FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 18 jul 2014, 18:18

ArsenalSA je napisao/la:Nekad se tjerao Adilovic, sada se priziva da se vrati :D :D koja ste vi koma od navijaca :D :D
Ko nama govori da smo koma od navijača , e pitar :urnebes: :urnebes:
Ako prodemo Metalurg zao mi sto ne udaramo na torino i cerćija , da malo Granati pokazemo kako se navija kako mi je zao.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 jul 2014, 18:43

[youtube][/youtube]

Ako je ovo sve od ozbiljnog sinoc bilo, onda ja ne znam kakav smo mi tekstualni prenos imali. Tj, sa koje utakmice.

Mi smo onda jednom opali na gol, a oni sve ostalo...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 18 jul 2014, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2014, 18:46

joj, tekme... dobro sto nije bilo prenosa :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jul 2014, 18:50

Ma vala realno nisu ni oni imali neke 100 sanse ,sve nesto jalovo..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 jul 2014, 18:51

Consigliere je napisao/la:joj, tekme... dobro sto nije bilo prenosa :mrgreen:
Steta ljepote od stadiona, ljepsi se fudbal igra na Piroti i Policama.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 jul 2014, 19:10

Sta god bude,svidja mi se sto se ide tekma po tekma i bez neke euforije i sto nas svi otpisuju i kritikuju :thumbup:
Stariji ce znati zasto ;)

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 18 jul 2014, 19:13

Samo jedan go' može promjenit' sve ...
Bravo Željo !!!
Volim te Željo !

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 18 jul 2014, 19:15

Željooooo je napisao/la:@Cuspajz,imali smo nesposobne ljude u upravi,čitaj Žujo,Faruk,Samir Ahmetbegović,Dželo,Buki i ima ih još tonu koju su parazitirali i doveli klub na rub propasti,sadašnja garnitura ljudi vraca njihove dugove i vodi klub na pravi kolosjek,(da Amar nije otišao sa trenerskog mjesta i ušao u upravu Želje,Željo bi bio sad u rangu Čelika,samo sa mnogo više trofeja) krenulo se sa manjim banalnim stvarima,onda se pomoćni završio,Željo TV,biće još stvari ali je potrebno vrijeme.. Za sponzora neću ništa pričati,samo ću reći da nam neće trebati amidža,dajdža,strina,tetak ako sve ispadne kako treba .. :mrgreen: tako da nije istina da ljudi u klubu čekaju da im sponzor dođe već da se ozbiljno pregovaralo sa nekim kompanijama i da se još pregovara..
Sad svi u utorak na Koševo da podržimo naš klub i da prođemo Makedonce ako Bog da,i nemojte odmah nakon jedne greške pljuvati po igračima,treba nam sabura više nego ikad,treba da ih podržimo svih 90 minuta,da budemo svi kao jedan..

Željezničar za život cijeli !
faruk nesposoban :mrgreen: ,da rezimiramo ukratko tvoje i zavrsimo 1 period osim zujo rade zajedno osima tjeraju dugovi milioni ostaju ,drugi period faruk covjek ima logosoft ulazi sa finom namjerom daje svoje pare covjek na forumu odg na pitanja navijaca,najveca greska je sto je imao mandat u periodu kad se liga bila kriminalna i gdje sampion imao jednu pobjedu u gostima,naravno slusa se prica o zujinim dugovima a raji dosta vise prica o dugovima ,dolazi osim i daje uslov da ce se vratitipod uslovom da zujo bude predsjednik inace nista od povratka ,dzelo i buki nista nisu krivi jednostavno 2 kokuza koji ne mogu raditi na pozicijama na koje ih je neko stavio ,zive od plata od prvog do prvog njima je trebalo dati pjetlice da treniraju a ne klub da vode tolikoo tome ,virual je jednom recenicom rekao srz ;) ,sad je najvaznije proci metalurg pa kako tako milom silom penalom ali proci ostalo sta bude :D

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 jul 2014, 19:20

@Cuspajz

Telibećirević je bio najveca ubleha koja je mogla zadesiti Želju ;) frajer je preko Želje i njegovih dresova besplatno reklamirao svoju firmu preko godinu dana, a fol neki predsjednik :facepalm:

ne pominji tu varalicu, daleko mu kuca bila od Želje
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 jul 2014, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jul 2014, 19:20

Faruk Telibecerevic (ako si na tog lika mislio) je najveca protuha,lopov i varalica..eto da ti ja kazem iz prve ruke...
sta je ta suga htjela u Zelju uloziti..ne lozi raju sa tim lopovima molim te ..sjeme mu se zatrlo..
FK SARAJEVO.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 18 jul 2014, 19:20

DzoleZeljo je napisao/la:
Ako je ovo sve od ozbiljnog sinoc bilo, onda ja ne znam kakav smo mi tekstualni prenos imali. Tj, sa koje utakmice.

