FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zabraniti prenos i na taj nacin privuci sto vise ljudi.... hiljadu vise hiljadu... Ovako se za TV prenos dobije sica, manje nego sto ce ti ljudi ostaviti za karte tj. oni koji ce dodatno doci kada vide da nema prenosa... Hiljadu je samo grubo, vise ce doci sigurno....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- IlProfessore
- Kontakt:
U koliko je izvlačenje parova 3. pretkola i prenosi li neko? Hoće li biti kakav stream i to?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Posteno
ne znam kako ide prijenos i u kakvim uslovima se radi, ali kamere nisu neki trosak, vjerovatno s ozbiljnijim stvarima nisu htjeli poceti dok ne vide isplati li se sve to raditi, kamere nisu narocito skupe, ali se sigurno ni to ne isplati ako saka ljudi plati i te pare, kako ce dalje ici, ja ne znam, ali ako nastave s projektom, neka idu s nekim normalnim kamerama, HD-om ako je moguce itd., ipak je vasa ulaznica i skuplja 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- invincible1921
- Kontakt:
ma mi necemo nikad go dat na onaj nacin ko protiv lovcena. Nisam danas gledo tako da ne mogu sudit al posto je 0 0 predpostaljvam na sta je to licilo. Pricajte sta hocete ovaj turkovic je panj ala lazar...a sto je i jos gore nema nekoga ko bi mu dao loptu neku upotrebljivu. Nadam se prolazu jer i ovaj metalurg je nidje veze ekipa, al ova godina ce biti puna nerviranja ako ne dovedemo 2 kvlaitetna igraca.
=\_1921_/=
sutra ja mislim.IlProfessore je napisao/la:U koliko je izvlačenje parova 3. pretkola i prenosi li neko? Hoće li biti kakav stream i to?
- plavipatriota
- Kontakt:
ima li iko spisak ekipa koje mozemo dobiti ako prodjemo? 

http://prntscr.com/43pvj7" onclick="window.open(this.href);return false;plavipatriota je napisao/la:ima li iko spisak ekipa koje mozemo dobiti ako prodjemo?
- elninho_resTO
- Kontakt:
The third qualifying round draws for the 2014/15 UEFA Champions League and UEFA Europa League will be streamed live from 12.00CET and 13.00CET on 18 July.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jesi li uopste gledao tekmu protiv Lovcena? Gol je visio u zraku a da smo ga na vrijeme zabili iz izglednih prilika otisli bi oni kuci placuci...Ja sam siguran da ova ekipa ima potencijal i da ce vremenom igra i realizacija rasti...invincible1921 je napisao/la:ma mi necemo nikad go dat na onaj nacin ko protiv lovcena. Nisam danas gledo tako da ne mogu sudit al posto je 0 0 predpostaljvam na sta je to licilo. Pricajte sta hocete ovaj turkovic je panj ala lazar...a sto je i jos gore nema nekoga ko bi mu dao loptu neku upotrebljivu. Nadam se prolazu jer i ovaj metalurg je nidje veze ekipa, al ova godina ce biti puna nerviranja ako ne dovedemo 2 kvlaitetna igraca.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- invincible1921
- Kontakt:
ma koje prilike svijuti :S onaj stanicev sut u aut je jedino st oje bilo izgledno , a stativa vise sretna nego spretna i lazem imali smo jos i tomicevu sansu tamu...ali brate ono su amtercine. Kako bilo da bilo turkovic ce bit novi lazarBaja_Zvjerka je napisao/la:Jesi li uopste gledao tekmu protiv Lovcena? Gol je visio u zraku a da smo ga na vrijeme zabili iz izglednih prilika otisli bi oni kuci placuci...Ja sam siguran da ova ekipa ima potencijal i da ce vremenom igra i realizacija rasti...invincible1921 je napisao/la:ma mi necemo nikad go dat na onaj nacin ko protiv lovcena. Nisam danas gledo tako da ne mogu sudit al posto je 0 0 predpostaljvam na sta je to licilo. Pricajte sta hocete ovaj turkovic je panj ala lazar...a sto je i jos gore nema nekoga ko bi mu dao loptu neku upotrebljivu. Nadam se prolazu jer i ovaj metalurg je nidje veze ekipa, al ova godina ce biti puna nerviranja ako ne dovedemo 2 kvlaitetna igraca.
=\_1921_/=
šta će ti navijači koji će doć samo ako nema na tvMrMuscle je napisao/la:Zabraniti prenos i na taj nacin privuci sto vise ljudi.... hiljadu vise hiljadu... Ovako se za TV prenos dobije sica, manje nego sto ce ti ljudi ostaviti za karte tj. oni koji ce dodatno doci kada vide da nema prenosa... Hiljadu je samo grubo, vise ce doci sigurno....

