RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mostar_mo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mostar_mo » 23 maj 2012, 20:54

ovisnik je napisao/la:Hvala "mostarci", jasno je da niste bolje ni zaslužili da živite, nego kao vam je sad, uživajte u zajedništvu sa "škutorima", ovo što ste priredili nama, to vas čeka iduće sezone, neka vam je sretan put u prvu ligu iduće sezone, mi ćemo se vratiti jer iza nas ima ko da stane, al vi kad ponovo ispadnete to će biti kraj, hvala još jednom na velikoj požrtvovanosti i prijemu dva gola za dva minuta.

ko si ti da znaš šta nas čeka iduće sezone? prorok ? aj razguli ...dosta vas je više ...dok smo mi ginuli po bosansko hercegovackim vukojebinama nije nas niko pitao kako nam je... aj sad malo i vi se igrajte POZITIVNE GEOGRAFIJE ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 23 maj 2012, 20:57

ovisnik je napisao/la:Hvala "mostarci", jasno je da niste bolje ni zaslužili da živite, nego kao vam je sad, uživajte u zajedništvu sa "škutorima", ovo što ste priredili nama, to vas čeka iduće sezone, neka vam je sretan put u prvu ligu iduće sezone, mi ćemo se vratiti jer iza nas ima ko da stane, al vi kad ponovo ispadnete to će biti kraj, hvala još jednom na velikoj požrtvovanosti i prijemu dva gola za dva minuta.
Po čemu ti zaključuješ da Gošk nije mogao regularno dobiti utakmicu????????Veležov skor ove godine kući prije ove tekme je bio 6-4-4, znači već 4 izgubljene uz isto toliko remija i samo 6 pobjeda!Ne serendajte više i idite na svoju temu i plačite ko zadnje čkapi jer i niste ništa drugo.Sa onakvom prikazanom igrom danas imate obraza bilo šta pričati..., cccccccccccccc
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 23 maj 2012, 21:05

Nisam prorok, al pare koje ste uzeli od GOŠK-a neće vam dugo potrajati, možda i tuzlanski Deling koji je jedan od vaših glavnih sponzora, nakon ovoga razmisli dali vas treba sponzorisati, niste prodali, igrali ste pošteno, sretno iduće sezone, živi bili pa vidjeli, al ispadanje vam je prva opcija i ja ću za to zdušno navijati, sretno

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 maj 2012, 21:05

Više osuda na račun Veleža nego na račun igrača FK Slobode od Fukara? :shock:
Da Slobodi ništa nije značila ona utakmica u Lukavici,ja bih mislio da ste pustili Slaviji,da je namještaljka.
Eto,tako ste izgledali...i vi da sudite Veležu?Sudite svojim šminkerima.

I još nešto...nakon što ste nas propisno izvrjeđali i obasuli svim mogućim psovkama,jedno pitanje?
Šta vi mislite,da je navijaču Veleža sada lijepo,drago mu što je Sloboda ispala...ono boli ga kuratz?
Da vam odgovorim...toliko sam bijesan i razočaran da bi ih sad sve postrojio na Starom Mostu.
Od prvog do zadnjeg i rekao im sve šta imam da im kažem,svakom od njih pojedinačno.
A to ne bi bile nimalo lijepe riječi,vjerujte.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 23 maj 2012, 21:10

Kljucna utakmica je bila i u Prijedoru,pogledajte malo kretanje rezultata,i onda sta se desavalo u Mostaru,ali svejedno ukaljse ime Veleza,preljep poklon za ono sto se stvaralo 90 godina,Tana i ekipa sa mamom neka slave godisnjicu uz oval mandarina iz gabele.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 23 maj 2012, 21:11

Nije Sloboda ispala iz lige...

Završena je još jedna sezona nogometne Premijer lige BiH. Još prije nekoliko kola znalo se ko je šampion. Željezničar je bio neumoljiv i "davno" završio posao.

A, i Kozara je "davno" ispala. Na 15. mjestu na tabeli završila je tuzlanska Sloboda.

Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Leotar pobijedio na svom travnjaku i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Željo izgubio na gostovanju na kojem je pobijedio samo jednom u posljednjih deset utakmica.

Nije Sloboda ispala iz lige zato što je GOŠK pobijedio u Vrapčićima i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Velež izgubio na stadionu, na kojem je ovog proljeća dobio samo dvije utakmice.

Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Rudar iz Prijedora na svom terenu dobio Zrinjskog, ekipu koja je ovog proljeća u gostima dobila samo jednu utakmicu, niti je Sloboda ispala zato što je Zrinjski ove sezone izgubio tek jednu od osam odigranih utakmica protiv Slobodinih konkurenata za opstanak (Slavija, GOŠK, Rudar, Leotar).

Sloboda nije uspjela izgubiti jedan razlike na gostovanju kod direktnog konkurenta za opstanak u Premijer ligi BiH, Slavije.

Nije Sloboda ispala iz lige... Sloboda je samu sebe izbacila iz lige.

http://www.****" onclick="window.open(this.href);return false;

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 maj 2012, 21:12

Nije Velez nastimao tekmu već ljudi koji ga vode.Prema tome da nam Velez pozivi, a ljude koji ga vode nek Neretva odnese.

