Jbg mi makar imamo obraza,dok neki ga nemajuNeToBoLa je napisao/la:Trebali ste neku licitaciju odraditi s GOŠKOM. Jbg, sad.harry_90 je napisao/la:Koliko kosta obraz Veleza ? Naravno ako ga imate,ali danas ste dokazali da ga nemate..

Jbg mi makar imamo obraza,dok neki ga nemajuNeToBoLa je napisao/la:Trebali ste neku licitaciju odraditi s GOŠKOM. Jbg, sad.harry_90 je napisao/la:Koliko kosta obraz Veleza ? Naravno ako ga imate,ali danas ste dokazali da ga nemate..
Jeste igrali za opstanak ali ste ih preko sudija n.aguzili. Tako da ispada da ste im oteli titulu. Izvinjavam se što se miješam.ultrasstyle_tz je napisao/la:niko vama nije uzeo titulu u tz mojne te price sto ti je neko pricao poluisitnu, vi igrali za titulu mi za opstanak..nije niko zvezdi titulu dao nego sebi osigurali ostanak u ligi, nama trebala pobjeda vama trebala pobjeda, pa ko pobijedi...da ste vi danas pobijedili( a nama taj rez da nije odgovarao) nek ispadnemo, igrali ste posteno- ne bi niko a rekao..
ali ovo je drugo, prodali su ime kluba, obraz i ako je vama to uredu i takva uprava onda mi tu nemamo sta pricat , to dovoljno o vama govori...sta ce sutra prodat
Jesi to provalio kućni štek ?harry_90 je napisao/la:Jbg mi makar imamo obraza,dok neki ga nemajuNeToBoLa je napisao/la:Trebali ste neku licitaciju odraditi s GOŠKOM. Jbg, sad.harry_90 je napisao/la:Koliko kosta obraz Veleza ? Naravno ako ga imate,ali danas ste dokazali da ga nemate..bili ste mi drag klub u ligi,al da ste dno to nisam znao.. evo marka jel moze ?
dvije ?NeToBoLa je napisao/la:Jesi to provalio kućni štek ?
Konacno jos neko da se sjeti nasih LOKOSA !!!tepsija je napisao/la:I još nešto...
Dobro čovjek napomenu,Lokomotiva!
Ako se ispostavi da je Velež prodao utakmicu i da ti novci nisu završili u klubu ili za pomoć Lokomotivi,nego u džepovima pojedinaca,ja prvi idem da im kažem sve šta slijedi.
Ako se ustanovi...ostaviću broj mobitela da se dogovorimo,svi koji želimo ići!
astra1922 je napisao/la:neznam sta da kazem ako je prodano sramota al mozda i nije jel bio neko na utakmici kakvo je bilo stanje na terenu
Evo da su ovisili samo o nama pa hajde...SAMI SU KRIVI!!!Buu je napisao/la:I vas smorise
aaa cuj to hajd dobro je onda, hvala na info nisam znaogavran je napisao/la:astra1922 je napisao/la:neznam sta da kazem ako je prodano sramota al mozda i nije jel bio neko na utakmici kakvo je bilo stanje na terenu
2:1 za gosk
astra1922 je napisao/la:aaa cuj to hajd dobro je onda, hvala na info nisam znaogavran je napisao/la:astra1922 je napisao/la:neznam sta da kazem ako je prodano sramota al mozda i nije jel bio neko na utakmici kakvo je bilo stanje na terenu
2:1 za gosk
ma indenticni golovi.Korner sa desne strane,najvisi u skoku Helvida i pogadja za 1:1,u sljedecem napadu ista stvar.Korner sa desne strane,neko je u buketu igraca (ne znam ko)najvisi i opet glavom u istu stranu zabija za veliko slavlje igraca Goska.U zadnjoj minuti meca 100% sansa za gol za ekipu Veleza,sa lijeve strane iskosa na 7 m sam je bio Jazvin puco,ja vec skocio ali je lopta prosla tik kraj stativeastra1922 je napisao/la:neznam sta da kazem ako je prodano sramota al mozda i nije jel bio neko na utakmici kakvo je bilo stanje na terenu
stari moj,SilaNebeska96 je napisao/la:BIHAĆ PRODAO UTAKMICU ZA VAGON UGLJA. ŠTA JE SAD BILO?
KO JE ŠTA PRODAO. PRIJE VAM SILA NEBESKA BILA KRIVA,ŠTA JE BILO. FUJ STE SVI REDOM
Ja čovjeka ja reko da i vas smoriše on se izdera na menetepsija je napisao/la:Evo da su ovisili samo o nama pa hajde...SAMI SU KRIVI!!!Buu je napisao/la:I vas smorise
Da je Velež u zadnjoj,odlučujućoj utakmici odigrao onako kao što je Sloboda odigrala u Lukavici ne bi Ivan prešli!
Ne bih tražio krivca u nekom drugom kad moj tim za 95 minuta nije uputio udarac u okvir gola!
O čemu mi pričamo???
Ovo je bilo upućeno gostima iz TZ ,samo sam tvoj post citirao onako...Buu je napisao/la:Ja čovjeka ja reko da i vas smoriše on se izdera na menetepsija je napisao/la:Evo da su ovisili samo o nama pa hajde...SAMI SU KRIVI!!!Buu je napisao/la:I vas smorise
Da je Velež u zadnjoj,odlučujućoj utakmici odigrao onako kao što je Sloboda odigrala u Lukavici ne bi Ivan prešli!
Ne bih tražio krivca u nekom drugom kad moj tim za 95 minuta nije uputio udarac u okvir gola!
O čemu mi pričamo???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.