FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Beduin » 18 jan 2023, 22:57

Zbog struje i ciganluka oko kablova i trafostanice nam je i onaj digitalni semafor onako daleko i ne prebacuju ga na postojece tribine.

Nego, sta kazete odlazi Uprava!? 😂😂😂😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 19 jan 2023, 07:49

A koji predsjednik odlazi?

Jel predsjednik odlazi ili predsjedavajuci predsjednistva? :D

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 19 jan 2023, 08:08

Nije još 100% završeno, ali Šećer bi trebao da napusti, a Nino ima veliku želju da preuzme sve i da to bude zvanično. Dakle, Nino treba da zamijeni Šećera. Sad opet, politika, neki drugi ljudi, ima tu ko da se pita. Ali po meni fine su šanse, i pravi potez. Gazi Nino sve :)!

Najpošteniji, najuspješniji čovjek u klubu. S kešom, idejama i ljubavi prema klubu. Slobodaš 1/1. On neće odustati dok nas ne odvede u Europu, pazite šta vam Simon kaže :)
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 jan 2023, 09:35

simonknows je napisao/la:
19 jan 2023, 08:08
Nije još 100% završeno, ali Šećer bi trebao da napusti, a Nino ima veliku želju da preuzme sve i da to bude zvanično. Dakle, Nino treba da zamijeni Šećera. Sad opet, politika, neki drugi ljudi, ima tu ko da se pita. Ali po meni fine su šanse, i pravi potez. Gazi Nino sve :)!

Najpošteniji, najuspješniji čovjek u klubu. S kešom, idejama i ljubavi prema klubu. Slobodaš 1/1. On neće odustati dok nas ne odvede u Europu, pazite šta vam Simon kaže :)
Nino bi bio premija svih premija. Samo da se ispostavi tacnim ovo sve, al u to ne sumnjam kad si ti u pitanju :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 19 jan 2023, 09:37

DamirT je napisao/la:
19 jan 2023, 09:35
19 jan 2023, 08:08

Nino bi bio premija svih premija. Samo da se ispostavi tacnim ovo sve, al u to ne sumnjam kad si ti u pitanju :mrgreen:
Ma može još par ljudi ovo potvrditi sigurno, samo da ga puste! :D :opaopa:

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 19 jan 2023, 09:43

JavierBosnia je napisao/la:
18 jan 2023, 21:47
Edin1982 je napisao/la:
18 jan 2023, 21:42
hondas je napisao/la:
18 jan 2023, 21:19
Bio sam u utorak zavrsili su skoro pola terena,ide sporo ali se radi kvalitetno.
Znaš li da li je istina,čuo sam (nije pouzdano)da nisu spojili grijače na stadionu i da će tako ostati...?
Pretpostavljam da se mora trafostanica raditi, kao i na Kosevu. Grbavica je dugo (mozda jos) bez grijaca upravo zbog toga
Mi imamo trafo stanicu od reflektora koja je napravljena samo za tu namjenu i ona se nalazi desetak metara od plakara za grijace i to nece biti problem a ni neki trosak.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 19 jan 2023, 10:46

Edin1982 je napisao/la:
18 jan 2023, 21:42
hondas je napisao/la:
18 jan 2023, 21:19
Bio sam u utorak zavrsili su skoro pola terena,ide sporo ali se radi kvalitetno.
Znaš li da li je istina,čuo sam (nije pouzdano)da nisu spojili grijače na stadionu i da će tako ostati...?
Bitno je da su ugrađeni, spojit će se valjda, tu je na redu grad da obezbijedi taj tehnički uslov... bitno je da su grijači ispod terena...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 19 jan 2023, 11:17

Osim u slucaju da se prije toga ne pocnu hvatati za vratove oni u UO :D
Ali i ja mislim da ce to Nino preuzeti, i da je u ovom trenutku, kud i kamo sposobniji od Sece. Nini treba samo neko da ga uputi, da mu ukaze na neke stvari, jer dosta stvari ne zna i ne konta. Broj 1 je da nikada vise se ne pojavi sa salom OKK na Tusnju :)
075

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 19 jan 2023, 11:22

TzBulevar87 je napisao/la:
19 jan 2023, 11:17
Osim u slucaju da se prije toga ne pocnu hvatati za vratove oni u UO :D
Ali i ja mislim da ce to Nino preuzeti, i da je u ovom trenutku, kud i kamo sposobniji od Sece. Nini treba samo neko da ga uputi, da mu ukaze na neke stvari, jer dosta stvari ne zna i ne konta. Broj 1 je da nikada vise se ne pojavi sa salom OKK na Tusnju :)
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Najjače :thumbup:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 19 jan 2023, 11:56

Znal se u kolko je danas trening?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 19 jan 2023, 12:22

Dobre vijesti su ovo za Ninu, nadam se da ce to bit istina, da i nama malo svane...
Nadam se da ce se ovo slozit i da nam ova polusezona bude sto uspjesnija..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 19 jan 2023, 13:17

