RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

bekicamir
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la bekicamir » 23 maj 2012, 23:10

Titova-Juga je napisao/la:Za mene lično, Velež je umro 23,5,2012 i povratka mu više nema.
PO PRVI SAM SE PUT DANAS ISKRENO STIDIO BITI NAVIJAČ OVOG (Kvazi Kluba) !!
Hvala i gonite se u nekoliko hiljada p.m :!: :!: :!:

A ća sam ti ja reka! :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 maj 2012, 23:11

bekicamir je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Za mene lično, Velež je umro 23,5,2012 i povratka mu više nema.

Samo smo tebe cekali :D :D

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 maj 2012, 23:12

[youtube][/youtube]

VOLIM VELEŽ I RED ARMY , VOLIM TEBE MOSTARE !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 maj 2012, 23:17

Uprava nam je to odavno pisem od zla oca od gore matere ..... Imamo bolji tim od Goska i da bi se ukinuo sav prostor za spekulacije ovo je danas trebalo iz sportskih razloga dobiti po svaku cijenu. Jos jedan samar Velezu.

Cestitam gospodo iz uprave i zelim vam sretnu 2012-13 sezonu pred praznim tribinama al sa nasminkanom i SPINOVANOM oficijalnom stranicom.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

jugman
Kontakt:

Post Postao/la jugman » 23 maj 2012, 23:17

MENI SE NETREBA NIKO PRAVDATI JER JA SAM NAVIJAC ZVIJEZDE IZ GRADACCA. VAS NEKA BUDE SRAMOTA ZBOG OVOGA,DANAS STO STE URADILI.AKOSTE VI ZABORAVILI DA VAS JA PODSJETIM,KADA STE SE BORILI ZA OPSTANAK,TADA JE ZVIJEZDA IZBACILA KOMSIJE IZ ORASJA, DA BI VI OSTALI.TADA SU VATRENI NAVIJACI VELEZA BILI, U GRADACCU ZAJEDNO S NAMA SLAVILI,A VI STE TU UTAKMICU GOSTOVALI U MODRICI.[/quote]
ja sam samo reko da pr,ese,ravate o tim teorijama zavijre protiv slobode , da niko nije odigro za slobodu da su svi protiv slobode.sloboda je brate imala sve u svojim rukama i to su usrali .KRAJ PRIČE!
I da ne zaboravim navijam za ŽELJU A NE ZA VELEZ(al mi je i on drag ) :D
Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.

Forza velez
Kontakt:

Post Postao/la Forza velez » 23 maj 2012, 23:19

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ti se stidi..
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 maj 2012, 23:23

Jbg svi se mozda preseravamo jer smo svi ljuti do boli, ali ne vjerujem da mnogo grijesimo na kraju krajeva.

Nema saopstenja iz kluba, nema nista. Vidjeces kad na kraju izbace Gosk i nas skupa, a Kozara ode u Evropu :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 23:26

Mont0 je napisao/la:Jbg svi se mozda preseravamo jer smo svi ljuti do boli, ali ne vjerujem da mnogo grijesimo na kraju krajeva.

Nema saopstenja iz kluba, nema nista. Vidjeces kad na kraju izbace Gosk i nas skupa, a Kozara ode u Evropu :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ova je dobra bila, al je teško izvodljiva :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2012, 23:26

bekicamir je napisao/la:

Ćao Kozara...Ćao,ćao Slavija...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 maj 2012, 23:27

Da nas izbace,bio bi vatromet u Tuzli...i Zenici...i u ostatku Hercegovine :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 maj 2012, 23:28

Idealna prilika da se liga smanji na 10 ekipa, sad ili nikad, sve izbaci :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 23:29

tepsija je napisao/la:Da nas izbace,bio bi vatromet u Tuzli...i Zenici...i u ostatku Hercegovine :mrgreen:

Ma nema izbacivanja, pustite se toga, nije naš savez toliko efikasan :mrgreen: :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 maj 2012, 23:29

tepsija je napisao/la:Da nas izbace,bio bi vatromet u Tuzli...i Zenici...i u ostatku Hercegovine :mrgreen:
Nas kad bi izbacili citava BiH bi se ujedinila. Daj te neki savjet ovim fukarama, dobro ce im doci :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 23 maj 2012, 23:34

moram se oglasiti mada nisam mislio više pisati na ovu temu velež,1.slobode mi je malo žao ali sami su krivi u utakmici odluke nisu opalili po golu,2.gdje su sad oni mazlumi što ovdje brane i podržavaju svetog direktora tanovića i odobravaju sve njegove poteze,3.najcrnje od svega je što mislim da su ovi igrači veleža toliki levati i da neznaju i nemogu bolje,4.ako su i prodali (ovo je za mene največa sramota u novijoj istoriji kluba) nisu je prodali ni mirza,prljača,pehlić,hiroš,hanđić,bandović,cerić,knez,nego oni koje od milja zovemo djeca veleža,koji nisu ništa drugo nego sramota veleža,pogledajte današnji sastav i vidit čete da je samo okić bio u timu van mostara,glavu dajem da dejo,cera,knez nebi pustili,pehlič je jučer reko đafi kad mu je on reko kao bićeš na klupi,on mu odgovorio kad nisam do sada netrebam ni zadnju utakmicu neču da budem dio sumnjivih igara.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 maj 2012, 23:39

Sto pricas gluposti? Jesmo vam pomogli u sezoni 2008/09 kada smo tri kola prije kraja igrali s Orasjem kod kuce kada je cijela BiH brujala o 100 000KM i da je utakmica prodata? I sta se desilo? Čelik dobije 1-0 a na tribinama parola "NE PRODAJITE OBRAZ" ! Kasnije se ta tri boda pokazala kao presudna u vasoj borbi za opstanak.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 maj 2012, 23:42

Diskutovao sam veceras sa drugom, sjetili smo se i Zvijezdine pobjede i Celikove i zajebancije u Gradaccu nakon utakmice u Modrici taj dan, svasta nesto, pa na kraju skontas, slijedece sezone neces moci kao covjek otici pogledati utakmicu ni u Srebrenik niti u Gradacac, glava ce o koncu visiti svake sekunde.

Ebo nas malogradjanski mentalitet.

Da se razumijemo na kraju krajeva, svejedno mi je ko je ispao, ali nacin na koji mi ostavljamo druge u ligi je nidje veze.

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 23 maj 2012, 23:43

kimbo je napisao/la:Uprava nam je to odavno pisem od zla oca od gore matere ..... Imamo bolji tim od Goska i da bi se ukinuo sav prostor za spekulacije ovo je danas trebalo iz sportskih razloga dobiti po svaku cijenu. Jos jedan samar Velezu.

Cestitam gospodo iz uprave i zelim vam sretnu 2012-13 sezonu pred praznim tribinama al sa nasminkanom i SPINOVANOM oficijalnom stranicom.
najg.ore od svega je što čemo potrošiti premijera nikšiča a tako jakog čovjeka je taško dovući u klub,nemogu da vjerujem da tako jedan pametan čovjek može da vjeruje u sve što mu onaj okonja tana kaže,jer hajde neka mi neko objasni ovu logiku:Nikšić kao politićar i sdepeovac da dozvoli da velež izbaci iz lige klub iz tuzle koja je glavno uporište sdp u bih,znaš kolko je to glasova tuzla-gabela,pa sve je danas politika pa i ova jadna liga,zato nikako nemogu da shvatim da je ovo nikšićev interes,ali okružen je ovim jazavcima(tana,čevra,kada)

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 23 maj 2012, 23:52

Mont0 je napisao/la:Diskutovao sam veceras sa drugom, sjetili smo se i Zvijezdine pobjede i Celikove i zajebancije u Gradaccu nakon utakmice u Modrici taj dan, svasta nesto, pa na kraju skontas, slijedece sezone neces moci kao covjek otici pogledati utakmicu ni u Srebrenik niti u Gradacac, glava ce o koncu visiti svake sekunde.

Ebo nas malogradjanski mentalitet.

Da se razumijemo na kraju krajeva, svejedno mi je ko je ispao, ali nacin na koji mi ostavljamo druge u ligi je nidje veze.
upravo tako nije nas briga ko je ispo,mi treba da igramo svoju igru i pošteno,a ovako samo jedna velika sramota.ova utakmica je još jedan dokaz onoga što sam pisao na ovom forumu,a to je da ova ekipa nema vođe i karakter,obična grupa pizduna(čast izuzetcima),jadan je klub kojem je kajtaz kapiten,a kakva nam je uprava govori i to da je i jedan pika u pravu kad ih napada i pljuje.

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 23 maj 2012, 23:59

bekicamir je napisao/la:

Mi se barem stidimo prodajama, a vi se sa njima ponosite.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2012, 00:03

Bliss je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:

Mi se barem stidimo prodajama, a vi se sa njima ponosite.

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.