FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo jedno pitanje me muči...
Đe ba EVANDER ??
Đe ba EVANDER ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pokusava nagovorit jarane da barem odu na Trnavu kad vec nisu na Aktobe
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Tobol je mjera. Daleko i skupo a neprelazno. Ktome i neatraktivno,nece protiv njih doci ni 25 K. Znaci -Tobol 

ISTINA ZA VEDRANA!
Nekako bi bilo bolje da se prva igra tamo, u slucaju slabije partije da mozemo na Kosevu ganjat rezultat, ali nema veze, Slovacka nije toliko daleko 8 sati autom od Sarajeva, imat cemo sigurno jaku podrsku, odavno nismo imali izlet negdje "blizu", sve nesto te Gruzija pa Moldavija, Skotska, Bjelorusija.
Daj samo da mi zavrsimo tog stopera i desetku
Daj samo da mi zavrsimo tog stopera i desetku
U INAT SVIMA
Naljutio se na njih i reko necu sad ni ja ici
NEMA NAZAD
Protiv Spartaka ovako nešto?
Rockov
Čelik Bubanja Soldo
Beganović Julardžija Đorđević Kuprešak
Čataković
Guliashvili Kyeremeh
Rockov
Čelik Bubanja Soldo
Beganović Julardžija Đorđević Kuprešak
Čataković
Guliashvili Kyeremeh
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Gledao sam malo ekipu Spartaka i realno aktobe je duplo jaci od njih.
Nekoliko standardnih prvotimaca su im povrijedjeni poput Oforija i Erika. Dosta starih igraca.
U veznom redu ce im sigurno igrati Zeljkovic i Kratochvil, ostali veznjaci nisu nista posebno a i rijetko dobijaju sanse.
Bekovi slabi, glavni napadac 36 godina, drugi 33.
Stoperi su onako… bolje ima aktobe po mom misljenju.
Opasan im je crnac po krilu Azango, na njega treba obratit paznju. Hvala bogu pa im je povrijedjen onaj Ofori, s njim bi imali velike probleme
Opet ne treba ih ni u kojem slucaju podcijenjivati ali vjerujem ako ponovimo igru od cetvrtka da cemo abd opet proci slovake.
Nekoliko standardnih prvotimaca su im povrijedjeni poput Oforija i Erika. Dosta starih igraca.
U veznom redu ce im sigurno igrati Zeljkovic i Kratochvil, ostali veznjaci nisu nista posebno a i rijetko dobijaju sanse.
Bekovi slabi, glavni napadac 36 godina, drugi 33.
Stoperi su onako… bolje ima aktobe po mom misljenju.
Opasan im je crnac po krilu Azango, na njega treba obratit paznju. Hvala bogu pa im je povrijedjen onaj Ofori, s njim bi imali velike probleme

Opet ne treba ih ni u kojem slucaju podcijenjivati ali vjerujem ako ponovimo igru od cetvrtka da cemo abd opet proci slovake.

Bog Bosna i Bošnjaci
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma sve okventilateur je napisao/la: ↑20 jul 2024, 11:48MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jul 2024, 10:03Nemoj buraz, života ti. Em mu to nije nadimak, em to znaš i sam kako zvuči.ventilateur je napisao/la: ↑20 jul 2024, 06:27
Bulja se haman i oporavio ali nece igrati jer se ceka njegov transfer koji je na 85% gotov. A velike su sanse da Renan ide vec se trazi spic
Vjeruj brate uslo mi u glavu kako sam citao hahaha upravu si fakat

Nego, dijete ima tako lijepo ime pa da ga ne hakaretimo tim nekim nadimcima.

Kud ce Renan i zasto ? Necemo naci boljeg za manje para.
- f0rest1946
- Kontakt:
Cim izgubimo 1 tekmu i tu je
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Baš će biti interesantna rubrika odlasci. Zekić u intervjuu za dnevni avaz reče da imamo viška igrača.
- JajanizPjedoja
- Kontakt:
gjupan
Mjzim Jemzu i Bjacu cigana. Hvala Željku Pejvanu.
-
- Kontakt:
A jebbi ga ugovor mj istice sledece godine treba barem naplatit ako nece produziti bolje uzet pare nego da ode free. Mislim tako sam cuo da ide a najvise bi volio da ostane jer je top napadac ima taj njuh za go sto se vidjelo kod njegovog gola
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
- TurkishAirlines
Golman nam mozda jeste malo nesiguran bio u par situacija, al govoriti da je bezveze a odbranio dva penala je bezobrazno.
Meni sto se svidja, za razliku od drugih, jeste to sto ubrzava igru.
Nema onog izlezavanja, pa 50 puta finta rukom kao da ce dodati na desno, pa na lijevo, pa rukama ono hajte u napad izbit cu, pa ne izbije. Pa se valja itd.
Meni sto se svidja, za razliku od drugih, jeste to sto ubrzava igru.
Nema onog izlezavanja, pa 50 puta finta rukom kao da ce dodati na desno, pa na lijevo, pa rukama ono hajte u napad izbit cu, pa ne izbije. Pa se valja itd.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Seljačino kad već prozivaš onda prozivaj sa stilom,a ne te papanske fore.hordasDoboj je napisao/la: ↑20 jul 2024, 11:57
Samo da postavim, sigurno i u Posušju imaju dosta veći standard od Sarajeva![]()
Cijene kod nas su niske, a da su iole veće ovdje bi se javili oni što bi SamoDaKazu i IstinaSamo![]()
Ja nikad nisam riječi rekao vezano za cijenu karti,a u život se kladim da imam više sezonskih od tebe.
Papčino na **** te nabijem i kad me već banuju neka ovaj put bude sa razlogom

Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 20 jul 2024, 15:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, HyperOS, robertkosar, skoJaa i 69 gostiju.