NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- L'Avvocato
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
kad_kako je napisao/la:Ja sam prezadovoljan sa zaposljavanjem Vic Fangio-a. Obicno sam uvijek oprezno optimistican, i nikad previse optimistican, kada su u pitanju nova imena, ali ovo je definitivno veliki upgrade za nasu odbranu bez razmisljanja.
Svakako I ja sam...samo da nam OC bude takav..Gase je odlican I kandidat za HC bio ali sta ce nam kad ode do godine..trebamo poceti gradit nad sistem ..da se taj offense navikne na jedno..I sve ce biti ako bog da uredu ...Detroit nam neda svog covjeka zna da ce nam odat njihove cake

Edit:
Sta je vazno da ce nam napokon donjeti nesto novo u odbranu..odkad Nam igramo 4-3 , dok ce sad biti 3-4 odbrana ..ovdje ce najvise profitirati McClellin koji samo zna tu formaciju igrat I tu se uklapa..pa hajde da nam ne propadne taj pick ebiga
Samo sta ce nam sad biti Allen LB ahahaha ..zanimljivo ve biti ovo skroz sad vidjet kako ce napraviti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Neka placu tendat ce "mezedi" taj sir kad tadL'Avvocato je napisao/la:[youtube][/youtube]

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Trestman u Baltimoru OC
...zao mi sto se slomise kola na covjeku..vidi se da je dobrica onako ali ebiga..ne mozes biti dobar u ovom sportu mazit ove narkomane
...moras im galamit trubit u glavu sta da rade jer inace si doljnji 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najgori trener u ligi je mozda Jay Gruden i opstade covjek 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
gledam sad i ne vjerujem koliko su nasi idioti pogrijesili kad su prozvali Urlachera starim i nepotrebnim
... sa njim smo 2012 godine bili 5ta rangirana odbrana lige .. kako je on otisao danas u ove dvije godine Trestman kako je dosao 30ti prosle i 31 rangirana odbrana u ligi ..kad sam ja rekao da ce odlazak Urlachera poremetiti citavu odbranu ..mozda jeste star i izgubio je na brzini, ali je barem znao napravit odbranu, znao je postaviti ostale igrace / znao je citati QB jer je na college bio SS-FS ..jednostavno u NFL je popstao kompletan paket ..mogao je igrat koju je zelio poziciju..sto je danas Watt u Houstonu,. to je nama bio Urlacher

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Delton na pro bowll haha..lik baci vise INT od Cutlera(svi znamo da je ovaj bacao kad je zelio) I postigne 7 manje TD od istog I uz to manje yardi I on je pro bowll...odveo ekipu u playoff zato?...ali boli brate znajuci da je lik imao slabije bojeve od Cutlera I on je bio u playoffu a mi daleko od istog..zar I ovo nije dokaz koliko Bearsi imaju vecih problema od Cutlera ? 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jarane dobar covjek, ali ode on naredne godine neko ce ga uzeti za trenera ..evo dvije godine je isao na interviju za HC ..nije jos uspjeo , a treca sreca ce mu upaliti ..nama opet valja traziti naredne godine OC i opet novi sistem ..jedino se sa ovim bas ne slazem ali ako moram da se slozim hajde jedna ok..vjerovatno ako ne uspijemo otici u playoff Cutler je bivsi tako da i nece predstavljati neki problem i ako dodje neko novikad_kako je napisao/la:Adam Gase, danas dolazi na intervju za otvoreno mjesto OC Meda.
nasi novi QB u buducnosti ako bog da i da halalim Cuttya

ali sta god da bude kako god da bude ovog moma draftat obavezno moj izbor ..znam da nam fali odbrane, ali fali nam i buduci QB
Sean Mannion
[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Gdje li nam je alem, sad ima materijala na pretek?
Hajd' i da jesmo, nije nam vala trebalo. Mi Coltse tucemo u svim uslovima.
Ali nesto me stvarno zanima. Ako smo igrali sa ispuhanim loptama do INTja Jacksona, i onda Jackson daje loptu klupi Coltsa, klupa javlja trenerima i ligi, liga sudijama da moraju provjeriti pritisak u loptama.
Onda su ih morali napuhati do odgovarajuce mjere.
Sto smo onda drugo poluvrijeme pobijedili sa 28-0? Dakle s normalnim loptama 56-0.

Hajd' i da jesmo, nije nam vala trebalo. Mi Coltse tucemo u svim uslovima.
Ali nesto me stvarno zanima. Ako smo igrali sa ispuhanim loptama do INTja Jacksona, i onda Jackson daje loptu klupi Coltsa, klupa javlja trenerima i ligi, liga sudijama da moraju provjeriti pritisak u loptama.
Onda su ih morali napuhati do odgovarajuce mjere.
Sto smo onda drugo poluvrijeme pobijedili sa 28-0? Dakle s normalnim loptama 56-0.

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa eto skontaj malo kome je vise odgovaralo da su lopte ispuhane. Coltsima koji su bez RB i koji su trcali samo 10 puta ili Patriotsima koji su trcali 30 puta..
Najjaci adut Colsa su bila duza bacanja od 30-40 jarda kao protiv Bronconsa i to nisu mogli izvesti dok NEP preferira vise kraca dodavanja od 10ak jardi.
Najjaci adut Colsa su bila duza bacanja od 30-40 jarda kao protiv Bronconsa i to nisu mogli izvesti dok NEP preferira vise kraca dodavanja od 10ak jardi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nemaju ove ispuhane lopte veze sa rezultatom tekme, niti ikakvog utjecaja na isti jer one ovako malo ispuhane čak više odgovaraju QB za pass, jer ih je lakše bacati, tako da je s te strane čak i bolje za Indy bilo da su malo ispuhanije, koliko god to apsurdno zvučalo
Svakako da je to propust i da treba provjeriti šta se zaista desilo, ali čisto sumnjam da je neko toliko glup da ovo namjerno uradi. A po onakvom hladnijem vremenu se znalo i ranije desiti da lopte izgube na pritisku.

