganjima drzave je suvišno pričati.Zeljo je uprkos tome najtrofejniji klub u drzavi. Na ćelu kluba su ljudi koji ga stvarno vole i zelje napraviti uspjeh s njim. Ako ti misliš da mozeš bolje mislim da ti niko neće stajati na putu.
Pa vidis,ja sam misljenja da i u ovakvoj drzavi mozes napraviti finansijski stabilan i uspjesan kolektiv/firmu.Primjera je mnogo.Ne bih da kritikujem Amara,bivsu upravu,onu tamo upravu,sadasnju upravu ,petog,desetog,ali je cinjenica da smo mi nesposobni i imamo nesposobne ljude u i oko kluba 15+ godina.Kad ode i sadasnja garnitura,krenuce nam nova prica pod nazivom "Vracanje dugova i stabilizacija kluba". ;) Pa majku mu,kao da dugujemo 15mil,a ne 4-5,pa ne mozemo da krenemo naprijed.Ja se smijem kladiti da su rekli,hajmo navijaci,ovi oni,da prikupimo te pare na jednom racunu u zadnjih 5 god bi to uradili,ako ne i prije.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 jul 2014, 21:24

Čestitam sonik, nek si nam natovario na temu ove lobotomce, dugo ih nije bilo

Inače, bravo za izvještaj iz Skoplja, fenomenalno, samo je gol falio :mrgreen:

I samo da se izvinem zbog lažne info za Bekrića, pošto me je neko napao u pp, nije do mene, sam mi je momak poslao poruku " Vidimo se na Grbavici "
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 19 jul 2014, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jul 2014, 21:24

NEZALAGANJE je napisao/la:
Amir81 je napisao/la:
Pa vidis,ja sam misljenja da i u ovakvoj drzavi mozes napraviti finansijski stabilan i uspjesan kolektiv/firmu.Primjera je mnogo.Ne bih da kritikujem Amara,bivsu upravu,onu tamo upravu,sadasnju upravu ,petog,desetog,ali je cinjenica da smo mi nesposobni i imamo nesposobne ljude u i oko kluba 15+ godina.Kad ode i sadasnja garnitura,krenuce nam nova prica pod nazivom "Vracanje dugova i stabilizacija kluba". ;) Pa majku mu,kao da dugujemo 15mil,a ne 4-5,pa ne mozemo da krenemo naprijed.Ja se smijem kladiti da su rekli,hajmo navijaci,ovi oni,da prikupimo te pare na jednom racunu u zadnjih 5 god bi to uradili,ako ne i prije.
to je to sto ja pricam na par zadnjih postova. Ok je sve ja razumijem, ali brate iz godine u godinu ista prica ne mrdamo znaci za 15 godina ce se pricat o stablizaciji.

Ovi sto se.ru da ako ces kritikovat neoj ni pratit, pa izvini molim te sta ja ne smijem rec nesto o lose ili izrait svoje kriticko misljenje? Sto je najgore javljaju se oni koji su ovdje svako kolo meni SR.ALI da ne pricam protiv lazara kako ce vec iduce kolo on nekom utrpat go, a lazo posluso parolo navijaca i NASTAVIO NIZ nekih 20tak kola...
=\_1921_/=

