Ljudi bodom zadovoljni a nas oremus kvalitetniji od citave ekipe laznih
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel sledeca utakmica protiv zeljeznicmara ili ubica..
Imamo 2 zuta kartona na dva igraca koja prave razliku, mislim da treba jednog od njih odma zamjenit a drugog u 50 minuti (dat vremena rezervi da se zagrije)
Da nebi ovo isli u smjeru jucesnje utakmice u banga luki
Mozda smo i dobri jer ti ne gledas, stvaras igracima pritisak

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
A ovima iz bht jehbem sve na kamaru.
Pa koji levati!!!
Znaci ne mozes kupiti da gledas utakmicu, neki im je bug ili nemam pojma sta ne dozvoljava da se prijavim uopste.
Ista stvar i kod ovog mi druga.
Nevjerovatno!!!
Pa koji levati!!!
Znaci ne mozes kupiti da gledas utakmicu, neki im je bug ili nemam pojma sta ne dozvoljava da se prijavim uopste.
Ista stvar i kod ovog mi druga.
Nevjerovatno!!!
Mah što neko reče sve i da izgubimo 5-1 do kraja ova igra znači titula. Brzo, lako, i efikasno.
Ne sjećam se kad je neko Zrinjskog na njihovom terenu otjerao golmanu u gaće. Šteta gluposti Miličevića, ali eto, može se ovo dobiti.
Ubaciti Ahmetovića uskoro, Handže je dobar posao odradio ali sumnjam da ima više snage, i probati dati još barem jedan.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma ovo je perverzija u drugom ih dotuc i kuci nazad

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mislim da nije bug, već malo je komplikovanije za logovati se. Moraš na jednu stranicu, pa onda na drugu. Ja se prijavio tri minute prije početka, sve fercera odlično.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nadam se da ce Vinko odradit sta treba u svlacionici psihicki da nepadnu i da ovi nebi iskoristili tu boljku koju imamo u prvim i zadnjim minuta BREAT 2x, velez sad zrinjski
Moramo uc maksimalno koncentrisano pametno jako i ako bude remi nije katastrofa a ako nam se ukaze da pobjedimo to cemo sigurno znat iskoristit..
NETREBA SE ZALIJETATI
Moramo uc maksimalno koncentrisano pametno jako i ako bude remi nije katastrofa a ako nam se ukaze da pobjedimo to cemo sigurno znat iskoristit..
NETREBA SE ZALIJETATI
Pidro mi djeluje veoma umoran.
A ne znam, sve uradio kao i svaki put do sada i opet nece. Drug isto pokusavao kuci na svoj i nije uspio. Pokusao sa novim accountom i ista stvar.AlfredNobel je napisao/la: ↑05 okt 2020, 18:57Mislim da nije bug, već malo je komplikovanije za logovati se. Moraš na jednu stranicu, pa onda na drugu. Ja se prijavio tri minute prije početka, sve fercera odlično.
BENJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Morto mogul glasovat na rezultat, pristajem na penal od 50%
Zaboravio sam
Zaboravio sam
-
- Kontakt:
Opaaaaaaa

Samo nastavit sa igrom i to je to, ne treba se branit ako vodimo