Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Al' ga Virtu4l dočeka na volej kao nekad Zidane na Hampden Parku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@virtual stari lisac, a i Willer se namjestio spletom okolonosti virti na nogu.Saurman je napisao/la:Al' ga Virtu4l dočeka na volej kao nekad Zidane na Hampden Parku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Au brate al si isprsko svaka cast.Virtu4l je napisao/la:Willer je napisao/la:klubove poput Montpeljea, Bayera, Sevilje, Hamburga i to u kasnim godinama?

Sta bi od namjestenih utakmica? To su ozbiljne optuzbe, za to se robija i sta bi? Corak.
Pobio se na treningu? Otkrio si toplu vodu, zaista. Marisali su se i Sergej i Bolic i Dzeko u Wolfu, kao i na stotine drugih igraca.
Za Bajer se nema sta dodati, platio je kaznu za glupost. Za HSV sacekajmo da vidimo sta je bilo, nasi kvazi novinarcici su vec poletili o razlozima izmisljati. Ne idi pred rudu, putane.
E, al brate prskas. Fakat.

Willer je napisao/la:Ne idi pred rudu, putane.
Jesam li ti rekao da sad slijedi vrijeđanjebhsport je napisao/la:![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na svim bitnim utakmicama? Pa znas li ti koliko smo mi bitnih utakmica odigrali? Ovdje vrtis 3 utakmice. Ti kazes da je kriv za Pariz, ja kazem da nije. Pogledaj situaciju hebemu kolje, onaj pise da je kontrolisao citavu situaciju a vidimo da je Nasri bio brzi, drzao loptu, na kraju gurnuo Spahica dovoljno da se ovaj saplete. Ne gledaj ono sto zelis da vidis nego sta se stvarno desilo. Sta je bolan Spahic direktno kriv za Dansku i Srbiju? Jeste li vi normalni, pa pogledaj situacije. Sad je i za Belgiju i Irsku kriv. Ma nemoj mi pricati. Iz posta u post sve vise tonete u vlastite nebuloze.pinoglavi je napisao/la:Eto Virtualu ne bi mrsko, iskreno ne bi mi padalo napamet da trazim ove clanke, a sigurno ih je dosta i izostavio, cisto jer se pravis mutav, isto kao da nas ubjedjujes da Luis Suarez nije nikada ujeo igraca na terenu pa ocekujes da ti postavljamo klipove kako grize.Willer je napisao/la:Sta se ti klanjas kruha ti? Likovi navode situacije gdje uopste nije iskljucivo on krivac, daju smijesne klipove poput Danske ili Smrdije gdje uopste nema individualne krivnje, situacije gdje smo vec gubili 2,3-0, pozivaju na neko izbijanje lopte u Parizu gdje se tacno vidi da uopste nije bio u mogucnosti da izbije, izmisljaju neke crvene kartone koje su nas kao kostale a ono jedan crveni covjek dobio. Mislis na te argumente?pinoglavi je napisao/la:Kakve balone busis, najjaci argument je splet okolnosti![]()
A sto se tice ponasanja najjaci argument je: necu da blatim nase igrace sta god da urade![]()
Mislis na argument da je vazda bio kikser pa se na kraju opet svede na 2-3 utakmice iz citave reprezentativne karijere a frajer je rekorder po broju nastupa, jer hebiga i Blaz i Ciro i Pape i Mesa vole da imaju kiksera u ekipi, vole samoranjivanje.![]()
Mislis na argument da je iz svakog kluba protjeran, sto uopste nije tacno al haj, a ono lik nareda 3 od 5 liga takozvanih petica, klubove poput Montpeljea, Bayera, Sevilje, Hamburga i to u kasnim godinama?Ma daj jos tih argumenata, prskate ba na sve strane, pravi prskatori.
![]()
Jos jednom cu povuci, Spahic nije idol nasoj djeci poput Dzeke, Pjanica, Sergeja ( i on se mariso na treninzima) pa ni Ibisevica, po meni je Hibic bio bolji stoper i najbolji sto smo do sad imali, nije bezgrijesan jer takvi ne postoje (marisana na Bay Areni je bila seljacka i nepotrebna ali ljudi grijese Boze moj) ali ono sto vi pokusavate implicirati i dokazati je smijesno, djetinjasto i nadasve bezobrazno.
I jos oni kao nece halaliti, ma hajde tamo.
Nek je samo pola od ovog tacno opet je seljacina.
Sto se tice njega kao igraca, vec sam napisao da je dugo, dugo najbolji stoper reprezentacije. Ali i kao takav je kiksao u svim bitnim utakmicama. Jednostavno je takav u glavi. Ne znam sta tu imas sad kontrirati i pisati da nije kriv protiv Francuske, da su svi krivi protiv Danske i Srbije, da je splet okolnosti protiv Irske, Belgije, Nigerije...
I nekakve balone busis
Daj prskaj jos, malo je ovo.Virtu4l je napisao/la:Willer je napisao/la:Ne idi pred rudu, putane.Jesam li ti rekao da sad slijedi vrijeđanjebhsport je napisao/la:![]()
Mene sve boli, ubi argumentima.Virtu4l je napisao/la:Evo, da ne bude da lažem,