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2014, 21:47

@invincible Druze,Zelju pratim dugi niz godina i do prosle sezone,nisam propustio nijednu domacu utakmicu,osim ako me nije sprijecila neka visa sila.Ostale tekme (gostujuce i evropske) necu ubrajati.Zivim 30m od stadiona,ali vise ne idem na tekme.Zasto? Prvo,ne mogu vise price o stabilazaciji i tome ko je kriv sto smo u ovakvom stanju.Drugo,kao navijac zelim da dodjem i uzivam u ambijentu,utakmici i svemu onome sto ide uz to,a karta,za nase uslove,nije ni mala,jer nisam vise klinjo pa da idem na Jug.Sad ce me mnogi napadati kako nisam pravi navijac ovo-ono,kako ne volim Zelju srcem i sl.,ali me to ne zanima.Prosla su me ta furanja.Imam dovoljno godina.Nisam ja neki faktor,ali sam sebi u glavi postavio 2 uslova koji ce me 'natjerati' da se vratim na stadion i koji ce mi pokazati da smo postali ozbiljan klub.Prvi je da makar naprave jednu tribinu da evropske utakmice igramo na nasoj Grbavici,a drugi da kupimo nekog igraca(pa makar bio i od 50.000),a ne da dovodimo neke otpadke vjecno,zbog kojih cu se ja nervirati i ugrozavati svoje zdravlje.Mi,Zeljini navijaci,nismo obicni navijaci,mi smo fanatici,bolesnici kluba i ne zelim da mi neki mediokriteti na terenu i na klupi vise 'trose' zdravlje.Takodje,godinama se ponavljaju neke stvari koje se vrlo lako uklone(pricam o nekim nedostacima kod igraca),ali to niko ne radi...Sve su to stvari koje su se kod mene nakupile i prelile casu.I onda sam jednostavno povukao crtu.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jul 2014, 21:51

NEZALAGANJE je napisao/la:@invincible Druze,Zelju pratim dugi niz godina i do prosle sezone,nisam propustio nijednu domacu utakmicu,osim ako me nije sprijecila neka visa sila.Ostale tekme (gostujuce i evropske) necu ubrajati.Zivim 30m od stadiona,ali vise ne idem na tekme.Zasto? Prvo,ne mogu vise price o stabilazaciji i tome ko je kriv sto smo u ovakvom stanju.Drugo,kao navijac zelim da dodjem i uzivam u ambijentu,utakmici i svemu onome sto ide uz to,a karta,za nase uslove,nije ni mala,jer nisam vise klinjo pa da idem na Jug.Sad ce me mnogi napadati kako nisam pravi navijac ovo-ono,kako ne volim Zelju srcem i sl.,ali me to ne zanima.Prosla su me ta furanja.Imam dovoljno godina.Nisam ja neki faktor,ali sam sebi u glavi postavio 2 uslova koji ce me 'natjerati' da se vratim na stadion i koji ce mi pokazati da smo postali ozbiljan klub.Prvi je da makar naprave jednu tribinu da evropske utakmice igramo na nasoj Grbavici,a drugi da kupimo nekog igraca(pa makar bio i od 50.000),a ne da dovodimo neke otpadke vjecno,zbog kojih cu se ja nervirati i ugrozavati svoje zdravlje.Mi,Zeljini navijaci,nismo obicni navijaci,mi smo fanatici,bolesnici kluba i ne zelim da mi neki mediokriteti na terenu i na klupi vise 'trose' zdravlje.Takodje,godinama se ponavljaju neke stvari koje se vrlo lako uklone(pricam o nekim nedostacima kod igraca),ali to niko ne radi...Sve su to stvari koje su se kod mene nakupile i prelile casu.I onda sam jednostavno povukao crtu.
pa to je to sto sam i ja reko razumijemo se :D znaci dodje neko iz uprave kaze nemamo para za prava pojacanja necemo dovodit beze igrace koji nisu prevaga i onda ti hladno svake godine u tim strpaju 3 poluamatera koja su negdje iskopali ni oni ne znaju gdje...nemamo para ? pa dobro vjerovatno i nemaju ali vala za bar jedno ozbiljno pojacanje moramo imat . Mi smo razbili ekipu koja je dominirala na nacin da smo prodali vise od pola tim, a nismo doveli NITI JEDNU znaci NITI JEDNU adekvatnu zamjenu.
=\_1921_/=

