FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Steta sto nema prijenosa , puno srece danas !
Pozz od manijaka !
Pozz od manijaka !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Čuj ovoga...šta potežeš nepotrebne stvari...ono što sam ti ja rekao je odnos medija ove države prema ostala dva naroda, ali ne samo medija...pa kako ti očekuješ da bude bolje...guraćemo i mi svoje pa ćemo baš da vidimo dokle ćemo doguratinapravljenje je napisao/la:CoDe je napisao/la:A sta vi hocete prenos a citavu godinu na stadionu su vam zastave trecih drzava , na stadionima je podrska ratnim zlocincima u Lištici je Nacisticka zastavanapravljenje je napisao/la:Šta se čudite što nema prijenosa pa to se znalo...niti je imala Modriča niti Zrinjski niti Leotar niti Široki a evo niti Borac neće imati sa gostujućih prijenos...baš se pitam bi li prenosili Sarajevo ili Želju...ustvari znam da bi...toliko o njima...Hoće pretplatu, hoćete ****...
Sretno Borcu !, ne priznajete ovu drzavu na svakom je koraku blatite i jos bi vam nesto na noge trebali donijet
. Gurat cemo ovako pa cemo vidjet kome ce dodijat
!
Što se tice utakmice ocekujem pobjedu ovih Izraelaca jer mislim da je Borac oslabljen jer su otisla 2 , 3 jako bitna igraca mada ne poznajem ovu ekipu pa moze biti svasta .

Pih neka ovih grafita dosta smo mi popustali mi uvijek popustali uvijek i pusili i zato su nam ljudi ovako i stradali

Vidjet cemo mi smo izdrzali onu bijedu i patnju kad ste vi imali sve sto vam je bilo potrebno pa niste je uspjeli rastaviti necete ni ovako . Odgovor na ovaj grafit ti je : Treći entitet >> Konacna podijela Bosne = Bosna se dijeliti nece nikako to je sigurno ali da ne ulazimo u politiku ja sam napisao svoje drug i pozdrav.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Code idi u donji vakuf, ovde je rijec o sport, ako ce se raspadati neka se raspada ne zanima me isto ako ce ostajati ovakva neka ostaje ne zanima me. Ovo je sportski forum, politickih imas koliko hoces.
Steta za prenos,uzasno sam razocaran.

-
- Kontakt:
Upravo radi ovoga sam se iznervirao i to je jedini razlog...i svaki pravi prijatelj sporta bi trebao biti razočaran...baš mi se gledala utakmica...jubitubi je napisao/la:Steta za prenos,uzasno sam razocaran.![]()
![]()
Isprika s moje strane jer sam ušao u nepotrebnu raspravu.
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
Varaš se. Željo je da si živ i zdrav tu sezonu završio na 9 mjestu.napravljenje je napisao/la:Prenosili su Želju iz Izraela...ili se varam ?
------
Naće se valjda neki stream ako ništa. Nije isti ugođaj, al jbg.
Igrao sam na" listiću iznenađenja" X2 na vas, i na Nefchi.

Aj Borac
Aj Nefči

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Interesantno je da samo to upucujes codu a sta za ovog napravljenjeSrdjanBL je napisao/la:Code idi u donji vakuf, ovde je rijec o sport, ako ce se raspadati neka se raspada ne zanima me isto ako ce ostajati ovakva neka ostaje ne zanima me. Ovo je sportski forum, politickih imas koliko hoces.

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Koliko sam iznerviran da sam morao da pronadjem mejl od generalnog direktora BHRT i da mu posaljem sledecu poruku: Postovani direktore BHRT velika je sramota sto necete prenositi utakmicu iz Haife izmedju Makabija i Borca. Jer ako ste najavili da ce biti prenos onda je i obaveza da to ispunite. Zar nije malo zaostalo da u 21. vijeku pratimo utakmicu prvaka nase drzave preko radija??? Ako mozete prenositi utakmice Sarajeva i Zeljeznicara, zasto ne biste mogli i prvaka drzave?!