Svakako da je to propust i da treba provjeriti šta se zaista desilo, ali čisto sumnjam da je neko toliko glup da ovo namjerno uradi. A po onakvom hladnijem vremenu se znalo i ranije desiti da lopte izgube na pritisku.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ne vjerujem nesto da su bolje za pas jer kada ih prave prave ih idealne i svaka mora biti iste tezine i ne smije odstupati bas zato jer je to idealna kombinacija. Ona koja ne zadovolji sve standarde i ne ide u prodaju.
Npr ako je ova standardna 13 pounds ispuhana na 11, to ce se osjetiti na igri QB sigurno..
Ona kad je ispuhana ne moze imati idealnu spiralu, a isto tako ce sigurno nece padati gdje treba..
Ali nije sad to ni bitino NEP bi prosao i ovako i onako.
Npr ako je ova standardna 13 pounds ispuhana na 11, to ce se osjetiti na igri QB sigurno..
Ona kad je ispuhana ne moze imati idealnu spiralu, a isto tako ce sigurno nece padati gdje treba..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa dokazano je da su bolje za pass, eno ti na ESPN-u to pišu, Young i Rodgers isto kažu, lakše ih uzeti u ruku QB i baciti zbog gripa, http://espn.go.com/video/clip?id=12202899. Čak Rodgers kaže da on preferira malo napuhaniju, iznad ove gornje granice, zbog veličine šaketuzlak1987 je napisao/la:Ja ne vjerujem nesto da su bolje za pas jer kada ih prave prave ih idealne i svaka mora biti iste tezine i ne smije odstupati bas zato jer je to idealna kombinacija. Ona koja ne zadovolji sve standarde i ne ide u prodaju.

Da malo okrenemo na šalu Coltsi su trejdali svoj pick za Richardsona, a Patsi za ispuhanu loptu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa dobro to sigurno jeste da je moze lakse drzati, ali kada npr QB igra sa loptama pod istim pritiskom godinama i onda dobije asortiman tih sumnjam da ce biti nesto precizan. Trebao bi mu neki period adaptacije..Sumnjam da ce mu lopta ispuhana malo padati gdje on zeli ili imati idealne spirale..rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa dokazano je da su bolje za pass, eno ti na ESPN-u to pišu, Young i Rodgers isto kažu, lakše ih uzeti u ruku QB i baciti, http://espn.go.com/video/clip?id=12202899.tuzlak1987 je napisao/la:Ja ne vjerujem nesto da su bolje za pas jer kada ih prave prave ih idealne i svaka mora biti iste tezine i ne smije odstupati bas zato jer je to idealna kombinacija. Ona koja ne zadovolji sve standarde i ne ide u prodaju.
Da malo okrenemo na šalu Coltsi su trejdali svoj pick za Richardsona, a Patsi za ispuhanu loptu
Ali uglavnom vec sam napisao da po meni to nije nesto sada previse, Patriotsi su bili izraziti favoriti i pobjedili bi ovu utakmicu kako god.
znate kako portugalci (pretpostavljam i brazilci) izgovaraju "XL"?
žizel! bez zajebancije!!
bio sam sinoć sa nekim portugalcima na večeri i počeše ljudi naručivati nekakvo jelo (francesinha ili tako nekako) u XL verziji i svi naručiše žizel!

žizel! bez zajebancije!!

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Vi ovdje pricate kao da obje ekipe koriste iste lopte. Koliko ja znam, obje ekipe imaju svaka svoj set od 12 lopti. Plus obje ekipe imaju po 12 lopti u rezervi. Minimalna tezina svake lopte nesmije preci 12.5 pounds zracnog pritiska po kvadratnom inchu, niti iznad 13.5 pounds zracnog pritiska po kvadratnom inchu (koliko je to sad tacno, nemam pojma). Sudije prije pocetka utakmice uzmu lopte od equipment manager-a timova, izvagaju lopte, i onda ih vrate nazad equipment manager-ima timova, koji imaju precizne instrukcije, gdje da drze, i kako da paze na lopte da bi one ostale konstantno iste tezine u svim uslovima. Znaci nisu konstanto pod nadzorom sudija, nego timova. Nebi trebalo od hladnoce da su ispuhale, jer bi onda i Colts lopte isto tako ispuhale. Kada je lopta ispuhana, u losijim uvjetima (kao sto je kisa kada je bila utakmica), je onda lakse da se ima bolji grip nad loptom.
Postovanje treba zaraditi.
@ kad_kako
prema pisanju medija nisu lopte pod kontrolom timova, vec pod kontrolom tzv. ball-boy-a kojeg placa NFL...No trebamo sacekati zvanicni izvjestaj NFL-a pa da vidimo sta se tacno desilo.
PS: Ali zanimljiva je takodjer cinjenica da Rodgers javno prizna da svjesno u Packersima prenapusu loptu jer njemu bolje lezi u rukama, i niko osim Phila Simmsa i Jima Nantza to nije spomenuo.
prema pisanju medija nisu lopte pod kontrolom timova, vec pod kontrolom tzv. ball-boy-a kojeg placa NFL...No trebamo sacekati zvanicni izvjestaj NFL-a pa da vidimo sta se tacno desilo.
PS: Ali zanimljiva je takodjer cinjenica da Rodgers javno prizna da svjesno u Packersima prenapusu loptu jer njemu bolje lezi u rukama, i niko osim Phila Simmsa i Jima Nantza to nije spomenuo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.