Ne znam, volio sam ga kao igraca i ima tu magiju u nogama, ali je veliko pitanje kao sto sam napisao u kakvoj je formi. Ne mislim da bi nam on trebao biti prioritet.Virtu4l je napisao/la:@storm_raider, bez obzira na sve, ja mislim da je poprilično jasno da bi Bekrić bio veliko pojačanje u ovom trenutku. To je ono što nam nedostaje u ovim jalovim nazovimo ih 'napadima'
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nije Anes simulirao nego Nedo...arelinho je napisao/la:Anes pokazao da je dobar igrac pravo brz i sve samo mi se cini da je malo lagan na nogama.
Dole u Skopju je probao da simulira penal ali nije mu uspjelo,sa tribina se cinilo da je bio faul ali ipak sudija je procjenio da je simulacija i pokazao mu zuti karton.
Drugi put je sjajno prosao po strani i sjajnim driblingom izbacio njihovog beka i kad je krenuo prema golu ovaj ga je samo pokupio i bio je faul.
Bilo bi dobro kada bi vise minuta dobio u revansu.
Aleksandar Kosoric me je strasno pozitivno iznenadio
eh ne znam ja kako sam vidio sa tribine da je bio Anes,ali eto mozda sam pogrijesio zato sto su im iste kopackegaleb je napisao/la:Nije Anes simulirao nego Nedo...arelinho je napisao/la:Anes pokazao da je dobar igrac pravo brz i sve samo mi se cini da je malo lagan na nogama.
Dole u Skopju je probao da simulira penal ali nije mu uspjelo,sa tribina se cinilo da je bio faul ali ipak sudija je procjenio da je simulacija i pokazao mu zuti karton.
Drugi put je sjajno prosao po strani i sjajnim driblingom izbacio njihovog beka i kad je krenuo prema golu ovaj ga je samo pokupio i bio je faul.
Čisto sumnjam da je on prioritet. Svašta se lupa ovih dana, i on podgrijava atmosferu, ali jasno je da će doći kod nas ako ga niko od inostranih klubova ne bude želio. U tom slučaju neće biti u situaciji da postavlja uslove, posebno u ovakvoj finansijskoj situaciji. Nek dođe, odigra sezonu, i neka pokaže tu silnu ljubav prema Želji u koju ne sumnjam, ali to treba da se naglasi, jer Željine legende se čudno ponašaju u posljednje vrijeme.
Ma Nedo je simulirao, ima na izvoru.
Ma Nedo je simulirao, ima na izvoru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
tom Bekricu se ne igra samo nasa liga, sigurno pored ponuda ceka da vidi hoce li Zeljo proci dalje ove Makedonace + jos neke pare koje mu dugujete itd
Imas u insertima na s.centru...arelinho je napisao/la:eh ne znam ja kako sam vidio sa tribine da je bio Anes,ali eto mozda sam pogrijesio zato sto su im iste kopackegaleb je napisao/la:Nije Anes simulirao nego Nedo...arelinho je napisao/la:Anes pokazao da je dobar igrac pravo brz i sve samo mi se cini da je malo lagan na nogama.
haj mi daj te inserte da pogledam,da vidim ovako hladne glave sad...galeb je napisao/la:Imas u insertima na s.centru...arelinho je napisao/la:Nije Anes simulirao nego Nedo...galeb je napisao/la:Anes pokazao da je dobar igrac pravo brz i sve samo mi se cini da je malo lagan na nogama.
-
- Kontakt:
samo info pls...hoćel vas prenositi bhrtv
Ma ne zna se nista, ni do zadnjeg dana ja mislimfcsforever je napisao/la:samo info pls...hoćel vas prenositi bhrtv

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Ma ja kao i uvijek. Fixno nude 5 milja ali zapne oko reklama tj minutaže. Kakvi su to lihvari. Što se ne bi vi okrenuli FACE TV. kod njih nema fixnog dijela ali se reklame dijele 60-40% ..pa ako vam je marketing sposoban..ovih 40% može biti i veća cifra od onoga što bhrtv nudi !!!
