Nadam se da su naši doktori utvrdili da će se moći normalno vratiti fudbalu. Njegov ostanak obradovat će ne samo navijače, nego i Hummelsa i Reusa koji očekuju takve pozitivne vijesti u vezi naših najboljih igrača.Prle je napisao/la: I btw. dobro informirani Röckenhauss iz Süddeutsche Zeitung javlja da bi sljedećih tjedan-dva trebalo uslijediti produženje ugovora s Gündom.
BILD piše da će s Kirchom bit produžen ugovor na još jednu sezonu.
Ramos je mene kupio utakmicom protiv nas, tako da me raduje što dolazi. Ako bi uz to doveli i Drmića onda bi to bio fantastičan posao. Ji je već potpisao, negdje je pisalo da je Ginter također fix, uz oporavljene igrače imali bi 9-10 što novih što "starih" igrača na raspolaganju sljedeće sezone što je nevjerovatna radost za mene.
Naravno cilj je Berlin naredne godine, a tu ne mislim na DFB Pokal.
Inače španjolski mediji previše ismijavaju Mikija. Piše da zaslužuje najveći orden koji dobijaju samo Realovi heroji. Ostaće u sjećanju kao najbolji igrač Reala.
Obavezno pročitat!„Micki verdiente sich Reals Vereins-Abzeichen in Gold und Brillianten, das Reals Helden bekommen. Er wird in Erinnerung bleiben als Reals bester Spieler.“ „Marca“
http://www.tportal.hr/sport/uefa/326177 ... poceo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Izdvojeno:
Stvoren je novi nogomentni identitet kluba: uzbudljiva, dinamična i vrlo intenzivna napadačka igra mahom s mladim igračima, nesebičnima i željnim dokazivanja. Njihov kontrapresing i brza tranzicija osvojili su Bundesligu na prepad, a taj je stil kasnije kopirao i Bayernov Jupp Heynckes i njemački izbornik Joachim Löw
Puno je toga što Borussiju danas čini jako velikim klubom i što daje za naslutiti da je ova nogometna priča još daleko od završnog poglavlja