FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
FK Željezničar
Kako nema stream??? A protiv one Sokolovic Kolonije u proslom kolu bio...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Re: FK Željezničar
Nema stream jer nema prijenosa, nijedan TV stanica u Makedoniji nece prenositi. A sad da ovaj "Zeljo TV" ide u Makedoniju da radi prijenos nije izvodivo, to je veci trosak nego dobit.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Već pristiže raja 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
o ovom sam vam govorio,bruku raje ce privatnim aranzmanomfedeltafrotta je napisao/la:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- Consigliere
- Kontakt:
Cuj nema prenosa?! Pa, mayku ti yebem Platini, kome ti dopustas da ti igra po takmicenjima! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
A ni meni stvarno nije jasno kako to tako može ali eto očigledno da domaćin ima monopol nad gostom i gostujućim navijačima.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Za pretkola Lige Evrope iskljucivo je na domacinu da dozvoli odnosno proda TV prava za utakmice. Sta je toliko cudno? Ponuda i potraznja cini svoje, TV stanice nisu sigurne da ce vratiti ulozeni novac koji moraju potrositi kako bi organizovali prenos. Isto bi i ja uradio na njihovom mjestu kada znam da nema novca u tome.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa ne treba ni biti kada smo nesposobni. **** majku cekas utakmicu cijelu sedmicu i onda ti ga sunku.
**** ti nas kada u stanja nismo obezbijediti jedan stream sa jednom kamerom a nesto se kurcimo sa Zeljo TV.
**** ti nas kada u stanja nismo obezbijediti jedan stream sa jednom kamerom a nesto se kurcimo sa Zeljo TV.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 17 jul 2014, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ima logike, samo bi tu UEFA trebala da reaguje, ne možemo sad ti i ja ispaštati zato što se tamo nekom Makedoncu ne isplati raditi prenos, ali yebiga pošto se ne pitamo ništa ide ona "šuti i trpi"AnelZ je napisao/la:Za pretkola Lige Evrope iskljucivo je na domacinu da dozvoli odnosno proda TV prava za utakmice. Sta je toliko cudno? Ponuda i potraznja cini svoje, TV stanice nisu sigurne da ce vratiti ulozeni novac koji moraju potrositi kako bi organizovali prenos. Isto bi i ja uradio na njihovom mjestu kada znam da nema novca u tome.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
**** Makedoca sada, zasto Zeljo TV nije sta napravio u svom aranzmanu i stavio 3 KM za stream.FaraonTM je napisao/la:Ima logike, samo bi tu UEFA trebala da reaguje, ne možemo sad ti i ja ispaštati zato što se tamo nekom Makedoncu ne isplati raditi prenos, ali yebiga pošto se ne pitamo ništa ide ona "šuti i trpi"AnelZ je napisao/la:Za pretkola Lige Evrope iskljucivo je na domacinu da dozvoli odnosno proda TV prava za utakmice. Sta je toliko cudno? Ponuda i potraznja cini svoje, TV stanice nisu sigurne da ce vratiti ulozeni novac koji moraju potrositi kako bi organizovali prenos. Isto bi i ja uradio na njihovom mjestu kada znam da nema novca u tome.
A yebiga, vjerovatno se i njima ne isplati. Možda i bude sutra nešto u toku dana, treba sačekati..DzoleZeljo je napisao/la:**** Makedoca sada, zasto Zeljo TV nije sta napravio u svom aranzmanu i stavio 3 KM za stream.FaraonTM je napisao/la:Ima logike, samo bi tu UEFA trebala da reaguje, ne možemo sad ti i ja ispaštati zato što se tamo nekom Makedoncu ne isplati raditi prenos, ali yebiga pošto se ne pitamo ništa ide ona "šuti i trpi"AnelZ je napisao/la:Za pretkola Lige Evrope iskljucivo je na domacinu da dozvoli odnosno proda TV prava za utakmice. Sta je toliko cudno? Ponuda i potraznja cini svoje, TV stanice nisu sigurne da ce vratiti ulozeni novac koji moraju potrositi kako bi organizovali prenos. Isto bi i ja uradio na njihovom mjestu kada znam da nema novca u tome.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa nisu Makedonci zabranili nikome prenos, samo niko nije spreman da plati troskove. Druga je stvar ovo u vezi Željo TV sto neki spominju, nisam siguran da li je to dozvoljeno uopste za Evropske utakmice (UEFA ima opet pravila oko prenosa cak i kada ne organiziraju oni prenos kao sto je slucaj za grupnu fazu), nek' me neko obavijesti. Znaci, Makedoncima se ne isplati jer su troskovi veci od zarade i logicno da nema prenosa. Zakinuti smo jedino iz razloga sto smo dobili neatraktivnog protivnika koji nema veliku bazu navijaca.FaraonTM je napisao/la:Ima logike, samo bi tu UEFA trebala da reaguje, ne možemo sad ti i ja ispaštati zato što se tamo nekom Makedoncu ne isplati raditi prenos, ali yebiga pošto se ne pitamo ništa ide ona "šuti i trpi"AnelZ je napisao/la:Za pretkola Lige Evrope iskljucivo je na domacinu da dozvoli odnosno proda TV prava za utakmice. Sta je toliko cudno? Ponuda i potraznja cini svoje, TV stanice nisu sigurne da ce vratiti ulozeni novac koji moraju potrositi kako bi organizovali prenos. Isto bi i ja uradio na njihovom mjestu kada znam da nema novca u tome.