Chat GPT AI
Ukoliko neko zeli isprobati ovu aplikaciju koja je iduci korak umjetne inteligencije uskoro ce zamjeniti i Google. Moje prvo pitanje za nju je glasilo:
😁
slika
samo Sloboda

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 19 jan 2023, 14:27

merak je napisao/la:
19 jan 2023, 13:17
Chat GPT AI
Ukoliko neko zeli isprobati ovu aplikaciju koja je iduci korak umjetne inteligencije uskoro ce zamjeniti i Google. Moje prvo pitanje za nju je glasilo:
😁
slika
Pa imaš i na našem jeziku, samo mu reci lets speak bosnian :D
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 19 jan 2023, 14:51

merak je napisao/la:
Chat GPT AI
😁
slika
Kasnis za jedno pola mjeseca
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 19 jan 2023, 15:48

Sloboda dogovorila dvije provjere, od 30. januara u Medulinu

Tuzlanska Sloboda četvrtog januara počela je pripreme za proljetni dio sezone.
FK Sloboda
Mehmedović se vratio iz Njemačke, čeka se Zakarić?

Crveno-crni rade u gradu soli, a ekipa je jača za iskusnog stopera Ivana Šuberta i veznjaka Marka Pervana.

Traju pregovori Slobode i Gorana Zakarića i prema posljednjim informacijama bivši reprezentativac BiH jako je blizu da prihvati ponudu Tuzlaka.

Prve provjere tim Adnana Jahića imat će naredne sedmice. Dogovorene su dvije kontrolne utakmice, prva u srijedu s Bratstvom iz Gračanice (25. januar), a druga s Loznicom u subotu (28. januar).

Finalni dio priprema Sloboda će obaviti u Medulinu. Ekspedicija Crveno-crnih će prema jugu Istre krenuti 30. januara.

Sloboda je trenutno pretposljednja ekipa Premijer lige BiH i na proljeće će voditi bitku za opstanak. Tuzlaci će igrati i na drugom frontu, odnosno osmini finala Kupa BiH.

Upravo će utakmicama Kupa BiH 18. i 19. februara početi fudbalsko proljeće u BiH. Sloboda dočekuje Slogu, a protiv istog rivala, samo na gostujućem terenu, Tuzlaci sedam dana poslije kreću u premijerligašku borbu.

Na Tušnju traju radovi i na prošivanju hibrida na postavljenom travnjaku i očekuje se da će Sloboda na proljeće biti domaćin u Tuzli, za razliku od jeseni kada je goste dočekivala u Banovićima, što je sigurno utjecalo i na rezultate.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 19 jan 2023, 17:01

Slobodas je napisao/la:
19 jan 2023, 14:51
merak je napisao/la:
Chat GPT AI
😁
slika
Kasnis za jedno pola mjeseca
Nije te niko pitao za tvoje misljenje.
samo Sloboda

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 19 jan 2023, 18:50

Nino je Slobodaš iskreni.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 20 jan 2023, 00:02

Po meni, šta god ko sada mislio, Šećr ne treba da ide, ako ne želi da bude predsjednik to je ok, neka Nino bude i to je ok, ali Šećer je organizaciono i administrativno odradio posla za za sve ono što se zapustilo od rata pa na ovamo. Ponavljam, šta god ko mislio, za to mu treba odati priznanje. Mišljenja sam da nam neko (bar za sada) kao Šećer, itekako treba u klubu i volio bih da ostane, ako ne kao predsjednik, onda kao član UO.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 20 jan 2023, 08:52

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
20 jan 2023, 00:02
Po meni, šta god ko sada mislio, Šećr ne treba da ide, ako ne želi da bude predsjednik to je ok, neka Nino bude i to je ok, ali Šećer je organizaciono i administrativno odradio posla za za sve ono što se zapustilo od rata pa na ovamo. Ponavljam, šta god ko mislio, za to mu treba odati priznanje. Mišljenja sam da nam neko (bar za sada) kao Šećer, itekako treba u klubu i volio bih da ostane, ako ne kao predsjednik, onda kao član UO.
Ovo se apsolutno slažem. Naći mu neko mjesto da se samo toga i drži, Nini dati da se za sve pita i svi sretni. Neke stvari jednostavno ne zna da bi on bio gdje jeste (iako se manje više u zadnje vrijeme slabo šta i pita kao predsjednik).

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 20 jan 2023, 11:38

20 jan 2023, 08:52
ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
20 jan 2023, 00:02
Ovo se apsolutno slažem. Naći mu neko mjesto da se samo toga i drži, Nini dati da se za sve pita i svi sretni. Neke stvari jednostavno ne zna da bi on bio gdje jeste (iako se manje više u zadnje vrijeme slabo šta i pita kao predsjednik).
Sigurno da je tako. I mi ovdje od Šeće napravismo babarogu najveću, a nije tako. Ima on svojih kvaliteta itekako, ali ima i problem. Mislim da on nikada ne bi pristao da bude "samo" neki administracioni kotačić u Klubu jer bojim se da pati za upravljačkim pozicijama, baš kao i Šećer senior...
075

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.