FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 18 jul 2014, 12:09

Stavite nam anketu ciji je efendija bolji :mrgreen:
Baci Lech da se igramo :lol:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2014, 12:09

Ovo izvlacenje je bitno i radi posjete... Ako nas budu cekali PSV, Torino i Hull, naravno da ce se vide raje naloziti i htjeti dati svoj doprinos i podrsku. Kad bi recimo izvukli Hull, bilo bi 15 000 hladno u utorak na Kosevu ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 18 jul 2014, 12:10

@dobrinja ne sumljam da će AMir ove godine dobijati šanse, ali mislim da ne može igrati protiv Metalurga. Nekako mi logično da ga nisu prijavili jer se do neki dan nije znalo ostaje li ili ne. MOžda ako prođemo. Adžem ga najbolje zna i mislim da neće propustiti nijednu priliku da mu da šansu.
Ne znam jel šuplj ato što Bekrić traži ali ja bi to ovako uradio. Pustio Jamaka, pa samim tim oslobodio lovu za Bekrića. Zaslužio je i Jamak da ode a u godinama je već i teško da će neko dati neku lovu za njega.
NEko pomenu Selima. Ja bi recimo volio da je Selim ostao prije Bučana. Sejo je dobar i sve to stoji. Daje on neki impuls ostalim kao iskusniji ali Sejo ništa konkretno nije napravio već duže vrijeme mislim na gol ili asist. Selim je znao izmisliti gol kad nas ne ide mada je i on fulao dosta šansi. Evo i Selim sad ispade još jedan od glup gluplji igrača u BiH. Umjesto da igra i trenira (a valjao bi nam u Evropi), a mogao se sa Amarom dogovoriti da ga pusti čim ispadne nešt vani, on sad sjedi i trenira samostalno i na kraju će u završiti u Čeliku npr, a oni opet imaju manje love nego mi. Ja bi sad BUčana ostavio na klupi i gurnuo Stanu na lijevu stranu a vamo pustio Baju. Bučan bi mi ušao ako bi pao moral ekipi da ih digne jer je u tome dobar.
MAnijacima svaka čast, aferim momci. Sad ste baš pravi. Bez ekscesa bez ičega. Jedino još moja zamjerka ide na onoga što vodi navijanje (kad su ove tekme gdje ima puno raje) zbog toga što se ne pjevaju stare pjesme. Povuklo bi to i zapad sad da pjeva. To su sve stari Željovci, vole Želju pravo, ali nažalost neke pjesme ne znaju.
@bocaccio dugo te nema kralju
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 18 jul 2014, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 18 jul 2014, 12:11

@ Buu Bas ti je ovaj stav pozitivan, bas onako fino od tebe, navijacki. Nemoj nam vise otvarati oci, kao sto vidis, fina raja komantarise, zeza se, uziva u postignutim rezultatima, pusti nas sa ovim...
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 jul 2014, 12:15

Rizzla je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:raja samo da se zna pare od ovih pretkola dolaze tek pred sljedeću sezonu, evo tek sad nekad trebaju doći pare od Plzen-a, znači samo karte,TV-prava i sponzori od 3.pretkola ABD!
Bekrić je rekao nedavno da mu pare nisu bitne! :oops:

Satrologija od strane Samira , Adzem je nedavno dao neki interviju gdje upravo govori o Bekricu mada ga ne spominje direktno...Ruku na srce Bekric je veliki Manijak , ali ne zivi se od have i ljubavi navijaca
Bekricu bi vrijedilo dati te pare jer bi on mogao biti prevaga u sljedecoj sezoni.. Sa ovim igrackim kadrom, po mom misljenju, cemo se boriti za evropu, ali nisam 100% uvjeren da cemo je i izboriti.. Bekric bi nam donio sve sto nam sada fali u sredini a jos jedan solidan napadac, kada bi kakvog uspjeli nafatati, bi od nas napravio ozbiljne pretendente za sami vrh tabele..
BUDI ŽELJO !!!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 jul 2014, 12:17

Treba prvo proći ABD :tokralju:
Nema predaje ko god da dođe... :nene:
treba poginut pa poraz poraz.... :clap:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 jul 2014, 12:19

@fkzeljeznicarba ili neko drugi ako zna
Kada ce krenuti obnova clanskih i prodaja sezonskih karata?
BUDI ŽELJO !!!

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 18 jul 2014, 12:27

Mi smo Željini, Željo je naš!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 18 jul 2014, 12:30

Ja sam vec pisao da mozemo biti samo na dobitku. I mi, i igraci, i Klub, koga god da izvucemo. Posjeta, tv prava, itd... Ako dodje neko poput PSV, sta ocekivati osim ogromne posjete, pa preko toga zaraditi lijepe pare od prodaje ulaznica. Sa druge strane, to je mladim igracima prilika da jednom u 10 godina dobiju protivnika koji je klasa, i ciji igrace smo gledali na Svjetskom prvenstvu. Njima to moze biti samo podstrek za dalje napredovanje u karijeri. Ako dodje neko koga bi eventualno u dvije utakmice mogli pobijediti, u ovom slucaju Kalju, ili Lech koji nije ni sjena onog Lecha u kojem je igrao Stilic, svaste mozemo ocekivati. Ovdje nema ni jedne negativne stvari koja se moze naci, a prostor i vrijeme za pravu promociju kluba je upravo sada, kada nas puca neka blaga euforija zbog ovih utakmica. Hladne glave u drugoj utakmici protiv Metalurga, pred 15000 ljudi, jos kad danas saznamo ime protivnika, ide u lijepom smjeru. Ne kazem da cemo kao neki postati sampioni Svemira, ako prodjemo dalje, i da cemo se prosetati ovom ligom, ali vjerujem da cemo iz ovoga izvuci samo pravu korist.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 18 jul 2014, 12:31

