FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 02 mar 2011, 21:26

Ista situacija kao i protiv Dortmunda. Ovi se brane a Bayern jalovo napada. Sreca za BvB sto ima odlicne igrace koji znaju otvoriti kontru, inace bi se i oni uz.**** kao Schalke sa ovim ispucavanjem.

Krila udvojena, a gdje nece biti kada je autobus parkiran ispred Neuera, ali eto ocigledno tako treba da bude.

Ko zna sta nas ocekuje u drugom dijelu? Mozda Bayern pojaca tempo, ali evidentno je da umor cini svoje.
Ako zele spasiti sezonu, ovo moraju okrenuti.

I ko je glavni krivac za ovakav rezultat? Svinja naravno. Najmanje tri greske je napravio, koje su nas mogle skupo kostati, a eto kostale su nas jednog gola. :|

Seceru kapa do poda. Davno je covjek rekao da ovo **** treba prodati. :evil:
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 02 mar 2011, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 mar 2011, 21:26

Ja mislim da će na kraju dana van Gaal sam dat otkaz, a ne da će ga dobiti :lol:

To je toliko jednostavno igrati protiv nas da je to za popizditi. Bez obzira kaj mi sad gubimo 0:1, bilo bi isto kao da je 0:0- Schalke dela točno ono kaj oće, uglavnom, protiv Bayerna treba biti strpljiv, već ćemo si mi sami dati gol. Opet je gol proizašao iz toga kaj je Schweini krivo dodao loptu na našoj polovici, pa faul L.G-a i onda dva kornera i gol. Ja neznam jel su Schalkeovi igrači toliko viši ili naši jednostavno nemaju volje zaraditi plaču? Svaki prekid, svaki korner je opasnost po naš gol koda je penal.

Ako znaš da će ti DUPLIRATI pa čak i 3 igrača slati na Riberya i Robbena, onda znaš da to moraš nekako iskoristiti ili nadoknaditi taj manjak igrača u ofenzivi. Zakaj su ti igrači zaboravili trčati, zašto se igra na slijepo i di su ideje kako zabiti gol? Kaj ti sa njima radiš na tom treningu?

Inače tekma je ŠIT, nemam se niti radi ćega žiFcirati kad nismo stvorili niti jednu šansu za gol...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 02 mar 2011, 21:31

Neznam cemu ovo vise vodi! Samo se sekiram! Onaj klosar Magath kopirao taktiku od Klopa!
A kod nas opet samo desna strana igra!

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 02 mar 2011, 21:39

Da priupitam,jel se igra samo jedna tekma ili u 1/2 finalu ima i uzvratni meč ?

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 02 mar 2011, 21:53

__Liedson__ je napisao/la:Da priupitam,jel se igra samo jedna tekma ili u 1/2 finalu ima i uzvratni meč ?
Samo jedna.

Dajte neki fin link molim vas. Bitna mi je ovo i tekma za kladionice, samo nas cekam. :twisted:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 02 mar 2011, 21:58

schweinsteiger je napisao/la:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Evo i mene u novom odijelu. :mrgreen:

Breno u sastavu umjesto Stubera, ostalo sve isto. Opet Gustavo bek, a Pranja vezni. :roll:
Nece se Ludi van Gaal izgleda opametit' sve dok ne dobije nogu. :lol:

Mozda se danas odluci i dvojba Neuer-Kraft. Ja navijam za Kraftonju. :D

EDIT
Ispravka, haman da se Gustaf ipak na zadnjeg veznog. Mogla bi ovo biti zanimljiva utakmica. :D
odlicno ih je postavio :D

a ovim zvizducima navijaci jasno stavljaju do znanja upravi da ne zele Neuera,jer cim ovaj dodirne loptu hoce ga zaklat :D

@guber http://atdhenet.tv/34949/watch-bayern-m ... schalke-04
na njemackom,ali je dobar :D

@hantraga
umjesto Badstuber da bolje igra kako si ga makn'o,ono njega nikako u timu :lol:
nemoj ni gledat bolje ti je :D
Volim te Zeljo!!!

