FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jbt ko da su Real, pojedini vec skinuli gace,treba odigrat hrabro i muški pa šta bude, ne treba se uvijek predavati kad dobiješ nekog jaceg od sebe..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
prva dole.
Pregazit ćemo ih k'o plitak potok!
VRHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Bolje oni nego PSV , Hull , Torino imamo sa ovima sanse itetakve...glavu gore Manijaci idemo po prolaz samo da je Metalurg zavrsit

Daj da prođemo ove Makedonce, dovodite Bekrića i idemo po play off 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kod bekrića na fb svi pišu o Želji, ono kao hvala što dolaziš bla bla, i on lajka, a post inače oznaka da je u turskoj
ko koga je*e?

ko koga je*e?

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
ovo je bezveze ekipa ova omonija samo smo mi prelosi pa je to problem ,da je ovo onaj zeljo sa bekricem i ekipom mlatnuli bi ovako ako prodzemo ispadamo ,jedan od boljih igraca im je onaj panj sto igrao za levski celo mali lazni brazilac sto ga je said budalom pravio ,ekipa tipa levskog imaju ime prenapuhani i preko 20 bodova su zaostali preko sampionom kipra .Svi pomislimo na ligu prvaka i nastup njihovog tima prije par godina i kontamo da je to slicno ali to su postigli jednom i nikad vise kao partizan npr,steta velika radi ne pojacavanja tima
Re: Odg: FK Željezničar
u turskoj je,ako ne potpise danas eto ga namaZahaKING je napisao/la:Kod bekrića na fb svi pišu o Želji, ono kao hvala što dolaziš bla bla, i on lajka, a post inače ozna8sska da je u turskojz
ko koga je*e?
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Nisu oni ni nastupali u Ligi Prvaka nego APOEL. Mislim možda su i ušli ali APOEL je dogurao do 1/4 finala sa Real Madridom.Cuspajz je napisao/la:ovo je bezveze ekipa ova omonija samo smo mi prelosi pa je to problem ,da je ovo onaj zeljo sa bekricem i ekipom mlatnuli bi ovako ako prodzemo ispadamo ,jedan od boljih igraca im je onaj panj sto igrao za levski celo mali lazni brazilac sto ga je said budalom pravio ,ekipa tipa levskog imaju ime prenapuhani i preko 20 bodova su zaostali preko sampionom kipra .Svi pomislimo na ligu prvaka i nastup njihovog tima prije par godina i kontamo da je to slicno ali to su postigli jednom i nikad vise kao partizan npr,steta velika radi ne pojacavanja tima
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Uuuuuuuuuuuuh ljudi igraju strašno brz sastav,igra samo nekoliko Kiprana sve ostalo su Portugalci i Brazilci,ali po zadnjim pripremnim utakmicama primali su 2-3 gola u svakoj od nekih Poljaka.Eh sad ako uprava odluči da su prolazni onda ćemo ići na pojačanja,ukoliko odluče suprotno onda ćemo se suprostavit sa postojećim sastavom i to je to,poprilično neatraktivni ali su itekako prolazni!
Jedno je sigurno, Željo najbolje igra kad ga svi otpišu!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Da, stvarno šteta da nam se baš ove godine poklopio žrijeb. Ovi su tukli Budućnost u Nikšiću, Budućnost koja je za klasu slabija od Lovćena i bilo bi drugačije da su igrali u Podgorici. Sve što su uradili došlo je iz grešaka Budućnosti, ali imaju pravo zajebanu tranziciju i kad pogriješiš vrlo brzo dolaze do gola, tako su i zabili prvi gol u Nikšiću, a imali su još prilika.Cuspajz je napisao/la:ovo je bezveze ekipa ova omonija samo smo mi prelosi pa je to problem ,da je ovo onaj zeljo sa bekricem i ekipom mlatnuli bi ovako ako prodzemo ispadamo ,jedan od boljih igraca im je onaj panj sto igrao za levski celo mali lazni brazilac sto ga je said budalom pravio ,ekipa tipa levskog imaju ime prenapuhani i preko 20 bodova su zaostali preko sampionom kipra .Svi pomislimo na ligu prvaka i nastup njihovog tima prije par godina i kontamo da je to slicno ali to su postigli jednom i nikad vise kao partizan npr,steta velika radi ne pojacavanja tima
Sa njima se može igrati, to vam garantujem i ova naša trenutna igra im najmanje odgovara, tvrdo, disciplinovano i odgovorno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
Realno, sanse su nam 10-20 % za prolaz protiv Omonije i to ako oni budu imali najgori a mi najbolji dan... Yebem ti Omoniju
yebeni Lyon dolazi u Siroki ako prodju 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ma samo treba igrati čvrstu odbranu...čvrstu formaciju, nešto poput
Antolović
Zeljković, Kosorić, Bogdanović, Kvesić
Tomić i Jamak
Nuspahić Dado Bučan
probat sa Bašom ili Količićem, ili možda čak i sa Turkovićem, da umori stopere, pa da ovaj brži Baša fercera kako hoće nekih 25 minuta
samo treba čvrsta odbrana. Kod nas su oba beka ofanzivna i to pravi rupe često. Barcelona onakva ekipa, pa kad odu i Alves i Alba naprijed, propuh, a šta je tek kod nas. Dovoljan je jedan ofanzivac bek, a drugi nek se "tali" sa stoperima za loptu
Tomić i Jamak da igraju pozadi, zbog protoka lopte, Dado bi valjda treb'o proradit, ako ne proradi ima malac taj Hadžiahmetović (ukoliko ne dovedu Bekrića
). Krila, kakva su takva su, trebaju nam brza. Ne moraju driblat i zabavljat publiku, samo nek trče i nabacuju
Antolović
Zeljković, Kosorić, Bogdanović, Kvesić
Tomić i Jamak
Nuspahić Dado Bučan
probat sa Bašom ili Količićem, ili možda čak i sa Turkovićem, da umori stopere, pa da ovaj brži Baša fercera kako hoće nekih 25 minuta

