Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
ne mogu zamisliti tim u kojem bi Mirza bio u goroj poziciji... i ajde da su barem kandidati za prsten, vec ni to 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Evans starter i onda ga mijenja Plumlee, a na 4. Garneta u 5-toj ili 6-toj minuti Blatche
Samo se nadati tradu i da odigra večeras nešto to ništa neće promijeniti.

Samo se nadati tradu i da odigra večeras nešto to ništa neće promijeniti.

E svasta vala. Reggie Evans u zadnje vrijeme nije ni bio u rotaciji i sad odjednu u prvoj petorci. haha pa gdje to jos ima ?
Logicno bi bilo da je Kidd poceo sa Garnettom na 5 i Blatche na 4. Onda bi kasnije Mirza ulazio umjesto Blaca i plumli umjesto Garnetta.
Logicno bi bilo da je Kidd poceo sa Garnettom na 5 i Blatche na 4. Onda bi kasnije Mirza ulazio umjesto Blaca i plumli umjesto Garnetta.
-
- Kontakt:
Stvarno se nekad zapitam dal je ovaj kidd pod drogama?!Opet cu ostat budan i navijat za naseg kralja,nek dobije nekih deset minuta danas bit ce dovoljno da pogodi 3 trice 

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Logika i Kidd dva različita svijetamrjasmin je napisao/la:E svasta vala. Reggie Evans u zadnje vrijeme nije ni bio u rotaciji i sad odjednu u prvoj petorci. haha pa gdje to jos ima ?

tamam kontam skonto je neko da je redzo rinaka obicna i da mirza u zadnje vrijeme igra odbranu jednako dobro kao i on. a o napadu da ne pricam..i onda ga ovaj kralj u prvu stavi..BRAVO
Brate Mirza u zadnje vrijeme igra puno bolju odbranu od redzinalda klauna.mirzatele je napisao/la:tamam kontam skonto je neko da je redzo rinaka obicna i da mirza u zadnje vrijeme igra odbranu jednako dobro kao i on. a o napadu da ne pricam..i onda ga ovaj kralj u prvu stavi..BRAVO
Ljudi kako idu ta pravila za trade? Kad se moze trade-ovati igrac tj. ima li nesto tipa 'prelazni rok' i kada je to?
Valjda ovaj naš tvrdoglavi Hercegovac skonta da mu je bolje bilo gdje van Brooklyna
Valjda ovaj naš tvrdoglavi Hercegovac skonta da mu je bolje bilo gdje van Brooklyna

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nadamo se da ce uci...nakom sto redzi napravi 3 faula za 4 min
-
- Kontakt:
Aaaaak Kidd nane ti se sjetim. Pa otkud sad odjednom Redzo, ovo nema nigdje, ma mora da je neki trade u pitanju ako ni nocas ne bude igrao nikako. Mora biti. 

http://www.coolsport.tv/nfl-live-streaming-31.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- samozeljeznicar
- Kontakt:
http://www.drakulastream.eu/static/popu ... 25470.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
http://firstrownow.eu/watch/227257/1/wa ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;bhfanatic14 je napisao/la:imal ko dobar link ???
Pokusaj tu .
pozdrav za moje bolešćure poput mene,nismo ni mi normalni što ostajemo svaku noc i gledamo ovu gamad
jednostavno NBA je velika prevara , Mirza vracaj se u Euroligu da te fino gledam na Sportlubu i da malo živnem,od kad je on u NBA nenaspavan sam već godinu dana,a sve bez razloga,frajer nikako da se ustali u ekipi.iako je sigurno zaslužo bar 15 ak min po utakmici,žalosno
jednostavno NBA je velika prevara , Mirza vracaj se u Euroligu da te fino gledam na Sportlubu i da malo živnem,od kad je on u NBA nenaspavan sam već godinu dana,a sve bez razloga,frajer nikako da se ustali u ekipi.iako je sigurno zaslužo bar 15 ak min po utakmici,žalosno
Kidd me vise nicim nmz iznenaditi

ma trade i jes' u pitanju ko ćaba,sad mu stuha iz inata neda minuta,al ko mu hebe mater,samo se čeka da im Mirzoni uputi mahanje i nikad se više ne vrati 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Ma igrat ce veceras sto posto preko 10 min. Mirza je za ovog Evansa i Andersona , Bryant 

Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
Anderson je dobar igračsamozeljeznicar je napisao/la:Ma igrat ce veceras sto posto preko 10 min. Mirza je za ovog Evansa i Andersona , Bryant
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo jedan dobar
http://www.viponlinesports.eu/basketbal ... nline.html
Evans opet igra
kakav je ovo bjedni klub

http://www.viponlinesports.eu/basketbal ... nline.html
Evans opet igra

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi