FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

mak_033
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la mak_033 » 13 jul 2011, 11:13

Sretno Borac! Bice gusto ali mozete do povoljnog rezultata!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

trivex
Kontakt:

Post Postao/la trivex » 13 jul 2011, 11:15

Koliko je sramota za BHT jos veca je za RTRS! :x :!:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 jul 2011, 11:16

otkud te informacije prvo da će biti sto posto, pa sad da neće biti prenosa? ako ne bude, onda je to velika sramota za bht.. sretno borcu večeras..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 13 jul 2011, 11:17

Ma oni su zauzeti, imaju preca posla, preci prenos, ipak je to juniorsko SP u kajaku i kanuu, ja boze gdje nase pare idu, cuj junirosko SP u sportu koji ne skoro pa ne postoji u BIH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

trivex
Kontakt:

Post Postao/la trivex » 13 jul 2011, 11:20

Sad BHT-u ne treba dozvoliti ni da prenosi utakmicu iz Banja Luke!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 jul 2011, 11:22

Sinoc gledam video sa pressa.Kaze Raspudic "Kad dodjemo sa busem kazat cemo vozacu da nas parkira ispred sesnaesterca".Onako ljudi ne kriju da ce se braniti.Cak,sta vise siguran sam da se necete osramotiti.Moja prognoza 2-0
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 13 jul 2011, 11:22

Samo da se mi ne obrukamo kao Seljo prošle godine,a za prenos manje-više,biće na netu.Prijatno doviđenja.

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 13 jul 2011, 11:23

trivex je napisao/la:Sad BHT-u ne treba dozvoliti ni da prenosi utakmicu iz Banja Luke!
uleti im u redakciju

slika

:lol: :lol:
treba nam jos igraca iz BiH

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 13 jul 2011, 11:25

Šta se čudite što nema prijenosa pa to se znalo...niti je imala Modriča niti Zrinjski niti Leotar niti Široki a evo niti Borac neće imati sa gostujućih prijenos...baš se pitam bi li prenosili Sarajevo ili Želju...ustvari znam da bi...toliko o njima...Hoće pretplatu, hoćete ****...
Sretno Borcu !
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 13 jul 2011, 11:27

Megamon je napisao/la:Sinoc gledam video sa pressa.Kaze Raspudic "Kad dodjemo sa busem kazat cemo vozacu da nas parkira ispred sesnaesterca".Onako ljudi ne kriju da ce se braniti.Cak,sta vise siguran sam da se necete osramotiti.Moja prognoza 2-0
druže to si ti samo mogao da sanjaš da je on izjavio.ja tog momka znam citav zivot i znam da on to ne bi izvalio cak ni u šali.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 13 jul 2011, 11:28

U moru negativnih stvari,prepucavanja,svadja kojima smo izlozeni,jako lijepo dodje ova podrska koju (gotovo svi ) dajete nasem klubu veceras. Ljudi prosto vape malo za nekim lijepim i normalnim stvarima kao sto je ova i gladni su toga.

Nadam se samo da nece nakon utakmice isti ti koji sada zele srecu doci da se nasladjuju u slucaju nepovoljnog rezultata,kao sto je bilo nakon Olimpija-Siroki gdje je masa likova prije utakmice zeljela srecu Sirokom a po zavrsetku su,isti ti,bili najglasniji u ismijavanju Sirokobrijezana.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 13 jul 2011, 11:29

Borčevac je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Sinoc gledam video sa pressa.Kaze Raspudic "Kad dodjemo sa busem kazat cemo vozacu da nas parkira ispred sesnaesterca".Onako ljudi ne kriju da ce se braniti.Cak,sta vise siguran sam da se necete osramotiti.Moja prognoza 2-0
druže to si ti samo mogao da sanjaš da je on izjavio.ja tog momka znam citav zivot i znam da on to ne bi izvalio cak ni u šali.
Izjavio je, ja gledao i slušao...ali u šali, nasmijao se nakon što je rekao ovo ;)

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 13 jul 2011, 11:30

Jeste rekao je u sali, cak je rekao poslije toga da se sali ;) Imas na **** konferenciju za novinare pa ces cuti ako hoces, ali momak se ocito salio ;)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 13 jul 2011, 11:31