- corleone87
- Kontakt:
I ja mislim da je Nedo dobio zuti zbog simuliranja,mislim da je pisalo na onom tekstualnom prenosu na oficijalnoj stranici
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- corleone87
- Kontakt:
Sudija u uzvratu protiv Metalurga iz Sjeverne Irske
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- champions1921
Ma lozi njega neko, pa onda on nas.. Problem mu je sto svakom vjeruje.. @pile i @FKZ1921 su jedini sa pouzdanim informacijama.. Ovi ostali "insajderi" rijetko kad sta ubodu.. Pogotovo me nervira prica oko Kajkuta koji nas je vec par puta izradio a obavezno bude potenciran kao 99% nas igrac u svakoj prvenstvenoj pauzi..DANDY je napisao/la:Jedan od njegovih PM od ranije.Lik baca same ublehe,vjerujte mi.Iznosi mahalske price.Za Stanu je sad za sada samo mahalanje i suplja.super je napisao/la: vjeruj mi buraz znam mnogo toga al ne zelim javno nikom sve u svemu evo tebi kazem,kajkut,bogicevic i mali kuzmanovic su blizu naseg dresa........pozzz i izvini ako sam te necim uvrijedio
BUDI ŽELJO !!!
Ma jasta nego lozi......Za Stanu ja cuo drugi dan ramazana na iftaru,eto kakve on informacije baca ovdje.champions1921 je napisao/la:Ma lozi njega neko, pa onda on nas.. Problem mu je sto svakom vjeruje.. @pile i @FKZ1921 su jedini sa pouzdanim informacijama.. Ovi ostali "insajderi" rijetko kad sta ubodu.. Pogotovo me nervira prica oko Kajkuta koji nas je vec par puta izradio a obavezno bude potenciran kao 99% nas igrac u svakoj prvenstvenoj pauzi..DANDY je napisao/la:Jedan od njegovih PM od ranije.Lik baca same ublehe,vjerujte mi.Iznosi mahalske price.Za Stanu je sad za sada samo mahalanje i suplja.super je napisao/la: vjeruj mi buraz znam mnogo toga al ne zelim javno nikom sve u svemu evo tebi kazem,kajkut,bogicevic i mali kuzmanovic su blizu naseg dresa........pozzz i izvini ako sam te necim uvrijedio
-
- Kontakt:
Bez ikakve namjere da nekog osudjujem ili branim, al ovaj komentar ti je dno! Covjek ti u p.p. posalje neku mahalsku i ti je ovdje kopiras s ciljem da oblatis covjeka. Znaci,nemas ni trunke postovanja.DANDY je napisao/la:Jedan od njegovih PM od ranije.Lik baca same ublehe,vjerujte mi.Iznosi mahalske price.Za Stanu je sad za sada samo mahalanje i suplja.super je napisao/la: vjeruj mi buraz znam mnogo toga al ne zelim javno nikom sve u svemu evo tebi kazem,kajkut,bogicevic i mali kuzmanovic su blizu naseg dresa........pozzz i izvini ako sam te necim uvrijedio
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
@super, druze, ne ulazim u tvoje izvore za ostatak informacija, ali ovo za bekrica.... kazes da licno s njim razgovaras, pa Bogati, upital' ga sto te laze i lozi bezveze? pogotovo sto ti poslije lozis raju ovdje. prvo ti je rekao (prije nekih 7 dana), da ce doci u roku 24 sata, ukoliko ne zavrsi taj neki ino angazman. sad ti kaze da ce se sve znati u par narednih dana. ne shvataj pogresno i ne pomisljaj da hocu reci kako izmislljas, ali budi malo pazljiviji kod iznosenja tih informacija i ne ponasaj se kao uvrijedjena mlada kad ti neko skrene paznju da se izjalovilo ono sto si najavljivao, jer se sam dovedes u tu situaciju, vjerujuci drugim i prenoseci netacne ili polu-informacije. ponavljam, ne kazem da izmisljas, ali u slucaju bekrica, da me lozi i laze kao tebe, hebo bi mu od do, pa sta bude.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
a šta bi trebao igrač od 29 godina nego tražiti pare? šta biste vi na njegovom mjestu? glupo je samo što daje neke intervjue gdje je priča bukvalno k'o da bi džaba igrao. al' to svakako mogu povjerovati samo djeca na roditeljskom kazanu.