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jul 2014, 22:02

NEZALAGANJE je napisao/la:@invincible Druze,Zelju pratim dugi niz godina i do prosle sezone,nisam propustio nijednu domacu utakmicu,osim ako me nije sprijecila neka visa sila.Ostale tekme (gostujuce i evropske) necu ubrajati.Zivim 30m od stadiona,ali vise ne idem na tekme.Zasto? Prvo,ne mogu vise price o stabilazaciji i tome ko je kriv sto smo u ovakvom stanju.Drugo,kao navijac zelim da dodjem i uzivam u ambijentu,utakmici i svemu onome sto ide uz to,a karta,za nase uslove,nije ni mala,jer nisam vise klinjo pa da idem na Jug.Sad ce me mnogi napadati kako nisam pravi navijac ovo-ono,kako ne volim Zelju srcem i sl.,ali me to ne zanima.Prosla su me ta furanja.Imam dovoljno godina.Nisam ja neki faktor,ali sam sebi u glavi postavio 2 uslova koji ce me 'natjerati' da se vratim na stadion i koji ce mi pokazati da smo postali ozbiljan klub.Prvi je da makar naprave jednu tribinu da evropske utakmice igramo na nasoj Grbavici,a drugi da kupimo nekog igraca(pa makar bio i od 50.000),a ne da dovodimo neke otpadke vjecno,zbog kojih cu se ja nervirati i ugrozavati svoje zdravlje.Mi,Zeljini navijaci,nismo obicni navijaci,mi smo fanatici,bolesnici kluba i ne zelim da mi neki mediokriteti na terenu i na klupi vise 'trose' zdravlje.Takodje,godinama se ponavljaju neke stvari koje se vrlo lako uklone(pricam o nekim nedostacima kod igraca),ali to niko ne radi...Sve su to stvari koje su se kod mene nakupile i prelile casu.I onda sam jednostavno povukao crtu.
Hocete pojacanja, tribine, grupne faze a niko nije u stanju odvojiti 100 KM godisnje za Zelju. 100 000 lajkova na FB a 1500 clanova kluba. Sta ste vi sto ne zelite trpiti ove igrace, trenere, upravu uradili za Zelju? Jeste li dolazili u periodu 2005-2009? Ili samo kad smo dominirali? Da imamo imalo navijacke kulture tj da nas dolazi po 10 000 na svaku utakmici davno bi mi bili iznad ove lige. Najlakse je odustati.

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 19 jul 2014, 22:07

Dajte objasnite, jel vi pišete o FK Zeljeznicaru, iz Sarajeva?

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 19 jul 2014, 22:08

Nuhspahic i Jamak bi trebali poceti i to ce reci ko god je gledao utakmicu.Jamak je ako ne najbolji onda sigurno medju najboljim u ovom najlosijem Zelji u zadnjih sest godina tako da ne vidim razloga da u jednoj ovakvoj utakmici koja je izuzetno vazna pocne Dado opet uz duzno postovanje prema njemu i njegovom talentu.Bucan na klupu ili Stana na beka i Nuhspahica gurnut.Promjene su potrebne jer smo odigrali jako losih prema naprijed ovih 270 minuta.Imali smo srece sa protivnicima i prilikom zrijeba.Ode i Bekric,pa valjda stigne taj napadac.Mislim da je Omonia veliki favorit protiv nas ovakvih kakvi smo(valjda Stana ostane ako prodjemo jos jedno pretkolo?) i ne mogu da vjerujem da je "uprava" propustila ovu priliku i nismo uspjeli dovesti nikoga.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2014, 22:11

invincible1921 je napisao/la:
pa to je to sto sam i ja reko razumijemo se :D znaci dodje neko iz uprave kaze nemamo para za prava pojacanja necemo dovodit beze igrace koji nisu prevaga i onda ti hladno svake godine u tim strpaju 3 poluamatera koja su negdje iskopali ni oni ne znaju gdje...nemamo para ? pa dobro vjerovatno i nemaju ali vala za bar jedno ozbiljno pojacanje moramo imat . Mi smo razbili ekipu koja je dominirala na nacin da smo prodali vise od pola tim, a nismo doveli NITI JEDNU znaci NITI JEDNU adekvatnu zamjenu.
Pa sta to govori?Govori da u klubu imamo ljude koji ne znaju donijeti novac i da klub prezivljava od prodaje igraca.Zasto onda imamo te ljude na platnom spisku?Zaposli nekog da radi iz ljubavi i kad moze ili ukini funkciju.Nije ni losa stvar zivjeti od prodaje igraca,to rade i mnogo vec klubovi od nas,ali onda pocni ozbiljnije da ulazes u svoj omladinski pogon i cim prodas jednog mladog igraca,instaliraj drugog,ne samo u tim,vec u prvih 11.Siguran sam da niko od navijaca ne bi imao sta da prigovori na to.Igrala bi nasa djeca,a uvijek su bila talentovana.Jok,prica je da ove godine podmladjujemo tim,ali ko je to u nasem timu,u prvih 11,mlad i ima priliku da se,mozda,danas-sutra proda osim malog Sadikovica?Niko,ostale vec sada ne mozes prodati ni za buraniju sto zbog povreda koje su im 'osakatile' karijeru,sto zbog nesportskog zivota,sto zbog nekvaliteta itd itd.
@vrbanjusa Ostali me ne zanimaju,ja govorim u svoje ime,a 10+ god sam na svakoj utakmici bio na Sjeveru,sa placenom kartom,pa ti izracunaj koliko sam ja ,do sada,dao. ;)
@gavran Necu ja ni Bayern ni Real,hocui konkretan NAPREDAK,pa makar i minimalni u 15+god.Sta smo to mi to uradili u tih 15god?Postavili staolice na stadion i 'ukljucili' donirane 'sijalice'.Navedi mi jos nesto...

