Daj gol Picula je napisao/la:Samo da vam pozelim srecu i pobjedu protiv samouvjerljivih strumfica
hvala i vama puno sreče u nastavku prvenstva i pitanje le i REGOJE mlatio kako treba!?
Gaylukovi
što vam smeta ako smo poželili sreču jedni drugima, to samo pokazujete vašu ljubomoru ili bi možda bilo bolje da j.b.mo mater jedni drugima e onda bi neki bili sretni.Meni niko nije važan osim mog kluba a osnovna kultura ili lićni odgoj je da onom ko ti poželi sreču odgovoriš a sad kako če neko shvatiti to više nije u mom domenu nego u njegovom kućnom odgoju. P.S Samo nastavite pratiti stranicu FK Sarajeva više nego svoju i nalazite mane u svemu što piše, lijepo je znati da neko misli na nas i naš klub.
Daj gol Picula je napisao/la:Samo da vam pozelim srecu i pobjedu protiv samouvjerljivih strumfica
hvala i vama puno sreče u nastavku prvenstva i pitanje le i REGOJE mlatio kako treba!?
Tako treba, samo se lizite
Svi hoce da se malo dodvore(ulizu) velikanima,samo ne znam sta ti je tu cudno
[youtube][/youtube][/quote]
haj dobro sto se oni vama dodvoravaju, vi ste valjda veci od njih(o tom, po tom), al sto se vi njima dodvoravate?
jos ovaj kloc pita jel regoje mlatio kako treba kakvih idiota ima u ovom gradu ccc
Ko se kome dodovorava,daj post gdje je to neko rekao.
Nije ti dobro svijumi,ako hoces imam ja jedan pencilin javi se preko PP da ti posaljem.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Megamon je napisao/la:Ko se kome dodovorava,daj post gdje je to neko rekao.
Nije ti dobro svijumi,ako hoces imam ja jedan pencilin javi se preko PP da ti posaljem.
sekac je napisao/la:
sekac je napisao/la:
ovo nije lizanje(dodvoravanje) ???
Pa ovaj samo kulturno odgovorio,znas li ti sta je kultura?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
sekac je napisao/la:
ovo nije lizanje(dodvoravanje) ???
Pa ovaj samo kulturno odgovorio,znas li ti sta je kultura?[/quote]
idi yebi nekog drugog ne mene, sta je sa tim povecanim, to nije lizanje jel ccccccc, kako ste jadni samo to nije normalno, ti mi o nekoj kulturi pricas cccc
Joj manijaka smirite s emalo.. Sta vam je?? Samo sto nista zaplakali od muke... Vidim kako vi pratite svoj klub. Nista u stanju bili da odete u Lukvicu hahah Sta onda reci za neko udaljenije gostovanje tipa Trebinje
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zagor je napisao/la:Sad zamjeniti sve ove važnije igrače i lagano utakmicu privesti kraju.
Mislim da je od vaznijih samo Avdic,Piksi nije ni otisao kao ni Bane i Vucina,za ostale ne znam.
Inace ne znam sto al' Vucina mi je postao jako drag igrac