NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

convict35
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la convict35 » 28 sep 2023, 20:02

avenija je napisao/la:
28 sep 2023, 19:33
Gledam malo slobodu i koliko im znaci husejinovic, sve utakmice od pocetka odigrao, dok je ekvivalent takvog igraca kod nas, Salcinovic samo sto mi ni ne znamo jel se oprostio nit bilo sta. Niti hoce li minutu upisati.
Pitao sam u nedjelju ispred fan shopa ljude iz kluba kazu nije se oprostio trenira ,tako meni rekose

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 sep 2023, 22:15

U subotu igramo utakmicu protiv Čelika koja bi mogla biti prekretnica u našoj sezoni.

Dok čekamo ovu utakmicu, prisjetimo se jedne od najvećih pobjeda našeg kluba.

Prije devet godina, super jaka Sloboda predvođena nažalost preminulim Ćirom Blaževićem gostovala je u Gračanici.

Iako su na kraju sezone slavili plasman u Premijer ligu BiH, toga dana Sloboda je bez ispaljenog metka pala na našem stadionu.

Sloboda je na papiru imala dosta jaču ekipu, ali naši momci su tada pokazali šta znači gračanički inat i gračaničko srce, te su golovima Šuše i Moussa Diabang ostvarili pobjedu od 2:0.

Poslije te utakmice, biranim riječima Blažević je govorio o Bratstvu, a upravo tome se nadamo i u subotu protiv Čelika. Zajedništvu, srcu na terenu i na kraju utakmice slavlju zbog nove pobjede i nova tri boda.

Idemo hrabro, idemo gračanički!
Ovo Duvnjak da isprinta i podijeli u autobusu u subotu. Naložili se Mićokanci, Duvnjače pamet u glavu, Begić, Vardo, Skols sredina prvih 60 min. da se čuje do Tuzle, kada Skols udari po kostobranima. Nema u subotu la masaje i golobrade jalije, samo rutonje i agresivno u kost od prve minute. Što rutaviju ekipu izvedeš, veće su ti šanse za pobjedu :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 28 sep 2023, 23:29

Ali Medzuseljac,Durmis,Zuna,Arnautovic nisu igraci za prve postave nista nisu napredovali u zadnji godinu dana

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 28 sep 2023, 23:38

Stativa88 je napisao/la:
28 sep 2023, 23:29
Ali Medzuseljac,Durmis,Zuna,Arnautovic nisu igraci za prve postave nista nisu napredovali u zadnji godinu dana
Cinjenica!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 sep 2023, 23:40

Truhlo je napisao/la:
28 sep 2023, 22:15
U subotu igramo utakmicu protiv Čelika koja bi mogla biti prekretnica u našoj sezoni.

Dok čekamo ovu utakmicu, prisjetimo se jedne od najvećih pobjeda našeg kluba.

Prije devet godina, super jaka Sloboda predvođena nažalost preminulim Ćirom Blaževićem gostovala je u Gračanici.

Iako su na kraju sezone slavili plasman u Premijer ligu BiH, toga dana Sloboda je bez ispaljenog metka pala na našem stadionu.

Sloboda je na papiru imala dosta jaču ekipu, ali naši momci su tada pokazali šta znači gračanički inat i gračaničko srce, te su golovima Šuše i Moussa Diabang ostvarili pobjedu od 2:0.

Poslije te utakmice, biranim riječima Blažević je govorio o Bratstvu, a upravo tome se nadamo i u subotu protiv Čelika. Zajedništvu, srcu na terenu i na kraju utakmice slavlju zbog nove pobjede i nova tri boda.

Idemo hrabro, idemo gračanički!
Ovo Duvnjak da isprinta i podijeli u autobusu u subotu. Naložili se Mićokanci, Duvnjače pamet u glavu, Begić, Vardo, Skols sredina prvih 60 min. da se čuje do Tuzle, kada Skols udari po kostobranima. Nema u subotu la masaje i golobrade jalije, samo rutonje i agresivno u kost od prve minute. Što rutaviju ekipu izvedeš, veće su ti šanse za pobjedu :bih:
Skim god igramo utakmica decenije, stoljeća za tu ekipu. Historijska. Golem si Čelik. :kafa:

I ovi će dati 150% tako da ih naši moraju ispratiti ako žele KONAČNO obradovati navijače koji ih prate i daju podrsku i dalje bez obzira na slabije rezultate.

Koliko je bitno srce, toliko je i mozak u ovakvim utakmicama.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 29 sep 2023, 00:04

Stativa88 je napisao/la:
nebih se slozio za zunu al ostalo je tacno

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 29 sep 2023, 01:41

Ljudi moji, nama mora biti jasno da mi moramo u veznom redu imati jakog kreativca. Dakle da je klasu barem jaci od ovi sad igraca koji su generalno svi u pet deka. Odrijesit kesu i naci igracki "mozak" ekipe.

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 29 sep 2023, 02:35

Nera1982 je napisao/la:
29 sep 2023, 00:04
Stativa88 je napisao/la:
nebih se slozio za zunu al ostalo je tacno
Nije ni Durmis tolko los. Momku treba neko da mu da pas dobar i zabit ce ga. Trenutno takvih u timu nema.
Zuna ,Meduseljac trebaju momka uposliti. Takva mu pozicija.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 sep 2023, 07:11

Sto se ovdje voli pretjerati. O kakvom (ne)napredovanju konkretno Alija pricamo?
Tako je i bilo, u 52 zvanične utakmice za seniorski dres Čelika upisao je 32 pogotka i 23 asistencije. Prethodne sezone, u izbor nekoliko neovisnih portala, izabran je za igrača sezone Druge lige FBiH – Centar, te uvršten u tim kola. Također, u prethodnoj sezoni Međuseljac je bio najkorisniji igrač lige sa ukupno 18 golova i 14 asistencija.
I nakon 7 utakmica je svima njega preko glave. Slusam na tribinama "sto ga Duvnjak forsira". Citas na forumu kako nije napredovao godinu dana i stavlja se u isti kos sa recimo jednim Arnautovicem i Durmisom koji ne postoje na terenu od januara ove godine. Meni fakat nevjerovatno.

