FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
samo da napomenem na jednu ironiju nase uprave : kazu necemo dovodoit igrace jer za pare koje imamo mozemo dovet samo polovnjake poluamatere a takvi nam ne trebaju nego nam treba neko ko ce donijet prevagu i kvalitetan igrac...i onda ti hladno dovedu turkovica
=\_1921_/=
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koliko si utakmica gledao Turkovica?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- invincible1921
- Kontakt:
dvije sasvim dovoljno... a vidjecete i vi svi ostali u ligi. Bice kao sa lazarom ja cu se nervirat jer je fraer fulio profesiju i jer ne moze bazen pogodit a vi cete govorit nema veze gura se razgrce a to sto je spic i sto bi trebo bar svako drugu trecu da da go nikom nista. Znaci dobicemo jos jednu maskotu ekipe samo sto sad nema zebe i veznog reda ko prije pa nece biti toliko smijesno...Baja_Zvjerka je napisao/la:Koliko si utakmica gledao Turkovica?
=\_1921_/=
sta ce gledati 7 utakmica bilans 0 golova..
dobro je što bar priznajete da niste gledali utakmice.
Bice Nedo dobar vjerujte mi
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- invincible1921
- Kontakt:
pa nemam sta lagat ja sam gledo dvije protiv lovcena jednu od njih uzivo, gledo sam inserte protiv metalruga i fraer je taraba nad tarabama... ko misli drugacije ili je budala obicna ili fura pricu po kojoj ce uvijek rec za svakakog igraca zelje DA JE PRESTRASAN IGRAC samo zato sto igra u zelji...ChWilla je napisao/la:dobro je što bar priznajete da niste gledali utakmice.
=\_1921_/=
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Koliko su puta turkovica uposlili u ove tri tekme?? Pa da se kaže on fulio šansu??invincible1921 je napisao/la:dvije sasvim dovoljno... a vidjecete i vi svi ostali u ligi. Bice kao sa lazarom ja cu se nervirat jer je fraer fulio profesiju i jer ne moze bazen pogodit a vi cete govorit nema veze gura se razgrce a to sto je spic i sto bi trebo bar svako drugu trecu da da go nikom nista. Znaci dobicemo jos jednu maskotu ekipe samo sto sad nema zebe i veznog reda ko prije pa nece biti toliko smijesno...Baja_Zvjerka je napisao/la:Koliko si utakmica gledao Turkovica?
Nebudite smjesni serete o momku on je napadač klasični neće on prolazit igrace njegovo je da skače i zabija kad dobije loptu

- JoseMourinho
- Kontakt:
Gledo i ja ko i ti i objasni mi gdje je turkovic pogriješio u svojoj igri, konkretno?? Gori su bili i tomic i stana od njeg, al nek se pljuje po njemu tek je došo a nije ronaldinhoinvincible1921 je napisao/la:pa nemam sta lagat ja sam gledo dvije protiv lovcena jednu od njih uzivo, gledo sam inserte protiv metalruga i fraer je taraba nad tarabama... ko misli drugacije ili je budala obicna ili fura pricu po kojoj ce uvijek rec za svakakog igraca zelje DA JE PRESTRASAN IGRAC samo zato sto igra u zelji...ChWilla je napisao/la:dobro je što bar priznajete da niste gledali utakmice.

sve smislene akcije koje smo imali u skoplju počele su od njega. primao bezveze nabijene lopte, vraćao se po izgubljene do centra, čak i driblao ljude u par navrata. čovjek nije dobio nijednu poluupotrebljivu loptu u šesnaesterac, ali zato ih jeste davao tomiću i staniću koji su totalno zakazali.
- invincible1921
- Kontakt:
ne kazem ja da nismo lose igrali al realno imo je nekoliko puta situaciju da primi loptu orkene se uglavnom se odbijala od njega ko od drvo a kad to i nije slucaj fraer je jednostavno izgubi ko da ga cuva kompani a ne nakav crnogorac sto igra termine , i onaj pokusaj simulacije u skopju dosta govoriJoseMourinho je napisao/la:Gledo i ja ko i ti i objasni mi gdje je turkovic pogriješio u svojoj igri, konkretno?? Gori su bili i tomic i stana od njeg, al nek se pljuje po njemu tek je došo a nije ronaldinhoinvincible1921 je napisao/la:pa nemam sta lagat ja sam gledo dvije protiv lovcena jednu od njih uzivo, gledo sam inserte protiv metalruga i fraer je taraba nad tarabama... ko misli drugacije ili je budala obicna ili fura pricu po kojoj ce uvijek rec za svakakog igraca zelje DA JE PRESTRASAN IGRAC samo zato sto igra u zelji...ChWilla je napisao/la:dobro je što bar priznajete da niste gledali utakmice.
=\_1921_/=
Gdje je Fred pogriješio na SP pa su ga navijači izviždali? Napadač si i to znači daješ golove, do duše naš vezni red mu nije kreirao prave šanse. Bilo par dobrih dodavanja ali on se spetljao ili bio u ofsajdu. Nije Nedo loš ima i gori poput Sadikovića. Njegov gol će nas puno koštati jer ćemo ga trpiti čitavu sezonu i gledati kako se krije iza igrača.
- invincible1921
- Kontakt:
Semper je napisao/la:Gdje je Fred pogriješio na SP pa su ga navijači izviždali? Napadač si i to znači daješ golove, do duše naš vezni red mu nije kreirao prave šanse. Bilo par dobrih dodavanja ali on se spetljao ili bio u ofsajdu. Nije Nedo loš ima i gori poput Sadikovića. Njegov gol će nas puno koštati jer ćemo ga trpiti čitavu sezonu i gledati kako se krije iza igrača.

=\_1921_/=
jesmo vala i ja kazem. ramic i turkovic isti tip igraca, prvi kanta, a drugi dobar...bilans obojica dala 0 golova, ramic je bar zabijao na pripremama..acab je napisao/la:Cudan smo mi narod ...
u ove tri utakmice mi smo imali ukupno tri zicera 1-1, dva na koševu i jedan u CG. sva tri je turković namjestio, a njemu drugi nisu nijedan.
- invincible1921
- Kontakt:
koja dva na kosevu :S ja sam vidio stanicev kad je sve proso sam i sutno u aut skoro, stativu sadikovica sto nije bilo 1na1 koje bgt ?ChWilla je napisao/la:u ove tri utakmice mi smo imali ukupno tri zicera 1-1, dva na koševu i jedan u CG. sva tri je turković namjestio, a njemu drugi nisu nijedan.
=\_1921_/=
ko i uvijek, napadaci il pokupe svu slavu il su najpljuvaniji. ko god kaze da nedo ne valja, veze nema.
isti ti su pljuvali adilovica a sad bi guzice dali da nam on igra u napadu.
isti ti su pljuvali adilovica a sad bi guzice dali da nam on igra u napadu.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
-
- Kontakt:
Otvorite temu Turkovic pa tamo se prepucavajte, ohladite maloinvincible1921 je napisao/la:koja dva na kosevu :S ja sam vidio stanicev kad je sve proso sam i sutno u aut skoro, stativu sadikovica sto nije bilo 1na1 koje bgt ?ChWilla je napisao/la:u ove tri utakmice mi smo imali ukupno tri zicera 1-1, dva na koševu i jedan u CG. sva tri je turković namjestio, a njemu drugi nisu nijedan.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Dao je covjek gol samo sto je ofsajd bio
. Pritisak je veliki imamo priliku proci u 3 kolo zato nemojte napadati nikoga pa da osjecaju pritisak a pod pritiskom ni barcelona ne moze igrati. Opustite se ba

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.