Baci Lech da se igramo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bekricu bi vrijedilo dati te pare jer bi on mogao biti prevaga u sljedecoj sezoni.. Sa ovim igrackim kadrom, po mom misljenju, cemo se boriti za evropu, ali nisam 100% uvjeren da cemo je i izboriti.. Bekric bi nam donio sve sto nam sada fali u sredini a jos jedan solidan napadac, kada bi kakvog uspjeli nafatati, bi od nas napravio ozbiljne pretendente za sami vrh tabele..Rizzla je napisao/la:Velahalve je napisao/la:raja samo da se zna pare od ovih pretkola dolaze tek pred sljedeću sezonu, evo tek sad nekad trebaju doći pare od Plzen-a, znači samo karte,TV-prava i sponzori od 3.pretkola ABD!
Bekrić je rekao nedavno da mu pare nisu bitne!
Satrologija od strane Samira , Adzem je nedavno dao neki interviju gdje upravo govori o Bekricu mada ga ne spominje direktno...Ruku na srce Bekric je veliki Manijak , ali ne zivi se od have i ljubavi navijaca
Pošto oko toga znam dosta, a i mnogo sam pametovao ovdje na forumu prije godinu-dvije i to čak i prije nego je sve to počelo onako po profesionalnoj deformaciji sam primjetio kod ove nagradne igre ''osvoji dres'' da se moraju popuniti podaci koji su itekako dobra dopuna onima koje smo poupnjavali kad smo se učlanjivali. Zbog toga vjerujem da će to vrlo brzo krenuti, bar se nadam, jer me to mnogo nervira a nemam živaca ponovo pametovati o tome.champions1921 je napisao/la:@fkzeljeznicarba ili neko drugi ako zna
Kada ce krenuti obnova clanskih i prodaja sezonskih karata?
Bolje da smo spusteni, kad god smo spusteni prodjemo, ja bi volio da nas hoce biti cca 10 milja protiv Metalurga da pobijedimo 1 0 da Turkovic da go, mada ovo zadnje je najnerealnije, zato molimo Boga i da dovedemo tog spica sto se suska o njemuCARSON je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Koliko sam upratio mi još nismo prošli. Nit' smo zabili gol, nit' smo nešto spektakularno igrali. Polahko sa tim prognozama.
prolazimo buraz u to sam siguran nemas razloga spustat raju neka malo i nas euforija uhvati dosta vise spustanja.
![]()
Realan. Nikom ja ne otvaram oči, tako ti je kako ti je. Uzivaj u postignutim rezultatima.Letach je napisao/la:@ Buu Bas ti je ovaj stav pozitivan, bas onako fino od tebe, navijacki. Nemoj nam vise otvarati oci, kao sto vidis, fina raja komantarise, zeza se, uziva u postignutim rezultatima, pusti nas sa ovim...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.