Moderator/ica: rio_Ferdy88
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ajd Salt nemoj i ti biti takav molim te, od vas navijača Medeka nisam očekivao takve dječije stvari
Pa majka mu stara sto to nije u GB ispuhala, sto to nije u Seattle, sto to nije bilo gdje drugo I bilo kojoj drugoj ekipi nego samo vama I to 11 od 12 lopti, mora da toj jednoj lopti nije smetala temperatura, cim nije ispuhalaamerosm je napisao/la:Novi test koji dokazuje da su uvijeti za vrijeme utakmice mogli uticati na pritisak u lopti...No opet ponavljam ovo je previse komplikovano za 99% Amerkinaca i Goodella.
https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=8 ... 1421914688
Gdje su dokazi za to (unaprijed se osuđuje kao po običaju), kakav svijet, oni debili sa ESPN-a, ohanite vi malo, barem do okončanja istragejestamaji je napisao/la:de ohanite patriotsi, cijeli svijet je shvatio da je u pitanju bio pokušaj prevare, samo vas nekolicina pronalazi dokaze da je zemlja pljosnata
Prvi pick nam je Collins sigurno ali ako ga uzme Washington onda cemo onog DE iz Missouria ....trebamo QB draftat ovog kojeg sam spominjao..nadam se da ce ga uzetitillman je napisao/la:a ja strašnog problema.. bile malo lopte izduvane...![]()
samo pogledajte rezultate Luck-a protiv Coltsa, svaka utakmica razlika 20+ u korist Patsa... ispuhane lopte su krive sigurno![]()
što se tiče Bearsa, zaposlili su veoma kvalitetan coaching staff, sad ćemo vidjeti u FA i na draftu šta će učiniti.. imam osjećaj da će first round pick bit igrač iz obrambene linije...
ma moze se neko i u drugoj rundi naci ako vam nije kriticna OLtuzlak1987 je napisao/la:Ja bih volio da moji ovi Giantsi pokupe u prvoj rundi OT neki. Deveti pick, nekako mi je to rano za uzeti nekog SS koji je isto potreban, to se moze i u kasnijim rundama pokupiti. OT je vise zicer neki..
Ja sam mislio da dam sto vise tipova, kako bi se smanjile sanse da neko dijeli pobjedu.randy_moss je napisao/la:Tabela pred SuperBowl:
Salty 9
amerosm 9
randy_moss 8
kad_kako 8
RiverPlate 8
jestamaji 8
Edin TM87 6
Lillard 6
Mig 5
work 5
tillman 3
SaltCityAttack je napisao/la:odlican sistem za vas koji zaostajete...
Najpravednije bi bilo da ti ja na osnovu ovih 13 tacaka odlucujemo pobjednika, ali eto necemo biti cijepidlake i dacemo i ostalim priliku da upisu pobjedu.SaltCityAttack je napisao/la:odlican sistem za vas koji zaostajete
ma hocce Moss ovo da napravi kao Formula 1 gdje 50 boddova dobije pobjednik u zadnjoj trci sezoneamerosm je napisao/la:Najpravednije bi bilo da ti ja na osnovu ovih 13 tacaka odlucujemo pobjednika, ali eto necemo biti cijepidlake i dacemo i ostalim priliku da upisu pobjedu.SaltCityAttack je napisao/la:odlican sistem za vas koji zaostajete![]()
![]()
Ja bih istu tebi rado prepustio ukoliko bi znacilo da ce Lombardi Trophy naredne sedmice u Foxboro.![]()
BREAKING -**** CONFIRMS NFL Investigation is more about the officials than the Patriots.
logičnoIlCapitano je napisao/la:BREAKING **** CONFIRMS NFL Investigation is more about the officials than the Patriots.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.