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Pa ja, ti kazes da nije kriv za Francusku, sutra da nabije nekog bokserom na terenu pisao bi da nije kriv.Willer je napisao/la: Na svim bitnim utakmicama? Pa znas li ti koliko smo mi bitnih utakmica odigrali? Ovdje vrtis 3 utakmice. Ti kazes da je kriv za Pariz, ja kazem da nije. Pogledaj situaciju hebemu kolje, onaj pise da je kontrolisao citavu situaciju a vidimo da je Nasri bio brzi, drzao loptu, na kraju gurnuo Spahica dovoljno da se ovaj saplete. Ne gledaj ono sto zelis da vidis nego sta se stvarno desilo. Sta je bolan Spahic direktno kriv za Dansku i Srbiju? Jeste li vi normalni, pa pogledaj situacije. Sad je i za Belgiju i Irsku kriv. Ma nemoj mi pricati. Iz posta u post sve vise tonete u vlastite nebuloze.
Danska, Srbija, Irska, Belgija, Nigerija nije kriv direktno po mom misljenji ali svaku utakmicu je katastrofalno odigrao. Od kapitena i igraca s takvom karijerom ne mozemo bit zadovoljni da svaku bitnu utakmicu zakaze. On treba biti onaj sto ce sa Dzekom, i Pjanicem odnosno Misimovicem svojevremeno povuci ostatak tima u tim utakmicama a ne biti onaj koji ce biti medju najgorim na terenu pa bio direktan krivac za poraz ili ne.
Eto primjer Nigerije, on treba biti onaj sto ce davati sigurnost odbrani, rijesiti neke teske situacije, i takvom igrom poboljsati i ostatak odbrane. A sta on radi, igra ko nadrogiran, da se zapitas jel' prodao utakmicu. Ovdje ga ne optuzujem da je prodao nego opisujem do koje mjere je lose odigrao.
Sad ces jos napisati kako je vrhunski odigrao protiv Nigerije, Irske, Belgije.
Nad tobom sunce najljepše sja
A kako to utakmice baraza sa Portugalom nisu bitne ? Nešto se ne sjećam da je tu pravio neke greške ljubavi, čak je i gol zabio u visokom porazu u gostima.
Koliko se sjećam najveći krivac jednog baraza je bio Misimovic, a drugog Ibisevic kada je promašio 100 % šansu.
Koliko se sjećam najveći krivac jednog baraza je bio Misimovic, a drugog Ibisevic kada je promašio 100 % šansu.
Sta je momci?Virtu4l je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Cartman je napisao/la:Hvala ti kapitenu.![]()
![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Steta sto nije napadac, bio bi legenda u rangu Erica Cantone 
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne možemo da vjerujemo da si nas počastvovao svojim pristustvom.Cartman je napisao/la:Sta je momci?Virtu4l je napisao/la:Sabinho je napisao/la:
![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ne znam da je iko jos rekao da je direktno kriv za Francusku. To je stav vecinom onih istih ljudi sto su psovali majke Dzeki i Pjanicu u Innsbrucku protiv Egipta. To je ista sorta ljudi koja ce vazda traziti nekog isljucivog krivca da svaki poraz. Ne mozes u utakmici od 90 minuta gdje imas milion nekih situacija okriviti samo jednu osobu. Je li Pjanic kriv sto je fulio penal protiv Kipra u Zenici? Nije. Ili je kriv Bicakcic sto ga je onaj kipranin uzeo ko zadnjeg amatera? Nije. Krivi si svi, od selektora do igraca. Kolektivni je sport majka mu stara. I da, ne mislim da je uopste kriv za penal u Parizu, bio je faul u napadu i bilo je van 16-ca. To je moje misljenje. To je misljenje jos hejbet ljudi. Tvoje je drugacije. Al ne mora znaciti da je ispravno.Da zaokruzimo pricu.pinoglavi je napisao/la:Pa ja, ti kazes da nije kriv za Francusku, sutra da nabije nekog bokserom na terenu pisao bi da nije kriv.Willer je napisao/la: Na svim bitnim utakmicama? Pa znas li ti koliko smo mi bitnih utakmica odigrali? Ovdje vrtis 3 utakmice. Ti kazes da je kriv za Pariz, ja kazem da nije. Pogledaj situaciju hebemu kolje, onaj pise da je kontrolisao citavu situaciju a vidimo da je Nasri bio brzi, drzao loptu, na kraju gurnuo Spahica dovoljno da se ovaj saplete. Ne gledaj ono sto zelis da vidis nego sta se stvarno desilo. Sta je bolan Spahic direktno kriv za Dansku i Srbiju? Jeste li vi normalni, pa pogledaj situacije. Sad je i za Belgiju i Irsku kriv. Ma nemoj mi pricati. Iz posta u post sve vise tonete u vlastite nebuloze.
Danska, Srbija, Irska, Belgija, Nigerija nije kriv direktno po mom misljenji ali svaku utakmicu je katastrofalno odigrao. Od kapitena i igraca s takvom karijerom ne mozemo bit zadovoljni da svaku bitnu utakmicu zakaze. On treba biti onaj sto ce sa Dzekom, i Pjanicem odnosno Misimovicem svojevremeno povuci ostatak tima u tim utakmicama a ne biti onaj koji ce biti medju najgorim na terenu pa bio direktan krivac za poraz ili ne.
Eto primjer Nigerije, on treba biti onaj sto ce davati sigurnost odbrani, rijesiti neke teske situacije, i takvom igrom poboljsati i ostatak odbrane. A sta on radi, igra ko nadrogiran, da se zapitas jel' prodao utakmicu. Ovdje ga ne optuzujem da je prodao nego opisujem do koje mjere je lose odigrao.
Sad ces jos napisati kako je vrhunski odigrao protiv Nigerije, Irske, Belgije.
Da je bog dao da imamo jos 2 Emira mladja 10-ak godina. Pa neka su i nekulturni a i divlji kao on.
Lakse bi se disalo sto se obrane tice.
Meni je osobno on stvarno jedan od simbola ove reprezentacije iako nije kalibar igraca kao Dzekson ili Pjana.
Gluposti smo vecina nas i to puno vece oprastali Vranjesu ili Hajrovicu a sto onda ne bi i Emiru koji je uvjek bio tu kada je trebalo.
Sto se mene tice zasluzuje veliko hvala a ne pljuvanje po ovom forumu.
Najbolji BiH stoper koji je u svom vremenu igranja nosio dres reprezentacije.
Lakse bi se disalo sto se obrane tice.
Meni je osobno on stvarno jedan od simbola ove reprezentacije iako nije kalibar igraca kao Dzekson ili Pjana.
Gluposti smo vecina nas i to puno vece oprastali Vranjesu ili Hajrovicu a sto onda ne bi i Emiru koji je uvjek bio tu kada je trebalo.
Sto se mene tice zasluzuje veliko hvala a ne pljuvanje po ovom forumu.
Najbolji BiH stoper koji je u svom vremenu igranja nosio dres reprezentacije.
Ja mislim da ovde previse ima licne mrznje prema spahi, niko nemoze reci da nije usro dosta puta a tako NIKO nemoze reci da njegovo mjesto u repki nije bilo zasluzeno i da nije bio nas najbolji i jos uvijek je najbolji stoper... Tako da, zalostno da se ovoliko blati nas igrac... Narod je posto smijesan stvarno
da bi iskreno mogo da mrzim samo prodanu dusu genocidne tvorine smrdljive rs, koga drugog tezko... Al nismo mi isti svi...