Pa to ti kažem, Makedoncima se ne isplati a mi ga flautamo. UEFA bježi od te vrste odgovornosti a i može im se, jer realno koga boli **** za navijače Želje.AnelZ je napisao/la:Pa nisu Makedonci zabranili nikome prenos, samo niko nije spreman da plati troskove. Druga je stvar ovo u vezi Željo TV sto neki spominju, nisam siguran da li je to dozvoljeno uopste za Evropske utakmice (UEFA ima opet pravila oko prenosa cak i kada ne organiziraju oni prenos kao sto je slucaj za grupnu fazu), nek' me neko obavijesti. Znaci, Makedoncima se ne isplati jer su troskovi veci od zarade i logicno da nema prenosa. Zakinuti smo jedino iz razloga sto smo dobili neatraktivnog protivnika koji nema veliku bazu navijaca.FaraonTM je napisao/la:Ima logike, samo bi tu UEFA trebala da reaguje, ne možemo sad ti i ja ispaštati zato što se tamo nekom Makedoncu ne isplati raditi prenos, ali yebiga pošto se ne pitamo ništa ide ona "šuti i trpi"AnelZ je napisao/la:Za pretkola Lige Evrope iskljucivo je na domacinu da dozvoli odnosno proda TV prava za utakmice. Sta je toliko cudno? Ponuda i potraznja cini svoje, TV stanice nisu sigurne da ce vratiti ulozeni novac koji moraju potrositi kako bi organizovali prenos. Isto bi i ja uradio na njihovom mjestu kada znam da nema novca u tome.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne kontam, ti bi da se neko prisili da radi prenos iako nema ekonomske racunice u tome? Zivimo u kapitalizmu, ne mozes nekoga tjerati da radi nesto ako ce izvuci skoro pa 100% gubitak iz toga.FaraonTM je napisao/la: Pa to ti kažem, Makedoncima se ne isplati a mi ga flautamo. UEFA bježi od te vrste odgovornosti a i može im se, jer realno koga boli **** za navijače Želje.
Pa ne bi, kudim UEFU što to nije riješila, morali su oni nekako skontati da imaju prenosi svih utakmica, pa nije ovo Sokolac Cup 2014 nego neka Europa.AnelZ je napisao/la:Ne kontam, ti bi da se neko prisili da radi prenos iako nema ekonomske racunice u tome? Zivimo u kapitalizmu, ne mozes nekoga tjerati da radi nesto ako ce izvuci skoro pa 100% gubitak iz toga.FaraonTM je napisao/la: Pa to ti kažem, Makedoncima se ne isplati a mi ga flautamo. UEFA bježi od te vrste odgovornosti a i može im se, jer realno koga boli **** za navijače Želje.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa mogli su lahko rijesiti tako da su u pakete stavili kvalifikacije koje bi se morale kupiti ukoliko zelis grupnu fazu, ali ocigledno se ni njima ne isplatiFaraonTM je napisao/la:Pa ne bi, kudim UEFU što to nije riješila, morali su oni nekako skontati da imaju prenosi svih utakmica, pa nije ovo Sokolac Cup 2014 nego neka Europa.AnelZ je napisao/la:Ne kontam, ti bi da se neko prisili da radi prenos iako nema ekonomske racunice u tome? Zivimo u kapitalizmu, ne mozes nekoga tjerati da radi nesto ako ce izvuci skoro pa 100% gubitak iz toga.FaraonTM je napisao/la: Pa to ti kažem, Makedoncima se ne isplati a mi ga flautamo. UEFA bježi od te vrste odgovornosti a i može im se, jer realno koga boli **** za navijače Želje.

A znam najlakše je tako, onda nek ukinu pretkola, i nek igraju samo Barca i Real a nas ostale ko yebe.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa da nema ECA i odredjenih osoba unutar Izvršnog odbora kod UEFA (i disciplinskom odboru), a koji su iz istocne Evrope, bilo bi tako. Od naredne godine i Evropa liga postaje mnogo vise pogodnija za velike drzave i timove (samo 22 tima ce moci se kvalifikovati kroz kvalifikacije za Evropa ligu).FaraonTM je napisao/la:A znam najlakše je tako, onda nek ukinu pretkola, i nek igraju samo Barca i Real a nas ostale ko yebe.
Ne čudi me...AnelZ je napisao/la:Pa da nema ECA i odredjenih osoba unutar Izvršnog odbora kod UEFA (i disciplinskom odboru), a koji su iz istocne Evrope, bilo bi tako. Od naredne godine i Evropa liga postaje mnogo vise pogodnija za velike drzave i timove (samo 22 tima ce moci se kvalifikovati kroz kvalifikacije za Evropa ligu).FaraonTM je napisao/la:A znam najlakše je tako, onda nek ukinu pretkola, i nek igraju samo Barca i Real a nas ostale ko yebe.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Argentina, avalPacidoroP, Lokomotifa, tajsamja i 61 gost.