FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Igra prosjecna, sa dobro primjecenim umorom, ali odmorit ce se oni do utakmice sa Travnikom tako da se po tom pitanju i ne trebamo bojati, ali se trebamo bojati sankcija koje ce nas stici zbog KRETENA, MORONA, IDIOTA... koji je cekao 88 minut da uleti na teren i blago receno nasrne na golmana, iako to nije bilo nikakvo udaranje, nego guranje, ali dovoljno da se golman valja po terenu, sto bi sigurno uradio i svaki nas igrac da se to desilo u Lukavici. I onako slaba finansijska situacija bice jos vise oslabljena s obzirom da ocekujem novcanu kaznu a to nam bar u ovoj utakmici pri ovom rezultatu 2-0 nije trebalo... I jos nesto sto sam najmanje ocekivao je skandiranje na nacionalnoj osnovi, isprovocirani jesmo bili, ali smo pametniji i mudriji, tako da smo na to trebali odgovoriti pametno i mudro, s obzirom da i u nasem Zelji igraju srbi.
POD HITNO SE IZVINUTI NASIM IGRACIMA, a momak koji je uletio na teren, bolje neka gleda utakmice na tv-u a ne da dovodi sada sve napravljeno pod jedno veliko pitanje...Pozdrav
POD HITNO SE IZVINUTI NASIM IGRACIMA, a momak koji je uletio na teren, bolje neka gleda utakmice na tv-u a ne da dovodi sada sve napravljeno pod jedno veliko pitanje...Pozdrav
takav je "zakon" u fsbih da gostujuci navijaci napuste tribine deset min do kraja mecacole-ch je napisao/la:Hoce li neko napisati sta se desavalo sa navijacima Slavije...zasto su "morali" napustili utakmicu?
Cestitke za novu pobedu! Bice pehara ove godine na Grbavici.
51%--------49%
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug prozivanja nije bilo dok skupica sokolova nije pocela da proziva,jer ne znam koliko ti je poznato za zeljeznicar navijaju ljudi svi nacionalnosti" je napisao/la:ај не ? ? те, & % & $ на оно % ' ", / ", & & & " ' ', ? ја не $ $ " $ " " у " % $ ја " у праву за оне ?.sanjinzeljo je napisao/la:oooo banjalucanin sta mai prijateljuposto smo konkurenti za titulu i kup takodzer,ja mislim da je tebi sve pogresno i lose sto zeljeznicar radi...
pozdrav iz seher sarajeva
% " $ & & $ на % '.Ја ' " " $ ' је $ " ?, а $ & тога % $ ? " $ за ?... " & " % " / % се не $ $ $, него ' " & ' " " ?... А % се " &, ? " " се $ је у ' & / ", тј ". % - " " ", ? је $ - & " у Европу, све ? % $ $ је $. " & везе " " са " % " % ? не % " ????!!! Ја " ? јер је то ' уставно право " јер је то " " $, а не зато $ " & & % ".LBJ MVP je napisao/la:Na tvoju žalost znam čitat ćirilicu i znam da ti je krivo što ćete na kraju u finalu kupa od nas izgubit i u ligi biti 2. ipak mi smo trenutno najbolji BH klub,a Borac je isto dobar,ali nisu za prvaka
А % се " ", ? су ' ?, овај $ на ? је " " ?! $ је ? ? $, ? " $ то не $ " ". А $ не " % сте ' ? &
Gostujuci navijaci u nasoj nam ligi moraju napustiti stadion 10 minuta prije kraja utakmice...cole-ch je napisao/la:Hoce li neko napisati sta se desavalo sa navijacima Slavije...zasto su "morali" napustili utakmicu?
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Molim sve da ubuduce pravite razliku izmedju srbina kao nacinalnu pripadnost, i cetnistvo kao fasisticki pokret u drugom svjetskom ratu. Manijaci, iako mi se to ne svidja, su spominjali ovo drugo. Da naglasim da ne opravdavam ni osudjivanje cetnistva na sportskim manifestacijama. Imaju za to instituti i druge ustanove koje se bave historijom u ovom slucaju, prije svega, drugim svjetskim ratom.
Ok. merci.Butmiran je napisao/la:Znas da kod nas svi gostujuci navijaci idu 10 min prije kraja tekme.cole-ch je napisao/la:Hoce li neko napisati sta se desavalo sa navijacima Slavije...zasto su "morali" napustili utakmicu?
-
SLATINA BASIGOVCI
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme nisam gledo,,ali u drugom bolja je bila slavija mora se priznati sa kratkim pasevima ubili su nam sredinu,zeljini su igraci dosta put ispali sa bespotrebnim klizecim startovima.
