Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Bas Ameri citaju ovaj forum i ovu temu i na osnovu nje ce zakljuciti dal da ostave Bosnu kao drzavu il nas pobiju kao Palestince.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ako volis Bosnu i ne das na nju,ne pricas kako su nas velike sile zavadile,kako je Alija prodao Srebrenicu itd itd i ostale komunjarske mantre onda si balija sto je njemu ocigledno jednako cetniku.FKBilder je napisao/la: ↑20 jan 2024, 14:45Koja je tvoja definicija balijetuzlak1987 je napisao/la: ↑20 jan 2024, 13:24Meni je satisfakcija kad naljutim i cetnika i baliju.
Znaci da nesto dobro radim.![]()
FK SARAJEVO.
Amerika podržava genocid, Bajdenu ruke krvave, Zapad se oglušuje na patnje Palestine itd itd
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/dok- ... /240123015
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/dok- ... /240123015
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Povraca mi se vise kada se spominju nesposobni pekari kojima se sve na tacni serviralo. Eto nisu nasi sehidi sposobni koji su zivote dali za ovu drzavu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa ovdje su upravo tim A i tim B oni koji su u slucaju Ukrajine bili na strani zapada i sad su opet na strani zapada i obrnuto.VivaLaStella je napisao/la: ↑23 jan 2024, 07:56Jbt a prije samo godinu dana su se ovdje šipule američke kite uzduž i poprijeko, svršavalo na patriote, himarse.. Uncle sam ovo, uncle sam ono... **** stav i mišljenje ako isti mijenjaš kako vjetar puhne.
Sad je najednom postalo zabranjeno pisati kontra Hamasa, odmah si genocidaš. Jeste li vi yebeno normalni?
Ja ovdje vidim samo par ljudi da piše svojom glavom, svi ostali su Team A i Team B i prozivaju jedni druge kako su "ograničeni"
Ja sam mislio da su svi bili na strani Ukrajine jer je u pitanju suverena drzava, a ne jer je antiteza istoku i Rusiji.
Kakav mentalni sklop moras imati da zazmiris na 12 hiljada ubijene djece, 10 hiljada djece kojima su amputirani dijelovi tijela jer Ameri podrzavaju drugu stranu?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kosovarima Ameri šalju Javeline. Nama su kitu slali u ratu.
Eto naš bi oni sa svojim znanjem o odvratnim margarinskim slasticama imali državu. Obični slastičari.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- Centre forward
- Kontakt:
Čuj slastičari. Greivise, stv si me iznenadio.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Kad citas klix, pomislio bi covjek da su Ukrajinci na pragu Moskovskog regiona.
A stvarnost totalno drugacija.
A stvarnost totalno drugacija.
A kad citas informer i kurir rekao bi da su rusi na plažama Lisabona al im se mrsko smociti i okupat ...al samo da hoce..
- VivaLaStella
- Kontakt:
Slažem se u potpunosti. Opet ne znači da treba pružati podršku Hamasu koji je teroristička organizacija (na stranu što sam čvrsto uvjeren da su to sve Mossadovi pijuni).Brokula je napisao/la: ↑23 jan 2024, 09:57Pa ovdje su upravo tim A i tim B oni koji su u slucaju Ukrajine bili na strani zapada i sad su opet na strani zapada i obrnuto.VivaLaStella je napisao/la: ↑23 jan 2024, 07:56Jbt a prije samo godinu dana su se ovdje šipule američke kite uzduž i poprijeko, svršavalo na patriote, himarse.. Uncle sam ovo, uncle sam ono... **** stav i mišljenje ako isti mijenjaš kako vjetar puhne.
Sad je najednom postalo zabranjeno pisati kontra Hamasa, odmah si genocidaš. Jeste li vi yebeno normalni?
Ja ovdje vidim samo par ljudi da piše svojom glavom, svi ostali su Team A i Team B i prozivaju jedni druge kako su "ograničeni"
Ja sam mislio da su svi bili na strani Ukrajine jer je u pitanju suverena drzava, a ne jer je antiteza istoku i Rusiji.
Kakav mentalni sklop moras imati da zazmiris na 12 hiljada ubijene djece, 10 hiljada djece kojima su amputirani dijelovi tijela jer Ameri podrzavaju drugu stranu?
Ako neko piše kontra Hamasa, ne znači da je na strani Izraela.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- bavariapivo
- Kontakt:
joj ovih padobranaca iz sumske kad dodju ovdje, nicim izazvani i lupe neku gIupost...
Za nekoga ko uziva u lazima i samoobmanjivanju, istina predstavlja glupost.bavariapivo je napisao/la: ↑23 jan 2024, 12:20joj ovih padobranaca iz sumske kad dodju ovdje, nicim izazvani i lupe neku gIupost...
Patrioti su sve preokrenuli. Leopardi donijeli pobjedu, a Svabo i dalje guzicu grije na ruski gas.