Sretno Borcu večeras ,igrate protiv jake ekipe,al sigurno mozete izvuc 0:0 ili bar minimalan poraz 1:0 ,sve su to dobri rezultati za uzvrat :)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 13 jul 2011, 11:33

napravljenje je napisao/la:Šta se čudite što nema prijenosa pa to se znalo...niti je imala Modriča niti Zrinjski niti Leotar niti Široki a evo niti Borac neće imati sa gostujućih prijenos...baš se pitam bi li prenosili Sarajevo ili Želju...ustvari znam da bi...toliko o njima...Hoće pretplatu, hoćete ****...
Sretno Borcu !
A sta vi hocete prenos a citavu godinu na stadionu su vam zastave trecih drzava , na stadionima je podrska ratnim zlocincima u Lištici je Nacisticka zastava :o , ne priznajete ovu drzavu na svakom je koraku blatite i jos bi vam nesto na noge trebali donijet ;) . Gurat cemo ovako pa cemo vidjet kome ce dodijat :) !

Što se tice utakmice ocekujem pobjedu ovih Izraelaca jer mislim da je Borac oslabljen jer su otisla 2 , 3 jako bitna igraca mada ne poznajem ovu ekipu pa moze biti svasta .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 jul 2011, 11:35

napravljenje je napisao/la:Šta se čudite što nema prijenosa pa to se znalo...niti je imala Modriča niti Zrinjski niti Leotar niti Široki a evo niti Borac neće imati sa gostujućih prijenos...baš se pitam bi li prenosili Sarajevo ili Želju...ustvari znam da bi...toliko o njima...Hoće pretplatu, hoćete ****...
Sretno Borcu !
Aj malo stani pa razmisli. Ko je prenosio Sarajevo prije 2 godine? Niko. Ne bi ni ove godine da nije TV1 otkupila prava.
Javni servis je pred bankrotom već 3 godine, pa nisu u stanju ni malim privatnim televizijama parirat u otkupu prava za gostujuće utakmice reprezentacije kamoli šta drugo.

Nemoj plaćat pretplatu, ali i ne očekuj nikakve prenose.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 13 jul 2011, 11:38

Ja kada sam ovde rekao da je BHT pred bakrotom napali su me kako rusim drzavu, a to je samo cinjenica koja se sada dokazuje, nece ta televizja jos dugo.... ;)

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 13 jul 2011, 11:38

CoDe je napisao/la:
Sretno Borcu !
A sta vi hocete prenos a citavu godinu na stadionu su vam zastave trecih drzava , na stadionima je podrska ratnim zlocincima u Lištici je Nacisticka zastava :o , ne priznajete ovu drzavu na svakom je koraku blatite i jos bi vam nesto na noge trebali donijet ;) . Gurat cemo ovako pa cemo vidjet kome ce dodijat :) !

Što se tice utakmice ocekujem pobjedu ovih Izraelaca jer mislim da je Borac oslabljen jer su otisla 2 , 3 jako bitna igraca mada ne poznajem ovu ekipu pa moze biti svasta .
Čuj ovoga...šta potežeš nepotrebne stvari...ono što sam ti ja rekao je odnos medija ove države prema ostala dva naroda, ali ne samo medija...pa kako ti očekuješ da bude bolje...guraćemo i mi svoje pa ćemo baš da vidimo dokle ćemo dogurati ;) p.s. Evo ti jedan grafit iz Mostara http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1841_n.jpg
VanBasten je napisao/la: Aj malo stani pa razmisli. Ko je prenosio Sarajevo prije 2 godine? Niko. Ne bi ni ove godine da nije TV1 otkupila prava.
Javni servis je pred bankrotom već 3 godine, pa nisu u stanju ni malim privatnim televizijama parirat u otkupu prava za gostujuće utakmice reprezentacije kamoli šta drugo.
Nemoj plaćat pretplatu, ali i ne očekuj nikakve prenose.
Prenosili su Želju iz Izraela...ili se varam ?

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 13 jul 2011, 11:40

Ko se ljuti, šta mu ono bude ? :oops:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 jul 2011, 11:41

Sretno Borcu !
Aj malo se bolje uputi pa pisi, znam na sta ciljas, al nije tako!! Jel bilo prijenosa Sarajevo-Helsingborg i to jos na kosevu, a i na strani?? Jesuli prnosili kad je Borac osvojio titulu?? Zrinjski je bio i cak kad je igrao protiv Dudelange!! Ne seri, nije do toga nego cijene!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.