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jul 2014, 22:17

NEZALAGANJE je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
Pa sta to govori?Govori da u klubu imamo ljude koji ne znaju donijeti novac i da klub prezivljava od prodaje igraca.Zasto onda imamo te ljude na platnom spisku?Zaposli nekog da radi iz ljubavi i kad moze ili ukini funkciju.Nije ni losa stvar zivjeti od prodaje igraca,to rade i mnogo vec klubovi od nas,ali onda pocni ozbiljnije da ulazes u svoj omladinski pogon i cim prodas jednog mladog igraca,instaliraj drugog,ne samo u tim,vec u prvih 11.Siguran sam da niko od navijaca ne bi imao sta da prigovori na to.Igrala bi nasa djeca,a uvijek su bila talentovana.Jok,prica je da ove godine podmladjujemo tim,ali ko je to u nasem timu,u prvih 11,mlad i ima priliku da se,mozda,danas-sutra proda osim malog Sadikovica?Niko,ostale vec sada ne mozes prodati ni za buraniju sto zbog povreda koje su im 'osakatile' karijeru,sto zbog nesportskog zivota,sto zbog nekvaliteta itd itd.
@vrbanjusa Ostali me ne zanimaju,ja govorim u svoje ime,a 10+ god sam na svakoj utakmici bio na Sjeveru,sa placenom kartom,pa ti izracunaj koliko sam ja ,do sada,dao. ;)
E onda me bas cudi da tako pricas ako je istina da dolazis tolike godine. Trebao bi se malo vise razumjeti i u fudbal i u stanje u drzavi. Klubovi kao nas zive bas od prodaje igraca jer ocito od posjetilaca ne mozes zivjeti. Uzdati se u neke velike sponzore je iluzija jer niko vec godinama ne ulaze marku u sport. Uzdati se u drzavu je jos veca iluzija jer imas ministarstava koja ne uplacuju penziono svojim zaposlenicima a da jos ulazu u sport. Ja sam od 2001 ma sjeveru i namjeravam jos minimalno 50 godina biti tu kako god bilo. A nije da se ne nerviram. Ne smijemo odustati od Zelje, nikad.

VAŽNO JE BITI ČLAN!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jul 2014, 22:24

Svi su u problemima al svi napredju mi smo nazadovali i to je problem. Klub se nakon uspona do 2010/11 vratio znaci pa eo sad smo u 2008, al kako je krenulo ne ginu i godine prije toga. Kako je to moguce da nazadujes za tako kratak period toliko puno , to nije moglo slucajno da se desi nekom sitnom greskom ? et nek mi neko objasni mi smo znaci imali predispozicije sa pravlinim radom nista prejterano pametnim nego nekim ustaljenim sistemom da danas budemo u situaciji da smo sigurni i protiv omonie, a o metalurgu da ne pricam, a mi smo umjesto toga dosli u situaciju da strahujemo da nas neki lovcen ne izbaci. Pa hajde et ja sa glup ja pratim bajern i real haj mi vi recite sto je to tako, kako je to moguce . Svi napredju samo mi nazadovali. Usput receno da se ne bi uhvatili za slamku uspona od dolaska Amara da vam kazem slijedece: Svaka cast Aamaru najveci strucnjak koji je ikada bio u ovoj ligi, ali tu je dosta ulogu odigrala i liga kao sama po sebi i njen paredak. Svi koji su pratili ligu od 2000. na ovamo znaju o cemu pricam ;)
=\_1921_/=