Mi smo onda jednom opali na gol, a oni sve ostalo...
Ja kad sam čuo onog voditelja da govori (ako sam ga dobro razumio) da će zapisati da Željo ima prvi šut u okvir gola u 70 i nekoj minuti sve mi je jasno bilo... :D
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2014, 19:31

Cuspajz je napisao/la:virual je jednom recenicom rekao srz ;)
Nema koristi od toga, kad svi imaju neke svoje 'favorite', pa jedne spuštaju da bi druge dizali, summa summarum - dugovi su tu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 18 jul 2014, 19:33

let3 je napisao/la:@Cuspajz

Telibećirević je bio najveca ubleha koja je mogla zadesiti Želju ;) frajer je preko Želje i njegovih dresova besplatno reklamirao svoju firmu preko godinu dana, a fol neki predsjednik :facepalm:

let iskreno libo me racku vjerujes za faruka samo znam da je davao mislim 100 do 15o milja za tu reklamu sad za koji period tacno nezz ali kako god nebitno ,sta bi falilo recimo sad da umjesto budi zeljo stoji hifa gropu ili as group ,padose mi na pamet jer postaju giganti u bh i bilo bi im sitnica odvojiti sponzorstvo ali ..,uglavnom zeljo je najbitniji **** ostalo sve :thumbup: ,ps evo pitaru tesko palo sto je faruk bio los predsjednik :mrgreen: :facepalm:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jul 2014, 19:37

Cuspajz je napisao/la:
let3 je napisao/la:@Cuspajz

let iskreno libo me racku vjerujes za faruka samo znam da je davao mislim 100 do 15o milja za tu reklamu sad za koji period tacno nezz ali kako god nebitno ,sta bi falilo recimo sad da umjesto budi zeljo stoji hifa gropu ili as group ,padose mi na pamet jer postaju giganti u bh i bilo bi im sitnica odvojiti sponzorstvo ali ..,uglavnom zaljo je najbitniji **** ostalo sve :thumbup: ,ps evo pitaru tesko palo sto je faruk bio los predsjednik :mrgreen: :facepalm:
Nije nego je po firme sa kojima je suradjivao bio lazov,lopov i propalica...ma stranacka gnjida uostalom.
FK SARAJEVO.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 18 jul 2014, 19:44

Jesu li izašle cijena karata protiv Metalurga?
🔵⚪

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 18 jul 2014, 20:01

posto ovdje ima puno ovih koji znaju ko je lazov i lopov, pa bi me zanimalo ako se neko sjeca ili zna ko nam je postavio prve stolice na grbavici ? koji predsjednik ?

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 18 jul 2014, 20:12

emirati je napisao/la:posto ovdje ima puno ovih koji znaju ko je lazov i lopov, pa bi me zanimalo ako se neko sjeca ili zna ko nam je postavio prve stolice na grbavici ? koji predsjednik ?
Nije predsjednik nego navijaci................

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2014, 20:14

Ma dobro, Faruk je bio jedan od najzaslužnijih za realizaciju tog projekta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 jul 2014, 20:16

0oo0 je napisao/la:Jesu li izašle cijena karata protiv Metalurga?
Vjerovatno kao i protiv lovcena s tim sto ce sad zapad biti 15 najvjerovatnije.

jahija

Post Postao/la jahija » 18 jul 2014, 20:16

Ovi insajderi nemojte više molim vas ništa pisat više vam se svi smiju vašim informacijama, o pojačanjima, jel reče onaj neko da ako do sinoć Bekrić ne potpiše u inostranstvo da je danas naš igrač da danas potpisuje za nas jel tako i to kaže još 100 %, hahaha pa nije mi jasno kako to i dokle više sa tim lupanjem sa netačnim i neprovjerenim informacijama,. i ne treba nam uopšte više ako dosad nije došao.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 27 gostiju.