Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ma naravno da je sve jasno kao dan. AKo za njega nema sada mjesta dok je Kirilenko vani, kako li ce tek biti kada se Rus oporavi. Dovoljno je reci da je Plumlee ispred njega. Mislim da je i njemu jasno da se nece moci nametnuti. Treba sportski priznati poraz i potraziti nafaku negdje drugo, jer on nema vremena na bacanje. Daj Boze da mu jos sada na zimu isposluju neki transfer.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
plumlee 6 faula za 15min
mozda veceras nece igrat' Brook
mozda veceras nece igrat' Brook
Pored svega, Mirza ima taj peh da kad god dobije slabu ili nikakvu minutažu, Netsi dobiju, a kada ga krene i odigra meč karijere, redovno upišu poraz. 

Sam je kriv.
Zasto je tako tvrdoglav ?
Pa nije glup, valjda on zna da za njega tu nema buducnosti, nit ce snjima ikad prsten osvojit.
Zasto je tako tvrdoglav ?
Pa nije glup, valjda on zna da za njega tu nema buducnosti, nit ce snjima ikad prsten osvojit.

Samo se nadam da ga njegova tvrdoglavost nece kostat jos jedne sezone ...
ajde brook odmori veceras molim te
Nadam se da ce Brook odmoriti, Mirza da odigra utakmicu zivota i da ga trejdaju do Januara.
Pa ne vidim kakve veze Brook sa Mirzom ima. Ako ga je već prešaltao na tricu, Brook i da odmori, ne vjerujem da će njegove minute dobiti Tele. Ima Plumlee, Blatche i Evans.. Mirza će opet čekati svoju priliku na trici.
Jedino kako mu se može otvoriti je to da Blatche započne na 5-ici, te da Mirza odmara Garnetta, nadam se da je ta solucija, al' to će biti vraški teško.
Jedino kako mu se može otvoriti je to da Blatche započne na 5-ici, te da Mirza odmara Garnetta, nadam se da je ta solucija, al' to će biti vraški teško.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Pa na to sam i mislio. Neko ce morati igrati centra, il' Blatche il KG. Tako da bi Mirza vjerovatno imao određene minute da odmara KG-a. Valjda je jasno do sad da vise vjeruje njemu nego Redži? Znaci na centru Plumlee-KG/Blatche, a na 4 ( bar mislim da je to ta pozicija
nov sam u ovom
) KG/Blatche-Mirza

-
- Kontakt:
DOBRA VIJEST! PREGOVARA SE O TRADEU !
http://www.netsdaily.com/2013/12/13/520 ... -for-lowry" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.netsdaily.com/2013/12/13/520 ... -for-lowry" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam vala, evo gledam roster Raptora, puni imaju Forwarda. Doduse jedino Amir Johnson ima neke ozbiljne brojke, njemu bi konkurencija trebao biti Tyler Hansbrough, koji ima 6 poena i 6 skokova za 20 minuta. Ovo kazem na osnovu statistike, ne znam kakvu igru preferiraju.
nije ni toronto toliko dobra opcija kako se cini na prvu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
TOR je odlicna opcija da pocnes graditi ime u NBA,ako imas minutazu...Veci je problem pozicija,jer pored Johnsona i Hansbrougha, u trejdu sa SAC su ovi dobili i Pattersona,koji je jako dobar igrac...LenBias je napisao/la:nije ni toronto toliko dobra opcija kako se cini na prvu
pa i mislim zbog natrpanosti pozicije, sto se tice fransize mirzi je svaka dobraNEZALAGANJE je napisao/la:TOR je odlicna opcija da pocnes graditi ime u NBA,ako imas minutazu...Veci je problem pozicija,jer pored Johnsona i Hansbrougha, u trejdu sa SAC su ovi dobili i Pattersona,koji je jako dobar igrac...LenBias je napisao/la:nije ni toronto toliko dobra opcija kako se cini na prvu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Deron i sinoc pokazao da je motor ove ekipe. Covjek pusti prvu cetvrtinu da igraju fakticki bez njega i ne mogu se sastavit i onda on hladno u drugoj preuzme stvar u svoje ruke i rijesi utakmicu. Vidim da se sve vise prica o tradeu i cini se da ce do toga stvarno i doci. Za neke ce taj dan biti kao Bajram, ali nisam bas neki optimista po pitanju tog tradea. Dodjes sad u novu sredinu i opet dok se uklopis odu dvije sezone.
Reggie Evans will start at center #Nets
eto, nsita opet, izgleda da vise vjeruje redži.

eto, nsita opet, izgleda da vise vjeruje redži.

evans starter...Bravo kidd
hahahahahahahhaaah povratit cu
Ma daj...

Redžo

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 7 gostiju.