FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Golcina.. Da mu Edis dva puta nije rekao hajde, hajde nikad ga zabio ne bi 

Pročepit će negdje.
Kako je brz Santos. 2 0 odlican gol.
Ne znam, ne izgleda ovo loše, ima tu još dosta grešaka ali ima i materijala koji ulijeva optimizam, barem meni.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Nije losa igra uopste, ima smisla, uz dobro desno krilo bi dobili novu dimenziju
- NerminFatic
- Kontakt:
Potentniji smo naprijed bar 20% u odnosu na proslu sezonu, ako nas Kolubara ne zavara. A nisu slabiji od Slobode, recimo. Santos brz i prodoran od novajlija a Hodzic vrlo solidan u sredini. Kome smo dali za poluvrijeme dva gola? U dvije i po godine mozda jednom.
-
- Kontakt:
Super zadovoljan poluvremenom.
Santos lagano mogao imat i gol i asistenciju.
Santos,Hodžić i Mekić najbolji
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
- MocMahale444
Suba zna lopte ali trci ko kornjaca na spidu.
Santos nije los sekunde.
Stila pali motor iako je izgubio 4 lopte ko amater.
Hodzic moze puno bolje izgleda malo izgubljeno.
Mekic eto i corava koka zrno ubode.
Sta ja znam onako ne izgleda lose ali nije to to.
Sablja ih ujeba neartikulisanim urlicima
Santos nije los sekunde.
Stila pali motor iako je izgubio 4 lopte ko amater.
Hodzic moze puno bolje izgleda malo izgubljeno.
Mekic eto i corava koka zrno ubode.
Sta ja znam onako ne izgleda lose ali nije to to.
Sablja ih ujeba neartikulisanim urlicima
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 02 jul 2022, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Bravo meka jubavi. Dobar Zeljo, jos da je Stila igro i da imamo desno krilo...
Nemoj Galica zaboravit odigrao poluvrijeme odlicnoRAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑02 jul 2022, 18:50Super zadovoljan poluvremenom.
Kvalitetan spic bi podigao ekipu sigurno. Danas je ok igra prvo poluvrijeme Santos odlican Stila i Subasic slabiji od ostalih
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Jest da pretjeruje, ali bolje i da drobi nesto pored aut linije, hajca igrace, nego da stoji ko tukac Ivkovic.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 18:32Ko tranzistor laprda, gdje se gasis sablja zemberek te ****. Ekstra pritisak im stvaras.
**** ti hajdeeee, oooooo, sadddd, idi idi idi
Ko ovce u tor da vodi.
-
- Kontakt:
Prvi gol je penal bio prije kojeg nismo imali nijedan sut u gol ako se ne varam. Drugi gol je individualni kvalitet tj sut koji se nece ponoviti dva puta u utakmici.
Ne umanjujem, kako god trebalo je zabiti 2 gola, ali to sto pricate da imamo nesto od igre i da smo napredovali, ja se ne slazem. Vec sam pisao da ne znamo iznijeti loptu, jako lose cak i u odbrani stojimo ovu utakmicu jer nek bude nekobove brzine ili malo brzi u nasoj ligi protiv nas, mi cemo imati ogromne proboeme ako ovako ne budemo imali srecu pa zabijemo 2 gola. Uz to imas lijevu stranu koja je prebrza, a sredina ti uspori napad kojeg uopste ne znamo organizovati nego izbij pa sta bog da. Treba ovdje jos puno raditi. Ovo moze proci za 5 utakmica u ligi i to je to, procitat ce svi igru i nema nas nigdje.
Ne umanjujem, kako god trebalo je zabiti 2 gola, ali to sto pricate da imamo nesto od igre i da smo napredovali, ja se ne slazem. Vec sam pisao da ne znamo iznijeti loptu, jako lose cak i u odbrani stojimo ovu utakmicu jer nek bude nekobove brzine ili malo brzi u nasoj ligi protiv nas, mi cemo imati ogromne proboeme ako ovako ne budemo imali srecu pa zabijemo 2 gola. Uz to imas lijevu stranu koja je prebrza, a sredina ti uspori napad kojeg uopste ne znamo organizovati nego izbij pa sta bog da. Treba ovdje jos puno raditi. Ovo moze proci za 5 utakmica u ligi i to je to, procitat ce svi igru i nema nas nigdje.
-
- Kontakt:
ovdje izgleda najveci problem šta Mulalić prica,nek oni pobjeđuju nek on prica šta hoce.NAPRIJED PLAVI
-
- Kontakt:
Haj ne seri dva puta si imao povratnu,jedna izblokirana,druga za dlaku prosla,Santos jedan na jedan takodjerCiroDiMarcio je napisao/la: ↑02 jul 2022, 18:55Prvi gol je penal bio prije kojeg nismo imali nijedan sut u gol ako se ne varam. Drugi gol je individualni kvalitet tj sut koji se nece ponoviti dva puta u utakmici.
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
-
- Kontakt:
Sve ti pada u vodu bez golmana
Mrs viseCiroDiMarcio je napisao/la: ↑02 jul 2022, 18:55Prvi gol je penal bio prije kojeg nismo imali nijedan sut u gol ako se ne varam. Drugi gol je individualni kvalitet tj sut koji se nece ponoviti dva puta u utakmici.
- MocMahale444
let3 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 18:54Jest da pretjeruje, ali bolje i da drobi nesto pored aut linije, hajca igrace, nego da stoji ko tukac Ivkovic.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 18:32Ko tranzistor laprda, gdje se gasis sablja zemberek te ****. Ekstra pritisak im stvaras.
**** ti hajdeeee, oooooo, sadddd, idi idi idi
Ko ovce u tor da vodi.
Poslije Odovica rip, mi nemamo ni taktiku ni igru ama nista, mislim od tog vremena.
Stvara nepotreban pritisak igracima i zvuci seljasto.
Adzem je za sablju vlado jagodic

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne mozes u toku utakmice, pred svim igracima, reci jednom svom igracu “onda govoris ja ne igram, eto sto ne igras”. Ubijas djetetu volju sa takvim stvarima i sramotis ga bespotrebno