FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jbt tek sad pogleda onu situaciju kad je oboren Guly ,pa cist penal .
Krenula je online prodaja.
Najbolji moguci nacin da se ne prave guzve. Preporuka.
Najbolji moguci nacin da se ne prave guzve. Preporuka.
- FKS -
-
- Kontakt:
Kad ce biti VAR i dali moze uopste u ovim kvalifikac8jama? Onaj sudija je bio za zatvora,tursko smece.bordobijeli je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:43Jbt tek sad pogleda onu situaciju kad je oboren Guly ,pa cist penal .
Totalno drugacije igramo pod Zekicem.
Dugo ne pamtim ovakav angazman i borbenost igraca.
Mi smo Aktobe mogli dovrsiti u regularnom toku, i to poprilicno lahko, bili smo bolji od njih u skoro svakom segmentu igre.
A Aktobe nije nimalo naivna ekipa.
Dobro je sto se onako i zavrsio mec, nismo pognuli glave, vracali smo se 2 puta i pobijedili na penale, to dovoljno govori gdje je ekipa mentalno i da smo apsolutno spremni za nastavak sezone.
Svaka cast svima, stvarno su momci dali sve od sebe.
Moram naglasiti i katastrofalno sudjenje, gdje su nas zakinuli za cist penal, start sa dvije noge. Generalno je sudac bio cisto smece.
Dugo ne pamtim ovakav angazman i borbenost igraca.
Mi smo Aktobe mogli dovrsiti u regularnom toku, i to poprilicno lahko, bili smo bolji od njih u skoro svakom segmentu igre.
A Aktobe nije nimalo naivna ekipa.
Dobro je sto se onako i zavrsio mec, nismo pognuli glave, vracali smo se 2 puta i pobijedili na penale, to dovoljno govori gdje je ekipa mentalno i da smo apsolutno spremni za nastavak sezone.
Svaka cast svima, stvarno su momci dali sve od sebe.
Moram naglasiti i katastrofalno sudjenje, gdje su nas zakinuli za cist penal, start sa dvije noge. Generalno je sudac bio cisto smece.
-
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:45Kad ce biti VAR i dali moze uopste u ovim kvalifikac8jama? Onaj sudija je bio za zatvora,tursko smece.bordobijeli je napisao/la: ↑20 jul 2024, 18:43Jbt tek sad pogleda onu situaciju kad je oboren Guly ,pa cist penal .
Mislim da se VAR koristi tek od play-offa
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Nemojte se zavaravati sa Spartakom, oni su glavni favorit u ovom dvomeču, imaju iskusne igrače i igrali su grupnu fazu KL prošle sezone. Izbacili su Lech i Dnipro, a ostalo im je dosta igrača na okupu. Nema veze što imaju puno starijih igrača, očito im je to bilo dovoljno da se plasiraju.
Ono naše lako ćemo i to što smo dobili Aktobe nije mjerilo neko za Spartak. Imamo i mi šanse svije, Guli, Kyeremeh i Čata mogu dosta toga.
Ono naše lako ćemo i to što smo dobili Aktobe nije mjerilo neko za Spartak. Imamo i mi šanse svije, Guli, Kyeremeh i Čata mogu dosta toga.
Stroj1946 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 19:10Nemojte se zavaravati sa Spartakom, oni su glavni favorit u ovom dvomeču, imaju iskusne igrače i igrali su grupnu fazu KL prošle sezone. Izbacili su Lech i Dnipro, a ostalo im je dosta igrača na okupu. Nema veze što imaju puno starijih igrača, očito im je to bilo dovoljno da se plasiraju.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Po kladionicama,favorit u prvom mecu je SarajevoStroj1946 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 19:10Nemojte se zavaravati sa Spartakom, oni su glavni favorit u ovom dvomeču, imaju iskusne igrače i igrali su grupnu fazu KL prošle sezone. Izbacili su Lech i Dnipro, a ostalo im je dosta igrača na okupu. Nema veze što imaju puno starijih igrača, očito im je to bilo dovoljno da se plasiraju.

-
- Kontakt:
I Guli sto se vratio je pojacanje

- HemusHotel
- Kontakt:
Ne znam čemu potreba kod ljudi da dezinformacijama dođu u centar pažnje. Da li to možda misle da su ono kao cool oni jer posjeduju insajderske informacije ili šta li već, ali to je djetinjasto ponašanje. Dokazano u zadnjih par godina bezbroj puta da su svi griješili sa svojim nagađanjima i izmišljanjima.
Najveća dilema mog života: Šta je bolje ujutro, nakon kafane, pače ili tarhana?
Nije dezinformacija. PozzHemusHotel je napisao/la: ↑20 jul 2024, 19:43Ne znam čemu potreba kod ljudi da dezinformacijama dođu u centar pažnje. Da li to možda misle da su ono kao cool oni jer posjeduju insajderske informacije ili šta li već, ali to je djetinjasto ponašanje. Dokazano u zadnjih par godina bezbroj puta da su svi griješili sa svojim nagađanjima i izmišljanjima.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ma @Keli, sta imas nekom replicirati na nestrpljenje da se sto prije objavi...keli je napisao/la: ↑20 jul 2024, 19:47Nije dezinformacija. PozzHemusHotel je napisao/la: ↑20 jul 2024, 19:43Ne znam čemu potreba kod ljudi da dezinformacijama dođu u centar pažnje. Da li to možda misle da su ono kao cool oni jer posjeduju insajderske informacije ili šta li već, ali to je djetinjasto ponašanje. Dokazano u zadnjih par godina bezbroj puta da su svi griješili sa svojim nagađanjima i izmišljanjima.
Kupresaka su portali danima najavljivali, pa je hejbet istih pitanja ovdje postavljeno, "sta je sa Kupresakom, nista ne objavljuju, Kupresak pjehe krenuo u Sarajevo,..."
Imas info i objavio si je, za ostalo te bas briga, a kad se desi, nikad niko ne kaze, e svaka cast sto nam neki dan javi...
Zato sad imas od mene, Keli brat nas, skidam kapu...

Ne napadajte brata bezze !! Na temi premijer liga ,javio se El Prezidente @Ismir Mirvic ,stavio je sampanjac i bombu.HemusHotel je napisao/la: ↑20 jul 2024, 19:43Ne znam čemu potreba kod ljudi da dezinformacijama dođu u centar pažnje. Da li to možda misle da su ono kao cool oni jer posjeduju insajderske informacije ili šta li već, ali to je djetinjasto ponašanje. Dokazano u zadnjih par godina bezbroj puta da su svi griješili sa svojim nagađanjima i izmišljanjima.
Znaci,to vam je tapija. Sigurnije od smrti.

Hahaha i njih yebe euforija, ulaznice vec u prodaji 
Ajde 2-0 pa da napravimo nenadjebivu invaziju u trnavu
Nisu svi kao sto smo mi!

Ajde 2-0 pa da napravimo nenadjebivu invaziju u trnavu
Nisu svi kao sto smo mi!
NEMA NAZAD
Guly i Keryemeh najači igrači.
Radno vrijeme fan shopova ako je ko planirao sutra ići uzeti kartu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zna li neko koliko je karti pusteno u prodaju?