FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

brcanska_malta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la brcanska_malta » 18 okt 2010, 21:57

nime_tm87 je napisao/la:
UPS je napisao/la:Ocekujem da konacno prorade nasi napadaci. Toliko smo se ispromasivali u ovih 10 kola da je red da nekog posteno natrpamo. A maleni su nam bas musterije posljednjih godina 8-)
de bgti ne pricaj nebuloze.
PA VI STE DIVOVI !

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 18 okt 2010, 22:02

Hoćemo Pobjedu , Pobjedu za Titulu !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 19 okt 2010, 01:16

Hocemo li pobjediti pojma nemam,al se kao i uvijek nadam pobjedi,jedino sto znam je da cemo opet pokazati svima ko je glavni na tribinama,znaci kao i prosli put potpuno ponizavanje zeljA na tribinama,poderite grla ko nikad do sad! Kad ce vise ta nedelja...

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 19 okt 2010, 09:56

2010
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 okt 2010, 10:05

Mali trebinjac odigrao solidno, steta sto ga menadzer pokusava prodati, ovu je priliku samo cekao. e to je nasa bolna realnost :cry:

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 19 okt 2010, 10:13

UPS je napisao/la:Mali trebinjac odigrao solidno, steta sto ga menadzer pokusava prodati, ovu je priliku samo cekao. e to je nasa bolna realnost :cry:
Ma joooj,ne znam sta bih ti relao,mozda je i bolje prodati ga i zaraditi nesto para,pa kupiti kakvog spica
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 19 okt 2010, 12:20

slikaslika
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 okt 2010, 14:22

Tarpi do bagro je napisao/la:
UPS je napisao/la:Mali trebinjac odigrao solidno, steta sto ga menadzer pokusava prodati, ovu je priliku samo cekao. e to je nasa bolna realnost :cry:
Ma joooj,ne znam sta bih ti relao,mozda je i bolje prodati ga i zaraditi nesto para,pa kupiti kakvog spica
Dolazi spic na polusezoni i vako i nako za to netreba da se sikiramo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 19 okt 2010, 14:45

miky_hz je napisao/la:
Tarpi do bagro je napisao/la:
Dolazi spic na polusezoni i vako i nako za to netreba da se sikiramo
I to su u opticaju dva velemajstora 8-) Inace obojica dobro poznata strumfovima,mada nebih sad o imenima neka malo razmisljaju :D
Molba i ostalim da ne otkrivaju imena :)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 19 okt 2010, 14:51

Bitno je da izdrzimo do kraja ovog djela,a pojacanja se spremaju kako kazu "drim tim"za ovu nasu ligu,a para ce biti obecao je gos.prodavac novina. ;) ;)

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 19 okt 2010, 14:53

adnan_hzsa je napisao/la:slikaslika
slika
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 19 okt 2010, 16:30

Megamon je napisao/la: I to su u opticaju dva velemajstora 8-) Inace obojica dobro poznata strumfovima,mada nebih sad o imenima neka malo razmisljaju :D
Ama pacenici su svakako reigstorvani na onaj forum, tako da znaju vjerovatno spekulacije ;) pogotovo pile, koji cak i radi printscreen konverzacije na forumu :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 19 okt 2010, 17:18

Gigant je napisao/la:
Megamon je napisao/la: I to su u opticaju dva velemajstora 8-) Inace obojica dobro poznata strumfovima,mada nebih sad o imenima neka malo razmisljaju :D
Ama pacenici su svakako reigstorvani na onaj forum, tako da znaju vjerovatno spekulacije ;) pogotovo pile, koji cak i radi printscreen konverzacije na forumu :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ma nek se zna vraca se KOLJAČ Škoro 8-)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 19 okt 2010, 17:26

haj ako se vec pise trebao bi i admir rascic doci :D :D

nego sutra je taj kup, treba ga rutinski odraditi pred derby, a i nasu sansu u derbiju vidim i u cinjenici da zeljo sutra ima tezak mec sa borcem i da ce morati igrati prvi tim, al haj to je samo mozda mala neznatna prednost....ehhh kad bi jahovic proradio bas za derby imam neki osjecaj da hoce. on i kojasevic igraci odluke :D :D

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 19 okt 2010, 17:28

johnnyHZ je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ma nek se zna vraca se KOLJAČ Škoro 8-)
super taj gdje god je igrao dolazilo je do raspada sistema od olimpije,sarajva,poljaka

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 19 okt 2010, 17:40

[/quote]
Ama pacenici su svakako reigstorvani na onaj forum, tako da znaju vjerovatno spekulacije ;) pogotovo pile, koji cak i radi printscreen konverzacije na forumu :)[/quote]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ma nek se zna vraca se KOLJAČ Škoro 8-)[/quote]
super taj gdje god je igrao dolazilo je do raspada sistema od olimpije,sarajva,poljaka[/quote]
a najvise na GRBAVICI :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 19 okt 2010, 20:17

Iz pouzdanih izvora saznajem da je Skoro raskinuo ugovor sa Quertarom,i da ce vjerovatno preci kod nas,rekao mi je jedan novinar inace tatin prijatelj,nije suplja
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 okt 2010, 21:42

e ne znam sta bih rekao. Kako sad imamo samo 2/3 jednog napadaca skoro nam dodje kao ronaldo. Ipak, kad god je igrao za nas nikad nista nismo osvojili
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 19 okt 2010, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 19 okt 2010, 21:47

UPS je napisao/la:e ne znam sta bih rekao. Kako sad imamo samo 2/3 jednog napadaca skoro nam dodje kao ronaldo. Ipak, gad god je igrao za nas nikad nista nismo osvojili
Za sve postoji prvi put !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

bolesnik s juga
Kontakt:

Post Postao/la bolesnik s juga » 19 okt 2010, 21:51

Tarpi do bagro je napisao/la:Iz pouzdanih izvora saznajem da je Skoro raskinuo ugovor sa Quertarom,i da ce vjerovatno preci kod nas,rekao mi je jedan novinar inace tatin prijatelj,nije suplja
j.bote škoro dabogda izgubili derbi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55, keli, mire971, nedimmmm1337, Proximic i 161 gost.