Nece biti ni prenos Zelje sutra ako ti sta znaci!jubitubi je napisao/la:Steta za prenos,uzasno sam razocaran.![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne preonose oni ni utakmicu Sarajeva!!!trivex je napisao/la:Koliko sam iznerviran da sam morao da pronadjem mejl od generalnog direktora BHRT i da mu posaljem sledecu poruku: Postovani direktore BHRT velika je sramota sto necete prenositi utakmicu iz Haife izmedju Makabija i Borca. Jer ako ste najavili da ce biti prenos onda je i obaveza da to ispunite. Zar nije malo zaostalo da u 21. vijeku pratimo utakmicu prvaka nase drzave preko radija??? Ako mozete prenositi utakmice Sarajeva i Zeljeznicara, zasto ne biste mogli i prvaka drzave?!![]()
Onda jos veca sramota za njih!Fudo je napisao/la:Ne preonose oni ni utakmicu Sarajeva!!!trivex je napisao/la:Koliko sam iznerviran da sam morao da pronadjem mejl od generalnog direktora BHRT i da mu posaljem sledecu poruku: Postovani direktore BHRT velika je sramota sto necete prenositi utakmicu iz Haife izmedju Makabija i Borca. Jer ako ste najavili da ce biti prenos onda je i obaveza da to ispunite. Zar nije malo zaostalo da u 21. vijeku pratimo utakmicu prvaka nase drzave preko radija??? Ako mozete prenositi utakmice Sarajeva i Zeljeznicara, zasto ne biste mogli i prvaka drzave?!![]()

Ma ne treba meni prenos sa utakmice u Banjaluci, meni treba iz Izraela, **** ti bezvizni rezim kad dobijemo drzavu koja je u "Evropi" a nije

Glupane ne prenose ni sarajevo ni želju, samo su široki prenosili, znači majorizacija na djelu hahahahahahahaha
Stvarno sramota, ebem ti ovakvu drzavu !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Slazem se, al nemoj ciljati da je na osnovu nacijonalnog kljuca!!trivex je napisao/la:Onda jos veca sramota za njih!Fudo je napisao/la:Ne preonose oni ni utakmicu Sarajeva!!!trivex je napisao/la:Koliko sam iznerviran da sam morao da pronadjem mejl od generalnog direktora BHRT i da mu posaljem sledecu poruku: Postovani direktore BHRT velika je sramota sto necete prenositi utakmicu iz Haife izmedju Makabija i Borca. Jer ako ste najavili da ce biti prenos onda je i obaveza da to ispunite. Zar nije malo zaostalo da u 21. vijeku pratimo utakmicu prvaka nase drzave preko radija??? Ako mozete prenositi utakmice Sarajeva i Zeljeznicara, zasto ne biste mogli i prvaka drzave?!![]()
![]()
Hoce li biti barem prenos na TV1?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Aj Borac... 
Zna li neko ima li prenosa?

Zna li neko ima li prenosa?
Alo nisam te vredjao i nemoj ni ti mene...znam da je bilo price da ce prenositi I Sarajevo i Zelju al izgleda da je i to otpalo...samo kazem da je sramota za drzavnu televiziju sto ne prenosi utakmice svojih klubova!FCS je napisao/la:Glupane ne prenose ni sarajevo ni želju, samo su široki prenosili, znači majorizacija na djelu hahahahahahahaha

Prenosa nema,za sada,zvao sam BHT,jednostavno su rekli:nema... Ali ko zna,u toku dana mozda nesto preokrenu.Samo mi je glupo,sto su na sve medije razglasili da ce biti prenos,evo i danas u Nezavisnim novinama pise,da bi par sati pred utakmicu,sjebali sve.
Neozbiljnost,trebali su odmah reci,para nema,nema ni prenosa,i kraj price.
Ovako napalili ljude,bice,bice,a u stvari nista.Sad se snalazi ko kako zna,i umije,a najgora opcija RTRS radio,kao iz praistorije,i slusam komentatora,ne vidim,gubim zivce.
PS.Izraelci traze 12000 evrica za prenos,BHT se jos dvoumi.

Ovako napalili ljude,bice,bice,a u stvari nista.Sad se snalazi ko kako zna,i umije,a najgora opcija RTRS radio,kao iz praistorije,i slusam komentatora,ne vidim,gubim zivce.
PS.Izraelci traze 12000 evrica za prenos,BHT se jos dvoumi.
Zadnja izmjena: jubitubi, dana/u 13 jul 2011, 12:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Što se ne obratiti miletovoj privatnoj tv tzv. RTRS da vas prenose ili oni samo igokeu forsiraju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.