Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Možda nešto bude ali teško, u suštini Makedonci neće da rade TV prenos, tako da bi naši (Face, BHT, Moja TV, Željo TV) morali ići gore i u vlastitoj režiji odraditi prenos + još platiti. Pa ti vidi je li realno da oni to urade za jedan dan.Edin TM87 je napisao/la:Pa imal ikakvih sansi da moja tv napravi nesto?![]()
Ja vala nisam ni planirao da idem, plus još imam neke obaveze oko fakulteta što mi dođe kao dobar alibi za vađenjeEdin TM87 je napisao/la:Ma hajde platit cemo im 2-3 markice![]()
Kakav sam ja peh nevjerovatno, protiv Lovcena nisam bio u SA, a sad sve spremno bilo za Skoplje i izrade me k'o levata i jos nema ni na mojoj tv samo mogu u ono crno sad gledat
zašto ne bi bilo dozvoljeno?AnelZ je napisao/la:Pa nisu Makedonci zabranili nikome prenos, samo niko nije spreman da plati troskove. Druga je stvar ovo u vezi Željo TV sto neki spominju, nisam siguran da li je to dozvoljeno uopste za Evropske utakmice (UEFA ima opet pravila oko prenosa cak i kada ne organiziraju oni prenos kao sto je slucaj za grupnu fazu), nek' me neko obavijesti. Znaci, Makedoncima se ne isplati jer su troskovi veci od zarade i logicno da nema prenosa. Zakinuti smo jedino iz razloga sto smo dobili neatraktivnog protivnika koji nema veliku bazu navijaca.FaraonTM je napisao/la:Ima logike, samo bi tu UEFA trebala da reaguje, ne možemo sad ti i ja ispaštati zato što se tamo nekom Makedoncu ne isplati raditi prenos, ali yebiga pošto se ne pitamo ništa ide ona "šuti i trpi"AnelZ je napisao/la:Za pretkola Lige Evrope iskljucivo je na domacinu da dozvoli odnosno proda TV prava za utakmice. Sta je toliko cudno? Ponuda i potraznja cini svoje, TV stanice nisu sigurne da ce vratiti ulozeni novac koji moraju potrositi kako bi organizovali prenos. Isto bi i ja uradio na njihovom mjestu kada znam da nema novca u tome.
pa napisao sam da je sve do domaćina u svom postu..Baja_Zvjerka je napisao/la:Tehnicki moguce ali mislim da nemas to pravo osim da se dogovoris sa domacinom sto je opet malo vjerovatno...
pa napisao sam da je sve do domaćina u svom postu..Kevin je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Tehnicki moguce ali mislim da nemas to pravo osim da se dogovoris sa domacinom sto je opet malo vjerovatno...
Pazi na izražavanje. Nisam je za tebe ovaj, ja sam navijač Želje kao i ti ni veći ni manji. Makedonci rade prijenos na kanalu koji sam dao.[/quote]savatihotece je napisao/la:pa napisao sam da je sve do domaćina u svom postu..Kevin je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Tehnicki moguce ali mislim da nemas to pravo osim da se dogovoris sa domacinom sto je opet malo vjerovatno...
ali ako radiš za klub, ako ideš na članove, registraciju itd..lako se možeš dogovoriti i sa domaćinom..neam tu neke love nit zarade..sve je amaterski..ali bi navijačima značilo puno..
a za ovog što piše da makedonci rade prijenos..ne rade ga..
Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, CentarsutNaClanak921, Hrasno15, Levin, Lokomotifa i 40 gostiju.