Tekst iz Avaz napisao je degenerik iz reketaške novine.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 23 maj 2012, 21:13

Samo vam imam reci da pare odlaze, ali mrlja ostaje zauvijek...

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 23 maj 2012, 21:14

ovisnik je napisao/la:Nisam prorok, al pare koje ste uzeli od GOŠK-a neće vam dugo potrajati, možda i tuzlanski Deling koji je jedan od vaših glavnih sponzora, nakon ovoga razmisli dali vas treba sponzorisati, niste prodali, igrali ste pošteno, sretno iduće sezone, živi bili pa vidjeli, al ispadanje vam je prva opcija i ja ću za to zdušno navijati, sretno
Prošli smo mi i sito i rešeto, tvoj klub bi se davnih dana ugasio da je prošao šta i Velež.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 23 maj 2012, 21:15

Izvinjavam se Red Army za moje postove, malo me ponijelo, navijači nisu krivi i vjerujem da su željeli da Sloboda ostane, danas nažalost ništa nije sveto i pare mire i najveće neprijatelje.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 maj 2012, 21:16

delpiero20 je napisao/la:Samo vam imam reci da pare odlaze, ali mrlja ostaje zauvijek...
Šta ćemo sa mrljom koju je Velež sam sebi napravio sramotnom utakmicom protiv Slobode u Tuzli prije par dana?

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 23 maj 2012, 21:16

delpiero20 je napisao/la:Samo vam imam reci da pare odlaze, ali mrlja ostaje zauvijek...

A i to sto kazes..slika
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 maj 2012, 21:17

Da,mnogi zaboravljaju da je Velež ovog proljeća na svom stadionu dobio dvije utakmice!
Dobio je zrinjskog nakon smjene na klupi i pozitivnog šoka u vidu Džafića.
Dobio je Borca u utakmici koju je vrlo lako mogao i izgubiti.
I to je to...

Nedao Bog nikome sudbinu koju je imao Velež.Ova trenutna u Slobodi mi se čini kao dječija priča u odnosu na ono šta je Velež prošao.
Ne treba ni nabrajati šta,ne može se ni nabrojati.
Vječno u našim srcima.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 23 maj 2012, 21:19

**** seljacine sa teme, ali prije toga procitajte ovaj tekst gore koji vam sve govori.

Velez je ove sezone kuci **** zesca i pobjeda GOSK-a nije vala neko iznenadjenje. Nego vi ostali ne znate kriviti svoju Slobodu za jadnu igru i rezultate i krivite Velez i zelite zlo.

A Velezu ne trebaju strani dusmani pored ovoliko domacih dusmana kojima je drago sve negativno sto se oko Veleza desava cisto iz licnih interesa.

Zao mi je sto je Sloboda ispala i kojeg vraga vi ovdje napadate nas. Sve i da je dogovoreno (u sto sumnjam) za to onda mogu biti krivi samo odredjeni ljudi 2-3 covjeka u vrh glave. Sloboda ima citav grad za sebe i kako stvari stoje nikom u Tuzli nije Sloboda bitna jer se evo par godina raspada. Za Mostar je to shvatljivo da **** Velez, ali za Tuzlu nije.

Pogledajte se vi upste ne podrzavate Slobodu nego samo mrzite Velez kao sto su ovdje pojedini Ljumani, SilaNebeska, Robijasi. Ne svi naravno nego ovi koji seru na ovoj temi.

Sloboda se iz ovoga moze vratiti jaca dogodine abd. Pozitivan SOK isto kao sto je i Velez imao. Medjutim Velezu je to kratko trajalo. Sretno Slobodi.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 maj 2012, 21:21

tepsija je napisao/la:Da,mnogi zaboravljaju da je Velež ovog proljeća na svom stadionu dobio dvije utakmice!
Dobio je zrinjskog nakon smjene na klupi i pozitivnog šoka u vidu Džafića.
Dobio je Borca u utakmici koju je vrlo lako mogao i izgubiti.
I to je to...

Nedao Bog nikome sudbinu koju je imao Velež.Ova trenutna u Slobodi mi se čini kao dječija priča u odnosu na ono šta je Velež prošao.
Ne treba ni nabrajati šta,ne može se ni nabrojati.
Zaboravlja se ovdje svašta nešto, a uvrede pljušte li pljušte - opravdano ili ne, sada nije ni važno, ništa se neće promijeniti. Ako ćemo realno, lako je i shvatiti tuzlake, ljutnja radi svoje i svako živ je kriv, osim njih samih, je.biga tako to ide, s vremenom će to doći na svoje. Još jednom želim reći da Slobodi želim što brži povratak u ligu.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 maj 2012, 21:22

SHODNO ZAKLJUČKU DISCIPLINSKOG SUDIJE, FK LOKOMOTIVA , VEČERAS OD 24 SATA JE SUSPENDOVANA I DO IZMIRENJA CIJELOKUPNOG DUGA NEMA PRAVO NASTAVITI TAKMIČENJE
Neka ljudi iz Veleža sada pomognu Lokosima, ako su vec uzeli pare danas !!!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 maj 2012, 21:31

1. Utakmica je prodata Gabeljanima i ako ce te pare Tanovic uzeti sebi, onda trebamo uletiti u upravu i sve ih prebit. Ja sam prvi spreman da odlezim 2 mjeseca i platim kaznu ako do toga dodje. Ako ce te pare biti ulozene u Velez onda nebi trebalo biti puno zamjerki.