U srpskoj stvarnosti sve po planu. Berlin pao, Pariz pred padom, a London i Vasington kao osovina svog zla i zuluma nanesenog veri krsta i tri prsta odavno sravnjeni sarmatima i sotonama.
Rusi usli sa hiljade tenkova u Ukrajinu, a zapad Ukrajincima poslao sveukupno nekoliko desetina tenkova. Zna i budala da nece napraviti razliku tako.Kristijan je napisao/la: ↑23 jan 2024, 13:18Za nekoga ko uziva u lazima i samoobmanjivanju, istina predstavlja glupost.bavariapivo je napisao/la: ↑23 jan 2024, 12:20joj ovih padobranaca iz sumske kad dodju ovdje, nicim izazvani i lupe neku gIupost...
Patrioti su sve preokrenuli. Leopardi donijeli pobjedu, a Svabo i dalje guzicu grije na ruski gas.![]()
Al nemojte samo vi pricati o oruzju kad su Rusi prvaci u nekim imaginarnim raketama i avionima koji postoje samo u vasoj masti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kristijan je napisao/la: ↑23 jan 2024, 13:18Za nekoga ko uziva u lazima i samoobmanjivanju, istina predstavlja glupost.bavariapivo je napisao/la: ↑23 jan 2024, 12:20joj ovih padobranaca iz sumske kad dodju ovdje, nicim izazvani i lupe neku gIupost...
Patrioti su sve preokrenuli. Leopardi donijeli pobjedu, a Svabo i dalje guzicu grije na ruski gas.![]()

Prema ovom grafikonu tj. zadnjoj validnoj statistici glede uvoza energenata u EU (Q3 2023.) vidimo da je ovisnost o ruskom plinu uveliko srezana.
Za EU, Norvezani su postali kljucni izvozici prirodnog plina (plinovodima), a Ameri ukapljenog plina (tankerima).
Kada kazes Svabo i dalje grije guzicu ruskim plinom, moguce, ali taj udio je itekako opao. Prvo, vidimo na zvanicnoj statistici, a onda vazan je i detaljniji uvid u nacin grijanja njemackih domacinstava (ima tu i struje, pa plina, pumpi i svasta nesto).
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 23 jan 2024, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- bavariapivo
- Kontakt:
ovo da procitam od srbende, neprocjenjivoKristijan je napisao/la: ↑23 jan 2024, 13:18Za nekoga ko uziva u lazima i samoobmanjivanju, istina predstavlja glupost.bavariapivo je napisao/la: ↑23 jan 2024, 12:20joj ovih padobranaca iz sumske kad dodju ovdje, nicim izazvani i lupe neku gIupost...

- VivaLaStella
- Kontakt:
hahahahahahah
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- Pensioner26
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
Čim ih više bude ginulo, biće sve jači i jači pritisak od normalnog naroda kod izraelaca, da se što prije završi ovaj prokleti rat….
Za svakog poginulog vojnika, oni ubiju 500 civila/djece mater im **** terorističku.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.