PA VI STE DIVOVI !nime_tm87 je napisao/la:de bgti ne pricaj nebuloze.UPS je napisao/la:Ocekujem da konacno prorade nasi napadaci. Toliko smo se ispromasivali u ovih 10 kola da je red da nekog posteno natrpamo. A maleni su nam bas musterije posljednjih godina
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hoćemo Pobjedu , Pobjedu za Titulu !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
- Kontakt:
Hocemo li pobjediti pojma nemam,al se kao i uvijek nadam pobjedi,jedino sto znam je da cemo opet pokazati svima ko je glavni na tribinama,znaci kao i prosli put potpuno ponizavanje zeljA na tribinama,poderite grla ko nikad do sad! Kad ce vise ta nedelja...
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
2010
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Mali trebinjac odigrao solidno, steta sto ga menadzer pokusava prodati, ovu je priliku samo cekao. e to je nasa bolna realnost 

- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Ma joooj,ne znam sta bih ti relao,mozda je i bolje prodati ga i zaraditi nesto para,pa kupiti kakvog spicaUPS je napisao/la:Mali trebinjac odigrao solidno, steta sto ga menadzer pokusava prodati, ovu je priliku samo cekao. e to je nasa bolna realnost
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
- Kontakt:

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Dolazi spic na polusezoni i vako i nako za to netreba da se sikiramoTarpi do bagro je napisao/la:Ma joooj,ne znam sta bih ti relao,mozda je i bolje prodati ga i zaraditi nesto para,pa kupiti kakvog spicaUPS je napisao/la:Mali trebinjac odigrao solidno, steta sto ga menadzer pokusava prodati, ovu je priliku samo cekao. e to je nasa bolna realnost
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Megamon
- Kontakt:
I to su u opticaju dva velemajstoramiky_hz je napisao/la:Dolazi spic na polusezoni i vako i nako za to netreba da se sikiramoTarpi do bagro je napisao/la:Ma joooj,ne znam sta bih ti relao,mozda je i bolje prodati ga i zaraditi nesto para,pa kupiti kakvog spicaUPS je napisao/la:Mali trebinjac odigrao solidno, steta sto ga menadzer pokusava prodati, ovu je priliku samo cekao. e to je nasa bolna realnost

Molba i ostalim da ne otkrivaju imena

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Bitno je da izdrzimo do kraja ovog djela,a pojacanja se spremaju kako kazu "drim tim"za ovu nasu ligu,a para ce biti obecao je gos.prodavac novina. ;) 

Ama pacenici su svakako reigstorvani na onaj forum, tako da znaju vjerovatno spekulacijeMegamon je napisao/la: I to su u opticaju dva velemajstoraInace obojica dobro poznata strumfovima,mada nebih sad o imenima neka malo razmisljaju
![]()
Molba i ostalim da ne otkrivaju imena

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Gigant je napisao/la:Ama pacenici su svakako reigstorvani na onaj forum, tako da znaju vjerovatno spekulacijeMegamon je napisao/la: I to su u opticaju dva velemajstoraInace obojica dobro poznata strumfovima,mada nebih sad o imenima neka malo razmisljaju
![]()
Molba i ostalim da ne otkrivaju imenapogotovo pile, koji cak i radi printscreen konverzacije na forumu

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
haj ako se vec pise trebao bi i admir rascic doci
nego sutra je taj kup, treba ga rutinski odraditi pred derby, a i nasu sansu u derbiju vidim i u cinjenici da zeljo sutra ima tezak mec sa borcem i da ce morati igrati prvi tim, al haj to je samo mozda mala neznatna prednost....ehhh kad bi jahovic proradio bas za derby imam neki osjecaj da hoce. on i kojasevic igraci odluke

nego sutra je taj kup, treba ga rutinski odraditi pred derby, a i nasu sansu u derbiju vidim i u cinjenici da zeljo sutra ima tezak mec sa borcem i da ce morati igrati prvi tim, al haj to je samo mozda mala neznatna prednost....ehhh kad bi jahovic proradio bas za derby imam neki osjecaj da hoce. on i kojasevic igraci odluke

super taj gdje god je igrao dolazilo je do raspada sistema od olimpije,sarajva,poljakajohnnyHZ je napisao/la:Gigant je napisao/la:Ama pacenici su svakako reigstorvani na onaj forum, tako da znaju vjerovatno spekulacijeMegamon je napisao/la: I to su u opticaju dva velemajstoraInace obojica dobro poznata strumfovima,mada nebih sad o imenima neka malo razmisljaju
![]()
Molba i ostalim da ne otkrivaju imenapogotovo pile, koji cak i radi printscreen konverzacije na forumu
![]()
![]()
ma nek se zna vraca se KOLJAČ Škoro
[/quote]
Ama pacenici su svakako reigstorvani na onaj forum, tako da znaju vjerovatno spekulacije
pogotovo pile, koji cak i radi printscreen konverzacije na forumu
[/quote]
ma nek se zna vraca se KOLJAČ Škoro
[/quote]
super taj gdje god je igrao dolazilo je do raspada sistema od olimpije,sarajva,poljaka[/quote]
a najvise na GRBAVICI

Ama pacenici su svakako reigstorvani na onaj forum, tako da znaju vjerovatno spekulacije

super taj gdje god je igrao dolazilo je do raspada sistema od olimpije,sarajva,poljaka[/quote]
a najvise na GRBAVICI

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Iz pouzdanih izvora saznajem da je Skoro raskinuo ugovor sa Quertarom,i da ce vjerovatno preci kod nas,rekao mi je jedan novinar inace tatin prijatelj,nije suplja
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
e ne znam sta bih rekao. Kako sad imamo samo 2/3 jednog napadaca skoro nam dodje kao ronaldo. Ipak, kad god je igrao za nas nikad nista nismo osvojili
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 19 okt 2010, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Za sve postoji prvi put !UPS je napisao/la:e ne znam sta bih rekao. Kako sad imamo samo 2/3 jednog napadaca skoro nam dodje kao ronaldo. Ipak, gad god je igrao za nas nikad nista nismo osvojili
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
j.bote škoro dabogda izgubili derbiTarpi do bagro je napisao/la:Iz pouzdanih izvora saznajem da je Skoro raskinuo ugovor sa Quertarom,i da ce vjerovatno preci kod nas,rekao mi je jedan novinar inace tatin prijatelj,nije suplja
Trenutno korisnika/ca: juka55, keli, mire971, nedimmmm1337, Proximic i 161 gost.