FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Edin TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Edin TM87 » 17 jul 2014, 01:59

Pa imal ikakvih sansi da moja tv napravi nesto? :roll: :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 jul 2014, 02:03

Edin TM87 je napisao/la:Pa imal ikakvih sansi da moja tv napravi nesto? :roll: :roll:
Možda nešto bude ali teško, u suštini Makedonci neće da rade TV prenos, tako da bi naši (Face, BHT, Moja TV, Željo TV) morali ići gore i u vlastitoj režiji odraditi prenos + još platiti. Pa ti vidi je li realno da oni to urade za jedan dan.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 jul 2014, 02:07

Ma hajde platit cemo im 2-3 markice :angel:

Kakav sam ja peh nevjerovatno, protiv Lovcena nisam bio u SA, a sad sve spremno bilo za Skoplje i izrade me k'o levata i jos nema ni na mojoj tv samo mogu u ono crno sad gledat :cry:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 jul 2014, 02:13

Edin TM87 je napisao/la:Ma hajde platit cemo im 2-3 markice :angel:

Kakav sam ja peh nevjerovatno, protiv Lovcena nisam bio u SA, a sad sve spremno bilo za Skoplje i izrade me k'o levata i jos nema ni na mojoj tv samo mogu u ono crno sad gledat :cry:
Ja vala nisam ni planirao da idem, plus još imam neke obaveze oko fakulteta što mi dođe kao dobar alibi za vađenje :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 17 jul 2014, 04:54

Nevezano za temu, btw ne mora se baš video gledat.

[youtube][/youtube]

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 jul 2014, 07:14

Veceras zegata Zeljo Makedonce.Bice im tafce na grafce.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 17 jul 2014, 08:04

EVO GA:
imate li vi na nekom makedonskom online kanalu prijenos Metalurg-Zeljeznicar?
http://www.tvstanici.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Makedonski TV kanali
http://www.tvstanici.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Makedonski tv kanali vo zivo na internet , TV stanici vo zivo, tv kanali zivo, tv stanici zivo mk kanali zivo
9 h · Sviđa mi se
prenos ce biti na mrtv sobraniski kanal to je treca red zadnja ikona i pise veliko mrtv
9 h · Sviđa mi se · 1

ČISTO INFORMATIVNO, MAKEDONCI PRENOSE UTAKMICU.
http://tvstanici.net/image/MRT_SK.png" onclick="window.open(this.href);return false;
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jul 2014, 08:11

AnelZ je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:Za pretkola Lige Evrope iskljucivo je na domacinu da dozvoli odnosno proda TV prava za utakmice. Sta je toliko cudno? Ponuda i potraznja cini svoje, TV stanice nisu sigurne da ce vratiti ulozeni novac koji moraju potrositi kako bi organizovali prenos. Isto bi i ja uradio na njihovom mjestu kada znam da nema novca u tome.
Ima logike, samo bi tu UEFA trebala da reaguje, ne možemo sad ti i ja ispaštati zato što se tamo nekom Makedoncu ne isplati raditi prenos, ali yebiga pošto se ne pitamo ništa ide ona "šuti i trpi" :)
Pa nisu Makedonci zabranili nikome prenos, samo niko nije spreman da plati troskove. Druga je stvar ovo u vezi Željo TV sto neki spominju, nisam siguran da li je to dozvoljeno uopste za Evropske utakmice (UEFA ima opet pravila oko prenosa cak i kada ne organiziraju oni prenos kao sto je slucaj za grupnu fazu), nek' me neko obavijesti. Znaci, Makedoncima se ne isplati jer su troskovi veci od zarade i logicno da nema prenosa. Zakinuti smo jedino iz razloga sto smo dobili neatraktivnog protivnika koji nema veliku bazu navijaca.
zašto ne bi bilo dozvoljeno? :?
**** se uefe realno i za pretkola, i za zeljo.tv i za makedonce itd..
sve ti je do domaćina..da se hoće, moglo se rješiti i to..1 kamera, internet i eto ti prijenosa..amaterski = da, jedna kamera = da..ali bolje i to nego nista..

i glupa prica ne isplati se zeljo.tv da radi..kako se nece isplatiti ako ti navijaci mogu gledat utakmicu..zar to vec nije onda isplaceno..ne mora u svemu biti financijska dobit..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 jul 2014, 08:49

Tehnicki moguce ali mislim da nemas to pravo osim da se dogovoris sa domacinom sto je opet malo vjerovatno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jul 2014, 08:51

Baja_Zvjerka je napisao/la:Tehnicki moguce ali mislim da nemas to pravo osim da se dogovoris sa domacinom sto je opet malo vjerovatno...
pa napisao sam da je sve do domaćina u svom postu..
ali ako radiš za klub, ako ideš na članove, registraciju itd..lako se možeš dogovoriti i sa domaćinom..neam tu neke love nit zarade..sve je amaterski..ali bi navijačima značilo puno..

a za ovog što piše da makedonci rade prijenos..ne rade ga..