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 02 mar 2011, 22:01

Jeste ovaj FRANCK opao fizicki,nemoze nikoga pretrcat!
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 02 mar 2011, 22:06

Jeb... momcad u kojoj Pranjic igra u prvih 11. :lol: :lol: :lol:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 mar 2011, 22:11

Sezona bez trofeja izgleda
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 02 mar 2011, 22:19

Ma jeb... se mene za njihove trofeje nego pade na kladionici zbog njih... :lol: :lol: :lol:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 mar 2011, 22:23

Kako smo jadni

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 mar 2011, 22:25

Zbog ovog Bayerna cu pocet pratiti sah
Thomas Müller - Fußballgott

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 02 mar 2011, 22:26

Nakon remija s Hannoverom očekujem da LvG napokon dobije nogu.Zreo je.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 02 mar 2011, 22:27

Fuj brate , fuj :x Gomez koliko god davao golova on je napadač za Stutgerta , Hamburga i ostalih slabijih klubova . Koliko je samo puta imao priliku da suta u petercu on prima , okrece se ... :?
Schweini klupa , katastrofa igra , tako isto i Ribery .

KATASTROFALNA IGRA :evil:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 mar 2011, 22:28

Koliko je Bayern dobar dovoljno govori pokazatelj da sam prebacio na Hrt i gled'o film sa prokletim Stevenog Seagalom. U svakom slučaju, nadam se da će vas i Inter dobiti na Allianz Areni i tako Galonju pošalju nazad u Holandiju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 mar 2011, 22:28

Jedino pozitivno je to sto ce van Gaal nakon ove utakmice dobiti otkaz. Niko nije prezivio losu sezonu na klupi Bayerna pa tako nece ni on. Ukoliko ga ostave na klupi onda uprava Bayerna nije normalna. Magath je danas primjenio taktiku Kloppa tj. igraj s tri defenzivna vezna igraca gdje ce dvojca pomagati lijevom i desnom beku da udvajaju Riberya i Robbena i odmah imas utakmicu 80 % u svojim rukama. Schweinsteiger je u posljednje vrijeme forma ide silaznom putanjom i mozda bi bilo dobro da koju utakmicu pauzira jer ovako nije koristan previse ekipi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 02 mar 2011, 22:28

Ja mislim da je ovo do trenera, ne vidim sta bi drugo mogao biti razlog. Dvije utakmice gubi na umalo isti nacin, al on idalje po svom.
Ovo nije Ajax ili Arsenal da se prave igraci, ovo je veliki klub, gdje se rezultati traze konstantno, a ne neki eksperimenti. Pa ono samo moze budala da dovede samo jednog igraca na prelaznom roku, a proda 4 (ako ne i vise). Tako da galonja treb rascistiti sam sa sobom nesto, jer mi ne izgleda nesto plaho bistro trenutno.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 mar 2011, 22:28

Drago mi je zbog pobjede Schalkea.Bar Duisburg neće igrati u Euroligi.Očajni smo bez ideje,bez akcija,bez prodornosti,bez realizacije.Kad se sve sabere pročitani smo.Da li se sprema Gaalu otkaz to je teško reći, ali stolica mu se ozbiljno ljulja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 mar 2011, 22:28

ribery je napisao/la:
__Liedson__ je napisao/la:Da priupitam,jel se igra samo jedna tekma ili u 1/2 finalu ima i uzvratni meč ?
Samo jedna.

Dajte neki fin link molim vas. Bitna mi je ovo i tekma za kladionice, samo nas cekam. :twisted:

Zao mi je za kladionicu ali zlatno pravilo kladionice je "Neigraj timove za koje navijas i koje simpatises"inace od sve u P.M...vise srece drugi put..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 02 mar 2011, 22:29

zero tituli ove sezone,kako se osjecate :D :D :lol: :lol: 8-) najgore tek slijedi,uzivajte 8-) :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.