samo treba čvrsta odbrana. Kod nas su oba beka ofanzivna i to pravi rupe često. Barcelona onakva ekipa, pa kad odu i Alves i Alba naprijed, propuh, a šta je tek kod nas. Dovoljan je jedan ofanzivac bek, a drugi nek se "tali" sa stoperima za loptu

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Ne znam sto ste toliko pesimisticni, mozda su ljudi jaci od nas, ali se sa njima moze igrati (valjda), vidim neki ocekivali Torino, jesu atraktivni, ali bi nam sanse za prolaz bile 0%, pa je to jedino za gostovanje dobro, ovako se s Kipranima mozemo pohrvati, pa sta nam Bog da...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
U p.m. Neatraktivan protivnik, a jako daleko, veliki troškovi za putovanje. Al' 'ebo njih, imamo mi 90 minuta s Makedoncima, pa tek onda razmišljat sta i kako s ovima.
Zašto se odmah predajete,znam i ja da je Omonia jaka, al mi kad tad moramo srušiti nekog ko je iznad nas da bi upravo skinuli ovo nepovjerenje u ljudima!
Ja vjerujem da se može s njima igrati, pa ljudi dudelange je prošle godine izbacio Salzburg koji je godinama ulagao pare,sinoć je nome kalju pobijedio Lecha, a varate se ako mislite da je nešto Omonia jača od Lecha.
Svi na Zubanpolje u utorak pa ćemo vidjeti,a Bekriću bi dao vremena do vcs da se skonta i on pomalo sere,izvinite ljudi ja vjerujem u ovog Želju,idem i na treninge,gledam ih i vjerujte mi da rade savršeno,novi kondicioni trener,nema priče na treningu kao prije,adžem uveo novosti, dajte više pa šta očekujete od igrača kad se vi ovako ponašate, pa normalno da će ući u utakmicu kao da su je već izgubili!
NEMA PREDAJE!
Ja vjerujem da se može s njima igrati, pa ljudi dudelange je prošle godine izbacio Salzburg koji je godinama ulagao pare,sinoć je nome kalju pobijedio Lecha, a varate se ako mislite da je nešto Omonia jača od Lecha.
Svi na Zubanpolje u utorak pa ćemo vidjeti,a Bekriću bi dao vremena do vcs da se skonta i on pomalo sere,izvinite ljudi ja vjerujem u ovog Želju,idem i na treninge,gledam ih i vjerujte mi da rade savršeno,novi kondicioni trener,nema priče na treningu kao prije,adžem uveo novosti, dajte više pa šta očekujete od igrača kad se vi ovako ponašate, pa normalno da će ući u utakmicu kao da su je već izgubili!
NEMA PREDAJE!

Razočaran sam zrijebom, hem sto su jaki hem daleko . Pa sta nam je falilo da dobijemo hul,torino,psv i napunimo lavor i kasu kluba 

Cekaj jel mi ostali nismo u toku ili ste vi vec prosli Metalurg, nemojte samo da bude ko Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: b00t, ZeljeznicarUberAlles i 54 gosta.