FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa šta ćemo sada, o čemu ćemo pričati kad sve već znamo, i da je zayeban rezultat i da nas gol ne ide i da će biti teško. Pustite nas da se malo opustimo brate dragi 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- invincible1921
- Kontakt:
Samo nemoj PSV oni su krvnici zestoki sjetimo se sta su zeti uradili ili zvezdi ako se neko sjeca prije nekoliko godina. Ja iskreno prizejlkujem HULL jer englezima se ova EL i ne igra posebno(hajduk i split su to dokazali) a i realno atraktivni su pa i da ispadnes bice gutica 

=\_1921_/=
Sve je otvoreno, ali generalno ostvarili smo sasvim solidan rezultat kojim mozemo biti zadovoljni. Uz pravi pristup na Kosevu i disciplinovanu igru ne sumnjam u prolaz dalje. Jos jedna bitna stavka koju treba naglasiti je podrska sa tribina, koja mora biti bar za 2000 ljudi veca nego protiv Lovcena. Svi znamo sta su crnogorci rekli za navijanje, a uzevsi u obzir da je Metalurg ekipa u rangu Olimpika koju podrzava 500tinjak ljudi, jasno je da mi, Manijaci, mozemo napraviti prevagu. Strpljivo cekamo utorak da zagrmi za prolaz u 3 pretkolo

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sad je i do nas navijaca..treba nas sto vise..malo pritiska sa tribina.
- corleone87
- Kontakt:
Sjecamo se i sta su Zeti uradili hahahainvincible1921 je napisao/la:Samo nemoj PSV oni su krvnici zestoki sjetimo se sta su zeti uradili ili zvezdi ako se neko sjeca prije nekoliko godina. Ja iskreno prizejlkujem HULL jer englezima se ova EL i ne igra posebno(hajduk i split su to dokazali) a i realno atraktivni su pa i da ispadnes bice gutica

Ja bih ipak Torino radi blizine i to bi bilo fenomenalno gostovanje..naravno prvo Makedonci da se apsolviraju
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Oni ne staju što jest jestinvincible1921 je napisao/la:Samo nemoj PSV oni su krvnici zestoki sjetimo se sta su zeti uradili ili zvezdi ako se neko sjeca prije nekoliko godina. Ja iskreno prizejlkujem HULL jer englezima se ova EL i ne igra posebno(hajduk i split su to dokazali) a i realno atraktivni su pa i da ispadnes bice gutica

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Na kosevu 0:0 i na penale prolazimo makedonce

nemoj tog belaja, hitna ce intervenisati vise puta
1:0, puna saka brade
1:0, puna saka brade

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Izuzetno zanimljivi mogući protivnici za 3. pretkolo. Moja želja je Omonia a ako već moramo nekog izrazitog favorita nek to bude Torino
Al hajde prvo da prođemo Makedonce

Al hajde prvo da prođemo Makedonce
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
Baci Molde i Kalju da se igramo 

- corleone87
- Kontakt:
Ako bi sto prije zabili gol na Kosevu bilo bi puno lakse,jer ako ga ne zabijes onda se uvuce nervozza i bezveze se gube lopte.Eto vidili smo i pitare veceras dzaba posjed,prilike i sve kad ne zabijes gol na vrijeme,samo sto su oni losi pa ga jos i primise iz jedine akcije Haugesunda
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Ma hajd' rezultat nako nako. Da smo Bog d'o dali go. Nismo primili i to je nešto, ali relano niko nas još nije ni stisnuo jer Lovćen i Metalurg nemaju kvalitet za to. Ako nam dođe kakva ozbiljna ekipa vidjećemo tek kakvi smo nazad.
Bit će gutavo do zadnje minute jer sumnjam da mi možemo na vrijeme dati dva gola pa da ne strahujemo.
Bit će svega, ali smatram da je podrška naših navijača jezičak na vagi.
Je li se to već zna ko bi nam mogao biti eventualni protivnik u trećem kolu jer vidim već je neko sveo spisak nosioca na nekih 5 ekipa? Jesu to opet neke famozne grupe.?
Bit će gutavo do zadnje minute jer sumnjam da mi možemo na vrijeme dati dva gola pa da ne strahujemo.
Bit će svega, ali smatram da je podrška naših navijača jezičak na vagi.
Je li se to već zna ko bi nam mogao biti eventualni protivnik u trećem kolu jer vidim već je neko sveo spisak nosioca na nekih 5 ekipa? Jesu to opet neke famozne grupe.?
Re: Odg: FK Željezničar
Koliko vidjeh na prosloj stranici, to je to, grupe su izvucene i imamo ove protivnike kao moguce...old school je napisao/la:posto nas je krenulo po balkanu, mogao bi koji hrvatski tim da nam uleti, daj nam hajduk pa nek sve goriii
Nemojte Hull, istrosicemo se najvise ako njih izvucemo