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 jul 2014, 09:09

A navijaci dalje sibaju streamove, sta on zna da ti to neces zloupotrijebiti a vremena nema da se prave ugovori. To mi bas izgleda amaterski, kao sto kazes...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 17 jul 2014, 09:14

Kevin je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Tehnicki moguce ali mislim da nemas to pravo osim da se dogovoris sa domacinom sto je opet malo vjerovatno...
ali ako radiš za klub, ako ideš na članove, registraciju itd..lako se možeš dogovoriti i sa domaćinom..neam tu neke love nit zarade..sve je amaterski..ali bi navijačima značilo puno..

a za ovog što piše da makedonci rade prijenos..ne rade ga..[/quote

Pazi na izražavanje. Nisam je za tebe ovaj, ja sam navijač Želje. Idi u svoie selo i seoski forum pa tamo prosipaj pamet ako imaš s kim. Makedonci rade prijenos na kanalu koji sam dao.
Zadnja izmjena: savatihotece, dana/u 17 jul 2014, 09:16, ukupno mijenjano 1 put.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jul 2014, 09:16

savatihotece je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

a za ovog što piše da makedonci rade prijenos..ne rade ga..
Pazi na izražavanje. Nisam je za tebe ovaj, ja sam navijač Želje kao i ti ni veći ni manji. Makedonci rade prijenos na kanalu koji sam dao.[/quote]

pazi na izražavanje? :?
pošto sam njega citirao, napisao sam za ovog misleći na tvoj post.

a ti se uvrijedio :wtf: :hmmmm:

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 17 jul 2014, 09:19

a za ovog što piše da makedonci rade prijenos..ne rade ga..[/quote]

Pazi na izražavanje. Nisam je za tebe ovaj, ja sam navijač Želje kao i ti ni veći ni manji. Makedonci rade prijenos na kanalu koji sam dao.[/quote]

pazi na izražavanje? :?
pošto sam njega citirao, napisao sam za ovog misleći na tvoj post.

a ti se uvrijedio :wtf: :hmmmm:[/quote]

Ispravio sam gornji post. Nisi ti navijač Želje, al si poranio da potpališ vatru.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jul 2014, 09:20

ok uvrijeđena curice.. uživaj u prijenosu :wave: :wave:

jahija

Post Postao/la jahija » 17 jul 2014, 09:32

Šta je ovo sve nadrndano jutros i čemu tako ponašanje savatihoteče, koji ti je đavo Kevin je jedan od dobrih forumaša koji je uvjek realan i objektivan, čemu takav pokušaj ponižavanja nekog i nečeg, nebitno odakle je ako je bolji od tebe, a ti si svoje pokazao ovakvim nastupom prema čovjeku, znači ona tvoja rečenica je obratna ti si iz malog mjesta, i uskogrudan. :nene:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 17 jul 2014, 09:41

Ma nista tenzije, samo lagano. Veceras da docekamo utakmicu onako raspolozeni. Prenosa ocito nema, obzirom na tehnicku inferiornost Makedonaca. Kad sam procitao da Rabotnickog rade sa tri kamere, pametnom dosta... ne gine nam teletex na BHT1, stranica 470, ili 665, pa da gledamo kad ce nam Zeljo "pozutiti" na ekranu, sto znaci da trpamo Makedonce, amin Boze. :D :D :D
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 17 jul 2014, 09:46

Mislim da nema potrebe za vrijedjanjem, dobro bi bilo da ima prenosa, a isto tako moglo se i nesto uraditi po pitanji istog, ali nebitno. Isto tako evo i ja cekam odgovor od prijatelja koji je dole da li ce se nesto promjeniti, ukoliko bude postavim ovdje. Slazem se da je Kevin stvarno objektivan forumas i nema potrebe da se neko proziva i sl. Nismo neka djeca, bar tako mislim. Mislim da normalna komunikacija uvijek dobro dodje i na ovu temu je uvijek dobrodosao svako ko ima normalne namjere, a ne da provocira...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 17 jul 2014, 09:53

Postavu koju bi veceras volio vidjeti je sljedeca(opet kazem moje misljenje):

----------------------------Antolovic-------------------------

Colic-----------Kosaric-----------Bogdanovic-------Kvesic

---------------------------Zeljkovic--------------------------

------------Tomic--------------------Jamak/Sadikovic----

Stanic--------------------------------------------------Bucan

---------------------------Turkovic---------------------------
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 17 jul 2014, 10:32

http://fkzeljeznicar.ba/spisak-igraca-k ... mec/10075/" onclick="window.open(this.href);return false;

Arena Skoplju je prelijep stadion

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, CentarsutNaClanak921, Hrasno15, Levin, Lokomotifa i 40 gostiju.