FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kanite se ba Omonie, prvo da utrpamo jedan gol Metalurgu, onda se raspišite imaćete 10 dana
Treba se nadati da ce Turkovic da proradi. Hodzic bi super legao ovom timu i protiv Metalurga i protiv Omonie.
joj da je sad Adilovica vratiti
sve bih mu oprostio
u utorak ludilo:
[youtube][/youtube]
sve bih mu oprostio
u utorak ludilo:
[youtube][/youtube]
Semper Fidelis
Mi, navijaci, smo se vratili danas oko 12, sve proslo bez ijednog jedinog incidenta, policjska profesionalnost bila na nivou, malo smo docekani "na noz" priliskom ulaska na stadiona, ali sve je proslo bez problema, hvala svim organizatorima! Navijanje odavno nije bilo bolje, stadion fenomenalan, gore krov, sve se treslo.
Sto se tice utakmice, ista igra kao protiv Lovcena, bez ideje, sve se zasniva na nekakvom nabijanju, bili smo bolji, ali cinjenica da nismo imali 100% sansu govori o nasim napadima. Nuspahic i onaj stoper (kolicic ili Kosoric nikako da zapamtim) nisu bili ni malo losi, mislim da ih Adzem stavlja jer pokusava graditi igru na igracima za koje je siguran da ce ostati.
Sto se tice utakmice, ista igra kao protiv Lovcena, bez ideje, sve se zasniva na nekakvom nabijanju, bili smo bolji, ali cinjenica da nismo imali 100% sansu govori o nasim napadima. Nuspahic i onaj stoper (kolicic ili Kosoric nikako da zapamtim) nisu bili ni malo losi, mislim da ih Adzem stavlja jer pokusava graditi igru na igracima za koje je siguran da ce ostati.
FKŽ !
momku se nema sta oprastati,jer je bio nas najbolji napadac poslije ratafixator je napisao/la:joj da je sad Adilovica vratiti
sve bih mu oprostio
u utorak ludilo:
[youtube][/youtube]

Pored Murata, Vazde, Guve, Mešanovića dabogda.arelinho je napisao/la:momku se nema sta oprastati,jer je bio nas najbolji napadac poslije rata
Re: Odg: FK Željezničar
To statistika kaže, niko kao Adilovićlisander je napisao/la:Pored Murata, Vazde, Guve, Mešanovića dabogda.arelinho je napisao/la:momku se nema sta oprastati,jer je bio nas najbolji napadac poslije rata

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
ima li ista od Bekrica...
taj čovjek voli želju nevjerovatno
mislim da bi se moglo njemu ponuditi nešto da ostane
mnogi ovdje ne znaju ali Bekrić je oprostio sav dug koji je Željo imao prema njemu
mnogi ovdje ne znaju ali Bekrić je oprostio sav dug koji je Željo imao prema njemu
Semper Fidelis
Reko mi je da će sve znat u narednih nekoliko dana. Ukoliko ne nađe angažman u Turskoj, eto ga.fixator je napisao/la:ima li ista od Bekrica...

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Za napadača je najvažinije da ulazi u šanse pa makar ih i ne pogađao.Turković je tip napadača koji od 100% šanse napravi polupriliku.
akoBogda volio bih toAsharaK je napisao/la:Reko mi je da će sve znat u narednih nekoliko dana. Ukoliko ne nađe angažman u Turskoj, eto ga.fixator je napisao/la:ima li ista od Bekrica...
Nisam gledao ali priča mi drug koji je bio dolje da je ovaj mali Nuspahić odlično igrao.
Semper Fidelis
Željo nije dobio nikakvog protivnika.Interista je napisao/la:Zeljo je dobio protivnika slicnom sebi neefikasnogiako je Ciparski nogomet dosta napredovao Omonia je daleko iza Apoela koji je redovan ucesnik grupnih faza.. Omonia voli bunker u gostima nesto kao Haugesund sinoc a kod kuce uz fanaticne navijace pokusavaju nesto.. Ocekujem dva meca tvrda uz maximalno dva gola u dva meca ako Zeljo popravi efikasnost onda su mu sanse dosta vece gol u ranoj fazi meca za Ciprane znaci nokaut i publike i igraca
Željo već ima protivnika, a to je Metalurg iz Skoplja. Protivnik, obzirom na ovaj tim Želje, vrlo težak. Prvo poluvrijeme je završeno 0:0.Drugo se igra u utorak, na stadionu Koševo.
Ukoliko Željo pobijedi sa bilo kakvom razlikom, plasirace se u trče predkolo lige Evrope.
Da bi ovaj tim pobijedio u utorak, svi moramo biti s koncentrirani samo na tu utakmicu.
Ovakvi komentari, kao da je Željo već u trecem predkolu, ne vode ka dobrom.
Treba zabraniti razmišljane i pisanje o Omoniji, sve dok se ne prođu makedonci.
A bice jako teško u revanšu, jer je 0-0 vrlo nezgodan rezultat.
Slabi smo u završnici/realizaciji i to Adžem treba što prije popraviti kako zna i umije.
Slabi smo u završnici/realizaciji i to Adžem treba što prije popraviti kako zna i umije.
to oko odbrane je samo privid i zasluga prije svega rekao bi loseg protivnika, ko je bio dole mogao je vidjeti kolko su puta ispali ali ovi nisu znali napraviti iz tih gresaka neku ozbiljnu situacijujahija je napisao/la:Može se ova omonia proć bog me ne ubio ako se igrači maksimalno angažuju **** sve ako ne može nije to krema fudbala, nit su jači od viktorie ni u kom slučaju samo mudro i pametno odigrati, pa mi u 3 utakmice gola nismo primili, zadnja linija funkcioniše, još samo napad i vezni red da se nađe konačno.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
To ''razmišljanje'' o Omoniji ce nas i zeznuti upravu si brate, a tako je i sa repkom.Vec smo mi bili razmisljali o Francuskoj.let3 je napisao/la:Treba zabraniti razmišljane i pisanje o Omoniji, sve dok se ne prođu makedonci.