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
anonimni je napisao/la:Postenone znam kako ide prijenos i u kakvim uslovima se radi, ali kamere nisu neki trosak, vjerovatno s ozbiljnijim stvarima nisu htjeli poceti dok ne vide isplati li se sve to raditi, kamere nisu narocito skupe, ali se sigurno ni to ne isplati ako saka ljudi plati i te pare, kako ce dalje ici, ja ne znam, ali ako nastave s projektom, neka idu s nekim normalnim kamerama, HD-om ako je moguce itd., ipak je vasa ulaznica i skuplja

Koliko kosta profesionalna kamera ? Zato sam dole i rekao da nece vjerovatno u neke vece troskove sad, a vodio sam se racunicom da trebaju uloziti desetak hiljada maraka u sve to, stvarno nisam upucen, pa reci kad se vec cudis koliko to sve kosta 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
recimo evo ako oces radit kako treba..jedna kamera min 3 000 KM, a i to ovisi kakva..naravno mislim na HD kameru..pa sad racunaj da imas 2-3..ak ooćeš raditi hd stream treba ti drama dobar internet, poseban link..treba ti posebna oprema za produkciju..grafike, replay i to neću ni nabrajat.trošak je dašta je...skup sport je to, znam radio sam sa ovom ekipom hercegovina liveanonimni je napisao/la:Koliko kosta profesionalna kamera ? Zato sam dole i rekao da nece vjerovatno u neke vece troskove sad, a vodio sam se racunicom da trebaju uloziti desetak hiljada maraka u sve to, stvarno nisam upucen, pa reci kad se vec cudis koliko to sve kosta

Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 18 jul 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jako dobar rezultat za nas pred revans. Vjerovatno ovo prolazimo, ipak je rezultat najvazniji na kraju. Nekako djelujemo zrelo, disciplinovano nazad, zato i nema toliko ljepote i leprsavosti u igri, ali u ovakvim utakmicima je vaznije sacuvati svoj gol i onda ako se nesto gore napravi dobro je. Ne treba napadati Nedu, stvarno nema smisla. Nije covjek nista lose jos uvijek uradio, kada to uradi ja cu prvi iznjeti kritiku, ali jos uvijek nije imao prave prilike. U ovakvoj postavci on radi druge poslove i otvara taj prostor za Bucana i Stanica, pa i Dadu koji je zabio iz drugog plana. Neki su samo vidjeli rezultat i opleli po momku. Ako nista mozemo mu dati vremena.
Pa eto, nek' postave 5 takvih kamera, to je 15000 KM, nije neki trosak, ali opet dzaba kad treba 1000 ljudi platiti tu online ulaznicu i to da ne racunam ostale troskove, nije to samo snimi i pusti sigurno...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
kako nije trosak? kome nije? ko ima danas 15 000 KM...a za ulaznicu online..5 000 će ti gledat free, a cim treba nesto platiti (da ne govorim 8€, to je po meni previse) dođe ti ih 50-100, ako i toliko...za live ti treba 3-4 čovjeka koja moraš platiti..da se isplati, ne bi rikno onaj velez tv sto je live bio..i oni su tako..8€ utakmica...ali nije to tako zgodno kako svima izgleda..anonimni je napisao/la:Pa eto, nek' postave 5 takvih kamera, to je 15000 KM, nije neki trosak, ali opet dzaba kad treba 1000 ljudi platiti tu online ulaznicu i to da ne racunam ostale troskove, nije to samo snimi i pusti sigurno...
Ljudi moji ja kad je završila tekma javlja mi drugar da je bio prenos odnosno stream preko Sportska tv i da je on gledao tekmu. Ja se baš bio razočarao. Sve u svemu dobar je ovo rezultat i sretno Želji u uzvratu i uvjeren sam da će proći dalje. Čestitke za Anija iz Bihaća i skidam kapu Manijacima. Pozz
Reci mu da laže.besko je napisao/la:Ljudi moji ja kad je završila tekma javlja mi drugar da je bio prenos odnosno stream preko Sportska tv i da je on gledao tekmu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Prodjemo (aBd) i onda dobijemo lyona i izgubimo 5-0 i onda ce nam se smijati "hahahah brukaju se po evropi, nema ovdje kupovanja hahah"Interista je napisao/la:http://prntscr.com/43pvj7" onclick="window.open(this.href);return false;plavipatriota je napisao/la:ima li iko spisak ekipa koje mozemo dobiti ako prodjemo?

a... pehari su tu