Prema pisanju turskih medija, bh. reprezentativac Emir Spahić (36) karijeru bi mogao nastaviti u turskom Bešiktašu. 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
spaha tuži na sudu HSV ...
ne znam koliko je realno da ih dobije, ne razumijem se u (sportsko) pravo, ali neko sa imidžom nekontrolisanog kretena tipa spahe samo nastavlja gdje je stao
samo tako dalje spaha

ne znam koliko je realno da ih dobije, ne razumijem se u (sportsko) pravo, ali neko sa imidžom nekontrolisanog kretena tipa spahe samo nastavlja gdje je stao

Kada se Spaha oprosti od aktivnog fudbala, ova tema će biti veći cirkus od Salihamidžićeve prve teme na ovom forumu, puna vrijeđanja gnusnog s jedne strane, a pohvala s druge.
Nego jel ima kakvih šansi da zaigra gdjegod dok je ovog prelaznog roka?
- Goalgetter
- Kontakt:
On ako raskine ugovor sa HSV-om, moze zaigrati gdje hoce, i poslije 31.01. Ostane li pod ugovorom, onda mu nema do ljeta nigdje.coelho41 je napisao/la:Kada se Spaha oprosti od aktivnog fudbala, ova tema će biti veći cirkus od Salihamidžićeve prve teme na ovom forumu, puna vrijeđanja gnusnog s jedne strane, a pohvala s druge.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.