Treba ga zabiti sto ranije jedino tako smo se tuspasili ''kazne''.

''Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko.Oni, i ne znaju to''.
Ivica Osim
Ivica Osim
Apsolutno se slazem, nista nije gotovo i ne treba spominjati nista drugo osim Metalurga...FKZ1921 je napisao/la:Željo nije dobio nikakvog protivnika.Interista je napisao/la:Zeljo je dobio protivnika slicnom sebi neefikasnogiako je Ciparski nogomet dosta napredovao Omonia je daleko iza Apoela koji je redovan ucesnik grupnih faza.. Omonia voli bunker u gostima nesto kao Haugesund sinoc a kod kuce uz fanaticne navijace pokusavaju nesto.. Ocekujem dva meca tvrda uz maximalno dva gola u dva meca ako Zeljo popravi efikasnost onda su mu sanse dosta vece gol u ranoj fazi meca za Ciprane znaci nokaut i publike i igraca
Željo već ima protivnika, a to je Metalurg iz Skoplja. Protivnik, obzirom na ovaj tim Želje, vrlo težak. Prvo poluvrijeme je završeno 0:0.Drugo se igra u utorak, na stadionu Koševo.
Ukoliko Željo pobijedi sa bilo kakvom razlikom, plasirace se u trče predkolo lige Evrope.
Da bi ovaj tim pobijedio u utorak, svi moramo biti s koncentrirani samo na tu utakmicu.
Ovakvi komentari, kao da je Željo već u trecem predkolu, ne vode ka dobrom.
Nekad se tjerao Adilovic, sada se priziva da se vrati
koja ste vi koma od navijaca

Ma imate i vise nego objektivne sanse protiv Metalurga jer ste bolja ekipa..hocel vam Stana sada otici poslije Metalurga ili??
Da igrate na Grbavici 100 posto bi prosli..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
eh to su zelje nas Manijaka, da Evropske tekme zaigramo na Grbavici, taj huk da krene, pa Chelsea bi pao... inace, kao i Sarajevu fali efikasnost, zavrsnica, nadam se da ce vise i to konacno proraditi, opasan je rezultat 0:0 iz prve tekme, jer ako kojim slucajem oni ga rano zabiju, tesko da se LjoZe moze vratiti, ali nije nemoguce... nadam se prolazu dalje...mma_hz je napisao/la:Ma imate i vise nego objektivne sanse protiv Metalurga jer ste bolja ekipa..hocel vam Stana sada otici poslije Metalurga ili??
- bistrikboy
- Kontakt:
A gdje ces Guvu sa ovim majstorima nabrojati!? Ma Vazda pa 10 praznih mjesta,ali Adil-beg je dobar bio svakako,a Nedo ce da razgrce,grtalica bozijalisander je napisao/la:Pored Murata, Vazde, Guve, Mešanovića dabogda.arelinho je napisao/la:momku se nema sta oprastati,jer je bio nas najbolji napadac poslije rata

Prolazimo Metalurg i onda primamo nasu standardnu euro peticu

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 22 gosta.