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jul 2014, 22:27

invincible1921 je napisao/la:Svi su u problemima al svi napredju mi smo nazadovali i to je problem. Klub se nakon uspona do 2010/11 vratio znaci pa eo sad smo u 2008, al kako je krenulo ne ginu i godine prije toga. Kako je to moguce da nazadujes za tako kratak period toliko puno , to nije moglo slucajno da se desi nekom sitnom greskom ? et nek mi neko objasni mi smo znaci imali predispozicije sa pravlinim radom nista prejterano pametnim nego nekim ustaljenim sistemom da danas budemo u situaciji da smo sigurni i protiv omonie, a o metalurgu da ne pricam, a mi smo umjesto toga dosli u situaciju da strahujemo da nas neki lovcen ne izbaci. Pa hajde et ja sa glup ja pratim bajern i real haj mi vi recite sto je to tako, kako je to moguce . Svi napredju samo mi nazadovali. Usput receno da se ne bi uhvatili za slamku uspona od dolaska Amara da vam kazem slijedece: Svaka cast Aamaru najveci strucnjak koji je ikada bio u ovoj ligi, ali tu je dosta ulogu odigrala i liga kao sama po sebi i njen paredak. Svi koji su pratili ligu od 2000. na ovamo znaju o cemu pricam ;)
Navedi ko je napredovao? Ko je vise igraca od nas napravio? Ko je vise titula i trofeja osvojio? Govoris o ligi, liga svake godine slabija a ti pricas svi napredovali.

VAŽNO JE BITI ČLAN!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jul 2014, 22:29

vrbanjusa je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Svi su u problemima al svi napredju mi smo nazadovali i to je problem. Klub se nakon uspona do 2010/11 vratio znaci pa eo sad smo u 2008, al kako je krenulo ne ginu i godine prije toga. Kako je to moguce da nazadujes za tako kratak period toliko puno , to nije moglo slucajno da se desi nekom sitnom greskom ? et nek mi neko objasni mi smo znaci imali predispozicije sa pravlinim radom nista prejterano pametnim nego nekim ustaljenim sistemom da danas budemo u situaciji da smo sigurni i protiv omonie, a o metalurgu da ne pricam, a mi smo umjesto toga dosli u situaciju da strahujemo da nas neki lovcen ne izbaci. Pa hajde et ja sa glup ja pratim bajern i real haj mi vi recite sto je to tako, kako je to moguce . Svi napredju samo mi nazadovali. Usput receno da se ne bi uhvatili za slamku uspona od dolaska Amara da vam kazem slijedece: Svaka cast Aamaru najveci strucnjak koji je ikada bio u ovoj ligi, ali tu je dosta ulogu odigrala i liga kao sama po sebi i njen paredak. Svi koji su pratili ligu od 2000. na ovamo znaju o cemu pricam ;)
Navedi ko je napredovao? Ko je vise igraca od nas napravio? Ko je vise titula i trofeja osvojio? Govoris o ligi, liga svake godine slabija a ti pricas svi napredovali.

liga je slabija kvalitetom ali je puno bolja po mogucnosti igre ustvari bas zato ti se i cini da je slabija jer je realnija. Kod nas imas dvije tri ekipe odron dvije tri jake i ostali su svi iste snage zato i ima dosta puta ikseva tvrdih nezanimljivih. Ne kazem za nasu ligu da su napredovali , ali mi smo zeljo busamo u prsa sa tim realno imali smo predispozicije te predispozicije nisu ostvarane to ne moze niko opvrgnut znaci nazadvoali smo miljama i po meni neko bi moro da snosi odgvornost za to
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 19 jul 2014, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, pinki i 46 gostiju.