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ako ko naleti na kakav video sa ove utakmice neka postavi 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa da, postoji grupa:
Molde, Hull, Torino, Omonia, Lech (mooozda Nome Kalju) i najgora opcija PSV. Mene samo nervira sto ce sada to biti u prvom planu do utakmice u utorak a to nam nikako ne valja. Igraci i strucni stab se moraju maksimalno izolirati i misliti o Metalurgu, cak i neke mini pripreme na Jahorini, bez interneta i medija, ne bi bile lose... Imamo odlicnu priliku da ove levate prodjemo i onda ili da imamo spektakl ili da idemo na prolaz...
Molde, Hull, Torino, Omonia, Lech (mooozda Nome Kalju) i najgora opcija PSV. Mene samo nervira sto ce sada to biti u prvom planu do utakmice u utorak a to nam nikako ne valja. Igraci i strucni stab se moraju maksimalno izolirati i misliti o Metalurgu, cak i neke mini pripreme na Jahorini, bez interneta i medija, ne bi bile lose... Imamo odlicnu priliku da ove levate prodjemo i onda ili da imamo spektakl ili da idemo na prolaz...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
To si u pravu. Karantin je bio zakon. Cirkusijada je pogubna za naš mentalitet, vidjeli smo zorno kako je to bilo sa papetovim levatima.
Znači ako prođemo jedino taj Molde i eventualno Lech, ostalo je samo da ne bude katastrofa.
Znači ako prođemo jedino taj Molde i eventualno Lech, ostalo je samo da ne bude katastrofa.
-
- Kontakt:
Evo sad sam vidio te grupe. Ne zna se kome je gore nama ili Širokom. Najlakša je ova pitarska grupa.
PSV i Hull bi nas ubili. Torino dođe mila majka.
PSV i Hull bi nas ubili. Torino dođe mila majka.

Možemo biti zadovoljni sa ovom 0.. Sad lagano i smireno zzabiti jedan gol u prvom poluvremenu na Koševu i onda ih dokrajčiti kad se otvore malo..Samo bez nervoze i sa velikom podrškom sa tribina...
Ja te volim, volim Željo..
samo ozbiljno shvatiti ovu utakmicu kao da nam dolazi real madrid. karantin, spremiti igrace psihicki na pritisak, ubaciti jamaka od pocetka i polahko..
nemojte kao da smo vec prosli, nije ovo bas dobar rezultat, zaluta jedna lopta iz nicega i belaj. moramo onda dati dva gola, a vidimo svi da nemamo napadaca da to mozemo uraditi pa i makedoncima. niko nije gledao tekmu, pa ne znamo kako je to izgledalo. treba prvo pregledati pa suditi sta i kako..
i zaboravih jos navijace, tu ne smijemo podbaciti i mora biti vise nego protiv lovcena. svi na kosevo!
nemojte kao da smo vec prosli, nije ovo bas dobar rezultat, zaluta jedna lopta iz nicega i belaj. moramo onda dati dva gola, a vidimo svi da nemamo napadaca da to mozemo uraditi pa i makedoncima. niko nije gledao tekmu, pa ne znamo kako je to izgledalo. treba prvo pregledati pa suditi sta i kako..
i zaboravih jos navijace, tu ne smijemo podbaciti i mora biti vise nego protiv lovcena. svi na kosevo!
Sad ćemo vidjeti koliko smo ozbiljni u organizaciji i spremanju utakmice, da li će to biti zayebancija ili karantin..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.