Bodova kostati ne moze,utakmice pred praznim tribinama ne
kazna da zbog propusta
kazna da zbog propusta
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
bitno je da smo mi upisali nova 3 boda... onog retarda treba dobro izdegenecit... mada je ondje krivo osiguranje... de bolan kakav je ono specijalac... pobjegne mu neko mamk od 18-19 godina... sramota... nadam se da ce biti samo novcana kazna...baja dao momcaki gol
sve u svemu sad smo prvi

Utakmica veoma losa i nezanimljiva,ali najvaznija su tri boda.Zeljo danas bez ideje u igri jedini koji moze dobiti prolaznu ocjenu je Culum.Mesanovic nam je itekako falio.Popovic paralizovao ekipu,zaista presporo reaguje.Od 60 min. nije potrco kako treba.Ni Rovcanin nije neki znalac,al barem unese neku pometnju,izbori korner,aut i sl.Opet ponavljam najvaznija su tri boda.Idemo dalje 
AMAR OSIM!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
a jeste lijepo vidjeti ovu tabelu
-
atomski mrav
- Kontakt:
nikad mi nije mučnije bilo na stadionu , onom degeneriku treba proslijediti novčanu kaznu koju dobijemo od saveza
a što se tiče skandiranja srbi , četnici trebalo je imati malo mozga pa vidjeti satav tima ( Bogičević , Culum , Radovanović, Bajić, Popović )
a što se tiče skandiranja srbi , četnici trebalo je imati malo mozga pa vidjeti satav tima ( Bogičević , Culum , Radovanović, Bajić, Popović )
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
evo ko ima FB neka nade BIHSoocer.com i imate prikaz kako je onaj "udario" golmana ustvari (gurnuo) i imate utakmicu u sest djelova

svoj ti pos'o !
mehlem za ociZELJO MOJA je napisao/la:a jeste lijepo vidjeti ovu tabelu
Zadnja izmjena: MaliMemo, dana/u 27 mar 2010, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
× Plava krv ispod koze ×
Zalosno je sto smo se spustili na nivo navijaca seljackog ranga, a posebno mi je krivo zbog momaka i navijaca srpske nacionalnosti. Zeludac mi se prevrto jer sam sjedio pored jarana iz rova koji je Srbin i gledao seljacke face koje urlaju. Koliko god mi je srce puno kad na Grbavicu dodje 10000 gledalaca nekako mi zao bude kad medju njima vidim glavozane koji su tu samo zato sto su u novinama procitali da Zeljo dobro igra pa dodju a ne znaju nabrojati 3 igraca Zelje.A ovi momci sto nose Zeljin dres nebi trebali da se s.ebavaju a siguran sam i da nece jer je ono reakcija onih koji navijaju za Zelja tj od grupe papaka a imali su priliku da vide velicinu naseg kluba kako na Grbavici tako i diljem BiH, pa i u Somboru i Puli dok su bili na pripremama. Az nao sam da nece na dobro izaci cim sam vidio onog nesretnika H.Besliju koji me dovodio do ludila, al hajde bar smo pobjedili pa kko bude s ovim iz Saveza
voltron30 je napisao/la:@amertiger
Ali zaboravio si jednu bitnu činjenicu, ovo nije Njemačka, Španija..nego BiH, sa mafiozama u Savezu. Daj Bože da se varam, ali mog'o bi nam ga Bogdan uvalit do jaja!
Ne bi trebalo ali jbg, akose moze porediti uletanje navijaca borca i ovog naseg onda nam trebaju dati istu kaznu ali bi bilo smjesno da zbog jednog uletanja stadion bude kaznjen al eto.
I cujem da se u Tuzli igra na tri dobijene :DDD
Mes Que Un Club
Kako ne može koštati praznih tribina...može itekako,vjeruj mi...onaj majmun je sjebo utakmicu sa ulijetanjem,ali to je propust obezbjeđenja kojeg Željo masno placa.tax je napisao/la:Bodova kostati ne moze,utakmice pred praznim tribinama ne
kazna da zbog propusta
A novcane kazne ce sigurno biti.
P.S. samo igrnorišite ove pacenike sa Koševa koji svim srcem navijaju za šumadince iz Lukavice, bolje bi im bilo da se okrenu svojoj jadnoj aviliji i nek pokušaju izvuci bar neriješeno slijedecu utakmicu...vec su ih redom ponižavali Velež,Sloboda (2x),Travnik...doduše iskazali su se protiv juniora Modrice i protiv Olimpika kad im je gostujuci golman puštao golove...ne preostaje im sad ništa drugo nego da odsad svim srcem navijaju za Borac
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ni meni se skandiranje oko srba i cetnika nije svidjelo jer zeljo ima dosta igraca i navijaca pravoslavaca,i zamislite kako se osjecao navijac pravoslavac na jugu veceras, al jbg haj ti opametiatomski mrav je napisao/la:nikad mi nije mučnije bilo na stadionu , onom degeneriku treba proslijediti novčanu kaznu koju dobijemo od saveza
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Daj ti nama profil s FB onog mazluma sto udari septe golmanu da mu se potpišem na zid i ''pozdravim'' mu svo žensko čeljade u kući!Grbavica moj zivot je napisao/la:evo ko ima FB neka nade BIHSoocer.com i imate prikaz kako je onaj "udario" golmana ustvari (gurnuo) i imate utakmicu u sest djelova![]()
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
eih kad bi znao glupan onaj retardirani neznam sta mu je trbalo ali evo ja mislim da mu je golman nesto dobaciju a vala ga ovaj nije nesto ni puko ali eto nezna niko od vas kako je kad zavrsite u marici ili u murjivoltron30 je napisao/la:Daj ti nama profil s FB onog mazluma sto udari septe golmanu da mu se potpišem na zid i ''pozdravim'' mu svo žensko čeljade u kući!Grbavica moj zivot je napisao/la:evo ko ima FB neka nade BIHSoocer.com i imate prikaz kako je onaj "udario" golmana ustvari (gurnuo) i imate utakmicu u sest djelova![]()
svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.