nedo je dobio žuti karton zbog simuliranja, mada je bilo na kontra strani pa nisam vidio jel zaista simulirao ili je slučajno pao (faula sigurno nije bilo).
nedo je dobio žuti karton zbog simuliranja, mada je bilo na kontra strani pa nisam vidio jel zaista simulirao ili je slučajno pao (faula sigurno nije bilo).
tačno tako. poslao mu ne bi da nije tražio. a sa svim navedenim se jeste pričalo.neroazzuro je napisao/la:Bez ikakve namjere da nekog osudjujem ili branim, al ovaj komentar ti je dno! Covjek ti u p.p. posalje neku mahalsku i ti je ovdje kopiras s ciljem da oblatis covjeka. Znaci,nemas ni trunke postovanja.DANDY je napisao/la:Jedan od njegovih PM od ranije.Lik baca same ublehe,vjerujte mi.Iznosi mahalske price.Za Stanu je sad za sada samo mahalanje i suplja.super je napisao/la: vjeruj mi buraz znam mnogo toga al ne zelim javno nikom sve u svemu evo tebi kazem,kajkut,bogicevic i mali kuzmanovic su blizu naseg dresa........pozzz i izvini ako sam te necim uvrijedio
Prvo da naglasim da ne stajem u odbranu nekih forumaša,samo bi želio da pojasnim neke stvari oko igrača:
Kajkut,je prije odlaska u Hong-Kong imao usmeni dogovor sa Amarom,znači zimus.Momku uletjela odlična ponuda i otišao za parama.dogovor je bio da ćemo ga sačekati,ako bude produživao gore,nikom ništa.znači zimus su se dogovorili oko uslova,i bili smo voljni ispoštovati to.Frajer se ipak vratio u BIH al se u zakazanom roku nije javljao Amaru,nego je non stop imao nešto preće,a poznavajući Brku,tu mu je i bio kraj:
BOGIČEVIĆ:dogovoreno bilo na 2 godine,a poslije da preuzme mjesto u omlad.selekcijama
,međuti,gracić ga isplati 5 do 12,i propadne mu tako arbitraža
Mićo.pričao sa roditeljima,oni su voljni da pređe,međutim Zvijezda i neki mešetar su počeli da malog zavlače,pa smo digli ruke bar za sad
BEKRIĆ:piše se da smo mu dužni i tako to a niko ne spominje šta nam je on dao to kad se ponovo vratio u plavi dres.jedno veliko ništa,4 tekme gdje se mogu sjetiti da je nešto uradio,Pitari;široki;otoka i još nešo malo.za one pare što je dobivao ova ekipa dobiva mjesečno a trenutno je blizu plasmana u 3 krug
živjeli
Kajkut,je prije odlaska u Hong-Kong imao usmeni dogovor sa Amarom,znači zimus.Momku uletjela odlična ponuda i otišao za parama.dogovor je bio da ćemo ga sačekati,ako bude produživao gore,nikom ništa.znači zimus su se dogovorili oko uslova,i bili smo voljni ispoštovati to.Frajer se ipak vratio u BIH al se u zakazanom roku nije javljao Amaru,nego je non stop imao nešto preće,a poznavajući Brku,tu mu je i bio kraj:
BOGIČEVIĆ:dogovoreno bilo na 2 godine,a poslije da preuzme mjesto u omlad.selekcijama

Mićo.pričao sa roditeljima,oni su voljni da pređe,međutim Zvijezda i neki mešetar su počeli da malog zavlače,pa smo digli ruke bar za sad
BEKRIĆ:piše se da smo mu dužni i tako to a niko ne spominje šta nam je on dao to kad se ponovo vratio u plavi dres.jedno veliko ništa,4 tekme gdje se mogu sjetiti da je nešto uradio,Pitari;široki;otoka i još nešo malo.za one pare što je dobivao ova ekipa dobiva mjesečno a trenutno je blizu plasmana u 3 krug
živjeli
Einigkeit und Recht und Freiheit
Sto je prije bio maciato to su ovi forumi danas.Jedna velika mahala.Postovanja imam prema ljudima koji su iskreni i koji ne petljaju,a super je jedan veliki manipulator.evo ja vas pitam koju je to on informaciju tacnu iznio ovdje.Satro reko mu direktor,
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 41 gost.