I ako cemo o istrazi covjek koji trazi da se pokrene je bas najblizi vama.VAM je napisao/la:Pa ako izbace sve nešasne s kim će onda Borac igrati?
Hvala vam, to je prof.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
I ako cemo o istrazi covjek koji trazi da se pokrene je bas najblizi vama.VAM je napisao/la:Pa ako izbace sve nešasne s kim će onda Borac igrati?
Pa nisi valjda pomislio da je neki sarajlijicaProbisvjet je napisao/la:I ako cemo o istrazi covjek koji trazi da se pokrene je bas najblizi vama.VAM je napisao/la:Pa ako izbace sve nešasne s kim će onda Borac igrati?
Hvala vam, to je prof.
Niko nikoga ne može natjerati da pobijedi ako to on neće niti se zbog toga može kazniti. Uostalom ovo je samo mazanje očiju a sljedeće sedmice će ionako sve biti potvrđeno. Ko je lud ponovno organizovat utakmicu i ko će platiti to.Tuzla950 je napisao/la:Svi mi koji imamo oči hvala dragom Bogu,vidjeli smo kako je željo igrao i kako je željo primio golove protiv Leotara.Dobili ste Slobodu na Tušnju sa 0:4 ,igrali protiv Sarajeva na Koševu 2:2 iako ste gubili 2:0 a jednom Leotaru niste mogli zabiti DVA golamasinovodja je napisao/la:Jednostavno ne mogu da ne reagujem na "nisu nas samo zeljo i velez izbacili...".
Pa hebote, imal' iko oci?
Krivit nekog ko je ovjeri titulu 3 kola prije kraja da te izbacio je fakat bolesno.
Sto ne primiste 1 umjesto 2 gola, pa da mrskom zelji pokvarite planove i veliku zaradu?
Opet kažem svi smo vidjeli u sportskom pregledu kako je Željo igrao i primio golove.
iz fife/uefe ce doc' saopstenje da je nsbih jedini nadlezan za rjesavanje sporova ove vrste.. osim toga fifa i uefa su postavile ove ljude u komitetu... tesko da ce protiv svojih ljudi.. cak i u ociglednijim slucajevima s materijalnim dokazima, fifa i uefa nisu cinile nista...Probisvjet je napisao/la:"Ako ne budu reagirali iz NS BiH snimci, dešavanja na utakmicama, slijed događaja, kašnjenje poluvremena, snimci TV ekipa na stadionima i individualni snimci koji još nisu objavljeni, dostavt će se na uvid UEFA i FIFA. Neka se provjeri da li je bilo neregularnosti, namještanja ili svjesnog-planiranog puštanja utamica."
"Jednom se mora stati neregularnosti u fudbalu kod nas"
Ovo je jedan od zanimljivih odlomaka. Pa eto neka presude.
**** ako je Gošk i Leotar sa parama opet će kupiti utakmice od Želje odn.VeležaAlemC85 je napisao/la:tuzlaci moglo bi doći do poništenja 30 kolo i ponovno igranje utakmica........
Realno ne godite nam ni jedni ni drugi...Vrijeme je da se pocnete svi skupa ponasat normalnije i civilizovanije na stadionima i drugim sferama zivota, kulturi, nauci, privredi, suzivotu...VAM je napisao/la:Pa nisi valjda pomislio da je neki sarajlijicaProbisvjet je napisao/la:I ako cemo o istrazi covjek koji trazi da se pokrene je bas najblizi vama.VAM je napisao/la:Pa ako izbace sve nešasne s kim će onda Borac igrati?
Hvala vam, to je prof.Neće ljigavci to pokrenuti,zna se odakle dolaze pošteni i časni ljudi...
delpiero20 je napisao/la:
Realno ne godite nam ni jedni ni drugi...Vrijeme je da se pocnete svi skupa ponasat normalnije i civilizovanije na stadionima i drugim sferama zivota, kulturi, nauci, privredi, suzivotu...
Ovako mi iz Tuzle samo gledamo kako se prepucavate i ne znamo dal da se smijemo ili placemo...Mada u ovoj ligi fudbalskoj se moze reci da vi iz Banja Luke vazite za posten klub
nisi pogriješio...Tkanton je napisao/la:Nesto kontam sad, Sloboda da je dala go protiv Slavije, ostala bi u ligi??? ako je pogresno neka me dematuje neko
MI MOŽEMO SAMO BITI JOŠ VEĆI ,A MRŽNJA PREMA VAMA JOŠ VEĆAjug-onostalgicar je napisao/la:NEK SE PONISTI 30 KOLO SVO NEK SE IGRA PONOVO!!! PA AKO ISPADNETE DA BUDETE TISI OD MAKOVA ZRNA!!! a ako prodjete zahvaljujuci nama il velezu da nam ljubite noge kraj price
pa naravno.. sloboda nije zavisila od drugih rezultata.. svaki drugi rezultat osim poraza s 2 ili vise golova razlike je slobodu ostavljao u ligi... u toj utakmici nije bilo neregularnosti... vecina koja je gledala tekmu na tv kaze da je sudjenje bilo regularno...Tkanton je napisao/la:Nesto kontam sad, Sloboda da je dala go protiv Slavije, ostala bi u ligi??? ako je pogresno neka me dematuje neko
Aaaaaa pa meni onda stvarno nije jasno da za vrijeme te utakmice nije napravljena ni jedna ozbiljnija prilika, u utakmici zivota, utakmica svih utakmica u zadnji 50g. Stvarno je to malo cudno, nastranu i Velez i Zelju al brat bratu tu je nesto cudno u samoj ekipi. Penal bio niko se nebuni nista, za penal se buni i svadja na rekreacij a kamoli na onakvoj utakmici, al eto..AlemC85 je napisao/la:nisi pogriješio...Tkanton je napisao/la:Nesto kontam sad, Sloboda da je dala go protiv Slavije, ostala bi u ligi??? ako je pogresno neka me dematuje neko
Mnoge su priče i špekulacije,mada je najmanje istinita/TAČNA da je Sloboda pustila 3 boda Slaviji,možda su i sami svjesni da ne mogu do bodova u LukaviciTkanton je napisao/la: Aaaaaa pa meni onda stvarno nije jasno da za vrijeme te utakmice nije napravljena ni jedna ozbiljnija prilika, u utakmici zivota, utakmica svih utakmica u zadnji 50g. Stvarno je to malo cudno, nastranu i Velez i Zelju al brat bratu tu je nesto cudno u samoj ekipi. Penal bio niko se nebuni nista, za penal se buni i svadja na rekreacij a kamoli na onakvoj utakmici, al eto..
trebalo bi u toj varijanti ispitat' i ponasanje golmana slobode kod drugog gola slavije... lijepo je rasirio noge, da ga primiWarrick je napisao/la:Kakvo ba ponavljanje,onda treba ponoviti zadnjih 4 kola,kad su im se sklanjali ljudi od Goska pa do Čelika tad je sve bilo u redu nije bilo mutnih radnji i sad se ufatili Želje i Veleža,to sto se cijelu sezonu nisu znali sastavit sa loptom to je nije bitno jbg Željo je kriv i Velež,imali zadnju utakmicu tv prenos bio dobro sudjenje imali,los teren koji je idealan za ekipu koja se brani i jos mogli izgubit 1 razlike,isto kao sto je Želji niko nije kriv sto nije pobijedio Širokog za titulu izgubili 1-0 Leotar bio prvak i haj zdrao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.