2. Ne znam sta navijaci Slobode zele od nas. Jesmol u proslom kolu otisli ko ljudi u Tuzlu sa drugom ekipom i posteno ispusili iako smo se mogli boriti za bodove, jer ove sezone veoma dobro igramo u gostima.

3. To smo uradili iako nismo zaboravili 87-u godinu, te ono "ustaske picke" na Tusnju, kao i to sto ste nam yebavali majku kada smo zakasnili na utakmicu jer smo isli poloziti cvijece na Kapiju.

4. Danas sam uporedo gledao utakmicu u Lukavici i Vrapcicima i ne znam na osnovu cega se vi zalite. Niste presli centar cijelu utakmicu, imali ste TV prijenos, najboljeg sudca u ligi...

5. Zasto se niste dogovorili sa Slavijom?. Pustite im pobjedu od 1-0 i zavrsite pricu.

6. 4 kola prije kraja vi ste se poceli brinuti za opstanak. O tome ste trebali brinuti mnogo ranije, jer ste se doveli u situaciju da vam u 4 zadnja kola treba isto toliko pobjeda.

7. Zasto krivite samo Velez? Zasto ne krivite Zelju, koji vas je mlatnuo na Tusnju iako im pobjeda nije trebala. Zasto ih ne krivite jer su danas u Trebinje poslali drugu ekipu?

8. Ako narednih sezona dodje do slicne situacije, slobodno uradite isto sto je Velez sada uradio. Ako smo na dnu, onda tu i pripadamo. Nece nam biti prvi put da dozivimo pad.

9. Lik koji je napisao tekst iznad je apsolutno u pravu. Sloboda je imala sve u svojim rukama, Sloboda je sama sebe izbacila iz lige.

10. Licno nemam nista protiv Slobode. Bili smo i mi u istoj situaciji i znam da cete se vratiti jos jaci.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Jahorina
Kontakt:

Post Postao/la Jahorina » 23 maj 2012, 21:40

Jahorina je napisao/la:GOŠK u posljednjem kolu gostuje u Mostaru, dok prije toga igra porotiv nas. Ostvarice obe pobjede. Nebi pustili Slobodi da nisu sigurni u opstanak. Samo nek mi neko kaže kako je pobjeda Slobode zaslužena. To je Ibraković nešto dogovarao garant. Ima on nekih šema u Veležu (kojem bodovi ne trebaju apsolutno ni zašta) pa će zadnje kolo mostarci odigrati sa juniorima i ako bude trebalo Gošku garant će dobiti. Hoće li se neko kladiti?
Kud se ne kladi. Puštena utakmica. Slušali se drugi rezultati. Je sam reko da će GOŠK iz ''Troje'' dobiti Veleža? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
V'jesi rešma!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 maj 2012, 21:41

Kome se više pravdate?
Sve je rečeno.
Od sad,pa nadalje i ubuduće,više se foksirajmo na svoj klub,neće niko drugi,vjerujte.
Idemo početi rješavati stvari!
Vječno u našim srcima.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 23 maj 2012, 21:43

velez na domacem terenu u ovoj polusezoni 2-3-3! dvi pobjede, tri nerijesena rezultata i tri poraza! 9 od moguci 24 boda uzeli u vrapcicima, pa zar je cudno da smo i danas porazeni???? meni nije zao poraza radi slobode(a vjerujte mi radije bi hiljadu puta da je sloboda ostala nego gabela!) nego radi ugleda kluba! bukvalno svak je citavu polusezonu,pa mozemo rec i sezonu, dolazio po bodove u mostar sa velezom! to mene boli, to je sramota za moj klub! ne samo ova utakmica nego i ostali 6 od 8 domaci tekma u kojim su gosti nosili bod/bodove! zao mi je slobode, iskreno mi je zao ali sto je najgore nisam ubjedjenj da je prodano danas gosku! :o vjerujte mi "draze" bi mi bilo da je jasno da je prodano, ovako jednostavno statiskika sama tokom polusezone, pa i sezone, pokazuje da smo katastrofalni i da nije nemoguce da su nas ljudi jednostavno dobili na terenu a ne za stolom! A da selo kao gabela dodje na nas teren i vrati se kuci kao hadzija sa tri boda u djepu je prosto tragicno i ponizavajuce za jedan klub kakav je velez ili ustvari kakav bi trebao bit! nesto nestima u gradu mostaru i u klubu velezu, jeli to da igraci nemaju plata ili nesto drugo ja neznam!??? igracki kadar nam nije najbolji u ligi ali sigurno jest dovoljno kvalitetan da dobije vise od 2 od 8 tekma na domacem terenu za jednu polusezonu! pitanje je gdje nestima i sta dalje?????????????

ovako sigurno nemoze vise!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.