Da smo iole normalan klub i da smo iole normalni navijaci, nakon onakve prosle sezone, dobio bi 6 mjeseci da igra makar bio najgori i jos bi mu mi aplaudirali. Ovako momak odigra fantasticno proslu sezonu, lose krene u ovu, i odmah se Duvnjaku nabija na nos sto igra, a momku sere redovno. Tacno i jesmo samo za ojebina nekakvih koje ce nam uzeti stotine hiljada KM, a mi cemo u delirijumu pjevati kakav je igrac Vojvodic Darko.
Celik!3,2,2.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 29 sep 2023, 07:58

AllGunsBlazing je napisao/la:
29 sep 2023, 07:11
Sto se ovdje voli pretjerati. O kakvom (ne)napredovanju konkretno Alija pricamo?
Tako je i bilo, u 52 zvanične utakmice za seniorski dres Čelika upisao je 32 pogotka i 23 asistencije. Prethodne sezone, u izbor nekoliko neovisnih portala, izabran je za igrača sezone Druge lige FBiH – Centar, te uvršten u tim kola. Također, u prethodnoj sezoni Međuseljac je bio najkorisniji igrač lige sa ukupno 18 golova i 14 asistencija.
I nakon 7 utakmica je svima njega preko glave. Slusam na tribinama "sto ga Duvnjak forsira". Citas na forumu kako nije napredovao godinu dana i stavlja se u isti kos sa recimo jednim Arnautovicem i Durmisom koji ne postoje na terenu od januara ove godine. Meni fakat nevjerovatno.

Da smo iole normalan klub i da smo iole normalni navijaci, nakon onakve prosle sezone, dobio bi 6 mjeseci da igra makar bio najgori i jos bi mu mi aplaudirali. Ovako momak odigra fantasticno proslu sezonu, lose krene u ovu, i odmah se Duvnjaku nabija na nos sto igra, a momku sere redovno. Tacno i jesmo samo za ojebina nekakvih koje ce nam uzeti stotine hiljada KM, a mi cemo u delirijumu pjevati kakav je igrac Vojvodic Darko.
Pa mi ne bi imali boda da smo trpili Alija svaku utskmicu, svaku minutu koju je odigrao bio je daleko najgori igrac na terenu, kada nesto ne ide, treba popustiti. Aposolutno ne razumijem pricu da se drzi na terenu, IMAO JE DOBRU STATISTIKU, al sada lopte primiti ne moze, vec se trpio dosta. Nek koristi priliku sa klupe koju ce sigurno dobijati, i nek se dokazuje, najbolje za Celik i njegovu karijeru.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 29 sep 2023, 07:59

Bravo drug sve tacno
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 29 sep 2023, 08:52

Zasto smo onda drug dovodili ikakva pojacanja jer su svi igraci koji su igrali u drugoj ligi zasluzili isto kao i Ali sto smo usli u federalnu.......lako je bilo igrat u drugoj ligi gdje pola igraca dodje sa posla i odrade utakmicu vise iz zajebancije cisti amaterizam sad nekim.igracima ne ide do cega je ne znam ali neka to oni rjesavaju u svojoj glavi klub ne smije ispastat

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 29 sep 2023, 09:02

Sad igrači pokazuju dal su za Čelik ili nisu, u ozbiljnijoj ligi. Manite te statistike iz kantonalne lige, nikakvo mjerilo.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 29 sep 2023, 09:06

Međuseljac ne treba da starta jer je u katastrofalnoj formi. Bio je i Durmiš pa je klupiran bio. Bio je i Karalić, pa je klupiran bio. Stroga klupa i svoju šansu neka traži sa klupe.

Nema ništa primitivnije porediti i pljuvati čuj Darko Vojvodić :urnebes: Nije u pitanju Darko, nego Međuseljac je loš i junior Sarajeva je trenutno bolji i treba da igra ispred njega.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 29 sep 2023, 09:22

U svakom trenutku trebaju igrat najbolji i najspremniji igrači! Svi u timu Čelika su igrači Čelika i treba da igraju uvijek najbolji i najspremniji.Svejedno mi ko je odakle bitno je da je spreman i dobar u tom trenutku za klub! Istrpili smo Durmiša,Alija,Hondu,Durmu,Karaliča vrijeme je da pokažu za šta su,za igru ili klupu.Sad trenutno mogu istrpiti Begiča i Ahmetspahiča ako dodje do prvog tima,a ostale jok! Igraj dobro ili klupa,mrš više i trpljenje pojedinih igračiča!
::::SAMO ČELIK::::

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 29 sep 2023, 10:02

Jooj sto nas lediraa :rol:

Daj tiktok video sa ovom vodom i kako nas ledira, hladira...
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 29 sep 2023, 10:04

Bravoooo momciii na Ledi

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 29 sep 2023, 10:09

Još 7 dana do kraja roka za predaju dokumentacije za javni poziv kantona. Deblokiraj se Čelik :pray:

Almo07
Kontakt:

Post Postao/la Almo07 » 29 sep 2023, 10:12

Hoce li Karic bit spreman za sutrasnju utakmicu?

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 29 sep 2023, 10:26

Almo07 je napisao/la:
29 sep 2023, 10:12
Hoce li Karic bit spreman za sutrasnju utakmicu?
Neće
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.