champions1921 je napisao/la:@fkzeljeznicarba ili neko drugi ako zna
Kada ce krenuti obnova clanskih i prodaja sezonskih karata?
Pošto oko toga znam dosta, a i mnogo sam pametovao ovdje na forumu prije godinu-dvije i to čak i prije nego je sve to počelo onako po profesionalnoj deformaciji sam primjetio kod ove nagradne igre ''osvoji dres'' da se moraju popuniti podaci koji su itekako dobra dopuna onima koje smo poupnjavali kad smo se učlanjivali. Zbog toga vjerujem da će to vrlo brzo krenuti, bar se nadam, jer me to mnogo nervira a nemam živaca ponovo pametovati o tome.
Sad gledam statistiku sa tekme i i vidim da smo imali veći posjed 57%, što je značajno više. Sad druge strane imali smo i više kornera i ubacivanja što znači da smo imali inicijativu, međutim imali smo 7 udaraca prema golu manje. To mi govori da smo mnogo vrtili a nismo šutirali, dok su oni iskoristili svaku situaciju da šutnu na gol. Sad sma pomalo zabrinutiji iskreno jer ako ne buemo šutirali teško da ćemo gola dati, a oni ga mogu i zabiti jer dosta češće šutiraju. Dovoljno je da jedna sjedne i belaj.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 jul 2014, 12:35

Mozda PSV bude kontra produktivan sto se posjete tice jer bi vecinu bilo strah nekog debakla sa 5+ golova a kada bi dobili neku od ekipa koje nisu nesto sprecijalno renomirane mozda bi nada u prolaz privukla na stadion i one koje puskom moras tjerati na isti..

Naravno, rano je jos pricati o protivnicima u trecem pretkolu jer nece biti nimalo lahko sa makedoncima u utorak..
BUDI ŽELJO !!!

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 18 jul 2014, 12:36

u koliko sati je izvlačenje :?:
Odlazi Safete.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 18 jul 2014, 12:40

CARSON je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Koliko sam upratio mi još nismo prošli. Nit' smo zabili gol, nit' smo nešto spektakularno igrali. Polahko sa tim prognozama.

prolazimo buraz u to sam siguran nemas razloga spustat raju neka malo i nas euforija uhvati dosta vise spustanja.

:nene: :nene:
Bolje da smo spusteni, kad god smo spusteni prodjemo, ja bi volio da nas hoce biti cca 10 milja protiv Metalurga da pobijedimo 1 0 da Turkovic da go, mada ovo zadnje je najnerealnije, zato molimo Boga i da dovedemo tog spica sto se suska o njemu

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 18 jul 2014, 12:41

Nije ni lech bezveze ekipa..
Omanić priželjkuje Torino samo da se zna! :bih:[/quote]

Koje to?

Ne možemo mi nikog još priželjkivati. Da prodjemo kojim slučajem Metalurg u trecem pretkolu nemamo nikakve šanse. Patili smo se sa Lovcenom, patimo se sa Metalurgom, ko god da dodje od ovih rastaviti ce nas.[/quote]
Ja isto mislim, koga god izvucemo da nemamo šanse, ali eto vidjet cemo. Lijepo bi bilo izvuci nekoga malo blize da se moze otici.
AC Omonia (CYP) u pi.ci maternoj :)
Torino FC (ITA) cca 1200km najidealnije :D
Hull City AFC (ENG) cca 1500km. skupo (viza i ostale peripetije)
Lech Poznań (POL) ca 1500km
Molde FC (NOR) u pi.ci maternoj
PSV Eindhoven (NED) cca 1600km

Boldirani su za mene najprihvatljiviji :)
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 18 jul 2014, 12:44

Ma daj nam Torino :cool:

Šta bi za Bekrića?
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Buu
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 18 jul 2014, 12:46

Letach je napisao/la:@ Buu Bas ti je ovaj stav pozitivan, bas onako fino od tebe, navijacki. Nemoj nam vise otvarati oci, kao sto vidis, fina raja komantarise, zeza se, uziva u postignutim rezultatima, pusti nas sa ovim...
Realan. Nikom ja ne otvaram oči, tako ti je kako ti je. Uzivaj u postignutim rezultatima.
NO PYRO NO PARTY

mrsd
Kontakt:

Post Postao/la mrsd » 18 jul 2014, 12:47

Koliko sam upratio na tekstualnom prenosu, kako je usao Nuspahic igra nam se popravila, bili smo konkretniji, mozda bi trebao on poceti u Utorak ?
1921 💙

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 18 jul 2014, 13:01

[quote="ZahaKING"]Ma daj nam Torino :cool:

SRETNO NAM! :)
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2014, 13:04

Stream,

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 18 jul 2014, 13:09

omonia pu
Mi smo Željini, Željo je naš!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.